ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 116
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 116 of 1380 FirstFirst ... 16661061141151161171181261662166161116 ... LastLast
Results 1,726 to 1,740 of 20693
    Ice cream σε ποιο μερος βρισκεσαι συγκεκριμενα? ειναι ωραια εκει?

Banned
    ειμαι δανια σε μια φαρμα ειναι πολύ ωραια ναι.
    καμια βολτιτσα παραπανω θα ηθελα

Τι ωραια! μακαρι να τα καταφερεις να βγεις μια βολτιτσα.

Senior Member
    Σκέφτομαι..... τι να κάνω για να περιορίσω αυτή τη τρελή αδυναμία που έχω στα γλυκά! Μόλις έφαγα μια μερίδα παγωτό στρατσατέλα και ενα κιτ κατ που είχε μείνει από τους μικρούς!!!!!!! Ε δεν παίζομαι!!!

Γιατι δεν τρως κατι γλυκο αλλα ταυτοχρονα υγιεινο? πχ παστελι,μελι με ταχινι,μαρμελαδα με φρυγανια ολικης αλεσεως κλπ

Senior Member
    Ωραίο το παστέλι με μέλι!!!! Σε ευχαριστώ για τις συμβουλή. Το κάνω πολλές φορές αλλά άλλες πάλι δεν μπορώ να αντισταθώ! Η εξάρτηση μου ειδικά από τη σοκολάτα είναι μεγάλη!!! Ξεκινάει από τη παιδική ηλικία. Ο μπαμπάς μου έφερνε πάντα κάτι ωραία σοκολατάκια γάλατος!!!! Περίμενα να γυρίσει το βράδυ πως και πως, ήταν οδηγός ταξί, και δούλευε πολλές ώρες, για να μπορέσω να απολαύσω αυτά τα καταπληκτικά σοκολατάκια!!!!

Πολυ ομορφη και γλυκια αναμνηση! μπορεις να τρως και σοκολατα αλλα αν μπορεις σοκολατα υγειας ξερεις αυτη που ειναι σαν κουβερτουρα αλλα και μια στο τοσο δεν υπαρχει προβλημα να φας κατι που το λαχταρας.

Senior Member
    Σκέφτομαι πως ό,τι θυμάμαι χαίρομαι.
    Bobby Fischer
    1. ε4 γ5

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Kυκνε , να ευχεσαι η διαφορα του Ναι με το Οχι να ειναι σημαντικη , οτι και να βγει . Αμα ειναι αμελητεα , εκει μπορει να εχουμε καμμια αψιμαχια , αλλα μετα απο μια βδομαδα κακουχιας , δεν νομιζω να εχει κανεις διαθεση για φασαρια !! και να μας δωσουν γρηγορα κανα χρημα , να σταματησει αυτη η ταλαιπωρια που φερνει εκνευρισμο . Ειναι πολλοι οι θυμωμενοι πολιτες , και δικαιως .
    Απ' ότι φαίνεται είναι σημαντική και μάλλον θα βγει το Όχι...κι εγώ ελπίζω να σταματήσει γρήγορα αυτή η αισχρή κατάσταση στην οποία μας έφεραν, δεν είναι δυνατόν ο πατέρας μου κι άλλοι σαν κι αυτόν που δούλεψαν πόσα χρόνια και κέρδισαν τη σύνταξη τους να στέκονται κάθε μέρα στην ουρά μετά τα μεσάνυχτα που θα έπρεπε να ξεκουράζονται για να πάρουν το αστείο ποσό των 60 ευρώ...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Απ' ότι φαίνεται είναι σημαντική και μάλλον θα βγει το Όχι...κι εγώ ελπίζω να σταματήσει γρήγορα αυτή η αισχρή κατάσταση στην οποία μας έφεραν, δεν είναι δυνατόν ο πατέρας μου κι άλλοι σαν κι αυτόν που δούλεψαν πόσα χρόνια και κέρδισαν τη σύνταξη τους να στέκονται κάθε μέρα στην ουρά μετά τα μεσάνυχτα που θα έπρεπε να ξεκουράζονται για να πάρουν το αστείο ποσό των 60 ευρώ...
    Τελικα ειχες δικιο . Να δουμε τι θα γινει τωρα γιατι οντως ειναι απαραδεκτο να καθονται ανθρωποι σαν τον πατερα σου στην ουρα για 60 ψωροευρω.
    Και τελικα ολοι χαμενοι θα βγουμε μου φαινεται . Αμα ομως δεν εχεις να χασεις τιποτα ?

Senior Member
    Τελικα ειχες δικιο . Να δουμε τι θα γινει τωρα γιατι οντως ειναι απαραδεκτο να καθονται ανθρωποι σαν τον πατερα σου στην ουρα για 60 ψωροευρω.
    Και τελικα ολοι χαμενοι θα βγουμε μου φαινεται . Αμα ομως δεν εχεις να χασεις τιποτα ?
    Το θέμα είναι όμως πως νομίζω πως έχουμε να χάσουμε ανάλογα βέβαια με το τι θα συμβεί...τουλάχιστον ως τώρα μπορούσαμε να κουτσοζήσουμε...τώρα τί θα γίνει; Θα είναι καλύτερα ή χειρότερα;
    Εγώ προσωπικά πάντως φοβάμαι γιατί δυστυχώς ανήκω σε ευάλωτη ομάδα του πληθυσμού και χωρίς φάρμακα και ψυχοθεραπεία δεν θα καταφέρω να επιβιώσω...αλλά λέω να μην σας πω αντίο από τώρα, να προσπαθήσω να το παλέψω έστω με τις λίγες δυνάμεις που έχω...σίγουρα βοηθάει και το ότι δεν είμαι ολομόναχη πάντως...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    πολυ ωραιο, ευχαριστω
    κι ομως, δεν ξερω γαλλικα. μονο αγγλικα και ιταλικα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Το θέμα είναι όμως πως νομίζω πως έχουμε να χάσουμε ανάλογα βέβαια με το τι θα συμβεί...τουλάχιστον ως τώρα μπορούσαμε να κουτσοζήσουμε...τώρα τί θα γίνει; Θα είναι καλύτερα ή χειρότερα;
    ...

Δεν νομιζω οτι θαλλαξει κατι , ειναι καλο ομως που παραιτηθηκε ο Βαρουφακης , ο διπλανος μας , συνταξιουχος καθηγητης ψυχιατρος ελεγε οτι ( εκ πειρας ) δεν στεκει στα καλα του . Θαμαστε πθιο ηπιοι στις διαπραγματευσεις χωρις αυτον τον παλαβο , μας παιρνει κι αλλιως ? τα χρηματα τελειωνουν αυριο το μεσημερι παντως . Δεν εχεις κανα αποθεματακι ναγορασεις φαρμακα ?

Senior Member
    Δεν νομιζω οτι θαλλαξει κατι , ειναι καλο ομως που παραιτηθηκε ο Βαρουφακης , ο διπλανος μας , συνταξιουχος καθηγητης ψυχιατρος ελεγε οτι ( εκ πειρας ) δεν στεκει στα καλα του . Θαμαστε πθιο ηπιοι στις διαπραγματευσεις χωρις αυτον τον παλαβο , μας παιρνει κι αλλιως ? τα χρηματα τελειωνουν αυριο το μεσημερι παντως . Δεν εχεις κανα αποθεματακι ναγορασεις φαρμακα ?
    Ευτυχώς τα βόλεψα ήδη τα φάρμακα, αν δεν ήταν αυτό τακτοποιημένο θα είχα φρικάρει...έχω απόθεμα για να περάσω κάποιο διάστημα, δόξα τω Θεώ!
    Κι έλαβα νωρίτερα ένα τηλεφώνημα κι ίσως να βρω πάλι δουλειά επιτέλους!

Senior Member
    Να δουμε ποτε θα βρεθει ο ξυπνιος που θα βαλει τραπεζακια/ καρεκλες στα ΑΤM , να σερβιρει κανα μεζεδακι /καφεδακι/μπυριτσα . ( να το επιχειρηματικο μυαλο )

Αλλωστε απο το τραπεζακι βγηκε η λεξη τραπεζα ( πω πω , τρολλαρισμα ) .