ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 134
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 134 of 1380 FirstFirst ... 34841241321331341351361441842346341134 ... LastLast
Results 1,996 to 2,010 of 20693
    Senior Member
    Quote Originally Posted by pillow View Post
    Το καλύτερο όμως δεν είναι να τα βλέπουμε και να τα λύνουμε τα τραύματά μας;
    εννοειται!
    ειναι το καλυτερο για εμας πιστευω οσο ζουμε να αντιμετωπιζουμε την αληθεια και τον εαυτό μας.
    αρκεί να προσπαθούμε , οι περισσότεροι ουτε καν προσπαθουν ειλικρινά! και αυτό με τρελαίνει!
    το καταλαβαίνεις με το που θα μιλήσεις σε εναν αγνωστο, (ασχετο με γκομενικα τωρα αυτο) θα του μιλησεις κ θα αρχισει να μιλαει εγωιστικα, θα φανει οτι σκεφτεται τη παρτη του κ απ'την αλλη θα απαιτησει απο καποιο αδυναμο πλασμα αυτα που δεν απαιτουνται!
    δε ξερω αν εγινα κατανοητη γιατι εχω διαφορα παραδειγματα στο μυαλο μου που αντιμετωπιζω στη καθημερινοτητα που δεν ειναι σε ολους ιδια απλα προσπαθησα να το γενικευσω καπως.

Banned
    Quote Originally Posted by Gothly View Post
    εννοειται!
    ειναι το καλυτερο για εμας πιστευω οσο ζουμε να αντιμετωπιζουμε την αληθεια και τον εαυτό μας.
    αρκεί να προσπαθούμε , οι περισσότεροι ουτε καν προσπαθουν ειλικρινά! και αυτό με τρελαίνει!
    το καταλαβαίνεις με το που θα μιλήσεις σε εναν αγνωστο, (ασχετο με γκομενικα τωρα αυτο) θα του μιλησεις κ θα αρχισει να μιλαει εγωιστικα, θα φανει οτι σκεφτεται τη παρτη του κ απ'την αλλη θα απαιτησει απο καποιο αδυναμο πλασμα αυτα που δεν απαιτουνται!
    δε ξερω αν εγινα κατανοητη γιατι εχω διαφορα παραδειγματα στο μυαλο μου που αντιμετωπιζω στη καθημερινοτητα που δεν ειναι σε ολους ιδια απλα προσπαθησα να το γενικευσω καπως.
    Πρέπει να μου πεις με παραδείγματα για να καταλάβω, τεσπα, δεν θέλω να σε πιέζω αν είναι προσωπικά θέματα φίλων σου ή γνωστών σου!

Senior Member
    Πρέπει να μου πεις με παραδείγματα για να καταλάβω, τεσπα, δεν θέλω να σε πιέζω αν είναι προσωπικά θέματα φίλων σου ή γνωστών σου!
    οχι μιλαω για αγνωστους,
    πχ πας να ταισεις ενα σκυλι ή μια γατα, στο δρομο
    και πεταγεται τωρα ο "πολιτης" και σου λεει τα 'τρελά' του οτι μη το ταιζεις εδω κ δε πρεπει να ταιζεις κ εδω πεινανε ανθρωποι
    κ να του τριψεις στη μουρη τον νομο εκτυπωμενο που σου επιτρεπει σε ολους τους δημοσιους χωρους να ταιζεις αδεσποτα τπτ ειναι χωριατης ειναι απολιτιστος δεν ειναι απλα ανθρωπος!
    ή αλλο παραδειγμα οταν θα μιλησεις σε καποιον που μολις γνωρισες κ θα μιλησετε για τη κατασταση της χωρας κ του λεω εγω πχ οτι να θα φυγω εξωτερικο γιατι εδω ειναι σκατα γιατι δεν εχω οχι παρον αλλα ουτε μελλον, οτι η ελλαδα δε μου προσφερε τοσα χρονια τπτ, κ αυτοι προσπαθουν να μου επιβαλουν την αντιθετη αποψη τους χωρις καν να με ακουνε, χωρις να δεχονται μια διαφορετικη αποψη απο τη δικη τους.
    αυτους τους ανθρωπους δε τους αντεχω δε μπορω καν να μιλησω μαζι τους γιατι το μονο που κανουν ειναι να ανοιγουν τον οχετό τους να μιλανε κ να μη σε ακουνε καν.

Banned
    οχι μιλαω για αγνωστους,
    και πεταγεται τωρα ο "πολιτης" και σου λεει τα 'τρελά' του οτι μη το ταιζεις εδω κ δε πρεπει να ταιζεις κ εδω πεινανε ανθρωποι
    κ να του τριψεις στη μουρη τον νομο εκτυπωμενο που σου επιτρεπει σε ολους τους δημοσιους χωρους να ταιζεις αδεσποτα τπτ ειναι χωριατης ειναι απολιτιστος δεν ειναι απλα ανθρωπος!
    ή αλλο παραδειγμα οταν θα μιλησεις σε καποιον που μολις γνωρισες κ θα μιλησετε για τη κατασταση της χωρας κ του λεω εγω πχ οτι να θα φυγω εξωτερικο γιατι εδω ειναι σκατα γιατι δεν εχω οχι παρον αλλα ουτε μελλον, οτι η ελλαδα δε μου προσφερε τοσα χρονια τπτ, κ αυτοι προσπαθουν να μου επιβαλουν την αντιθετη αποψη τους χωρις καν να με ακουνε, χωρις να δεχονται μια διαφορετικη αποψη απο τη δικη τους.
    αυτους τους ανθρωπους δε τους αντεχω δε μπορω καν να μιλησω μαζι τους γιατι το μονο που κανουν ειναι να ανοιγουν τον οχετό τους να μιλανε κ να μη σε ακουνε καν.
    Ναι, συμφωνώ, άμα είσαι ευαίσθητος/η σου τυχαίνουν πολλά τέτοια, ακόμα και από φίλους/ες, γι'αυτό εγώ έχω απομονωθεί από όλους, γιατί οι άλλοι την καλοσύνη όπως διάβασα και κάπου την εκλαμβάνουν ως αδυναμία, άσχετα αν είναι ότι πολυτιμότερο μπορεί να έχει κάποιος και καθόλου αδυναμία!!!!!! Απλά κάποιοι είναι τόσο κενοί και τόσο εγωιστές που δεν μπορούν να εκτιμήσουν κάτι καλό γιατί το ζηλεύουν. Αυτό έχω καταλάβει τελευταία και πρέπει να το υπενθυμίζω στον εαυτό μου ότι με ζηλεύουν για να μη στενοχωριέμαι.

Senior Member
    οχι μιλαω για αγνωστους,
    ΕΓΩ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΩΡΑΙΑ ΕΝΩ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    ΕΓΩ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΩΡΑΙΑ ΕΝΩ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ
    Ναι εσύ που είσαι "ανώτερο" επίπεδο θα μας πεις καλύτερα πως να φερόμαστε!

Senior Member
    ΕΓΩ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΟ ΞΑΝΑΠΩ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΑ
    ΠΡΟΩΘΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΥΖΗΤΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΛΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΛΕΕΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ
    ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΩΡΑΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΙΑ

Senior Member
    στο παραδειγμα που ειπα ρε συ ελις βρισκεις λογικη?
    εδω μιλαμε οτι υπαρχει νομος απο το κρατος που μου επιτρεπει να ταιζω οπου γουσταρω (σε δημοσιους χωρους). κ ερχετε ο κωλοβλαχος που το μονο που ξερει ειναι να κλωτσαει τα αδεσποτα κ να πηζει τυρι, να μου πει "εχω παιδιά εγω, μη ταιζεις τα σκυλια εδω στο δρομο"
    wtf! δλδ μου πεφτουν τα μαλλια τα ματια τα νυχια οτι εχω κ δεν εχω , λεω ο ανθρωπος ηρθε απο αλλο γαλαξία!
    Ε κ γω να σου πω τι αποφασισα? οχι πως ειναι το θεμα μας, αλλα τεσπα, οτι οποιος μου αντιμιλήσει next time θα του πω κοιτα μη μου μιλας, δε σε ξερω, θα καλεσω την αστυνομια .
    κ ετσι το βουλωνει κ ο καθε απολιτιστος. οχι πως θα ερθει κανας μπατσος αλλα μονο ετσι καταλαβαινουν αυτοι απο "συζητηση"

Senior Member
    ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΘΕ ΚΕΡΔΟΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΙΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΘΕ ΚΕΡΔΟΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΙΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ
    k γω θα σου πω τους αξίζει!

κολλησε κανα ψιχουλο στο caps κ γραφεις ολη μερα με caps?

Senior Member
    ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑΣ ΠΙΟ ΝΕΟΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙΣ ΑΞΙΖΕΙ
    ΠΙΘΗΚΟΙ ΜΕ ΒΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ 70 ΑΝ ΣΤΑ ΛΕΩ ΚΑΛΑ

Senior Member
    ΟΧΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ ΑΠΛΑ

Senior Member
    Tο ανεκδοτο της εβδομαδας , απο την Λουκα Κατσελη , υπουργος ξερω γω τι ,
    Βγαλτε τα χρηματα απο τα σεντουκια και πηγαινετε τε τα στις τραπεζες .

Προφανως απευθυνεται σε ηλιθιους .

Senior Member
    , γι'αυτό εγώ έχω απομονωθεί από όλους, γιατί οι άλλοι την καλοσύνη όπως διάβασα και κάπου την εκλαμβάνουν ως αδυναμία, άσχετα αν είναι ότι πολυτιμότερο μπορεί να έχει κάποιος και καθόλου αδυναμία!!!!!! αι.

Pillow . κι εγω καλο παιδι ειμαι , μιλαω σοβαρα , ευγενης , ποτε δεν φωναζω , διαλλακτικος , ζητω ευκολα συγγνωμη , αλλα κανεις δεν εχει εκλαβει την καλοσυνη μου ως αδυναμια , διοτι πιστευω οτι δινω την εντυπωση οτι ' ξερει ' ο αλλος που ειναι το οριο μου . Οποτε κατι κανεις λαθος εσυ , στην συμπεριφορα σου . Βεβαια εξαρταται τι εννοεις καλοσυνη , αν εννοεις να γινω χαλι να με πατησει καποιος που εκτιμω , οχι , δεν ειμαι ετσι . Αν μου ζητησει καποιος την βοηθεια μου , θα την λαβει , ειναι ωραιο να βοηθας ανθρωπους .

Senior Member
    Θα μεινει ιστορικη η φετινη σχεση μας με τα ΑΤΜs .

-Δουλευει το μηχανημα ? τι βγαζει σημερα ? 20αρικα η 50αρικα ?

Κατα τα φαινομενα , ολοι μεσα μας βαθια πιστευουμε οτι το σατανικο ΑΤΜ κινειται αυτοβουλως , αν εχει τα κεφια του , δουλευει και δινει 60 ευρω . Αν ειναι στις κακιες του και σερνεται , ' φτυνει ' μονο 50αρικα και σου τρωει τα ρεστα .................