ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 129
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 129 of 1380 FirstFirst ... 29791191271281291301311391792296291129 ... LastLast
Results 1,921 to 1,935 of 20693
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Jackie View Post
    elis ναι. Γι' αυτό η φέτα που δεν είναι σε άρμη είναι πολύ αλμυρή. Το αλάτι το βάζουν στο ίδιο το τυρί δηλαδή.
    Ενώ η φέτα της άρμης, έχει μαλακότερη γεύση.
    Μια διόρθωση παιδιά όχι άρμη άλμη και τρελαίνομαι για φέτα!

Senior Member
    και οι δυο λεξεις, σωστες ειναι. ΠΑΠΑ

Senior Member
    Πφφ, δεν μου έφταναν τα ψυχοφάρμακα τώρα πρέπει να παίρνω χάπια και για τη σωματική μου υγεία...πάλι καλά που αυτά τουλάχιστον θα είναι για περιορισμένο χρονικό διάστημα αλλά και πάλι έχω μπουχτίσει με τόσα χάπια, στο τέλος θα χάσω το λογαριασμό!
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Κυκνακο , εγω παντα κραταω σημειωσεις σε ημερολογιο , για το τι παιρνω , μην εχουμε παρατραγουδα !!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Κυκνακο , εγω παντα κραταω σημειωσεις σε ημερολογιο , για το τι παιρνω , μην εχουμε παρατραγουδα !!
    Τα ψυχοφάρμακα επειδή μου έχουν γίνει ρουτίνα τα θυμάμαι αλλά τώρα που προστέθηκαν κι άλλα μου φαίνεται αυτά τα παθολογικά θα τα γράψω κι εγώ για να τα θυμάμαι κι αυτά...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Εγω καταγραφω τα παντα , απο εξοδα μεχρι φαρμακα , θελω να ξερω ανα πασα στιγμη τι μου γινεται .
    Βεβαια , δεν αρχιζω με την φραση ' Αγαπητο ημερολογιο ' αλλα με την φραση ' Γη , ημερολογιο καταστρωματος , αστρικο ετος 2015 ' ((P ( και η Γη ενα διαστημοπλοιο ειναι ) .

Senior Member
    Quote Originally Posted by PAPA View Post
    Μια διόρθωση παιδιά όχι άρμη άλμη και τρελαίνομαι για φέτα!
    PAPA εδώ είσαι: https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%86%CF%81%CE%BC%CE%B7

(Μέγιστη η τρέλλα βλέπεις για τη γλώσσα μας. Το διπλό "λ" στο "τρέλλα" είναι λόγω παλαιάς γραφής)
    Bobby Fischer
    1. ε4 γ5

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Εγω καταγραφω τα παντα , απο εξοδα μεχρι φαρμακα , θελω να ξερω ανα πασα στιγμη τι μου γινεται .
    Βεβαια , δεν αρχιζω με την φραση ' Αγαπητο ημερολογιο ' αλλα με την φραση ' Γη , ημερολογιο καταστρωματος , αστρικο ετος 2015 ' ((P ( και η Γη ενα διαστημοπλοιο ειναι ) .
    Α χα χα χα χα! Εγώ όταν γράφω ημερολόγιο αρχίζω με το "αγαπητό ημερολόγιο" όπως όταν ήμουνα μικρή...

Αγχώνομαι αν θα γίνει μια δουλεια μου ή όχι, ακόμα κι αν πήρα καλές διαβεβαιώσεις ότι όλα ειναι εντάξει, επειδή το γενικό κλιμα στη ζωη μου, μου λέει πως δεν εχω εμπιστοσύνη σε κανένα.
    Ακόμα και τις καλες διαβεβαιώσεις από σοβαρά άτομα τις πιστώνω με λίγο περισσότερη εμπιστοσύνη σε σχέση με τους υπόλοιπους. Στα ξερά δηλαδή καίγονται και τα χλωρά. Επειδή υπάρχουν αρκετά που είναι όντως ξερά και επειδή αντικειμενικά ομιλούντως δεν υπάρχει τίποτα απόλυτο ως προς τα υπόλοιπα, ιδίως όταν προκειται για διαπροσωπικές σχέσεις.
    Ίσως και να πνίγομαι σε ένα ποτηρι νερό και να πιέζω καταστασεις εκει που δεν θα πρεπε.
    Ξερω τι θα μου πειτε, δώσε τον καλύτερο σου εαυτό, να εισαι αντικειμενικος με σενα και με τους αλλους και υπομονετικός όταν κάτι θελει αναμονή. Πως να εφαρμοστούν όμως όλα αυτα αμα ο εγκεφαλος εμαθε να δουλευει αλλιώς!!
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    .
    Ξερω τι θα μου πειτε, δώσε τον καλύτερο σου εαυτό, να εισαι αντικειμενικος με σενα και με τους αλλους και υπομονετικός όταν κάτι θελει αναμονή. Πως να εφαρμοστούν όμως όλα αυτα αμα ο εγκεφαλος εμαθε να δουλευει αλλιώς!!

Γιαννη , αυτο ακριβως θα σουλεγα , και ο εγκεφαλος ειναι το πιο ευπροσαρμοστο οργανο . Και επιμονη , την ξεχασες !!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Jackie View Post
    PAPA εδώ είσαι: https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%86%CF%81%CE%BC%CE%B7

(Μέγιστη η τρέλλα βλέπεις για τη γλώσσα μας. Το διπλό "λ" στο "τρέλλα" είναι λόγω παλαιάς γραφής)
    Και ήμουν σίγουρη ότι λέγεται άλμη!!! χαχαχα!!! τέλεια! Έμαθα μια καινούργια λέξη! Γηράσκω αει διδασκόμενος!!!

Ειδα ενα ντοκιμαντερ για το σανατοριο της παρνηθας το Ξενια.Μου αρεσε πολυ το ντοκιμαντερ.Λενε οτι εκει υπαρχουν μεταφυσικα φαινομενα.Δεν ξερω αν ειναι αληθεια γιατι δεν το εχω επισκεφθει αν και θα ηθελα να παω να δω το παρκο των ψυχων (ειναι ξυλογλυπτα που τα εχει φτιαξει ο Σπυρος Ντασιωτης δασικος υπαλληλος).Η αληθεια ειναι οτι πιστευω στης ψυχες και τα φαντασματα.

Senior Member
    πωσ αρχιζει μια πραγματικη ιστορια αγαπησ εν ετη 2015 στην ελλαδα
    κλεβουμε την κοπελα........
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    πωσ αρχιζει μια πραγματικη ιστορια αγαπησ εν ετη 2015 στην ελλαδα
    κλεβουμε την κοπελα........
    δε το καταλαβα.

Senior Member
    δε χρειαζεται εξηγησεισ κλεβουμε την κοπελα αν εχει αντιρησεισ η οικογενεια τησ κι αν μπορουμε
    δλδ εχουμε την τεχνικη δυνατοτητα γτ ο ερωτασ εχει χτυπησει μεδουλι
    μεδουλι ειναι αυτο που βρισκεται μεσα στο κοκκαλο
    ερωτευμενοσ μεχρι το κοκκαλο ηταν οταν την ειδα στη συνεχεια προχωρησε η κατασταση
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))