ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 52
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 52 of 1380 FirstFirst ... 2425051525354621021525521052 ... LastLast
Results 766 to 780 of 20693
    Senior Member
    Διαβασα σημερα ενα αρθρο για μια μεδουσα , την turritopsis dohrnii , η οποια οταν γερναει αρχιζει και γινεται σιγα σιγα παλι νεα , φτανει σε "εμβρυικο σταδιο" και μετα αρχιζει να γερνα παλι.
    Σκεφτομαι λοιπον ποσο γαματη θα ηταν η ζωη μας αν ειχε την ιδια εξελιξη με την μεδουσουλα αυτη.

Banned
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Διαβασα σημερα ενα αρθρο για μια μεδουσα , την turritopsis dohrnii , η οποια οταν γερναει αρχιζει και γινεται σιγα σιγα παλι νεα , φτανει σε "εμβρυικο σταδιο" και μετα αρχιζει να γερνα παλι.
    Σκεφτομαι λοιπον ποσο γαματη θα ηταν η ζωη μας αν ειχε την ιδια εξελιξη με την μεδουσουλα αυτη.
    Nαι το διαβασα και εγω.. Αλλα πιο ισορροπημενο ειναι να εχουν ολα μια αρχη και ενα τελος!

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Nαι το διαβασα και εγω.. Αλλα πιο ισορροπημενο ειναι να εχουν ολα μια αρχη και ενα τελος!
    Η αρχή καλή είναι...Το τέλος δε θέλω..

Banned
    Αν στον κόσμο σήμερα υπήρχε ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων που επιθυμούσε τη δική του ευτυχία περισσότερο απ’ ό,τι επιθυμούσε τη δυστυχία των άλλων, σε μερικά χρόνια θα είχαμε έναν παράδεισο.
    Bertrand Russell

ποσο απλο μπορει να ειναι.. αλλα απ οτι φαινεται τα απλα πραγματα διαφευγουν απο τους περισσοτερους δεν υπαρχει μεγαλυτερο βασανο για καπιον που ειναι κακος απο τον ιδιο τον εαυτο του αφου αν τον κοιταξεις καλυτερα θα δεις οτι ολα τον ταλαιπωρουν ολα του φαινονται απαισια ολα του φαινονται βασανο κ αν κατσεις να τα σκεφτεις ολα αυτα στο τελος θα εισαι στο κοσμο σου κ θα σκεφτεσαι τα δικα σου

Senior Member
    Πως την παλευετε? μπορειτε να μου πειτε?
    Εγω παντωςς επεσα σε περιοδο απαλεψιας υπο το μηδεν.

Senior Member
    η χορορ
    της χορορ
    την χορορ
    ω χορορ

Όταν κάποιος σου στέλνει μήνυμα στο κινητό για να σου κανει την κακοπροαίρετη πλάκα του, του απαντάς με μήνυμα το οποιο τον κτυπά εκεί που πονεί.
    γιάννης

Σκέφτομαι ότι δεν υπάρχει ούτε 1 ημέρα σε ολόκληρη την ζωή μου που να μην έχω κάνει μια χαζοβλακεία του τύπου,ζημιά λόγω αδεξιότητας κτλ.Πράγματα που για εσάς τους φυσιολογικούς ανθρώπους είναι λυμένα και εμένα να με κάνουν να νιώθω σαν τον χαζό αυτού του κόσμου

Banned
    Quote Originally Posted by kozchr View Post
    Σκέφτομαι ότι δεν υπάρχει ούτε 1 ημέρα σε ολόκληρη την ζωή μου που να μην έχω κάνει μια χαζοβλακεία του τύπου,ζημιά λόγω αδεξιότητας κτλ.Πράγματα που για εσάς τους φυσιολογικούς ανθρώπους είναι λυμένα και εμένα να με κάνουν να νιώθω σαν τον χαζό αυτού του κόσμου
    Η αδεξιοτητα που συμβαινει λογω αγχους πολλες φορες ειναι γλυκια στα ματια των αλλων

Το πρόβλημα είναι ότι τις χαζομάρες τις κάνω,όταν είμαι χαλαρός.Οταν έχω άγχος και η αδρεναλίνη φτάνει στα ύψη,τότε είμαι πολύ προσεκτικός.Το πρόβλημα μου προέρχεται όταν θα χαλαρώσω.Γιατί τότε το μυαλό θα "ταξιδέψει" και αυτά τα δευτερόλεπτα που θα είμαι "αλλού",είναι αρκετά για να προκαλέσω χάος ή να γίνω ρεζίλι...
    Αλλά δε γίνεται να είμαι συνέχεια στην τσίτα και μέσα στο άγχος.Δεν αντέχεται αυτό

Senior Member
    ισχυει αυτο που λες κοζ...
    οταν υπαρχει εκκριση αδρεναλινης ολες μας οι αισθησεις οξυνονται κι αρα ειμαστε ακρως προσεκτικοι σ αυτο που παμε να κανουμε. ΑΛΛΑ, αν σε πιασει τρομος εκει γαματα.. :P
    And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic

Senior Member
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post

Μπετ , αν υπηρχε το ελιξηριο της νεοτητας , θα τοπαιρνες ? η πλειοψηφια απαντησε οχι , σε δημοσκοπηση , εγω παντως θα τοπαιρνα , ετσι απο περιεργεια , για να δω το μελλον , και ας πεθαιναν οι κοντινοι μου , θε εβρισκα αλλους . Βεβαια το ερωτημα ειναι σε ποια ηλικια θα ηθελες να ' μεινεις ' , εγω στα 40 πρπ . Και αν δεν ειχες επιλογη να παρεις το αντιδοτο για να πεθανεις , παλι θα ηθελες την αιωνια ζωη . Εγω παντως θα ηθελα να ημουν βρυκολακας !!!!

Senior Member
    Ξύπνησα κι είμαι ολομόναχη στο σπίτι...δεν μου αρέσει αυτό, φοβάμαι λίγο...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Ξύπνησα κι είμαι ολομόναχη στο σπίτι...δεν μου αρέσει αυτό, φοβάμαι λίγο...
    Tί πράγμα φοβάσαι;
    Μήπως μπει κανείς μες το σπίτι ή μήπως πάθεις κάτι;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Tί πράγμα φοβάσαι;
    Μήπως μπει κανείς μες το σπίτι ή μήπως πάθεις κάτι;
    Νομίζω το πρώτο...γενικά νιώθω μια αίσθηση ανασφάλειας λίγο μπερδεμένη...τα καταφέρνω κάπως όταν φεύγουν κατά τη διάρκεια της μέρας αλλά όταν ξυπνάω και δεν βρίσκω κανέναν φοβάμαι, νιώθω εγκαταλελειμμένη...σαν να έφυγαν και να μην πρόκειται να ξαναγυρίσουν...ελπίζω να βγαίνει νόημα απ΄αυτά που λέω...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...