ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 49
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 49 of 1380 FirstFirst ... 39474849505159991495491049 ... LastLast
Results 721 to 735 of 20693
    Banned
    δε φανταζομουν σχεδον ποτε οτι θα ηταν τοσο δυσκολο να κατανοησει κανεις τοσο απλα πραγματα κ κοινα που μιαζουν ευκολα εξαρχης αλλα τελικα δε φαινεται να ειναι κ τοσο... το σιγουρο παντως ειναι οτι αν καπιος δεν ειναι ικανος να προκαλεσει το φθονο δεν ειναι ικανος να προκαλεσει κ θαυμασμο οπως ειχε πει κ ενας αρχαιος σοφος εγω εξακολουθω να το πιστευω αυτο οτι η ζωη ειναι οπως ακριβως μια παρτιδα σκακι χανοντας στρατιοτακια προσπαθεις να σκεφτεις τροπους να κερδισεις..
    για παραδειγμα πολες φορες σκεφτομαι μια λαμπρη ιδεα εξαρχης ποσο κουφη τραβηγμενη κ εξοφρενικη μπορει να ακουστει αλλα μονο στην αρχη.για παραδειγμα στην αρχη οταν θα τους ειπε καπιος οτι ανακαλυψε τη λαμπα σιγουρα οι περισσοτεροι δε θα τον πηραν στα σοβαρα κ θα σκεφτηκαν οτι λεει @@@ κ ομως στη συνεχεια αυτη η εφευρεση γραφτηκε στην ιστορια
    ειναι σα να παιρνεις μια στροφη αργα για να βγεις απο αυτη γρηγορα....

Banned
    Quote Originally Posted by kokkinoskoufitsa View Post
    Σκέφτομαι πόσο παρεξηγημένη είναι η ζωή, πόσο παρεξηγημένοι οι άνθρωποι και οι ανθρώπινες δυνατότητες...
    Σκέφτομαι πόσο τρομακτικό είναι να υπάρχουν τη σημερινή εποχή άνθρωποι που πιστεύουν ότι, ή μάλλον θέλουν, μέσα σε μια νύχτα να πάρουν πτυχίο, σε μια νύχτα να βρουν δουλειά προϊσταμένου ή διευθυντή σε πολυεθνική, να παντρευτούν το άλλο τους μισό, να αποκτήσουν τραπεζικές καταθέσεις 1 δις και θυρίδα στην HSBC με διαμάντια και ρουμπίνια, να χάσουν 150 κιλά ξαπλάροντας και τρώγοντας .
    Σκέφτομαι πόσο πολύ έχει μπει στη ζωή μας και στο καθημερινό μας λεξιλόγιο το ''δε μπορώ'', ακόμα και όταν συμπληρώνεται από απλές φράσεις όπως ''να πάω μέχρι την κουζίνα'', ''να μαγειρέψω πάλι'', ''να βγω για καφέ'', ''να κάνω μπάνιο''.
    μηπως εχεις σκεφτει οτι εκτος απο το δε μπορω που εχει μπει στο καθημερινο μας λεξιλογιο αυτο σημαινει δε θελω ητε επειδη αυτο που δε θελω με βλαπτει ψυχολογικα ητε επειδη δε θελω να το κανω απλως?

Σκέφτομαι πόσο παρεξηγημένη είναι η ζωή, πόσο παρεξηγημένοι οι άνθρωποι και οι ανθρώπινες δυνατότητες...
    δε πειραζει μορε σιγα αν δε σε παρεξηγισουν δε γινετε προκοπη....

Senior Member
    Το μαγαζί κλείνει η δίκη έγινε ο κατηγορούμενος βρέθηκε ένοχος
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Και κάτι τελευταία για σας με προβλήματα οι φυσιολογικοί είναι καλά πληροφορήμεονοι ηλίθιοι μην τους ζηλεύετε οι άλλοι που δεν πέφτουν απλά ξέρουν ι σ σ ο ρ ο πια αυρτοι μπου αξιζουν εχουν προβλημα αχυτα εειδα εγω φιξλικα μουγγοθεμοδθθωρος

Senior Member
    Βυθισμενος στις σκεψεις μου για αλλη μια φορα. Τελευταια μου συμβαινει πολυ συχνα. Δεν τις χαρακτηριζω ουτε αρνητικες ουτε θετικες , απλως βυθισμενος σε σκεψεις. Χρειαζομαι λιγο δραση.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    Ουτε στον εχθρο μου η ταλαιπωρια που περναω με τα κωλοδοντακια μου..

Senior Member
    Άλλη μια νύχτα με περίεργους εφιάλτες κι ας πήρα σωστά τα βραδινά μου φάρμακα...νυστάζω τόσο πολύ...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    σε αυτη την ιστορια οσοι ειδαν ομορφια ειναι ομορφοι εγω ειδα ξεφτιλα γιατι μια ζωη ξεφτιλα εβλεπα και γι αυτο αντεχω
    καποιεσ στιγμεσ εκανα καλο γιατι ενα ομορφο μυαλο πιστεψε σε μενα και οχι στον εαυτο του ολοι απλα ειδαμε οτι ειχαμε μεσα στο κεφαλι μασ φιλικα ο ξεφτιλασ μουγγοθεοδωροσ φτωχοπλουσιος σκατομυαλοσ τησ διπλανησ πορτασ
    ευχαριστω για τη ζωη που μου δοθηκε

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    ....
    ευχαριστω για τη ζωη που μου δοθηκε
    μαζι σου, ελις.
    νοιωθω ευγνωμων καθε μερα για την ζωη που μου δοθηκε.
    εχω μονιμως την αισθηση οτι καποιον ξεγελασα και πετυχα στην κληρωση για να μπω σε αυτο το λουνα παρκ...

Senior Member
    Με τοσες δυσκολιες φευγουν οι καλυτεροι απο τη χωρα...
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    και πετυχα στην κληρωση για να μπω σε αυτο το λουνα παρκ...

Λουνα παρκ , ε ? ξερεις οτι η ελληνικη μεταφραση ειναι το Παρκο των Τρελλων ? ( απο το looney η lunatic η lunacy )
    Last edited by Macgyver; 13-03-2015 at 16:18.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Λουνα παρκ , ε ? ξερεις οτι η ελληνικη μεταφραση ειναι το Παρκο των Τρελλων ? ( απο το looney η lunatic η lunacy )
    not really...
    δεν ισχυει.
    το luna park ειναι απο το λατινικο luna , που σημαινει φεγγαρι.
    το lunatic προερχεται απο το luna (οπως λεμε εμεις "σεληνιαζομαι"), αλλα οχι το αντιθετο...

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι είναι η ώρα για τα βραδινά χάπια αλλά κι ότι ενώ θέλω διστάζω να ξαπλώσω μέχρι να δράσουν...επίσης αναρωτιέμαι γιατί αισθάνομαι τόσο κουρασμένη...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    Παιδες εχει κανεις εμπειρια απο απονευρωση?? Σημερα ειχα την πιο επιπονη απονευρωση της ζωης μου παρα την ναρκωση!! Και τι ναρκωση 5 ωρες εκανε να ξεμουδιασει το μισο μου προσωπο!!Δεν εχω υπαρκτη φλεγμονη , ειμαι και σε αντιβιωση προληπτικα!! Εχει πονεσει κανεις τοσο?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    not really...
    δεν ισχυει.
    το luna park ειναι απο το λατινικο luna , που σημαινει φεγγαρι.
    το lunatic προερχεται απο το luna (οπως λεμε εμεις "σεληνιαζομαι"), αλλα οχι το αντιθετο...

Εστω , ρεμεντυ , το Παρκο των Σεληνιασμενων !! κοντα ειμαστε !!!!