ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 48
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 48 of 1380 FirstFirst ... 38464748495058981485481048 ... LastLast
Results 706 to 720 of 20693
    Banned
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Μιλαμε εχει παρει φωτια το παοκι , εχει ετοιμασει 5 λογαριασμους για αποψε μονο , εχουν παρει φωτια μπατζακια , δαχτυλα , πληκτρολογια , σκληροι δισκοι.. και φλανζα!
    εχω εφευρει εγω ενα αυτοσχεδιο συστημα ψυξης για να καταψυξω τα παντα κ αν δε πιασει ουτε κ αυτο το πολυ πολυ να συνεχισω την επεξεργασια εικoνας στη συβιρια.
    παντως το καλοκαιρι αυτο το λαπτοπ δε κατεβαζει θερμοκρασιες με τιποτα ετσι σταματησα να το χρησιμοποιω καλοκαιρι κ ησυχασα.

Banned
    Quote Originally Posted by katsikaki View Post
    το μήνυμα τροποποιήθηκε απο τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    σε λιγο ετσι οπως πας θα ξεμινεις κ απο θυλαστικα κ θα πιασεις τα αμφιβια. το χταποδακι πως σου φαινεται?

Senior Member
    καλα λεει ο αλεξ, βγες σε σαρακοστιανο, δεν σε βλεπω να φτανεις μεχρι πασχα

Banned
    Μπορεις ομως να τον σταματας σε καθε νεο λογαριασμο.. Εδω σε αυτη την κλινικη περιπτωση βλεπουμε οτι ακομα εχει ενεργα 2-3 νικ .. Αντε πιες την μπυρα σου εχεις τον λογο μου δεν ξανασχολουμαι!
    Απλα να ξεχωριζουμε λιγο το τρολινγκ που προσωπικα πολυ το γουσταρω , απο την κακοηθεια και την κλινικη εμμονη.
    κλινικη εμμονη χχαχχααχαχχαχαχα

Senior Member
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Κοιτα σε αυτο δεν μπορεις να κανεις κατι. Αν μπορει να αλλαζει ip οσο συχνα θελει , δεν μπορεις να τον σταματησεις απο το να κανει λογαριασμους.

Aγαπητη Μπετ , που την βρισκεις την ορεξη νασχολεισαι !!!! αστους μωρε , ας κανουν οσους λογαριασμους θελουν , εχει την πλακα του κι αυτο . Ε , καποια στιγμη δεν θα βαρεθει το παιδι ? θα βαρεθει , ετσι λεω .

Banned
    Το να μην ξέρει τη δουλειά του αυτός που είναι πάνω από το κεφάλι σου κ υποτίθεται σε "διευθύνει" είναι πολύ μεγάλο πρόβλημα....... ΜΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..... ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΜΩΣ!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Το πρόβλημα είναι στην αγκαλιά και στο χάδι (κατανοητά) ή στο ότι δεν σου έδωσαν τα κατάλληλα εφόδια για να βγεις στη ζωη παρά το ότι δεν σου λειπε σχεδόν τιποτα από υλικά αγαθά?
    το θεμα φιλε μου,ειναι οτι νιωθω οτι εχω κενα στη ζωη μου σαν προσωπικοτητα,οταν ημουν μικρος ακομα και τωρα δεν ακουγαν πρωτα την γνωμη μου και να βγαλουν τα συμπερασματα τους,πρωτα μου ριχνουν το φταιξιμο και μετα θα τους πω αυτο που πιστευω και αν τους αρεσει μπορει να το δεχτουν,αλλιως συνεχιζουν να με κατηγορουν,ξερεις τι ειναι φιλε ,να παιρνεις απο την μανα σου για να κανεις κατι πρεπει να το επεξεργαστεις 50 φορες,και λεγοντας κατι σκεφτεσαι 1002 ονοματα και πραγματα και απο την αλλη να εχεις τον πατερα σου να σε ζαλιζει με "μην λες το ενα μην λες το αλλο,μην πεις αυτο εκεινο,δεν θα κανεις αυτο,θα κανεις εκεινο,μην μιλας γι αυτο το θεμα εκει,μην μιλας για το αλλο εκει περα"καταλαβαινεις τι πολεμος γινεται μεσα στο μυαλο μου?να φανταστεις καθομασταν παρεα ξερω συζητουσαμε για πολιτικα,κι εγω δεν μιλουσα δεν ειχα γνωμη να πω κατι,και αν ηθελα να πω κατι θα το επεξεργαζομουν να το πω να μην το πω,να το πω ετσι η να το πω αλλιως!
    οπως ελεγε ο al pacino "Just when I thought I was out...they pull me back in"

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι δεν πρόκειται να πιστέψω ποτέ κανέναν στη ζωή μου ξανά...ψέματα, παντού ψέματα...κι η μόνη που πληγώνεται στο τέλος είμαι εγώ που δεν φταίω σε τίποτα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    Γιατι να αγχωνεται κανεις , δλδ εγω για γελοια πραγματα ! Ειναι τοσο γελοια που ουτε να τα εξωτερικευσω , να τα επικοινωνησω δεν μπορω!

Senior Member
    δεν μπορω να σκεφτω τιποτα νιωθω τοσο μπερδεμενη!!!
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Senior Member
    Σκέφτομαι πόσο παρεξηγημένη είναι η ζωή, πόσο παρεξηγημένοι οι άνθρωποι και οι ανθρώπινες δυνατότητες...
    Σκέφτομαι πόσο τρομακτικό είναι να υπάρχουν τη σημερινή εποχή άνθρωποι που πιστεύουν ότι, ή μάλλον θέλουν, μέσα σε μια νύχτα να πάρουν πτυχίο, σε μια νύχτα να βρουν δουλειά προϊσταμένου ή διευθυντή σε πολυεθνική, να παντρευτούν το άλλο τους μισό, να αποκτήσουν τραπεζικές καταθέσεις 1 δις και θυρίδα στην HSBC με διαμάντια και ρουμπίνια, να χάσουν 150 κιλά ξαπλάροντας και τρώγοντας .
    Σκέφτομαι πόσο πολύ έχει μπει στη ζωή μας και στο καθημερινό μας λεξιλόγιο το ''δε μπορώ'', ακόμα και όταν συμπληρώνεται από απλές φράσεις όπως ''να πάω μέχρι την κουζίνα'', ''να μαγειρέψω πάλι'', ''να βγω για καφέ'', ''να κάνω μπάνιο''.

Senior Member
    Kokkinoskoufitsa , ξεχασες την κλασσικη μεταθεση ευθυνων ( δεν φταιω εγω , φταιει η τυχη μου , οι γονεις μου , η κοινωνια , δεν με καταλαβαινουν οι αλλοι κλπ. αλλα ΠΟΤΕ εμεις οι ιδιοι η οι επιλογες μας ) . Αγγελος .

Senior Member
    Σκέφτομαι τι ήθελα και ξύπνησα νωρίς; Αφού όσο είμαι ξύπνια και νιώθω, τόσο χειρότερα είναι...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    Quote Originally Posted by mariposa7 View Post
    Το να μην ξέρει τη δουλειά του αυτός που είναι πάνω από το κεφάλι σου κ υποτίθεται σε "διευθύνει" είναι πολύ μεγάλο πρόβλημα....... ΜΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..... ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΜΩΣ!!!!
    Τον εφιάλτη αυτόν τον έζησα για 3 χρόνια, μετά από ρήξεις , αψιμαχίες, φωνές, καυγάδες έφυγα. Σε καταλαβαίνω απόλυτα

Banned
    Γιατι να αγχωνεται κανεις , δλδ εγω για γελοια πραγματα ! Ειναι τοσο γελοια που ουτε να τα εξωτερικευσω , να τα επικοινωνησω δεν μπορω!
    γιατι απλα θα πρεπει να αρχισεις την εκπαιδευση ειχα κ γω το ιδιο προβλημα ακριβως κ κατσικωθηκα ενα χρονοδιπλα σε μια που ηταν πολυ κοινωνικη κ οσο την εβλεπα επαιρνα ιδεες κ ετσι ξεπηρα κ εγω κ αρχισα να μιλαω.