ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 151
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 151 of 1380 FirstFirst ... 511011411491501511521531612012516511151 ... LastLast
Results 2,251 to 2,265 of 20693
    Πρεπει να ειμαι η μονη κοπελα που δεν της αρεσει το καλοκαιρι,το μαυρισμα,τα καλοκαιρινα ρουχα & παπουτσια και ο ηλιος! Εχω κατασπρο δερμα με φακιδες (κελτικο στυλ) και δεν αντεχω τον ηλιο.Τα χειμωνιατικα ρουχα ειναι πολυ πιο ομορφα και καλυτερης ποιοτητας,το ιδιο και τα χειμωνιατικα παπουτσια.Η αγαπημενη μου εποχη ειναι φθινοπωρο και χειμωνας.Δυστηχως στην Ελλαδα δεν γιορταζουμε το Halloween ειναι μια απ'της αγαπημενες μου γιορτες! γιορταζεται στης 31 οκτωβριου.

Banned
    Είπες ότι ξεφτιλίζομαι τώρα, γι' αυτό......"πετάχτηκα". Όσο για το ότι δεν εννοούσες εμένα το 'χες πει με πολύ άσχημο τρόπο, γι'αυτό κι εγώ σου απάντησα αναλόγως, τεσπα, θεωρώ το θέμα λήξαν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mariposa7 View Post
    Τι χωρις λογο βρε elis, εχεις παρακοκουθησει αντιδρασεις οχι μονο απεναντι μου αλλα απεναντι κ σε αλλους? Κ το χειροτερο ειναι οτι ο,τι κ να κανω δε σταματαει να ασχολειται! Κ να αποχωρησω, γιατι κανενα διαλογο δεν εχει νοημα να ανοιξω, συνεχιζει μονη της να βριζει με κατεβατα. Εκεινη αυτοεξευτελιζεται, αλλα αμα δεν το καταλαβαινει η ιδια, αστα...
    Εσυ τι εννοεις "να ασχοληθω"? Θες να ανεβασω τραγουδια?
    ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΜΕΝΑ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΕΓΩ ΣΟΥ ΠΑ ΜΕ ΓΝΩΡΙΣΑΝ ΑΛΛΟΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΒΓΑΛΑΝ ΑΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΙ ΕΓΩ Ε ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑ ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΠΟ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ Η ΖΩΗ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΓΕΝΙΚΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ Η ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    .... απλα μου ειπες να ασχοληθω λιγο κ μαζι σου, γιαυτο σε ρωτησα τι θες. Τωρα το τι κανανε οι προηγουμενοι κ τι θα κανουν οι επομενοι, δεν το ξερω, εγω ξερω μονο αυτο που εχω μπροστα μου. Κ τα "με εκανε η ζωη ετσι" κ "εχω περασει .......", σορυ αλλα δεν μου λενε τιποτα κ για κανεναν. Ολους μας μας εχουν διαμορφωσει οι εμπειριες μας κ τα βιωματα μας, ολοι λιγο-πολυ κουβαλαμε το Σταυρο μας κ δεν ξερεις για κανεναν τι εχει συμβει στη ζωη του κ τι Γολγοθα τραβαει (εμενα πχ με εχεις δει ποτε να γραφω μου συνεβη εκεινο κ το αλλο.....?). Το τι ζορια εχουμε τραβηξει κ το τι εχουμε περασει το ξερει ο καθενας για τον εαυτο του, οχι οτι ειναι κακο να το μοιραζεται καμια φορα κανεις, καθε αλλο. Το βασικο ομως παραμενει 1: να μην ξεσπαει καποιος τα προβληματα/τις ανασφαλειες του/τα κομπλεξ/τα απωθημενα/τα αγχη του κλπ κλπ στους αλλους, που δεν του φταινε τιποτα. (Γενικα μιλαω, δε λεω οτι το κανεις).

Σημερα θα εχει μπλε φεγγαρι! βγειτε εξω να το δειτε το βραδυ! http://masternews.gr/%CF%84%CE%B9-%C...6%CE%B1%CE%BD/

Senior Member
    Quote Originally Posted by Bulletproof View Post
    Σημερα θα εχει μπλε φεγγαρι! βγειτε εξω να το δειτε το βραδυ! http://masternews.gr/%CF%84%CE%B9-%C...6%CE%B1%CE%BD/
    πω νομιζα οτι ηταν χθες και οτι το εχασα! τελεια! θα κατσω στο μπαλκονι οπωσδηποτε =)

Banned
    Ρε παιδιά, δεν είναι ζωή αυτή! Ήμουν καλά σήμερα από ένα σημείο και μετά, από τις λίγες φορές, συνήθως είμαι όχι κάτω του μετρίου, όπως είπα, αλλά στο -100 η διάθεσή μου και πολλές φορές και στο -1000. Αλλά έγινε κάτι ασήμαντο και έσπασαν τα νεύρα μου! Δεν έχω κανέναν να με καταλαβαίνει, η χώρα πάει κατα διαόλου, τα προσωπικά μου όπως πάντα κατα διαόλου, το ίδιο και τα οικονομικά μου και η υγεία μου και όλα, και είμαι πέρα από τα όριά μου, πόσα να αντέξω κι εγώ; Απλά ήθελα να τα πω κάπου γιατί θα σκάσω!

Senior Member
    Quote Originally Posted by mariposa7 View Post
    .... απλα μου ειπες να ασχοληθω λιγο κ μαζι σου, γιαυτο σε ρωτησα τι θες. Τωρα το τι κανανε οι προηγουμενοι κ τι θα κανουν οι επομενοι, δεν το ξερω, εγω ξερω μονο αυτο που εχω μπροστα μου. Κ τα "με εκανε η ζωη ετσι" κ "εχω περασει .......", σορυ αλλα δεν μου λενε τιποτα κ για κανεναν. Ολους μας μας εχουν διαμορφωσει οι εμπειριες μας κ τα βιωματα μας, ολοι λιγο-πολυ κουβαλαμε το Σταυρο μας κ δεν ξερεις για κανεναν τι εχει συμβει στη ζωη του κ τι Γολγοθα τραβαει (εμενα πχ με εχεις δει ποτε να γραφω μου συνεβη εκεινο κ το αλλο.....?). Το τι ζορια εχουμε τραβηξει κ το τι εχουμε περασει το ξερει ο καθενας για τον εαυτο του, οχι οτι ειναι κακο να το μοιραζεται καμια φορα κανεις, καθε αλλο. Το βασικο ομως παραμενει 1: να μην ξεσπαει καποιος τα προβληματα/τις ανασφαλειες του/τα κομπλεξ/τα απωθημενα/τα αγχη του κλπ κλπ στους αλλους, που δεν του φταινε τιποτα. (Γενικα μιλαω, δε λεω οτι το κανεις).
    ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΤ ΤΟ ΧΩ ΕΞΑΣΚΗΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΣΠΑΩ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

Senior Member
    Quote Originally Posted by pillow View Post
    Ρε παιδιά, δεν είναι ζωή αυτή! Ήμουν καλά σήμερα από ένα σημείο και μετά, από τις λίγες φορές, συνήθως είμαι όχι κάτω του μετρίου, όπως είπα, αλλά στο -100 η διάθεσή μου και πολλές φορές και στο -1000. Αλλά έγινε κάτι ασήμαντο και έσπασαν τα νεύρα μου! Δεν έχω κανέναν να με καταλαβαίνει, η χώρα πάει κατα διαόλου, τα προσωπικά μου όπως πάντα κατα διαόλου, το ίδιο και τα οικονομικά μου και η υγεία μου και όλα, και είμαι πέρα από τα όριά μου, πόσα να αντέξω κι εγώ; Απλά ήθελα να τα πω κάπου γιατί θα σκάσω!
    Pillow έτσι γίνεται πολλές φορές! Μπορεί από ασήμαντη αφορμή να μας σπάσουν τα νεύρα. Κι εγώ τελευταία έχω πολλά νεύρα, πες η ζέστη πες οι μικροί που δεν πάνε σχολείο και είναι όλη μέρα σπίτι, πες ότι έχω ανάγκη να ξεφύγω λίγο από τα συνηθισμένα αλλά οι υποχρεώσεις δεν μ' αφήνουν. Δεν είσαι η μόνη λοιπόν!

Banned
    Quote Originally Posted by PAPA View Post
    Pillow έτσι γίνεται πολλές φορές! Μπορεί από ασήμαντη αφορμή να μας σπάσουν τα νεύρα. Κι εγώ τελευταία έχω πολλά νεύρα, πες η ζέστη πες οι μικροί που δεν πάνε σχολείο και είναι όλη μέρα σπίτι, πες ότι έχω ανάγκη να ξεφύγω λίγο από τα συνηθισμένα αλλά οι υποχρεώσεις δεν μ' αφήνουν. Δεν είσαι η μόνη λοιπόν!
    Απλά εγώ συνήθως είμαι πολύ χάλια, δεν παλεύεται η κατάσταση, και σήμερα που ένιωσα λίγο καλύτερα, έγινε αυτό, λες και με έχουν καταραστεί τι να πω!

Banned
    δε ξερω που το ειδαν το μπλε φεγγαρι εμενα παντως μου φαινετε κιτρινο κ εχει κ πολυ φως κ ολας σαν λαμπα.

Senior Member

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    δε ξερω που το ειδαν το μπλε φεγγαρι εμενα παντως μου φαινετε κιτρινο κ εχει κ πολυ φως κ ολας σαν λαμπα.
    ειναι ασχετη η ονομασια με το χρώμα του φεγγαριου.
    το λενε blue moon γιατι ειναι το 2ο φεγγαρι μεσα στον ιουλιο. κ αν κτλβα καλα τα 2α φεγγαρια μεσα στον ιδιο μηνα τα λενε 'μπλε'

Banned
    Ομως, τα περισσότερα «μπλε φεγγάρια» έχουν ένα απαλό γκρι ή λευκό χρώμα, όπως ακριβώς το φεγγάρι που βλέπουμε οποιαδήποτε άλλη νύχτα. Η δεύτερη πανσέληνος μέσα σε ένα μήνα επίσης δεν αλλάζει χρώμα. Ωστόσο, σε σπάνιες περιπτώσεις η σελήνη μπορεί να γίνει μπλε. Ένα πραγματικά μπλε χρώμα στο φεγγάρι μπορεί να προκληθεί από την έκρηξη ενός ηφαιστείου.

Η NASA αναφέρει ως παράδειγμα ότι το 1883 οι άνθρωποι έβλεπαν μπλε φεγγάρια σχεδόν κάθε νύχτα, μετά από την έκρηξη του ηφαιστείου Κρακατόα στην Ινδονησία που είχε μέγεθος αντίστοιχο μίας ατομικής βόμβας 10 μεγατόνων. Τα σύννεφα σκόνης στην ατμόσφαιρα γέμισαν με σωματίδια τα ανώτερα στρώματα της ατμόσφαιρας και έτσι η σελήνη έδειχνε μπλε.

Πηγή:http://www.iefimerida.gr/news/219858...-oyrano-vinteo

Banned
    παντως ειναι πολυ φωτινο λιγο το ειδα κ γκαβωθηκα...
    εχω που εχω
    γκαβωθει...