Results 2,176 to 2,190 of 20693
Thread: ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ;
-
26-07-2015, 19:19 #2176
καπως ετσι ειναι ο εξω κοσμος..
- 26-07-2015, 19:20 #2177
26-07-2015, 22:24 #2178
Εεεεε εχω ενα θεματακι με μια κοπελα να αανοιξω ενα χαζο θεμα μπας και βρειτε τπτ εξυπνο να με συμβουλεψετε η θα με γραψετε?
δεν ειμαι εγω εγωιστης.ας μην υπηρχε η λεξη "εγω".
26-07-2015, 22:35 #2179
ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΨΟΥΡΑ
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
26-07-2015, 22:41 #2180
Πριν δύο τρεις εβδομάδες ήμουν στο μετρό μέσα και είχα δίπλα μου δυο κοπελες εμφανίσημες. Η μία μου άρεσε αρκετά και όπως κάνω κάθε φορά σκέφτομαι να πάω να της μιλήσω (αλλά αυτό δε συμβαίνει τελικά ποτέ γιατί δεν έχω αυτοπεποιθηση). Μετά από ένα λεπτό τις πλησιάζει ένας τρία τέσσερα χρόνια μικρότερός μου, τις ρωτάει για μια στάση και μετά τους πιάνει την κουβέντα με πολύ ωραίο και ευγενικό τροπο. Το παληκάρι δεν ήταν κανένας σούπερ γκόμενος, ήταν απλά εμφανίσημος αλλά και σωστός. Επιασε λοιπόν την κουβέντα μαζί τους, τους είπε οτι ήθελε να μάθει για τη στάση γιατί δεν ήταν από την ΑΘήνα, τις ρώτησε αν γνωρίζουν κανένα καλό μέρος στην πόλη για να βγαίνει κάποιος για ποτό, της ρώτησε πού βγαίνουν αυτές και τέτοια σχετικά. Τελικά κατέβηκαν στην ίδια στάση γιατί εκείνη ήταν και η στάση που θα κατέβαιναν οι κοπέλες. Μετά προανώς δε μπορώ να ξέρω αν αντάλλαξαν τηλέφωνα ή απλά χώρισαν οι δρόμοι τους.
Αλλά τον θαύμασα γιατί είπα μπράβο αυτός είχε και τα κότσια και την αυτοπεποιθηση να πάει απλά να μιλήσει σε δυο κοπέλες. Και οι κοπέλες είτε απλά από ευγένεια είτε από ενδιαφέρον του απαντούσαν. δεν φανηκαν σνομπ.
26-07-2015, 22:51 #2181
26-07-2015, 23:15 #2182
"Τι σκέφτεσαι;" Ρώτησα τον κολλητό μου πριν αρκετά χρόνια.
"Τίποτα." Μου είπε. "Εσύ;"
"Τι να σκέφτεσαι" του απάντησα.
Γελάσαμε, αλλά μέσα μου τρελάθηκα... Πως μπορεί να μην σκεφτόταν τίποτα; Πώς κατάφερνε και είχε άδειο το μυαλό του όταν αυτό δεν του χρειαζότανε; Εγώ γιατί πρέπει πάντα κάτι να σκέφτομαι;
Και τότε ξεκίνησα να καταλαβαίνω και από μόνος μου ότι κάτι δεν πάει καλά με την πάρτη μου...
26-07-2015, 23:47 #2183
Θ Ε Λ Ω Κ Α Τ Ι Π Α Γ Ω Μ Ε Ν Ο
Κ Δ Ε Ν Ε Χ Ω !
ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΚΩΛΟΖΕΣΤΗ ΒΡΑΖΩ!
27-07-2015, 01:44 #2184
Mονο, ο ημουνα και εμεινα μωρο, μονο αυτος θα μας σωσει.Στην κυριολεξια.
Σακη, φερε ενα μπαλλανταυνς!.
27-07-2015, 06:54 #2185
27-07-2015, 08:08 #2186
Συμφωνώ ότι η αυτοπεποίθηση από μόνη της δεν αρκεί. Το να ξέρεις τον τρόπο (πχ για να κερδίσεις το ενδιαφέρον κάποιας που σ΄αρεσει) ή να έχεις τα προσόντα (πχ πτυχία και εμπειρία για δουλεία) ή το κορμί (πχ για καυγά), όλα αυτα τα επιπλέον, θα σου ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση.
Το να έχεις αυτοπεποίθηση αλλά όχι τα προσόντα/κατάλληλο τρόπο κλπ δεν σου διασφαλίζει ότι θα κερδίσεις. Ειναι σαν να θελεις να επιδιωρθώσεις μια συσκευή και τα εργαλεία σου ειναι ακαταλληλα.
Το να μιλήσεις κάποιας στα ίσια ότι τη θες και τη γουσταρεις (νοουμένου ότι τη γουστάρεις πραγματικά και εισαι ερωτευμένος μαζι της) είναι πιο αποτελεσματικό από την πλάγια οδό, χωρίς να αποκλείεται βεβαια το δεύτερο να οδηγήσει κι αυτο σε επιτυχία.γιάννης
27-07-2015, 08:24 #2187
ιχες μερικά δευτερολεπτα έως δυο τρια λεπτα το πολύ για να κανεις στην κίνηση. Η κίνηση ήταν απλα μια πρώτη κουβεντα που σχετίζονταν με το χωρο και το σκοπό που βρισκόσασταν εκεί (βλέπε οι κουβέντες που ανοιξε ο τυπος) ή κατι πάνω της που έκανε εντυπωση. Οσο καθυστερουμε να κανουμε την κίνηση έρχονται και πληθαινουν στη σκεψη μας τα μην, τα δεν, οι δικαιολογίες, προκαλούν ένα άγχος και αποτροπή και στο τελος η αλλη έφυγε και τη χάσαμε. Αυτό ειναι νόμος, ειναι το πρωτο μαθημα που πήρες από το συμβαν. Το δευτερο ειναι αυτα που έκανε ο τυπος! το σε ποια σταση κατεβαινει ήταν απλα η πρωτη κουβεντα, αυτό που σου προειεπα για το χώρο (ο ίδιος μπορει να ξερε καλύτερα τις στασεις απ αυτη απλα ήταν η κουβεντα που του ήρθε για να ξεκινησει ομαλα η γνωριμία) και κατέβηκε στην ιδια σταση απλά για να συνεχίσει μαζι της την κουβεντα.Το τριτο μάθημα ειναι πως καμιά δεν θα σου μιλήσει άσχημα αμα την προσεγγίσεις. Απλά θα σου δειξει με ευγενεια πως δεν ενδιαφερεται. Πάρε κανα συγραμμα, ρωτα κανα φιλο που ξερει περισσοτερα ή ψαξε στο ίντερνετ για να μαθεις περισσότερα.γιάννης
27-07-2015, 08:55 #2188
Σκεφτομαι γιατι πολλες γυναικες φορανε βαρια αρωματα το καλοκαιρι. Περνανε απο διπλα σου και δεν μπορεις να αναπνευσεις! ασε που το αρωμα αναμιγνυεται με τον ιδρωτα τους μπλιαχ! συνηθως φορανε το poison του dior (αυτο στο κοκκινο μπουκαλακι) και οι πιο νεες το angel του thierry mugler. Το καλοκαιρι καλο ειναι να μην φοραμε βαρια αρωματα ειναι σκετη αναγουλα.Το βαρυ αρωμα ταιριαζει σε ψυχρο κλιμα.Το καλοκαιρι ενα καλο αφρολουτρο και ενα καλο αποσμητικο κανουν την δουλεια τους!
27-07-2015, 12:16 #2189favvelGuestπαιδιά μια μικρή βοήθεια αν σας είναι εύκολο..
Βαριέμαι αφόρητα και αφάνταστα..
Ως εκ τούτου ψάχνω να βρω πώς θα γεμίσω το χρόνο μου..
Συνήθως τον γεμίζω τρώγοντας και πέφτοντας για ύπνο μετά..περνάει αρκετή ώρα με αυτόν τον τρόπο..
Αποφάσισα όμως να προσπαθήσω να μην το κάνω αυτό..και να αντικαταστήσω το φαγητό με κάποιο χόμπι..
Ψάχνω στο ίντερνετ να δω τι θα μπορούσα να κάνω πχ κάποιο σεμινάριο ή να βρω μια δουλειά..αλλά δουλειά δεν είμαι έτοιμη ακόμα να βρω μιας και δεν έχω εφοδιαστεί κατάλληλα για να ξεκινήσω κάτι και σεμινάριο δύσκολα βρίσκω για τώρα τον Αύγουστο..
Κατοικίδιο έχουμε ένα μικρό,ένα πουλάκι,και χαίρομαι τώρα το καλοκαίρι που του βάζω νερό κι αυτό προσπαθεί να πλατσουρίσει λίγο με την κοιλιά του στο άνοιγμα που έχει το σωληνάριο για να πίνει νερό!!χαίρομαι τόσο πολύ να το βλέπω να δροσίζεται!!
Βιβλία ή άρθρα στο ίντερνετ δόξα τω θεώ υπάρχουν πολλά και τα τιμώ όταν έχω όρεξη..αλλά δεν μπορώ να διαβάζω όλην την ώρα!!
Ταινίες βαριέμαι να βλέπω ειδικά μόνη μου δεν κάθομαι ποτέ..θέλω παρέα αλλά και πάλι δεν είναι το καλύτερό μου γιατί επικρατεί σιωπή και άκρα αφοσίωση..
Μουσική ακούω συχνά αλλά δεν μπορώ να ακούω όλην την ώρα!!
Πλέξιμο και ράψιμο,κατασκευές και κηπουρική τα βαριέμαι κι αυτά θανάσιμα γιατί είναι μοναχική δουλειά εκτός κι αν πας να μάθεις κάπου όπου θα είσαι με άλλους και θα υπάρχει μια κινητικότητα..
Ομαδικά αθλήματα όπως μπάσκετ,βόλλευ,κολύμπι,τέν� �ις κι αυτά δε μ'αρέσουνε γιατί πρέπει να κουνιέμαι και δεν έχω καλή φυσική κατάσταση..εκτός από το κολύμπι που τώρα το καλοκαίρι το κάνω όταν πηγαίνουμε στη θάλασσα..
Γενικά ψάχνω να βρω κάτι διαδραστικό,που δεν θα το βαριέμαι,που κατά κύριο λόγο θα το κάνω στο σπίτι τις ώρες που με πιάνει βαρεμάρα δλδ..
Ψάχνω κάτι εκτός από τα παραπάνω που ήδη κάνω ή που έχω αποκλείσει..
δλδ τι μπορώ να κάνω από το σπίτι εκτός από τηλεόραση,ίντερνετ,βιβλία,� �ουσική,δουλειές σπιτιού?(στις οποίες αγνοώ την αναγκαιότητά τους τις περισσότερες φορές εν αντιθέσει με τη μητέρα μου η οποία για να γεμίσει το χρόνο της κάνει δουλειές στο σπίτι όλην την ώρα!)
Θα μπορούσα να παίξω ένα παιχνίδι αλλά μόνη μου δεν γίνεται!χρειάζονται κι άλλοι και τις ώρες που βαριέμαι συνήθως οι άλλοι έχουν να κάνουν άλλα πράγματα..
Θα μπορούσα να λύνω σταυρόλεξα αν δεν βαριόμουνα!!
Τι να κάνω εν τέλει?
έχετε καμιά ιδέα μήπως???
27-07-2015, 15:11 #2190
εγω εχω πολλες ιδέες αλλά δε ξέρω αν σου αρεσουν κ αν θα σου ταιριαξουν!
Θα σου πω τι χομπι εχω βρει τα τελευταια 2χρ περιπου κ τα εναλλασω γτ δν ειμαι σταθερη.
Λοιπον μπορεις να μαθεις να πλεκεις , να παρεις μια φθηνη (ή αν εχεις απο γιαγια μαμα) ραπτομηχανη κ να μαθεις να φτιαχνεις καμια μπλουζα-τσαντακι μικρο εχει απειρα πραγματα στο ιντερνετ αρκει να εχεις ορεξη,
απο γυμναστικη μπορεις να μαθεις γιογκα μεσω ιντερνετ δεν ειναι κατι εξτριμ και ειναι κ χαλαρωτικο κ καπως διαφορετικο αν βαριεσαι να βγεις εξω,
μπορεις απλα να μαθεις να ζωγραφιζεις αν σου αρεσει, αυτα απο χομπι κ ολα μεσω ιντερνετ. δλδ σε μερικα μπορει να χρειαστει να αγορασεις μερικα υλικά.
κ μιας και ειπες κατοικιδιο κ οτι νιωθεις μονη σου, μπορεις να παρεις ενα σκυλακι! υπαρχουν τοσα αδεσποτα τοσες αγγελιες απο κοσμο που σωζει ζωα κ τους βρισκουν σπιτι!
κ θα το σωσεις απο το δρομο κ θα ειναι φιλος σου.
θα σου ελεγα γατα μιας κ ειμαι πιο γατοφιλη αλλα η γατα δεν ειναι σαν το σκυλι ειναι λιγο στο κοσμο της :P
α, να πω κ κατι αλλο!
αν σου αρεσει γενικα να καθεσαι στο pc, μπορεις να μαθεις κ κανενα προγραμμα photoshop, premiere, γενικα προγραμματα της adobe μπορεις να τα κατεβασεις εννοειται απο τορρεντ, αλλα δε ξερω αν εχεις καλη σχεση με pc ή οχι.
ελπιζω να βοηθησα, καταλαβαινω παντως, εμενα το προβλημα μου τελευταια ειναι οτι θα ηθελα να χωρεσω ολα τα χομπι-δουλειες-προσωπικη ζωη κλπ σε μια μερα, θα ηθελα η μερα να εχει πχ 80 ωρες, αλλα δυστυχως δεν ειναι ετσι η ζωη.