ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 135
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 135 of 1380 FirstFirst ... 35851251331341351361371451852356351135 ... LastLast
Results 2,011 to 2,025 of 20693
    Quote Originally Posted by Gothly View Post
    εννοειται!
    ειναι το καλυτερο για εμας πιστευω οσο ζουμε να αντιμετωπιζουμε την αληθεια και τον εαυτό μας.
    αρκεί να προσπαθούμε , οι περισσότεροι ουτε καν προσπαθουν ειλικρινά! και αυτό με τρελαίνει!
    το καταλαβαίνεις με το που θα μιλήσεις σε εναν αγνωστο, (ασχετο με γκομενικα τωρα αυτο) θα του μιλησεις κ θα αρχισει να μιλαει εγωιστικα, θα φανει οτι σκεφτεται τη παρτη του κ απ'την αλλη θα απαιτησει απο καποιο αδυναμο πλασμα αυτα που δεν απαιτουνται!
    δε ξερω αν εγινα κατανοητη γιατι εχω διαφορα παραδειγματα στο μυαλο μου που αντιμετωπιζω στη καθημερινοτητα που δεν ειναι σε ολους ιδια απλα προσπαθησα να το γενικευσω καπως.
    καλα τα λες Gothly! και εγω σαν φιλοζωη εχω βρει τον μπελα μου απειρες φορες που τα ταιζω αλλα εγω δεν τους δινω σημασια.Τους γραφω κανονικοτατα.Ακου εκει ''εχω παιδια'' επρεπε να του/της πεις και τι με αυτο? δικα μου ειναι? εγω πρεπει να τα ταισω τα δικα σου παιδια? ειναι δικα σου παιδια αρα και δικη σου ευθυνη!Και εγω καποια στιγμη στην ζωη μου θελω να κανω ενα παιδι αλλα δεν απαιτω απο κανεναν να ταισει το παιδι μου γιατι ειναι δικια μου ευθυνη και δεν ειμαι ζητιανα.Ξερω φιλοζωη ηλικιωμενη κυρια που ενας ακατανομαστος (αμα τον δεις σαν behemoth ειναι) την χτυπησε γιατι ταιζε τα αδεσποτα.

Quote Originally Posted by Gothly View Post
    στο παραδειγμα που ειπα ρε συ ελις βρισκεις λογικη?
    εδω μιλαμε οτι υπαρχει νομος απο το κρατος που μου επιτρεπει να ταιζω οπου γουσταρω (σε δημοσιους χωρους). κ ερχετε ο κωλοβλαχος που το μονο που ξερει ειναι να κλωτσαει τα αδεσποτα κ να πηζει τυρι, να μου πει "εχω παιδιά εγω, μη ταιζεις τα σκυλια εδω στο δρομο"
    wtf! δλδ μου πεφτουν τα μαλλια τα ματια τα νυχια οτι εχω κ δεν εχω , λεω ο ανθρωπος ηρθε απο αλλο γαλαξία!
    Ε κ γω να σου πω τι αποφασισα? οχι πως ειναι το θεμα μας, αλλα τεσπα, οτι οποιος μου αντιμιλήσει next time θα του πω κοιτα μη μου μιλας, δε σε ξερω, θα καλεσω την αστυνομια .
    κ ετσι το βουλωνει κ ο καθε απολιτιστος. οχι πως θα ερθει κανας μπατσος αλλα μονο ετσι καταλαβαινουν αυτοι απο "συζητηση"
    Αυτη την παραθεση ηθελα να βαλω.Εκανα λαθος.

Quote Originally Posted by elis View Post
    ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΘΕ ΚΕΡΔΟΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΙΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ
    Elis το δικο ΜΟΥ κερδος.Τα δικα ΜΟΥ λεφτα τα κανω οτι θελω ΕΓΩ! αν θελω να ξοδεψω τα λεφτα μου σε σκυλοτροφες και γατοτροφες ειναι δικο μου προβλημα και δικα μου χρηματα και τα ξοδευω εκει που θελω εγω! οπως εγω δεν περιμενω χρηματα και υλικα αγαθα απ'τους αλλους ανθρωπους ετσι και αυτοι να μην περιμενουν απο εμενα.Οσο στεκομαι ορθια και ειμαι γερη μπορω να δουλεψω σαν το σκυλι και να συντηρησω τον εαυτο μου.

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Pillow . κι εγω καλο παιδι ειμαι , μιλαω σοβαρα , ευγενης , ποτε δεν φωναζω , διαλλακτικος , ζητω ευκολα συγγνωμη , αλλα κανεις δεν εχει εκλαβει την καλοσυνη μου ως αδυναμια , διοτι πιστευω οτι δινω την εντυπωση οτι ' ξερει ' ο αλλος που ειναι το οριο μου . Οποτε κατι κανεις λαθος εσυ , στην συμπεριφορα σου . Βεβαια εξαρταται τι εννοεις καλοσυνη , αν εννοεις να γινω χαλι να με πατησει καποιος που εκτιμω , οχι , δεν ειμαι ετσι . Αν μου ζητησει καποιος την βοηθεια μου , θα την λαβει , ειναι ωραιο να βοηθας ανθρωπους .
    Έχουμε.......διαφορά, γιατί εγώ γίνομαι χαλί να με πατήσει ο άλλος. Κακώς βέβαια, έπρεπε να το βλέπω κι εγώ σαν κι εσένα, αλλά έχω περάσει από διάφορες καταστάσεις και έχω γίνει έτσι, προφανώς από λάθος άτομα........τεσπα τώρα ότι σώζεται σώζεται........

Senior Member
    Quote Originally Posted by pillow View Post
    Έχουμε.......διαφορά, γιατί εγώ γίνομαι χαλί να με πατήσει ο άλλος. Κακώς βέβαια, έπρεπε να το βλέπω κι εγώ σαν κι εσένα, αλλά έχω περάσει από διάφορες καταστάσεις και έχω γίνει έτσι, προφανώς από λάθος άτομα........τεσπα τώρα ότι σώζεται σώζεται........

Σωζεται , σωζεται . Εγω εχω εμπιστοσυνη στους ανθρωπους , τηρουμενων των αναλογιων βεβαια . Εκτος αν ο αλλος κανει μπαμ , οποτε τον αφηνεις στην τυχη του . Εγω που δειχνω παντα εναν καλο εαυτο , αντιστοιχως και ο αλλος-η το διαισθανεται , και ανταποκρινεται . Ολοι ( σχεδον ) εχουμε εναν καλο εαυτο , αρκει να μας τον βγαλει ο αλλος . Εσυ το πας , ο αλλος ειναι ενοχος μεχρι αποδειξεως του εναντιου , ενω εγω το παω αντιστροιφα . Ξερω , θα μου πεις για τις εμπειριες σου με ' κακα ' ατομα , ε , δεν θαναι παντα ετσι , ο κοσμος ειναι γεματος με καλα ατομα , αρκει να κρατας την στοιχειωδη αποσταση , δεν χρειαζονται κολλητιλικια με το καλημερα , αλλα αν περασει ο αλλος κανα crash test , εκει τον εμπιστευεσαι πλεον , αλλα ποτε τυφλα και κανεναν , διοτι ετσι ειμαστε εμεις οι ανθρωποι , κατα κανονα , πρωτα κοιταμε την παρτη μας , και μετα τον αλλον . Το βρισκω πολυ φυσιολογικο , και δεν με χαλαει καθολου . Τυφλη εμπιστοσυνη ουτε στους ιδιους μου τους γονεις δεν εχω , και ας ειναι ' καλοι ανθρωποι ' . Ο μονος που θασαγαπησει ανευ ορων , ειναι η μανα , αλλα οχι ολες .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Bulletproof View Post
    καλα τα λες Gothly! και εγω σαν φιλοζωη εχω βρει τον μπελα μου απειρες φορες που τα ταιζω αλλα εγω δεν τους δινω σημασια.Τους γραφω κανονικοτατα.Ακου εκει ''εχω παιδια'' επρεπε να του/της πεις και τι με αυτο? δικα μου ειναι? εγω πρεπει να τα ταισω τα δικα σου παιδια? ειναι δικα σου παιδια αρα και δικη σου ευθυνη!Και εγω καποια στιγμη στην ζωη μου θελω να κανω ενα παιδι αλλα δεν απαιτω απο κανεναν να ταισει το παιδι μου γιατι ειναι δικια μου ευθυνη και δεν ειμαι ζητιανα.Ξερω φιλοζωη ηλικιωμενη κυρια που ενας ακατανομαστος (αμα τον δεις σαν behemoth ειναι) την χτυπησε γιατι ταιζε τα αδεσποτα.
    ασε, το οτι εχει παιδια θα σου πω γιατι το ειπε.
    θα σου αναλυσω το σκεπτικο αυτων των ανθρωπων.
    λενε "εχω παιδια->η κοινωνια μου εμαθε οτι τα αδεσποτα κολλανε αρρώστιες!->αρα δε πρεπει να υπαρχουν αδεσποτα τουλαχιστον οχι κοντα στα παιδια μου->
    αρα θα σου τη πω εσενα ζωοφιλε που ταιζεις αδεσποτα, θα παραβλεψω και τη νομοθεσία κ η δικαιολογία που σου δινω για να μη ταιζεις τα αδεσποτα ειναι οτι ΕΧΩ ΠΑΙΔΙΑ!"

Μεγάλη τρελα μιλάμε!
    Κατα τα άλλα αυτος ειναι καλός γονέας! που δεν ειναι καθολου ενημερωμένος και το χειρότερο ΔΕ θελει να ενημερωθει, θελει να μενει στη σπηλια του κ να νομιζει οτι ετσι προστατευει τα παιδια του.
    Το χειροτερο επίσης (που και εκει ο νομος σου το επιτρεπει) ειναι οταν παμε να νοικιασουμε σπιτι,
    ποσες φορες μας εχει τυχει να μας πει ο αλλος "α εχω παιδιά"
    επειδη του ειπαμε οτι εχουμε γατες!
    Εν τω μεταξύ θα μενουμε σε αλλο διαμερισμα κ τα παιδια του στο δικο του, δε θα γινουμε συγκατοικοι!
    κ απο τη μια δε μου κανεις συμβολαιο γιατι εισαι κλασσικος ελληναρας φοροδιαφυγάς κ απο την αλλη παραβλεπει κ το νομο που μου επιτρεπει να εχω κατοικιδια!
    σε τετοιες περιπτωσεις ευχομαι να ψοφισουν τα παιδια τους.

Senior Member
    ειδικα το επιχειρημα με τα "παιδακια που πεινανε στην αφρικη", ειναι για το τσιρκο, γιαυτο και μονο καραγκιοζηδες το χρησιμοποιουν.
    λες και αυτοι , επειδη ταιζουν τα παιδακια της αφρικης δεν εχουν για τα αδεσποτα, η λες και θα ταιζαν ποτε τα παιδια τους με αποφαγια που παει κανεις στα αδεσποτα..

Τα ιδια προβληματα εχω και εγω gothly με τα σπιτια λογω του σκυλου και η μητερα μου λογω της γατας.Αν και τα τελευταια χρονια που τους εκοψε η λορδα μου λενε ''ενταξει αρκει να ειναι ησυχο και καλο σκυλακι και να μην γαβγιζει''

Senior Member
    http://antikleidi.com/2015/06/06/isxiros_syn_anthropos/

Eυ , πιλλοου , και οποιος ενδιαφερεται , 15 πραματα που ΔΕΝ κανουν οι δυνατοι συναισθηματικα ανθρωποι .
    Λεω PILLOW , γιατι πολλα απ αυτα νομιζω οτι τα κανεις , οπως και αλλοι εδω μεσα .

ΑΞΙΖΕΙ .

Banned
    Μιας κ πιασατε κουβεντα για αδεσποτα κ μη ζωακια....... Η συμπεριφορα μιας κοινωνιας κ ο σεβασμος της απεναντι στα ζωα υπηρξε ανεκαθεν δεικτης του πολιτισμου της. Οποτε δεν ειναι τυχαιο πως ακομη κ σε αυτο ερχομαστε τελευταιοι σε ολη την Ευρωπη. Αμα βρεθειτε ποτε σε παραλια με ελληνες κ ξενους κ παει 1 σκυλι να μπει στη θαλασσα, αδεσποτο η οχι, οι ελληναρες θα ξεσηκωθουν ( κ ας εχουν γεμισει την παραλια σκουπιδια κ αποτσιγαρα) οχι οι ξενοι! Κ η νομοθεσια μας για την προστασια των ζωων ειναι απαραδεκτη κ ανεπαρκεστατη, ο,τι κανουν οι φιλοζωικες δηλ. (αν κ υπαρχει κ 1 καινουριος θεσμος, Εισαγγελεας για την Προστασια των Δικαιωματων των Ζωων, αλλα σιγα τη διαφορα που κανει!!!)

Τωρα που σφιγγουν κ οι ζεστες παντως, δε νομιζω να'ναι δυσκολο να βαζουμε λιγο νερο στα αδεσποτα της γειτονιας που τοσο υποφερουν. Ξερω δεν περσσευει σε ολους φαγητο η λεφτα για ξηρη τροφη, αλλα ολο κ κατι μπορει να γινει..... Εγω εχω σκυλι (10 το πολυ ημερων στα σκουπιδια το βρηκαμε), αλλα ολο κ κατι κανω για οσα αλλα ζωακια κυκλοφορουν εκει εξω κ δεν εχουν ουτε νερο. Αφηνουμε φσγητο κ νερο σε σταθερο σημειο κ πλεον το ξερουν κ πηγαινουν εκει. Κ χιλια συγγνωμη για αυτο που θα πω....... αλλα αυτα τα πλασματα αξιζουν 1 πιατο φαγητο κ νερο πολυ περισσοτερο απο παρα πολλους ανθρωπους, που εχω γνωρισει!

Senior Member
    Κ χιλια συγγνωμη για αυτο που θα πω....... αλλα αυτα τα πλασματα αξιζουν 1 πιατο φαγητο κ νερο πολυ περισσοτερο απο παρα πολλους ανθρωπους, που εχω γνωρισει!
    ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ας μην γραφουμε αθλιοτητες ... εχω γνωρισει και εγω αρκετα ατομα που αγαπουσαν τα ζωα αλλα ηταν πολυ κλειστοι με τους ανθρωπους και εκει προβληματιζομαι .......

Senior Member
    Quote Originally Posted by primal71 View Post
    ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ας μην γραφουμε αθλιοτητες ... εχω γνωρισει και εγω αρκετα ατομα που αγαπουσαν τα ζωα αλλα ηταν πολυ κλειστοι με τους ανθρωπους και εκει προβληματιζομαι .......
    Αυτο λοιπον τοχω παρατηρησει κι εγω , αλλα σε ανθρωπους που εχουν πολλα ζωα , οχι ενα .

Senior Member
    Παραδεχομαι οτι εχω φαει κολημα με μια αλα δεν γινεται ρε παιδι μου ειναι αδυνατο αλλα για να πω την αληθεια πρωτη φορα πεφτω τοσο χαμηλα.θελω να κοιμηθω αγγαλια μαζι της μυριζει απιστευτα κατι σαν βανιλια,θελω να φοραει τα φουτερ μου,να πινουμε να γινομαστε σκατα και να μαλωνουμε για το καπακι στην τουαλετα,θελω να την φαω,αυτα που κανει και μου κοβει τον τσαμπουκα με ενα βλεμα και ενα"μαλακ@" .αααααα την θελω εχω να ακουσω κουβεντα της και να την δω μηνες,εχω πιδιξει οτι κινιτε εχω γνωρισει αλλες αλα την θελω,με εχει κανει παιχνιδι και ας μην το διχνω

Banned
    Quote Originally Posted by primal71 View Post
    Μεγαλε εισαι ο απολυτως τελευταιος που θα κρινει αμα αυτα που γραφω αθλιοτητες η οχι......
    Καθημερινα ζω πολλα παραδειγματα ανθρωπων που οχι 1 πιατο φαγητο κ νερο δεν αξιζουν, γιατι πολυ απλα η ανθρωποτητα θα ηταν απειρως καλυτερη χωρις αυτους. Υπαρχουν πολλα τομαρια που ουτε κατα διανοια δεν μπορουν να νοιωσουν την αγαπη, την ανιδιοτελεια, την αθωοτητα κ την ευγνωμοσυνη που μπορει να νοιωσει 1 αδεσποτο σκυλι. Γιατι στη ζωη μου παντως σκυλι να δαγκωνει το χερι που το ταιζει δεν εχω δει. Αντιθετως ανθρωπους τετιους εχω δει με το τσουβαλι. Χωρια που πολλα απο αυτα τα δυστυχισμενα πλασματα τα πηρανε κατι "ανθρωποι" , που τα εγκταλειψανε η τα διωξανε οταν πλακωσε η κριση κ τα καημενα δεν εχουν μαθει να επιβιωνουν στο δρομο......

Προσφατα σε 1 χωριο γερασε ο γαιδαρος καποιου, αφου τον ειχε υπηρετησει για πολλα χρονια, κ επειδη ηταν πλεον αχρηστος στο αφεντικο του, ο τελευταιος τον αφησε εκθετο σε 1 αχυρωνα με ανοικτη την πορτα, να τον φανε οι λυκοι. Ελα ομως ντε που μπηκε 1 λυκος κ "εγινε φιλος" με το γαιδαρακο κ δεν τον πειραξε ποτε! Εσενα αμα σου περισσευει φαγητο δωσε το στο αφεντικο, εγω θα το δωσω στο γαιδαρο.
    Last edited by Deleted-member-15102015; 20-07-2015 at 21:22.

Senior Member
    ΜΑΡΙΠΟΖΑ ΑΠΛΑ ΝΑ Σ ΠΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΟΤΙ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 10 ΑΝΘΡΩΠΟΙ
    ΟΙ 9,5 ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΛΑΚΙΕΣ Ο ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΟ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))