Results 2,101 to 2,115 of 20693
Thread: ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ;
-
21-07-2015, 22:18 #2101
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
- 22-07-2015, 09:34 #2102
σκεφτομαι τι ωραια ιδεα ηταν τα 50 πμ και ποσοι εχουν γλυτωσει απο τα τρολ των πμ, ιδιωτικα και επαγγελματικα (της κακιας ωρας)
22-07-2015, 16:49 #2103favvelGuestσκέφτομαι ότι δεν παλεύεται η ζωή με τπτ όμως..ειδικά αν έχεις ένα μυαλό που σε προδίδει χρόνο με το χρόνο,μέρα με τη μέρα..είμαι νέα υποτίθεται και το μυαλό μου λειτουργεί χειρότερα απ'των γονιών μου..και τρεις φορές χειρότερα από των συνομιλήκων μου..δεν μπορώ να συμμετέχω σε μια κουβέντα φυσιολογικών συνομιλήκων μου,εννοώ χωρίς να έχουν ψυχοτραλαλά..
είμαι αργόστροφη,είμαι συνέχεια αφηρημένη..και δεν καταλαβαίνω τι λένε!!ειδικά όταν μιλάνε για πολιτικά..τους δε δημοσιογράφους είναι που όταν τους ακούω μου φαίνεται ότι μιλάνε σε άλλη γλώσσα..αν είναι δυνατόν!!δεν μπορώ να μιλήσω χωρίς να κομπιάσω,χωρίς να σταματήσει το μυαλό μου και η ομιλία μου για λίγο..δλδ κάνω σπαστικές παύσεις όταν πρέπει να πω κάτι ή να απαντήσω σε κάτι..και κεκεδίζω ώρες ώρες!!!αν είναι δυνατόν!!και το άλλο?δεν προσανατολίζομαι με τπτ!!με πάνε συνέχεια και με φέρνουνε με τ'αυτοκίνητο κι εγώ ούτε ξέρω πώς πήγα και πώς ήρθα εκτός από δρόμους που τους έχουμε περάσει πάνω από ένα εκατομμύριο φορές..δεν μπορώ να ζήσω σε αυτόν τον κόσμο μόνη μου!!απλά δεν γίνεται!!κάτι να πάθει η οικογένειά μου εγώ είμαι διανοητικά ανάπηρη και θα ψοφήσω στην ψάθα..γιατί το μυαλό μου δε λειτουργεί για αυτόν τον κόσμο..
ίσως δε μ'ενδιαφέρει αυτός ο κόσμος γι'αυτό..
αμ το άλλο?είμαι καλή στα μαθήματα και σε ό,τι μου πούνε να μάθω απ'έξω αρκεί να έχει ένα εύλογο μέγεθος αυτό που πρέπει να μάθω..κι αυτό είναι το παράδοξο..
πώς λειτουργεί το μυαλό μου για τα μαθήματα και δε λειτουργεί για να επιβιώσω σε αυτόν τον κόσμο..είμαι σαν κοιμισμένο,χαζεμένο και άβουλο πλάσμα..μα πώς κατήντησα έτσι.....
συγνώμη αν σας κούρασα..δε θέλω να ανοίγω καινούργια θέματα..απλά να λέω τον πόνο μου εδώ και να αποχωρώ..
22-07-2015, 17:09 #2104
Καλησπέρα φαβέλ, αυτά που λες στις πρώτες δύο παραγράφους τα 'χω και 'δω. Εδώ "φυσιολογικοί" άνθρωποι σε εισαγωγικά πάντα και δεν μπορούν να καταλάβουν τους δημοσιογράφους, θέλει προπόνηση. Πρέπει να βλέπεις ειδήσεις από το πρωί ως το βράδυ, έτσι κάνουν μερικοί συνταξιούχοι κυρίως που είναι κάτω των 60, και γι'αυτό τα καταλαβαίνουν όλα, ή πχ κάποιος των θεωρητικών σπουδών.
22-07-2015, 17:26 #2105favvelGuestίσως να θέλει όπως λες προπόνηση..όπως προπόνηση θέλει και για να συζητήσω με κάποιον συνομίληκό μου όταν έχω ξεσυνηθίσει..
τα πάντα θέλουν προπόνηση και εξάσκηση και αυτό είναι που με νευριάζει πιο πολύ απ'όλα..γιατί δε με ενδιαφέρει στο κάτω κάτω να καταλαβαίνω τπτ..αυτός ο κόσμος που είναι παντελώς αδιάφορος..
ο μόνος λόγος που το κάνω,εννοώ να προσπαθώ να καταλάβω ή που παραπονιέμαι όταν δεν καταλαβαίνω,δεν είναι γιατί με ενδιαφέρει να μάθω όχι!!είναι για να είμαι κι εγώ μέσα στα πράγματα και να μην είμαι τελείως εκτός..
και ίσως επειδή πραγματικά δε με ενδιαφέρει τι γίνεται γύρω μου,ούτε τώρα που καίγεται όλη η Ελλάδα με ενδιαφέρει ούτε τα δημοψηφίσματα ούτε τπτ..ίσως γι'αυτό δυσκολεύομαι τόσο πολύ στο να ενταχθώ στο περιβάλλον μου είτε κοινωνικό είτε φυσικό,οτιδήποτε δλδ έξω από μένα..
με λίγα λόγια δε με ενδιαφέρει τπτ άλλο εκτός από τον εαυτό μου..
κι αφού στη ζωή μου δεν κατάφερα να γίνω ελεύθερη στο μυαλό πρωτίστως..πλέον δεν έχει μείνει τπτ άλλο να με ενδιαφέρει..
ας καούνε όλα..τουλάχιστον αν πεθάνουμε όλοι απ'την πείνα θα έχω μια δικαιολογία για το θάνατό μου,ότι δεν ήταν αυτοκτονία..
όσοι όμως παράξενοι και εξωγήινοι άνθρωποι τους αρέσει η ζωή και θέλουν να κάνουν τα πάντα για να ζήσουν ας παλέψουν για το καλύτερο!!τι να πω..
22-07-2015, 17:52 #2106
Κοίταξε.....κάποιες σκέψεις από αυτές τις κάνω κι εγώ........η αλήθεια είναι ότι δικαιολογείσαι να μην σε ενδιαφέρει τίποτα άλλο εκτός από τον εαυτό σου, γιατί τραβάς μεγάλο λούκι, όπως κι εγώ.....Οι άλλοι δεν μπορούν να το καταλάβουν αυτό, αντίθετα κοροϊδεύουν, χλευάζουν και περιθωριοποιούν........Κι εγώ θέλω να 'μαι μέσα στα πράγματα για να βρω κάποιο ενδιαφέρον, και εμένα δεν μ' αρέσει η ζωή, αλλά αυτό ίσως είναι σύμπτωμα της αρρώστιας, ότι μας κάνει δηλαδή να αισθανόμαστε χάλια. Μπορεί και να 'χουμε διαίσθηση ότι γύρω μας κανείς δεν αξίζει, δεν ξέρω, το 'χω πει πολλές φορές ότι ο κόσμος που ζούμε δεν είναι και ο καλύτερος. Η αλήθεια είναι ότι όλοι σχεδό είναι κακοί, και το βλέπουμε από το πως συμπεριφέρονται στα ζώα, στην καλύτερη τα κακοποιούν, στην χειρότερη τα σκοτώνουν, αλλά ακόμη και στους συνανθρώπους μας, σε άτομα με πρόβλημα, σε άστεγους, κτλ. Σίγουρα υπάρχουν και καλά άτομα για να αναπτερώσουν το ενδιαφέρον μας για τη ζωή, αλλά είναι πολύ λίγα, ή έχουν άλλα θέματα. Τίποτα δεν είναι τέλειο, και θα έλεγα και κάτω του μετρίου, αλλά σκοπός μας είναι να ζούμε μέχρι να βρούμε αυτό που μας αξίζει, έστω και το μέτριο, κάτι είναι κι αυτό, δεν είναι λύση η παραίτηση, δηλαδή! Ο θάνατος είναι πολύ σκληρός, είναι το χειρότερο κακό που μπορούμε να πάθουμε! Πρέπει λοιπόν ανακεφαλαιώνοντας να έχουμε ελπίδα για κάτι καλύτερο, και δεν μπορεί να μας πηγαίνουν όλα σκ...., έστω και αν είναι έτσι τώρα, δεν σημαίνει πως και στο μέλλον θα είναι έτσι!
22-07-2015, 18:12 #2107favvelGuestδυστυχώς δεν δικαιολογούμαι να κάνω αυτές τις σκέψεις γιατί δεν είμαι πια μες στην ασθένεια..όπως μου λέει και ο γιατρός εγώ είμαι λέει καλύτερα κι από αυτόν τώρα πια..
αλλά κλείνω τώρα 10ετία που σκέφτομαι ακριβώς με τον ίδιο τρόπο..δεν ελπίζω πια ότι θα αλλάξει κάτι στον τρόπο που βλέπω τα πράγματα..ο τρόπος σκέψης μου,έχει γίνει πεποίθηση πλέον..
είναι στάση ζωής η απαισιοδοξία και η μιζέρια..το να σου φταίνε όλα..
και δεν πρόκειται να αλλάξω για να αισθανθώ καλύτερα γιατί δε με ενδιαφέρει να αισθανθώ καλύτερα..με ενδιαφέρει ό,τι αισθάνομαι να είναι αληθινό και να βγαίνει από μέσα μου..
τι νόημα έχει να κάνω πράγματα όπως μου λέει ο γιατρός μου και να βγαίνω και να έχω χόμπι και να δουλεύω ή να σπουδάζω απ'τη στιγμή που δε με ενδιαφέρει?
τη δικιά μου ζωή θα ζήσω ή του γιατρού μου?
προσωπικά πάω σε μια σχολή που με ενδιαφέρει όσο ενδιαφέρει και το γείτονα το τι έφαγα εγώ σήμερα..δλδ καθόλου..
απλά το κάνω για τα μάτια του κόσμου,για να λέω ότι κάτι τελείωσα κι εγώ..
και δεν πρέπει να περιμένουμε από τους άλλους να ανάψουν τη φλόγα της ζωής μέσα μας!
μόνοι μας παλεύουμε σε αυτόν τον κόσμο..
αχχ pillow σ'ευχαριστώ που μπαίνεις στον κόπο να μου απαντάς..απλά να ξέρεις ότι έχουμε κάθε λόγο να είμαστε ευγνώμονες και ευτυχισμένοι από τη στιγμή που είμαστε αρτιμελείς μπλα μπλα..αλλά έχουμε και κάθε λόγο να είμαστε δυστυχισμένοι επειδή δεν σκεφτόμαστε ελεύθερα..και τα δύο είναι ίσα γι'αυτό νευριάζω με όσους μου πιπιλάνε το μυαλό ότι πρέπει να είμαι ευγνώνων και χαρούμενη και μπούρου μπούρου και δεν σκέφτονται ότι μόνος δρόμος προς την ευτυχία είναι η ελευθερία στη σκέψη και στην πράξη αλλά στη σκέψη πρωτίστως..
22-07-2015, 18:45 #2108
Φαβέλ, όσο μου λες ότι φταίμε εμείς που δεν βρίσκουμε αυτή τη φλόγα, διαφωνώ κάθετα και δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε! Εγώ ξέρω τι θέλω από τη ζωή, απλά δεν το βρίσκω. Δεν φταίω εγώ λοιπόν....Αν θες να πιστεύεις κάτι τέτοιο για τον εαυτό σου πίστευέ το, εγώ όμως δεν είμαι έτσι. Αφού αυτό πιστεύεις ότι μετράει τόσο πολύ η ελευθερία της σκέψης, κάντο, τι σε εμποδίζει;
22-07-2015, 20:27 #2109
Εγώ πάλι παιδιά βλέπω ότι υγιής ψυχικά και σωματικά είναι εκείνος που φροντίζει τον εαυτό του, δεν τον κουράζει, δεν αναλαμβάνει ευθύνες, ζει για να περνάει καλά και ενδιαφέρεται για τους γύρω του μόνο και μόνο για να περνάει καλά μαζί τους! Ο απόλυτος παρτάκιας!
22-07-2015, 20:33 #2110
Η ΤΡΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΣΗΜΟ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΠΑΠΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΥΓΙΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ
ΟΣΟΙ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝΕ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΣΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝΕΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
22-07-2015, 20:37 #2111
22-07-2015, 20:39 #2112
22-07-2015, 20:50 #2113
ξερναω εμετό απο τα μάτια με τις ηθικολογίες του καθε μπουτζοβλαχου.
τυφλώνομαι με τις ψευδαισθησεις που εχει ο ελληνικος λαος για το μελλον της "χωρας"
κ κατι αλλο εμετικο μου ειναι οταν βλεπω μικρα παιδακια, τα λυπαμαι γμτ. που τα γεννησαν.
η αλλοι δεν εχουν να φανε κ κανουν παιδι. το παιδι τι θα φαει..τα λυσακα του.
22-07-2015, 21:03 #2114
22-07-2015, 21:04 #2115
ΕΝ ΕΤΗ 2015 ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ