ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 73
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 73 of 1380 FirstFirst ... 23637172737475831231735731073 ... LastLast
Results 1,081 to 1,095 of 20693
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Ολοι κοιτουσαν τη δεσμευση επειδη έχεις προσόντα.
    Κι εγω εχω προσοντα αλλα τα δικά τους προσόντα δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις μου. Γι αυτό δεν τις επιλέγω. Επειδή το αμέσως επόμενο που θα μου ζητήσουν είναι δέσμευση.
    Απελπισία είναι το να δενόμαστε με κάποια επειδή φοβόμαστε ότι δεν θα προκύψει κάτι άλλο καλύτερο της στη ζωη μας.
    Αποτυχία είναι το να μην κάνεις την κίνηση (και μάλιστα στον καταλληλο χρονο) με αυτες που γουσταρεις.

Γιάννη, καλημέρα.
    Πέτα μερικά από τα σκουπίδια του παρελθόντος... ίσως σ' αυτά να περιλαμβάνεται κι η μειονεξία...
    κι από δω και πέρα θα κάνεις κινήσεις μ' αυτές που γουστάρεις, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα...
    Αν π.χ. φοβάσαι την απόρριψη, επειδή μάλλον έγινε κάτι πολύ παλιά... στο παρόν δεν έχεις λόγο να φοβάσαι,
    γιατί και ενήλικος είσαι και προσόντα έχεις. Και δεν νομίζω ότι γενικά οι αποτυχίες πρέπει να αποθαρρύνουν.

Τα έγραψα λίγο άκομψα, γιατί όλοι μας κουβαλάμε κατάλοιπα κι όταν δεν τα απομακρύνουμε με την πρώτη ευκαιρία
    όταν συσσωρεύονται... βρίσκουν τρόπο για να μας κάνουν τη ζωή μας δύσκολη.
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Γιάννη, καλημέρα.
    Πέτα μερικά από τα σκουπίδια του παρελθόντος... ίσως σ' αυτά να περιλαμβάνεται κι η μειονεξία...
    κι από δω και πέρα θα κάνεις κινήσεις μ' αυτές που γουστάρεις, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα...
    Αν π.χ. φοβάσαι την απόρριψη, επειδή μάλλον έγινε κάτι πολύ παλιά... στο παρόν δεν έχεις λόγο να φοβάσαι,
    γιατί και ενήλικος είσαι και προσόντα έχεις. Και δεν νομίζω ότι γενικά οι αποτυχίες πρέπει να αποθαρρύνουν.

Τα έγραψα λίγο άκομψα, γιατί όλοι μας κουβαλάμε κατάλοιπα κι όταν δεν τα απομακρύνουμε με την πρώτη ευκαιρία
    όταν συσσωρεύονται... βρίσκουν τρόπο για να μας κάνουν τη ζωή μας δύσκολη.
    Πόσο ανάγκη έχουμε από θετικούς ανθρώπους σαν εσενα!

... επειδή οι πιο πολλοί που ξερω είτε παίρνουν ψυχοφάρμακα είτε θα πρεπε να παιρνουν!!

Βεβαια, το θέμα σχέση ειναι ζητημα χαρακτηρα, προσέγγισης, αμοιβαιότητας, να ξέρεις να κερδίζεις τους άλλους και όχι να τους παρακαλάς. Σιγουρα παιζει ρόλο το να εχεις θετικους ανθρωπους αλλά αυτα που λεω ειναι εξισου σημαντικά.
    γιάννης

Banned
    με εχει πιασει μια ιωση κ καθομαι κ κλωσαω τ αυγα συνεχεια στη πολυθρωνα απο το σαββατο κ αυτο αρχιζει να με εκνευριζει αφανταστα... :-( ...

Banned
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    με εχει πιασει μια ιωση κ καθομαι κ κλωσαω τ αυγα συνεχεια στη πολυθρωνα απο το σαββατο κ αυτο αρχιζει να με εκνευριζει αφανταστα... :-( ...
    Περαστικα..πολυ κοσμος ειναι με ιωση ανοιξιατικα!

Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    Κι όταν δεν είσαι άρρωστος τι κάνεις? (εννοώ εκτός από το να ασχολείσε με το φόρουμ)
    γιάννης

Απελπισία είναι το να δενόμαστε με κάποια επειδή φοβόμαστε ότι δεν θα προκύψει κάτι άλλο καλύτερο της στη ζωη μας.
    Το 80% των σχεσεων και το 99% των γαμων απο αυτο το φοβο γινονται.

Banned
    Κι όταν δεν είσαι άρρωστος τι κάνεις? (εννοώ εκτός από το να ασχολείσε με το φόρουμ)
    προσπαθω να γινω οσο πιο να γινω οσο πιο μυστηριωδης μπορω

http://onlyfreewallpaper.com/walls/mystery-man-HD.jpg

Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Το 80% των σχεσεων και το 99% των γαμων απο αυτο το φοβο γινονται.
    Τα ποσοστά αυτά όμως είναι πιο χαμηλά σύμφωνα με το επίπεδο του φόβου που έχει ο καθενας!
    γιάννης

Banned
    Πάντα πρέπει να εμπιστευόμαστε το ένστικτό μας...... Ευτυχώς ή δυστυχώς στο τέλος πάντα επιβεβαιώνονται (κ με το παραπάνω......!) η πρώτη εντύπωση, τα αρχικά μας συμπεράσματα, υποψίες κ προβλέψεις.

Quote Originally Posted by mariposa7 View Post
    Πάντα πρέπει να εμπιστευόμαστε το ένστικτό μας...... Ευτυχώς ή δυστυχώς στο τέλος πάντα επιβεβαιώνονται (κ με το παραπάνω......!) η πρώτη εντύπωση, τα αρχικά μας συμπεράσματα, υποψίες κ προβλέψεις.
    Αυτά δεν διαψεύδονται ποτέ! Ο φόβος όμως μας σπρώχνει σε λάθος επιλογες παρα το ότι εξ αρχής γνωρίζουμε τα δεδομένα αυτά.
    γιάννης

Senior Member
    Οταν πιστευεις στον εαυτο σου , και ταχεις καλα μαζι του , δεν φοβασαι . Ο φοβος ειναι ιδιον των ανασφαλων/απελπισμενων .

Τα ποσοστά αυτά όμως είναι πιο χαμηλά σύμφωνα με το επίπεδο του φόβου που έχει ο καθενας!
    E οι περισσοτεροι φοβουνται/αγχωνονται πολυ με τη μοναξια,ανεξαρτητως ηλικιας και προσοντων.

Banned
    Αυτά δεν διαψεύδονται ποτέ! Ο φόβος όμως μας σπρώχνει σε λάθος επιλογες παρα το ότι εξ αρχής γνωρίζουμε τα δεδομένα αυτά.
    Χμμμμμ..... γενικά ισχύει. Αλλά δεν νομίζω να έχω κάνει πατάτες στη ζωή μου από φόβους κ φοβίες, ή τουλάχιστον δεν μου έρχεται στο μυαλό αυτή την ώρα κάποιο περιστατικό. Να παραγνωρίσω όμως το αρχικό μου σωστό ένστικτο λόγω καλής διάθεσης απέναντι σε ανθρώπους κ καταστάσεις που δεν έπρεπε, κ να φάω τα μούτρα μου, ναι αυτό συμβαίνει....

Senior Member
    παντως, ειτε για τον ενα λογο , ειτε για τον αλλο, αυτο συμβαινει συχνα σε πολλους απο εμας. εμενα μου εχει συμβει επανειλλημενα.
    το να παραβλεπεις δηλαδη ειτε την αρχικη σου εντυπωση για ενα ατομο, ειτε οσα σου ελεγαν οι τριτοι και τα παρεβλεπες. οποτε θεωρω πιο σημαντικο τον "χρονο επαναφορας". το ποσο αμεσα αλλαζεις δρομο/τον αποκλειεις απο την ζωη σου δηλαδη, οταν συνειδητοποιησεις οτι βρεθηκες μπροστα σε πατατα (η πατατανθρωπο )
    shit happens, mariposa7. παταμε καζανακι να φυγει η βρωμα και προχωραμε

Senior Member
    Κι εγω θα συμφωνήσω κατά ένα μέρος και θα πω ότι κάποια πράγματα που στην αρχή της σχέσης δεν βλέπουμε γιατί είμαστε πάνω στα μέλια και στα γουτσου γουτσου όταν περνάει ο καιρός διαπιστώνουμε ότι είναι υπαρκτά και μας ενοχλούν και τότε αρχίζουν τα προβληματάκια. Αυτά είναι απολύτως υγείες και συμβαίνει στην περισσότερες σχέσεις. Υπάρχουν βέβαια και οι πατατάνθρωποι χαχαχα!! μου άρεσε πολύ ο χαρακτηρισμός αλλά αυτοί αργά ή γρήγορα εκδηλώνονται και τότε αν είσαι έξυπνος την κάνεις αν την έχεις πατήσει μένεις και υπομένεις. Πάντως για όλους τους ανθρώπους υπάρχει ένα ταίρι απλά είναι μερικοί που δυσκολεύονται να μπουν σε μια σχέση γιατί απαιτεί υποχωρήσεις, να βάζεις δηλ. νερό στο κρασί σου κι όταν κάποιος είναι εγωιστής δεν μπαίνει σε αυτή τη διαδικασία. Εμένα οι σχέσεις που με ενοχλούν είναι αυτές που βασίζονται στην συμφεροντολογία, όταν δηλ. μένεις σε μια σχέση μόνο και μόνο από συμφέρον ειδικά όταν το συμφέρον αφορά οικονομικές απολαβές εκεί αηδιάζω........