ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 72
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 72 of 1380 FirstFirst ... 22627071727374821221725721072 ... LastLast
Results 1,066 to 1,080 of 20693
    Senior Member
    Χρονο να μπαινεις δεν θα ειχες.

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Ελα , Βερνικου ...........
    Οχι...........!

Senior Member
    Φιλιππου..........

Banned
    Δεν προκειται να πω... Το ξερω που τωρα σου γαργαλησα την περιεργεια , αλλα δεν μπορω!! Ουτε καν σε πμ!!
    Εξαλλου οι περισσοτεροι λεφταδες μιζεροι ειναι .. Εννοω τσιφουτηδες!

Senior Member
    Δεν εχω περιεργεια ! . Τερμα ομως οι αποκαλυψεις !!!

Τοσο καιρο βρε παιδια θαπρεπε ναχουμε εμπιστοσυνη ο ενας στον αλλον , 2 χρονια μιλαμε .
    Last edited by Macgyver; 18-04-2015 at 23:24.

Senior Member
    Παντως , οτι και να ειμαι , εδω ειμαι ο Μαγκαιβερ , που μαχεται μια χρονια καταθλιψη , και ειμαι πολυ καλυτερα τους τελευταιους μηνες .

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Εξαλλου οι περισσοτεροι λεφταδες μιζεροι ειναι .. Εννοω τσιφουτηδες!

Αυτο εχει μεγαλη δοση αληθειας .

Banned
    Παντως , οτι και να ειμαι , εδω ειμαι ο Μαγκαιβερ , που μαχεται μια χρονια καταθλιψη , και ειμαι πολυ καλυτερα τους τελευταιους μηνες .
    Παντα να εισαι καλα και εσυ και ολοι μας!

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Δυστυχώς όλες κοιτάνε τη δέσμευση. Γι αυτό η επιλογή τελικά είναι μόνο μία.
    Η απελπισία και η μοναξιά οδηγούν σε επιλογές κατώτερες αυτών που αξίζουμε.
    Δεν σε καταλαβαίνω. Σε μένα ΟΛΟΙ κοιτούσαν τη δέσμευση, και όχι ΟΛΕΣ. Γι αυτό και υποχρεώθηκα να επιλέξω. Χωρίς απελπισία. Ανάλογα με τις ανάγκες μου. Το αν έπραξα σωστά δεν το γνωρίζω. Τους αγαπάω και τους 2.

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι τη Δευτέρα τελειώνουν οι πασχαλινές διακοπές και επιστρέφω στο ένα κομμάτι της δουλειάς μου (το εκπαιδευτικό). Πάλι βλακείες θα ακούω στην αίθουσα, γμτ

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Παντα να εισαι καλα και εσυ και ολοι μας!

Και εσυ μνιμονιο νασαι καλα . Εισαι απο τα ' γνησια ' παιδια , δεν εχεις το ψεμμα και το ' δηθεν ' μεσα σου , και χαρηκα για την κουβεντουλα που ειχαμε , καιρος ηταν !! βαζεις και ωραια κομματια , σαρεσουν τα 80s βλεπω , καλο αυτο .

Senior Member
    Αγαπητη Μαριον , δεν αμφιβαλλω για τις ικανοτητες σου , και τα γραφομενα σου , αλλα σενα φορουμ που ολοι εχουν προβληματα , δεν ξερω αν αποτελεις πηγη εμπνευσης η προκλησης . Εκανα το ιδιο λαθος στο παρελθον , αποκαλυπτα πτυχες της ζωης μου , που πιθανον ηταν προκλητικες , και τοχω μετανιωσει . Κρατω πλεον χαμηλους τονους , πιστευω οτι ετσι ειναι καλυτερα .
    Ακομη προσπαθω να μαντεψω τι δουλεια κανεις , αρχιτεκτων , πολιτικος μηχανικος , κατι με σχεδιο παντως !!!
    Το τι προκαλούμε στον καθένα εξαρτάται από αυτόν και όχι από μας.
    Αν με απασχολούσε τόσο τι σκέφτεται ο καθένας, θα είχα κάνει πολύ διαφορετικές επιλογές στη ζωή μου.
    Ευτυχώς, λίγο μ' ενδιαφέρει, για μένα μετράει η γνώμη μόνο αυτών που εκτιμώ και εμπιστεύομαι.
    Από την άλλη, αυτό που έχει διαπιστώσει στην πραγματική ζωή, είναι ότι μόνο αν ανοιγόμαστε επικοινωνούμε.
    Πολλοί άνθρωποι που διστάζουν να μιλήσουν για τα προβλήματά τους (και άρα, να βρουν βοήθεια), ανοίγονται όταν κι εσύ ανοιχτείς.
    Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που μ' ευγνωμονούν, επειδή μιλούσα ανοιχτά για την ψυχοθεραπεία και το πόσο με βοήθησε, κάτι που τους έκανε να το τολμήσουν κι αυτοί.
    Επίσης, υπάρχουν φίλοι που το πάθος και ενθουσιασμός που δείχνω για τη δουλειά μου, τους έχει κάνει να κινητοποιηθούν και να ασχοληθούν κι αυτοί με δημιουργικά ενδιαφέροντα που έχουν, αλλά δίσταζαν να το κάνουν.
    Αλλά, συμβαίνει και το αντίστροφο κι εγώ εμπνέομαι από ανθρώπους που έχουν πάθος με τη ζωή και τη δημιουργία.
    Οπότε, είναι νοοτροπία και απόφαση του καθένα, το αν θα βλέπει το ποτήρι μισοάδειο ή μισογεμάτο.

Όσο για το επάγγελμά μου, δεν το έχω κρύψει, το έχω αναφέρει κατά καιρούς στο φόρουμ.
    Αν κι εσύ (όπως και η πλειονότητα των Ελλήνων), γνώριζες με ακρίβεια ποια είναι η δουλειά του αρχιτέκτονα και ποια του πολιτικού μηχανικού, δεν θα αναρωτιόσουν για το ποιο επάγγελμα είναι πιο δημιουργικό. Η εμμονή πολλών πολιτικών μηχανικών (και υπομηχανικών) να παριστάνουν τους αρχιτέκτονες (πρόκειται συχνά για απωθημένο, γιατί δεν πέρασαν αρχιτεκτονική λόγω κακού βαθμού στο σχέδιο), έχει οδηγήσει σε αυτή την παρανόηση. Αλλά ακόμη χειρότερα, έχει γεμίσει με άθλια κτίρια αυτή τη χώρα.
    Γιατί, δεν μπορεί να ασχολείσαι με τη σύνθεση και να σχεδιάζεις κτίρια, όταν είναι κάτι το οποίο δεν έχεις σπουδάσει, αλλά απλώς έχεις πάρει μια ιδέα με κάποια μαθήματα των σπουδών σου.
    Αυτά, γιατί έχω βαρεθεί να ακούω ασυναρτησίες, του τύπου, ο (πολιτικός) μηχανικός σχεδιάζει τα κτίρια και ο αρχιτέκτονας βάφει τις όψεις!

Μάλλον λοιπόν έλυσα την απορία σου!

favvel
    Guest
    διάβασα προ ολίγου ότι το νόημα της ζωής είναι να είσαι ερωτευμένος με τον εαυτό σου..
    κι όχι να ερωτεύεσαι άλλους..αυτό σε κάνει δυστυχή γιατί ο άλλος ποτέ δε θα γίνει κομμάτι του εαυτού σου..θα είναι πάντα κάποιος άλλος..
    ή να είσαι ερωτευμένος με το θεό,να προσεύχεσαι ώρες μπροστά από μια εικόνα εκφράζοντας τον έρωτά σου για το θεό πχ..
    και έλεγε ότι όταν λέμε ότι βαριόμαστε τα πάντα και τους πάντες όπως συμβαίνει σε εμένα είναι επειδή βαριόμαστε τον εαυτό μας..
    και σκέφτομαι τώρα τι να κάνω για να αρχίσω να ερωτεύομαι τον εαυτό μου..
    αλλά άμα ήταν έτσι θα καταλήγαμε όλοι νάρκισσοι..
    δεν μπορούμε να είμαστε αυτάρκεις,έχουμε ανάγκη και τους άλλους για να μοιραστούμε πράγματα και καταστάσεις..οι άλλοι μας δίνουν το ερέθισμα να εκφραστούμε και να ξετυλίξουμε τον εαυτό μας..

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Αν κι εσύ (όπως και η πλειονότητα των Ελλήνων), γνώριζες με ακρίβεια ποια είναι η δουλειά του αρχιτέκτονα και ποια του πολιτικού μηχανικού, δεν θα αναρωτιόσουν για το ποιο επάγγελμα είναι πιο δημιουργικό. Η εμμονή πολλών πολιτικών μηχανικών (και υπομηχανικών) να παριστάνουν τους αρχιτέκτονες (πρόκειται συχνά για απωθημένο, γιατί δεν πέρασαν αρχιτεκτονική λόγω κακού βαθμού στο σχέδιο), έχει οδηγήσει σε αυτή την παρανόηση. Αλλά ακόμη χειρότερα, έχει γεμίσει με άθλια κτίρια αυτή τη χώρα.
    Γιατί, δεν μπορεί να ασχολείσαι με τη σύνθεση και να σχεδιάζεις κτίρια, όταν είναι κάτι το οποίο δεν έχεις σπουδάσει, αλλά απλώς έχεις πάρει μια ιδέα με κάποια μαθήματα των σπουδών σου.
    Αυτά, γιατί έχω βαρεθεί να ακούω ασυναρτησίες, του τύπου, ο (πολιτικός) μηχανικός σχεδιάζει τα κτίρια και ο αρχιτέκτονας βάφει τις όψεις!

Μάλλον λοιπόν έλυσα την απορία σου!

Ομολογω οτι αγνοουσα την διαφορα αρχιτεκτονα και πολιτικου μηχανικου .
    Εκτιμω τους ανθρωπους που εχουν παθος με την δημιουργια , και πραγματι η συναναστροφη μαζι τους , παντα ειναι προς οφελος μου , αν και ειμαι κι εγω ετσι ( ετσι πιστευω ), δεν ειμαι σιγουρος ομως οτι ολοι εμπνεονται απο τετοιους ανθρωπους . Βεβαια , η δημιουργια εχει διαφορετικο νοημα για τον καθενα .
    Συμφωνω οτι μονο αν ανοιγομαστε , επικοινωνουμε με αλλους , αν και το να εισαι επικοινωνιακος , ειναι τελεντο/χαρισμα .
    ΟΚ, μου ελυσες την απορια μου , οποτε σημερα θα κοιμηθω ησυχος !

Quote Originally Posted by imagine View Post
    Δεν σε καταλαβαίνω. Σε μένα ΟΛΟΙ κοιτούσαν τη δέσμευση, και όχι ΟΛΕΣ. Γι αυτό και υποχρεώθηκα να επιλέξω. Χωρίς απελπισία. Ανάλογα με τις ανάγκες μου. Το αν έπραξα σωστά δεν το γνωρίζω. Τους αγαπάω και τους 2.
    Ολοι κοιτουσαν τη δεσμευση επειδη έχεις προσόντα.
    Κι εγω εχω προσοντα αλλα τα δικά τους προσόντα δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις μου. Γι αυτό δεν τις επιλέγω. Επειδή το αμέσως επόμενο που θα μου ζητήσουν είναι δέσμευση.
    Απελπισία είναι το να δενόμαστε με κάποια επειδή φοβόμαστε ότι δεν θα προκύψει κάτι άλλο καλύτερο της στη ζωη μας.
    Αποτυχία είναι το να μην κάνεις την κίνηση (και μάλιστα στον καταλληλο χρονο) με αυτες που γουσταρεις.
    γιάννης