ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 142
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 142 of 1380 FirstFirst ... 42921321401411421431441521922426421142 ... LastLast
Results 2,116 to 2,130 of 20693
    Senior Member
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member

Senior Member

favvel
    Guest
    αναρωτιέμαι γιατί ήρθαμε στον κόσμο όταν για να ζήσει ένας άνθρωπος πρέπει να θυσιάζονται τόνοι φυτών για πάρτη του για όλη του τη ζωή καθώς επίσης άπειρα λίτρα νερού και άπειρα κιλά κρέατος..αλλά δε συμβαίνει μόνο με μας αυτό..και τα ζώα δεν είναι καλύτερα από μας..κι αυτά τρώγονται μεταξύ τους..έτσι είναι η φύση λέμε και ησυχάζουμε..μα πώς να ησυχάσουμε??
    δεν μπορώ έχω κολλήσει στο διατροφικό θέμα και το έχω κάνει μεσανατολικό..δλδ άλυτο..απλά δεν χωράει στο μυαλό μου το όλο σκηνικό που παίζεται με τη ζωή..
    και όσο τα σκέφτομαι τόσο απελπίζομαι..δεν έχει νόημα όλο αυτόοο..
    δλδ να πατάμε επί πτωμάτων για να ζήσουμε εμείς?όποιος κι αν είναι ο εμείς,άνθρωπος ή ζώο..
    έχω κολλήσει τόσα χρόνια σκέφτομαι τα ίδια και τα ίδια και λύση δε βρίσκω ούτε έστω μια απάντηση..απλά τα σκέφτομαι και χαλιέμαι..

elis αυτό που είπες για την τρέλα πόσο σωστό ήτανε!όσοι τρελάθηκαν είναι όσοι κατάφεραν και πήγαν ένα βήμα παραπέρα,όσοι έκαναν την υπέρβαση,ξεπέρασαν τα όριά τους..
    και όπως είχες γράψει και κάπου αλλού και μου έμεινε,ότι όποιος από τρελός γίνει γνωστικός πάλι,είναι 2 φορές τρελός..
    θέλει θάρρος να αφήσεις την τρέλα σου και να επιστρέψεις σε αυτόν τον σάπιο κόσμο..

PAPA εγώ ανήκω σε αυτήν την κατηγορία που περιγράφεις,είμαι ο απόλυτος παρτάκιας και πράγματι κατά το γιατρό είμαι υγιής αλλά για μένα και τα δικά μου δεδομένα δεν είμαι ασφαλώς!

pillow αυτό λέω έτσι όπως είμαι τώρα δεν έχω καθαρή σκέψη όπως κάποτε..έχει θολώσει..με εμποδίζει ο ίδιος μου ο εαυτός από το να έχω ελεύθερη σκέψη..

Senior Member
    Quote Originally Posted by favvel View Post
    αναρωτιέμαι γιατί ήρθαμε στον κόσμο όταν για να ζήσει ένας άνθρωπος πρέπει να θυσιάζονται τόνοι φυτών για πάρτη του για όλη του τη ζωή καθώς επίσης άπειρα λίτρα νερού και άπειρα κιλά κρέατος
    γιατι εισαι η κορυφη της τροφικης αλυσιδας τοσο απλα
    δεν ειμαι εγω εγωιστης.ας μην υπηρχε η λεξη "εγω".

Senior Member
    ase kalytera pali acid ta myala mas.......

Last edited by σακης; 23-07-2015 at 03:30.

Senior Member
    mera omorfh

καλημερα σε ολους! εγω αναρωτιεμαι γιατι η μητερα μου στα νιατα της ηταν μια πολυ ησυχη,ηρεμη και ευγενικη γυναικα και τωρα στα 60 της εχει γινει το εντελως αντιθετο! πχ την ρωταω'' που θα πας?'' και μου λεει ''ανακριση μου κανεις?'' η την ρωταω κατι ασχετο ετσι για να ξεκινησει μια συζητηση περι ανεμων και υδατων απλα για να περασει η ωρα και μου λεει ''αντε παρατα με!'' δεν ξερω τι να κανω.Με εχει κουρασει πολυ η συμπεριφορα της.Εγω συμπεριφερομουν ετσι οταν ημουν 17.Τι στο καλο? περναει εφηβεια στα 60?

Banned
    Φαββέλ συμφωνώ σε όσα λες περι του ο ένας τρώει τον άλλον. Πραγματικά είναι τραγικό όσο, όπως και να το σκεφτείς. Όσο για την ελεύθερη σκέψη, έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα....
    Παπά καλύτερα τελικά να είμαστε παρτάκηδες όλοι και να αισθανόμαστε καλά αν γίνεται, παρά να τρελαινόμαστε και να στενοχωριόμαστε. Το χειρότερο είδος ανθρώπου δεν είναι οι παρτάκηδες, είναι αυτοί που κάνουν πολέμους, οι τράπεζες που κλείνουν τους πολίτες, κτλ. Παρόλα αυτά ενοχλεί να είναι κάποιος παρτάκιας, το καταλαβαίνω, αλλά έτσι όπως τον περιγράφεις δεν είναι ο απόλυτος παρτάκιας, οι απόλυτοι παρτάκηδες είναι αυτοί που σου είπα πριν νομίζω.........

Senior Member
    Quote Originally Posted by favvel View Post
    αναρωτιέμαι γιατί ήρθαμε στον κόσμο όταν για να ζήσει ένας άνθρωπος πρέπει να θυσιάζονται τόνοι φυτών για πάρτη του για όλη του τη ζωή καθώς επίσης άπειρα λίτρα νερού και άπειρα κιλά κρέατος..αλλά δε συμβαίνει μόνο με μας αυτό..και τα ζώα δεν είναι καλύτερα από μας..κι αυτά τρώγονται μεταξύ τους..έτσι είναι η φύση λέμε και ησυχάζουμε..μα πώς να ησυχάσουμε??
    δεν μπορώ έχω κολλήσει στο διατροφικό θέμα και το έχω κάνει μεσανατολικό..δλδ άλυτο..απλά δεν χωράει στο μυαλό μου το όλο σκηνικό που παίζεται με τη ζωή..
    και όσο τα σκέφτομαι τόσο απελπίζομαι..δεν έχει νόημα όλο αυτόοο..
    δλδ να πατάμε επί πτωμάτων για να ζήσουμε εμείς?όποιος κι αν είναι ο εμείς,άνθρωπος ή ζώο..
    έχω κολλήσει τόσα χρόνια σκέφτομαι τα ίδια και τα ίδια και λύση δε βρίσκω ούτε έστω μια απάντηση..απλά τα σκέφτομαι και χαλιέμαι..

elis αυτό που είπες για την τρέλα πόσο σωστό ήτανε!όσοι τρελάθηκαν είναι όσοι κατάφεραν και πήγαν ένα βήμα παραπέρα,όσοι έκαναν την υπέρβαση,ξεπέρασαν τα όριά τους..
    και όπως είχες γράψει και κάπου αλλού και μου έμεινε,ότι όποιος από τρελός γίνει γνωστικός πάλι,είναι 2 φορές τρελός..
    θέλει θάρρος να αφήσεις την τρέλα σου και να επιστρέψεις σε αυτόν τον σάπιο κόσμο..

PAPA εγώ ανήκω σε αυτήν την κατηγορία που περιγράφεις,είμαι ο απόλυτος παρτάκιας και πράγματι κατά το γιατρό είμαι υγιής αλλά για μένα και τα δικά μου δεδομένα δεν είμαι ασφαλώς!

pillow αυτό λέω έτσι όπως είμαι τώρα δεν έχω καθαρή σκέψη όπως κάποτε..έχει θολώσει..με εμποδίζει ο ίδιος μου ο εαυτός από το να έχω ελεύθερη σκέψη..
    ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΒΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ
    ΓΤ ΟΛΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΑΛΛΟΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ
    ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΓΚΙΑ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ
    ΟΤΑΝ ΘΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΥΤΟ
    ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΑΠΟ ΔΩ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΣΟΥ

favvel
    Guest
    μακάρι ό,τι σκεφτόμασταν τότε και κάθε βαθύτερη επιθυμία μας να γινόταν πραγματικότητα όπως στα παραμύθια με το τζίνι..
    δεν ξέρω αν σκέφτομαι ελεύθερα γιατί αν σκεφτόμουν ελεύθερα θα μπορούσα να κάνω πράξη και τις σκέψεις μου που είναι το επόμενο βήμα..
    δλδ θα ζούσα τελείως ανεξάρτητη από ανάγκες,οι οποίες κατά τη γνώμη μου περιορίζουν τον άνθρωπο και τον σκλαβώνουν..είναι άδικο με λίγα λόγια να υπάρχουν γιατί μας κρατούν δέσμιους μιας θλιβερής πραγματικότητας..

Senior Member
    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕ
    ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΕΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ
    ΕΣΥ ΚΑΤ ΕΜΕ ΚΑΛΕΙΣΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΣΟΥ ΑΝΑΓΚΕΣ
    ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΙΘΗΣΜΕΝΕΣ
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΒΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ
    ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΕΓΩ

Senior Member
    ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ ΣΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΝΑΚΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΑ ΠΕΘΑΝΑ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ

Senior Member
    ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΜΑΤΙΑ ΕΡΩΤΙΚΑ ΜΟΛΙΣ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΗ ΣΑΣ ΠΩ ΝΑ ΔΙΑΛΕΓΟΥΜΕ ΚΛΠ ΔΕ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΥΣΤΙΚΟ
    ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟ

Senior Member