ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 82
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 82 of 1380 FirstFirst ... 32728081828384921321825821082 ... LastLast
Results 1,216 to 1,230 of 20693
    Senior Member
    μνημονιο τι βιταμινες παιρνεις? εγω παραγγειλα καψουλες μουρουνελαιου που κανουν λεει καλο στον εγκεφαλο λογω ω3 εχει λιγο καιρο που την εχω δει φυσικακιας και παιρνω ελαχιστη δοση σολιαν και cbd oil, νιωθω πολυ καλα, θα θελα να κοψω τα αντιψυχωσικα τελειως αλλα νομιζω πως ειναι μεγαλο ρισκο και δεν το τολμαω

Banned
    Quote Originally Posted by Soulfly View Post
    μνημονιο τι βιταμινες παιρνεις? εγω παραγγειλα καψουλες μουρουνελαιου που κανουν λεει καλο στον εγκεφαλο λογω ω3 εχει λιγο καιρο που την εχω δει φυσικακιας και παιρνω ελαχιστη δοση σολιαν και cbd oil, νιωθω πολυ καλα, θα θελα να κοψω τα αντιψυχωσικα τελειως αλλα νομιζω πως ειναι μεγαλο ρισκο και δεν το τολμαω
    Β12 παίρνω σε υπογλωσσια μορφή για καλύτερη απορρόφηση.. Είναι πολύ σημαντική βιταμίνη..βέβαια εγώ την λαμβάνω επειδή την έχω σε οριακά επίπεδα.

Banned
    Παρατηρώ οτι υπάρχει πολύ αγένεια , κάνεις τον κόπο να φτιαξεις ενα κείμενο ενός που ανοίγει ενα θέμα και δεν ξέρει να γράψει και δεν σου λέει ενα ευχαριστώ ρε..
    Άλλο.. Με την καλή σου την διάθεση γράφεις στο θέμα του χ , ψ μέλους για να βοηθησεις όσο μπορείς και σε κλααανει ρε!! Σε αγνοεί , δεν έχει ουτε την στοιχειώδη ευγένεια να πει ενα ευχαριστώ !! Άλλο.. Μέλος πετάει μπηχτη οτι αυτό που εγραψες στο ''τι σκέφτεστε'' αφορά εκείνον και ας το χώριζε το χάος χρονικά το ποστ , τέλος πάντων κάνεις ΤΟΝ ΚΟΠΟ και εκεί και εξηγεις σχεδόν απολογεισαι οτι δεν... Καμια σχέση!! Βλέπεις φαντάσματα! Για να μην μένουν άσχημες εντυπώσεις.. Και μαντεψτε.. Σε κλααανει! Και συνεχίζει ακάθεκτος , σε προσπερνά , σε αγνοεί και ας σε έχει φωτογραφήσει στο γραπτό του!! Και όχι να σου πεί ''ναι ρε συμφορουμιτρια , παρεξήγηση'' !!
    Σκέφτομαι αν σε ενα φόρουμ φεροσαστε έτσι , εξω στην ζωή σας ποσο ''κτηνακια'' θα είστε.. Ποσο αγενή ατομα ρεεε..!
    Αυτο ήταν το προσωπικό παράπονο / δράμα μιας συμφορουμιτριας σας.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Σκέφτομαι αν σε ενα φόρουμ φεροσαστε έτσι , εξω στην ζωή σας ποσο ''κτηνακια'' θα είστε.. Ποσο αγενή ατομα ρεεε..!
    Είναι όλοι εκείνοι που δημιουργούν κυκλοφοριακό χάος διπλοπαρκάροντας, παρκάρουν στη θέση των αναπήρων γιατί βιάζονται και γιατί δεν είδαν πότε κάποιον ανάπηρο να παρκάρει εκεί (ναι, το έχω ακούσει κι αυτό), που αδειάζουν το τασάκι και πετάνε τα σκουπίδια τους στο δρόμο, που επιμένουν να καπνίζουν σε χώρους που δεν επιτρέπεται και που τέλος, έχουν το θράσος να εκνευρίζονται και να βρίζουν όταν όλα αυτά τα κάνει κάποιος άλλος!
    Ξέρεις πόσοι πολλοί; Η πλειοψηφία, δυστυχώς. Το βλέπω καθημερινά στην πράξη, γιατί στα λόγια όλοι είναι άψογοι (υποκριτές)!

Banned
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Είναι όλοι εκείνοι που δημιουργούν κυκλοφοριακό χάος διπλοπαρκάροντας, παρκάρουν στη θέση των αναπήρων γιατί βιάζονται και γιατί δεν είδαν πότε κάποιον ανάπηρο να παρκάρει εκεί (ναι, το έχω ακούσει κι αυτό), που αδειάζουν το τασάκι και πετάνε τα σκουπίδια τους στο δρόμο, που επιμένουν να καπνίζουν σε χώρους που δεν επιτρέπεται και που τέλος, έχουν το θράσος να εκνευρίζονται και να βρίζουν όταν όλα αυτά τα κάνει κάποιος άλλος!
    Ξέρεις πόσοι πολλοί; Η πλειοψηφία, δυστυχώς. Το βλέπω καθημερινά στην πράξη, γιατί στα λόγια όλοι είναι άψογοι (υποκριτές)!
    Και εγώ προσπαθώ να την κατακτήσω την ευγένεια καθημερινά στην ζωή μου μην νομίζεις..
    Παραπάνω απλα περιεγραψα τα .. ''Ευχαριστώ , παρακαλώ , παρεξηγησα'' που μαθαίνεις απο το νηπιαγωγείο.

Senior Member
    Και εγώ προσπαθώ να την κατακτήσω την ευγένεια καθημερινά στην ζωή μου μην νομίζεις..
    Παραπάνω απλα περιεγραψα τα .. ''Ευχαριστώ , παρακαλώ , παρεξηγησα'' που μαθαίνεις απο το νηπιαγωγείο.
    Όλοι μας πρέπει να προσπαθούμε, κανένας δεν είναι τέλειος.
    Για να προσπαθούμε σημαίνει ότι αναγνωρίζουμε και τα στραβά μας.
    Το κακό είναι να βλέπουμε μόνο στους άλλους τα στραβά και όταν τα κάνουμε εμείς να έχουμε πάντα μια καλή δικαιολογία!

Όσο για την ευγένεια, πολύ συχνά αυτοί που παριστάνουν τους πολύ ευγενείς και ανώτερους είναι οι χειρότεροι υποκριτές.
    Αλλά πολύ εύκολα ξεγυμνώνονται.

Senior Member
    kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
    Last edited by elis; 09-05-2015 at 20:10.
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    lpppppppp,;,;
    Last edited by elis; 09-05-2015 at 20:10.

Banned
    Παρατηρώ οτι υπάρχει πολύ αγένεια , κάνεις τον κόπο να φτιαξεις ενα κείμενο ενός που ανοίγει ενα θέμα και δεν ξέρει να γράψει και δεν σου λέει ενα ευχαριστώ ρε..
    Άλλο.. Με την καλή σου την διάθεση γράφεις στο θέμα του χ , ψ μέλους για να βοηθησεις όσο μπορείς και σε κλααανει ρε!! Σε αγνοεί , δεν έχει ουτε την στοιχειώδη ευγένεια να πει ενα ευχαριστώ !! Άλλο.. Μέλος πετάει μπηχτη οτι αυτό που εγραψες στο ''τι σκέφτεστε'' αφορά εκείνον και ας το χώριζε το χάος χρονικά το ποστ , τέλος πάντων κάνεις ΤΟΝ ΚΟΠΟ και εκεί και εξηγεις σχεδόν απολογεισαι οτι δεν... Καμια σχέση!! Βλέπεις φαντάσματα! Για να μην μένουν άσχημες εντυπώσεις.. Και μαντεψτε.. Σε κλααανει! Και συνεχίζει ακάθεκτος , σε προσπερνά , σε αγνοεί και ας σε έχει φωτογραφήσει στο γραπτό του!! Και όχι να σου πεί ''ναι ρε συμφορουμιτρια , παρεξήγηση'' !!
    εγω βλεπω οτι οταν περιμενεις πολα δε σου ερχετε τιπτ κ τελικα απογοητευεσαι
    εγω βλεπω οτι οταν δε περιμενεις τιποτα ενω δεν απογοητευεσαι ερχονται τα καλυτερα
    μου εχει τυχει πολες φορες να το παλευω να το παλευω να το ξαναπαλευω κ οσο το παλευω τοσο χειροτερα να γινεται κ αλλες φορες που απλα να μενω σε αδρανεια τοτε να συμβαινουν τα καλυτερα ειδικα την ωρα που δε τα περιμενω....
    εγω βασικα δε βρισκω λογο να κοπιασω για απολυτως τιποτα αν κατι τυχαινει κατι να το γνωριζω κ να μπορω να πω κατι της προκοπης αν θελει ο αλλος ας ανοιξει τις αυταρες του να το ακουσει αν οχι ο μηνας εχει 9 το να κοπιαζεις δε συμφαιρει τα καλυτερα πραγματα ερχονται αβιαστα απο μονα τους...
    ειναι σαν τον ανεμο καπια στιγμη θα φυσηξει κ προς το μερος σου αργα η γρηγορα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Soulfly View Post
    φιλε ανακιν δεν ξερω αν σου ριχνω λαδι στη φωτια αλλα υπηρξα πολυ αγχωδης και με διαταραχη πανικου πριν εμφανισω ψυχωση στα 22, παντως για μενα καταλυτικο γεγονος για να εμφανισω γενικα διαταραχες ηταν ο θανατος της αδερφης μου σε εφηβικη ηλικια
    Ειχες φοβηθει πιο πριν οτι θα εμφανιζες ψυχωση?

Senior Member
    epeidi logika tha pethano exo na po ta eksis proton me fagate tsampa deuteron oloi eiste sinenoxoi gia ton kanivalismo triton epeidi de zeite metrate mpas k zisete alla pali de zeite exete faei lathos paramithi

Senior Member
    Τελικα κολαση ειναι οι αλλοι?.

η

Για οτι μας συμβαινει φταιχτες ειμαστε εμεις?.

Αξιζει κανεις να δωσει καποιο νοημα?

η

Ειναι pointless ολο το παραμυθι?.

η πολυ απλα το καθε νομισμα εχει δυο οψεις?

Μαλλον βαριεμαι πολυ κι αν θελετε μπορειτε να συνεισφερετε στην προοδευτικη μαλακια επι του θεματος.

Banned
    Quote Originally Posted by σακης View Post
    Τελικα κολαση ειναι οι αλλοι?.

η

Για οτι μας συμβαινει φταιχτες ειμαστε εμεις?.

Αξιζει κανεις να δωσει καποιο νοημα?

η

Ειναι pointless ολο το παραμυθι?.

η πολυ απλα το καθε νομισμα εχει δυο οψεις?

Μαλλον βαριεμαι πολυ κι αν θελετε μπορειτε να συνεισφερετε στην προοδευτικη μαλακια επι του θεματος.
    Δυσκολα βαζεις... Κολαση.. Αν φταιμε εμεις για οτι μας συμβαινει.. Δυσκολη η απαντηση! Σιγουρα παντως για την οποια παθητικοτητα εχουμε γενικοτερα φταιμε εμεις!
    Οριστε εγραψα και εγω την μαλακια μου.. Μου βαζω τουλαχιστον 10'

Senior Member
    Ποσο θα ηθελα να ημουν τρεντυ μποι να οδηγουσα καμπριο, να ακουγα λαικα, να γαμουσα το καθε *******κι, που θα μου εκανε λαικ, η πιο βαθυστοχαστη σκεψη να ηταν το κλασιμο απο το στομα, να με εκραζε ολος ο λαος, αλλα θα τους εγραφα ολους στα αρχιδια μου, αφου θα χα τα λεφτα του μπαμπα...

Ααααχ αθανατη προ κρισης εποχηηηη.....

Senior Member
    σε περασα μνημονιο με την παραπανω μαλακια που εγραψα..χχαχαχα