Results 901 to 915 of 20693
Thread: ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ;
-
05-04-2015, 21:10 #901
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
- 05-04-2015, 21:15 #902
05-04-2015, 23:02 #903
Οτι η υπεραναλυση οδηγει στην παραλυση (α,καλο θα το βαλω στην υπογραφη μου)...ενα απο τα μεγαλυτερα λαθη μου....καθομαι και σκεφτομαι με τις ωρες τι θα κανω στη ζωη πως θα το κανω και οταν φτασει μια ευκαιρια μπροστα μου δεν την εκμεταλευομαι.....δεν προσπαθω σκεφτομαι οτι ολα τα εχω κανει λαθος και θα αποτυχω και ετσι δεν προσπαθω....τι νοημα εχει η ζωη οταν απλα υπαρχεις???
06-04-2015, 10:23 #904favvelGuestσκέφτομαι ότι αυτοί που χωρίζουν τη συντροφιά τους και αφήνουν ανοιχτά τα παράθυρά τους με την έννοια ότι δεν ξεκαθαρίζουν τη θέση τους ούτε εξηγούν στο πρώην ταίρι τους το λόγο που θέλουν να χωρίσουνε είναι πολύ βλάκες,γιατί με αυτόν τον τρόπο δεν καταλαβαίνει το ταίρι ότι πρέπει να σταματήσει να τον παίρνει τηλ.και το συναισθηματικό του κέντρο είναι ακόμα ανοιχτό προς εκείνη την παλιά του αγάπη..φταίει ο τρόπος που χωρίζει κάποιος δλδ τον άλλον..πρέπει να είναι ξεκάθαρος ώστε να μην αφήνει περιθώρια ούτε να τον σκέφτεται..
τώρα είναι δουλειά αυτή στα ξεκάρφωτα όταν παίρνεις τον άλλον τηλ.να σ'το κλείνει χωρίς καν να σε ακούσει ή όταν πας να τον δεις να σου λέει φύγε?χωρίς να δώσει ποτέ ούτε μια εξήγηση?
μα τι βλάκες άνθρωποι..
οπότε όταν ένας πρώην συνεχίζει και παίρνει τηλ.αυτόν με τον οποίον είναι κολλημένος,δε φταίει αυτός αλλά ο άλλος επειδή δεν ξεκαθάρισε τη θέση του..
τα είπα λίγο μπερδεμένα,ο άλλος,ο πρώην,το πρώην ταίρι..ελπίζω να καταλάβατε..
06-04-2015, 10:36 #905
Καταλάβαμε άντρες τι περιμένεις πρέπει να τους κερατώνεις κάθε μέρα και με άλλον.
06-04-2015, 10:39 #906
- still searching for the right place.....
Δεν είναι θέμα βλακείας favvel....... είναι νομίζω θέμα καθαρά δειλίας, όπως κ να το κάνουμε, κάποιοι γεννήθηκαν έντιμοι κ "με παντελόνια" (κ κάποιες επίσης, ασχέτως εάν κ την έκφραση αυτή την κολλάνε στους άντρες) κ κάποιοι δειλά ανθρωπάκια που πάντα βάζουν 1ο τον εαυτούλη τους, γιατί ως εκεί κ μόνο μπορούν να κάνουν. Το να δώσεις 1 striaght εξήγηση στον/στην άλλο/άλλη κ να πεις κ τους λόγους απαιτεί να ξεβολευτείς λιγάκι κ να κάνεις 1 κάπως άβολη κ δυσάρεστη συζήτηση, την οποία δεν έχουν όλοι τα @ρχίδι@ να την κάνουν. Το να εξαφανιστείς κ απλά να μην σηκώνεις το τηλ. είναι σαφώς πιο εύκολη λύση.
06-04-2015, 10:54 #907
Σκέφτομαι πόσο χάλια είναι η φάση που περνάω...
Πρέπει να βρω δουλειά όχι για τα κίνητρα που έχουν άλλοι (ρούχα λεφτά κτλ) αλλά για να έχω ασφάλεια και χρήματα για ψυχιάτρους μπας και καταφέρω να ζήσω έστω το 50% από αυτό που θα έπρεπε να ζω ...
06-04-2015, 13:27 #908
afou exoume oikonomiko polemo prepei na exoume ki ena pragmatiko
emfilio oloi emeis pou zoume stin apomonosi me tous fisiologikous
ego eimai etoimos eseis?dialexte opla kai pame katalava pos zeite
oti deite ki oti akouseteΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
06-04-2015, 15:43 #909
Σκέφτομαι ότι το απόγευμα θα είμαι ολομόναχη κι αυτό δεν είναι ότι καλύτερο στην τωρινή ψυχολογική μου κατάσταση...τί θα κάνω;;;
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
06-04-2015, 17:49 #910favvelGuestΚύκνε μίλα στο fb με κάποιο φίλο ή φίλη σου και θα περάσει η ώρα..μίλα εσύ πρώτη..αν έχεις fb βέβαια..ή άκου μουσική στο youtube κυρίως ελληνική χιπ χοπ και προσπάθησε να καταλάβεις τι λένε και θα σου περάσει η ώρα..αα και κοιμήσου νωρίς..έτσι σίγουρα θα σου περάσει η ώρα χωρίς να το καταλάβεις..εγώ τα κάνω όλα αυτά όταν θέλω να μου περάσει η ώρα..
Αυτό που σκέφτομαι τώρα είναι ότι είμαστε μηχανές παραγωγής είτε προϊόντων είτε υπηρεσιών..
ακόμα και τα ζώα το ίδιο είναι..χρησιμοποιούμε την αγελάδα για να μας δώσει γάλα,τη στύβουμε στην κυριολεξία κι όταν δεν τη θέλουμε άλλο πάμε και τη σφάζουμε..
χρησιμοποιούμε τα σκυλιά για να μας κρατάνε συντροφιά και να πλανιόμαστε ότι κάποιος μας αγαπάει,εθελοτυφλούμε δλδ μπροστά στην αλήθεια που λέει ότι είμαστε μόνοι μας και η αγάπη είναι σχετική και υπό προϋποθέσεις ανάμεσα στους ανθρώπους..γιατί από τη φύση τους τα σκυλιά είναι πιο πιστά από τους ανθρώπους αφού είναι σκυλιά και όχι άνθρωποι..
πάμε σε σχολές και γεμίζουμε το κεφάλι μας με γνώσεις που θα τις χρησιμοποιήσουμε αργότερα στη δουλειά μας..χρησιμοποιούμε τις γνώσεις μας για να μας χρησιμοποιήσει αργότερα το αφεντικό μας στη δουλειά ή αν είμαστε αφεντικό του εαυτού μας πάλι το ίδιο τρέξιμο θέλει..πάλι εγκλωβισμένος είσαι στο γαϊτανάκι της ζωής..
χρησιμοποιούμε και χρησιμοποιούμαστε..είμαστε είδη προς ανάλωση και έχουμε ημερομηνία λήξης..
αυτή είναι η φιλοσοφία της ζωής..
αισθάνομαι ότι είμαι είδος προς κατανάλωση αλλά δεν ξέρω ποιος με χρησιμοποιεί με αυτόν τον τρόπο και για ποιο λόγο άραγε?
γιατί να γεννηθούμε εμείς τα άλλα ζώα και τα φυτά με αυτόν τον τρόπο?
γιατί είμαστε έτσι?ποιον εξυπηρετεί αυτό?
ποιος μας έχει βάλει σε αυτό το γρανάζι?μήπως μας χρησιμοποιεί κάποια ανώτερη διάνοια?ποιο είναι το όφελός της όμως από το δικό μας τρέξιμο πίσω απ'τις ανάγκες?
Ίσως στην κορυφή υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που βαριούνται να δουλέψουν και ασχολούνται με το πνεύμα τους και γεννήθηκαν με περιουσίες και για να τις διατηρήσουνε βάζουνε τον υπόλοιπο κόσμο να τρέχει..
Ίσως πάλι όλο αυτό το τρέξιμο και αυτός ο πόνος της τροφικής αλυσίδας να τρέφει κάποιον..Ίσως μας κυβερνάει ο σατανάς και όχι ο θεός..
Ίσως..ίσως μια μέρα να ξεφύγεις απ'το μέλλον που σου φτιάξανε,ίσως ίσως μια μέρα πλησιάσεις τον κρυμμένο σου εαυτό..Βαρδής με βραδείας αποδέσμευσης τραγούδι..
06-04-2015, 18:25 #911
Μωρέ και facebook έχω και skype αλλά κανείς απ' αυτούς που συζητάμε άνετα δεν είναι τώρα μέσα δυστυχώς...
Η χιπ χοπ δεν μου αρέσει αλλά όπως και να ΄χει σ' ευχαριστώ για τις ιδέεςΘα μείνω εδώ μήπως και μου μιλάει κανείς...μέχρι να τελειώσω τον καφέ μου και μετά θα ξαπλώσω λίγο γιατί με πονάει η πλάτη μου...το βράδυ έχω να δω μια ταινία αν δεν έχω όρεξη τότε όντως θα κοιμηθώ νωρίς...
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
08-04-2015, 09:23 #912
Αν τα πραγματα που αξιζαν δεν μαζευαν κ επικριτες γυρω τους δεν θα αξιζαν κ τιποτα.
09-04-2015, 13:59 #913
Οσοι ξερουν να ακουνε , ειναι οι ιδιοι που ξερουν να μιλανε .
Και ειναι λιγοι αυτοι .
09-04-2015, 20:48 #914
Οτι δεν προκειται να ξαναδωσω καμια ευκαιρια σε καποιους ανθρωπους.. Τελος.
09-04-2015, 21:26 #915