ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 126
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 126 of 1380 FirstFirst ... 26761161241251261271281361762266261126 ... LastLast
Results 1,876 to 1,890 of 20693
    Senior Member
    Quote Originally Posted by 1984muzzy View Post
    Έβαλα την λέξη ''ανήκεις'' σε πολλά εισαγωγικά επίτηδες γιατί σε σχέση με αυτό που περιγράφω ίσως ακούγεται σκληρή. Αυτο ειναι ενα γεγονός. Ειναι όμως και μια πραγματικότητα να μιλήσει ανοιχτά για κάποια ζητήματα που αφορούν τον θεραπευόμενο. Ίσως κάποιος ειδικός να την αντικαθιστούσε με κάποια άλλη. Εμένα σε κάθε περίπτωση, αυτή ειναι η γνώμη μου. Εσύ όμως γιατί ειρωνευεσαι?
    καθε φορα που διαβαζω για ισορροπιες που αποδεχομαστε νοιωθω παλι σαν εκεινους τους ευρωπαιους που προσπαθουν να στηριξουν τις ψευδοθεωριες τους στον πονεμενο κοσμακη

Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Αυτος ο Σοιμπλε ειναι ανθελληνας και κακος ( για μην πω τιποτα βαρυτερο ) , ειναι ο μονος που φερνει εμποδια στις διαπραγμαματευσεις . Φανταστειτε τι λαος ειναι αυτοι οι κωλογερμανοι ( κρυφοναζι κατα πλειοψηφια ) που εχουν εκτοξευσει την δημοτικοτητα του στο 73% !! . Ο πατερας μου , αν και εχει καποια δοση ' βορειας ' νοοτροπιας , μια και μεναμε 10 χρονια στην Γενευη , και εδω αντιπροσωπευε επι 25 χρονια Γερμανικη εταιρεια , εχει να πει τα χειροτερα γι αυτους . Σκατοφαρα . Το ονειδος της Ευρωπης .
    Αυτο που απο τη μια βριζουμε τους γερμανους και απο την αλλη θελουμε να ειμαστε στην συμμαχια τους,ποτε δεν το καταλαβα.

Σκεφτομαι οτι αυριο το πρωι πρεπει να ειμαι καλα ψυχολογικα προετιμασμενη γιατι θα παρω τα αποτελεσματα της αξονικης του πατερα μου.Κανουμε αξονικες σχεδον καθε μηνα.Ολοι μου λενε οτι πρεπει να γινει ρουτινα και να μην φοβαμαι αλλα εγω εχω αγχος και φοβαμαι.Πρωτα θα παρουμε της αξονικες απο εκει που μενουμε (επαρχια) και μετα τα στελνουμε στην Αθηνα στο Σωτηρια αλλα και στην Πατρα στον Αγιο Ανδρεα που εκανε της ακτινοβολιες.Συγνωμη αν σας ριχνω ψυχολογικα.Ευχομαι αυριο να εχω ευχαριστα νεα να σας πω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Αυτο που απο τη μια βριζουμε τους γερμανους και απο την αλλη θελουμε να ειμαστε στην συμμαχια τους,ποτε δεν το καταλαβα.

Το οτι ειμαστε με το μερος των ισχυρων , ειναι προς το συμφερον μας , αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειναι σκατοφαρα . Οντας μικρη χωρα , πρεπει να εχουμε συμμαχους . Αλλο συμφερον , αλλο συμπαθεια .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Bulletproof View Post
    Σκεφτομαι οτι αυριο το πρωι πρεπει να ειμαι καλα ψυχολογικα προετιμασμενη γιατι θα παρω τα αποτελεσματα της αξονικης του πατερα μου.Κανουμε αξονικες σχεδον καθε μηνα.Ολοι μου λενε οτι πρεπει να γινει ρουτινα και να μην φοβαμαι αλλα εγω εχω αγχος και φοβαμαιω.
    Διαισθητικα λεω οτι θα ειναι καλα τα αποτελεσματα .

Σ'ευχαριστω πολυ macgyver!

Senior Member
    Quote Originally Posted by 1984muzzy View Post
    Αν η jackie ειναι όντως ΙΔΨ δεν υπάρχει κανένας λόγος να βάζει στο μυαλό της ένα ακόμα πράγμα να σκέφτεται και να ενοχοποιεί τον εαυτό της.
    Εν προκειμένω να εκλογικεύει το τι μπορεί (εντελώς υποθετικά) να σκέφτεται η μικρή. Επίσης, αν ειναι όντως ΙΔΨ, οπως γράφει χαρακτηριστικά δεν μπορεί να μην το κάνει και δεν υπάρχει γιατί. Γιατι απλά δεν μπορεί.

Jackie σε κάθε περίπτωση καλό είναι οι διαγνώσεις αυτές να γίνονται απο ειδικούς. Κατανοώ βέβαια οτι εξαιτίας ακριβώς της ψυχολογικής σου κατάστασης,
    η όποια αυτο-διάγνωση ειναι ίσως αναπόφευκτη. Αυτα που αναφέρεις περί τσεκαρισμάτων έχουν να κάνουν με 2 σίγουρα χαρακτηριστικά, τον έλεγχο και την αμφιβολία.
    Κατανοητά και τα δυο νομίζω. Αυτα όμως δεν αρκούν για να μιλήσει κάποιος για τέτοιου είδους διαταραχή. Για να στο πώ διαφορετικά, εγω ειμαι ιδεοψυχαναγκαστικός αλλά δεν κάνω τίποτα απο τα παραπάνω που αναφέρεις. Επίσης το δωμάτιο μου ειναι 'επιμελώς' ακατάστατο.

Εγω θα σε συμβούλευα να κάνεις υπομονή μέχρι να δείς κάποιον ειδικό και μέχρι τότε, προσπάθησε ΌΣΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ να μη βάζεις ταμπέλες στον εαυτό σου γιατι του κάνεις κακό.
    Αυτό έχω σκοπό να κάνω. Κάποια στιγμή, γιατί τώρα με όλες αυτές τις καταστάσεις, ακόμα κι ο έλεγχος της γλυκοζυλιωμένης μου (διαβήτης γαρ) αναβλήθηκε.
    Οσο για τις ταμπέλες, έχεις απόλυτο δίκιο. Είναι κουραστικές κι οδυνηρές..
    Να σου πω όμως και κάτι άλλο, ανακουφιστικό. Είμαι σε κάποια συγκέντρωση πχ. Μου περνάει κάποια ιδέα ή ο φόβος μάλλον, πως θα κάνω κάτι απρεπές -άθελα μου φυσικά.
    Και δεν θα μπορώ να το ελέγξω. Ε, πες πως είναι πλασέμπο, από τότε που διάβασα πως αυτό είναι σύνηθες στους ιδψ, έρχεται βέβαια η σκέψη, αλλά δεν φοβάμαι πως θα το κάνω! Μεγάλο πράμα αυτό muzzy!
    Last edited by Jackie; 12-07-2015 at 14:34.
    Bobby Fischer
    1. ε4 γ5

Senior Member
    Quote Originally Posted by pillow View Post
    Muzzy δεν είπαμε να αισθάνεται ευθύνες η Jackie, αλλά να πάει γρήγορα στο γιατρό, να μην το καθυστερεί γιατί έτσι κάνει κακό στον εαυτό της και στο παιδί της! Όλα αυτά τα συμπλέγματα που προκαλούνται από την ΙΨΔ, θα περάσουν και στο παιδί και δεν φταίει σε τίποτα!! Εμείς πάμε να προστατεύσουμε και τις δύο, γιατί αν το παιδί δεν είναι καλά δεν θα είναι ούτε και η μάνα, και αυτό είναι αλυσίδα, και, παρεπιπτόντως, είναι πολύ θετικό ότι χάρηκε τη βόλτα της η Jackie.
    pillow η βόλτα ήταν ανακουφιστική. Το ίδιο και ο καφές μετά.
    Να πω, πως η μικρή μου είναι καλά, είναι μια χαρά. Της έχω μιλήσει, της έχω εξηγήσει και το έχει κατανοήσει.
    Είναι βέβαια μες στην επανάσταση της εφηβείας, αλλά αυτό είναι αναμενόμενο και απόλυτα φυσιολογικά. Καλά κανει και επαναστατεί.
    Μου τα χώνει αρκούντως για το δωμάτιο, ανταποδίδω κι εγώ μ' όλη μου την καρδιά, αλλά, αυτή είναι η σύγκρουση μας. Η μόνη μπορώ να πω.
    Bobby Fischer
    1. ε4 γ5

Senior Member
    Gothly, τα έχουμε συζητήσει με τη μικρή, κατανοεί, ευτυχώς, κατανοεί και ενίοτε στηρίζει.
    Με τον διαβήτη είχαμε περάσει παρόμοια. Χτύπαγε κοκκινο, μ' έκανε κουρέλι κι επειδή ήταν ασυμπτωματικός δεν ήξερα τι είχα.
    Μόλις διαγνώστηκα και ρυθμίστηκε, όλα επανήλθαν. Τώρα, όταν με πιάνει η τρέλα με την ακαταστασία μου λεει η μικρή "ξέρω, ειναι σαν τότε με τον διαβήτη".

Οπότε muzzy δεν θέλω και πολύ για την ενοχή!
    Είμαι άκρως ενοχική από μόνη μου, από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου δηλαδή.
    Είμαι πάντως ικανοποιημένη, που ποτέ, δεν χειραγώγησα τα παιδιά μου μέσω της ενοχής. Ποτέ όμως..

Παιδιά, ευχαριστώ που ασχοληθήκατε. Ξέρετε νομίζω πόσο παρηγορητικό είναι αυτό.
    Bobby Fischer
    1. ε4 γ5

Banned
    Jackie χαίρομαι που βρήκες τη βοήθειά μας παρηγορητική. Αυτό θέλαμε, να βοηθήσουμε. Αφού είναι μόνο αυτή η διαφωνία σας όλα καλά τότε.
    Bulletproof εύχομαι τα αποτελέσματα να είναι πολύ καλά, καλή τύχη!
    Macgyver συμφωνώ για τους Γερμανούς.

Senior Member
    Quote Originally Posted by primal71 View Post
    καθε φορα που διαβαζω για ισορροπιες που αποδεχομαστε νοιωθω παλι σαν εκεινους τους ευρωπαιους που προσπαθουν να στηριξουν τις ψευδοθεωριες τους στον πονεμενο κοσμακη
    Ότι έχω γράψει σε σχέση με αποδοχή του εαυτού μας για αυτό που ειναι, αλλά και για ισορροπίες που ουσιαστικά συνθέτουν τη δομή και τα τμήματα του ψυχικού οργάνου, ειναι πράγματα που ίσχυαν, ισχύουν και θα ισχύουν. Τα αποδέχεται και μιλάει με βάση αυτά, όλη η επιστημονική κοινότητα. Επίσης μιλάει για ψυχοθεραπείες και εν προκειμένω για πολύ επιτυχημένα μοντέλα ψυχοθεραπείας. Υπάρχουν συγκεκριμένα νούμερα και έρευνες που αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.
    Τώρα αν εσυ δεν το αποδέχεσαι ειναι ένα εντελως άλλο καπέλο. Ειναι η δική σου ιστορία και οι δικές σου βαθύτερες εξυπηρετήσεις και τίποτα παραπάνω.
    Τώρα αυτά περί ψευδοθεωριών στον πονεμένο κοσμάκη και επικλήσεις στο ήθος του άλλου, με ανυπόστατη λογική (μη αποδεχόμενος νούμερα και ποσοστά) στο λέω καθαρά ΔΕΝ περνάνε.

Senior Member
    Ασχετο με το θέμα, αλλά αντί "ιψδ" έγραφα "ιδψ". Μπήκα και το διόρθωσα.
    Αν είναι δυνατόν! Να το 'χω διαβάσει τόσες φορές, ω ποία παρατηρητικότης δηλαδή!
    Last edited by Jackie; 12-07-2015 at 17:50.
    Bobby Fischer
    1. ε4 γ5

Senior Member
    εγω κι ο θεοσ συζηταμε για τη μεγαλη
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    egv ki o theos

Senior Member
    gynaika που σε αγαπαει πραγματικα δε θελει να σε βλεπει