ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 162
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 162 of 1380 FirstFirst ... 621121521601611621631641722122626621162 ... LastLast
Results 2,416 to 2,430 of 20693
    Banned
    Quote Originally Posted by mariposa7 View Post
    Συμφωνώ απόλυτα. Απλά προσθέτω κ τον Άλεξ.
    κανενας δε προκειται να το ριξει στη φιλοσοφια αν δε του πανε πολα κοντρα
    το αεροπλανο πεταει παντα κοντρα στον ανεμο.

η μονη δυναμη ειναι η μονη αδυναμια.

πολοι πχ επειδη εριχναν μια ζωη αδεια για να πιασουν γεματα δηλαδη να φαινονται οτι δε μπορουν να κανουν τιποτα φυσικα δεν ενιωσαν την αναγκη να φιλοσοφισουν τιποτα.

ο αναπηρος παντα εχει χηρα βοηθειας απο ολους οπου κ να σταθει θα βρεθουν ατομα να σηκωθουν για να κατσει να τον πιασουν για να βγει κλπ

ο ικανος ομως δε θα εχει χειρα βοηθειας απο κανενα.
    για να μη πω οτι θα του πανε τα περισσοτερα κοντρα.

Senior Member
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Quote Originally Posted by elis View Post
    ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΞΕΛΙΣΕΣΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΟΡΙΑ
    ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΓΙΑ Τ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΓΤ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ
    ΤΕΣΠΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΙΣΧΥΟΥΝ
    εσυ ΚΡΙΝΕΣΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ Δεν ήμουν μπερδεμένος. Απλά ξέσπασα. Τσακώθηκα προσφατα με δικό μου που με εκνεύριζε. Έγινα όμως επιφυλακτικός μαζί του. Μετά από ένα καυγά οι σχέσεις δεν ειναι πλεον όπως ήταν πριν. Όμως αμα τσακωθείς, δλδ τουλάχιστον μιλήσεις σου μένουν λιγότερα απωθημένα. Αν δεν αντιδράσεις θα σου μεινουν απωθημένα, όπως έχω για κάποιον και μου ειχε απαντήσει η Remedy πριν μερικές μέρες.ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΗΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΕΓΙΝΕΣ
    ΚΑΒΓΑΔΟΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΟΤΕ ΙΝΩ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ
    ΓΤ ΟΤΑΝ ΥΙΟΘΕΤΕΙΣ ΜΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΧΕΙΣ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
    ΔΛΔ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕΙΛΙΧΙΟΣ ΚΑΙ ΗΡΕΜΟΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
    ΑΜΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΒΓΑΔΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
    ΤΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΑ
    ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΖΥΓΙΣΜΕΝΟΣ ΔΛΔ ΣΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΑΠΑΝΤΑΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗ ΔΙΝΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ
    ΑΥΤΟ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ
    ΑΜΑ ΘΕΣ ΝΑ ΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΛΑ ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕ ΔΙΝΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ
    ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΝΕΥΡΙΑΖΕΙΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΜΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ
    ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΡΟΠΟ
    Συμφωνώ, το ειχα πει επανηλημμένα σε πολλούς εδώ. Δλδ ότι, εκπαιδεύουμε τον εαυτο μας να ειναι ετοιμόλογος, να αντιδρά αμέσως, ήτοι να μην δίνει σε κανέναν δικαίωμα. Όντως εξελίσσομαι. Κι αυτο νιωθω να μου συμβαίνει. Κι αυτο το εφαρμόζω πάντα (το να αντιδρω/να μην δινω δικαίωμα) - θέλει όμως κι αλλη δουλεια!΄Οι συμπεριφορές των αλλων ειναι αυτό που με βγαζει εκτός πορείας που αντι για ηρεμος και μειλήχιος (όπως με βρίσκεις) γινομαι ο καβγαδογιάννης (?) που με χαρακτήρισες. Όμως και το ηρεμος και μειλήχιος μπορει να ναι πάλι αποκρουστικό (ήτοι αποφευγουν την παρεα με τετοια άτομα αφου πιστευουν ότι ειναι μονοτονοι και μη ενθουσιώδεις) ή το ύφος αυτό προκαλεί επιτήδειους, οπότε πάμε στην αντίδραση για την οποια μιλάμε.
    γιάννης

Banned
    Σκέφτομαι πόση αδικία υπάρχει πια σ' αυτή τη ζωή.

Senior Member
    Quote Originally Posted by pillow View Post
    Σκέφτομαι πόση αδικία υπάρχει πια σ' αυτή τη ζωή.

Αυτο αληθευει , pillow , πρεπει να το παρεις αποφαση και να ζησεις με αυτο .

Banned
    Όχι δεν μπορώ να το πάρω απόφαση, πάντα θα παλεύω για το καλύτερο, γιατί δεν είναι καλύτεροι οι άλλοι από μένα που είναι παρτάκηδες και περνάνε τέλεια. Όπως κι εγώ σκέφτομαι αυτούς που δεν έχουν τα βασικά και θα 'θελα το καλύτερο γι'αυτούς έτσι θέλω το καλύτερο και για τον εαυτό μου, νομίζω το αξίζω, πάντα θα με τρώνε όμως όλα αυτά που έχω περάσει και περνάω γιατί η ζωή είναι πααααααααρα πολύ άδικη.

Senior Member
    Δεν ειπα οτι οι αλλοι ειναι καλυτεροι απο εσενα . Ισως πρεπει να γινεις λιγο παρτακιας , πολλους θα ωφελησεις ( ο οποιοσδηποτε ) , λιγοι θα το εκτιμησουν . Θυμησου την παραβολη του Χριστου με τους 10 λεπρους . Η παραβολη αυτη δεν ειναι τυχαια ( οπως και ολες ) , ειναι ενδεικτικη της φυσεως του ανθρωπου .
    Αφησε το παρελθον πισω σου , δεν ωφελει να ανατρεχεις σε αυτο . Ο γεγονεν , γεγονεν , απλως μην επαναλαβεις αυτα που θεωρεις ' λαθη ' .
    Αυτο που διαπιστωνω σε σενα ειναι οτι εχεις αναγκη απο επικοινωνια .

Banned
    Μα αν το πάρω απόφαση πως έτσι είναι η ζωή, κάποιοι να περνάν καλά και εγώ όχι, είναι σαν να παραδέχομαι ότι αυτοί είναι καλύτεροί μου, σαν να αποδέχομαι την πραγματικότητα ότι εγώ πρέπει να ζω με τα λιγότερα από τους άλλους για πάντα. Σίγουρα με ενδιαφέρει ο εαυτός μου απλά ο παρτάκιας νομίζω περιλαμβάνει και τον καλοπερασάκια συνήθως, οπότε πρέπει να κοιτάω να περνάω καλά για να είμαι και καλά. Δεν ξέρω πολλά από θρησκευτικά. Εννοείται ότι έχω ανάγκη για επικοινωνία, όλοι έχουμε απλώς εγώ όταν πάω κάπου πχ σε ένα μαγαζί ενώ όλοι μιλάνε εγώ δεν μιλάω ντρέπομαι και γενικά το έχω αυτό δεν μιλάω πολύ από κοντά γι'αυτό το 'χω πιο πολλή ανάγκη στο ίντερνετ.

Senior Member
    Eιναι λαθος να συγκρινεις τον εαυτο σου με τους αλλους . Παντα καποιοι θα περνανε καλυτερα , αυτο δεν σημαινει οτι ειναι καλυτεροι σου . Αμα αρχιζουμε και συγκρινουμε τους εαυτους μας με αλλους , θα αισθανθουμε ολοι δυστυχεις . Πχ , γιατι εγω ναχω κτθλψη , και ο αλλος να μην εχει ? γιατι , γιατι , γιατι , ατελειωτα γιατι . Μην ψαχνεις για εξηγησεις , η ζωη δεν ειναι δικαιη , τιποτα δεν ειναι σιγουρο , ουτε δεδομενο .
    Ειναι εμφανες οτι δεν ' τοχεις ' το επικοινωνιακο , δεν πειραζει , κι αλλοι ειναι ετσι . Μην τα παιρνεις ολα κατακαρδα , ουτε ολοι σε επιβουλευονται οπως κακως νομιζεις . Κοιτα να περνας καλα με αυτα που εχεις , και γιατι οχι , να βελτιωσεις συν τω χρονω τις συνθηκες που ζεις και τις σχεσεις σου με τους ανθρωπους .
    Τιποτα δεν ειναι δωρεαν σε αυτη την ζωη , τιποτα δεν χαριζεται , ειναι μια συνεχης μαχη , που δεν μπορεις να την ' παρακαμψεις ' , αλλα πρεπει να την δωσεις , με τον τροπο που σου ταιριαζει σαν ιδιοσυγρασια .

Banned
    Σε αυτό συμφωνώ ότι είναι λάθος να συγκρίνω τον εαυτό μου με τους άλλους αλλά γίνεται αυτόματα, και νιώθω αδικημένη επειδή εγώ πάντα είμαι χάλια. Όντως είμαι δυστυχής αν σκέφτομαι έτσι. Για τους άλλους πως είναι τόσο σίγουρη η ευτυχία και βλέπω να λένε συνεχώς από δω κι από κει ότι είναι ευτυχισμένοι, πάντα να 'χουν κάποιον ενώ εγώ μια ζωή μες στη μοναξιά ή με μα......κες είτε φίλους είτε "γκόμενους"; Να περνάω καλά με αυτά που έχω δεν γίνεται, να κοιτάξω να βελτιώσω κάποια πράγματα ναι, όλα ξεκινάνε από τα κιλά πιστεύω αλλά έκανα δίαιτα 2 εβδομάδες και δεν έχασα τίποτα δυστυχώς και από τη στενοχώρια μου έφαγα πάρα πολύ τις τελευταίες μέρες...... Πιστεύω ότι σε κάποιους ανθρώπους χαρίζονται κάποια πράγματα, γι' αυτό λέμε ότι είναι άδικη η ζωή......πως να το κάνουμε, πονάει πιο πολύ όταν ξέρεις ότι υπάρχει ευτυχία αλλά δεν είναι για σένα λες και δεν την αξίζεις.....όσο για τη μάχη το 'πα κι εγώ θα πολεμήσω αλλά μέχρι πότε;

Senior Member
    Quote Originally Posted by pillow View Post
    ....όσο για τη μάχη το 'πα κι εγώ θα πολεμήσω αλλά μέχρι πότε;

Δεν υπαρχει απαντηση σε αυτο , οσο χρειαστει . Η καλη ζωη ειναι θεμα οπτικης γωνιας , καθαρα .
    Ηταν ενας βασιλιας που ηταν δυστυχης . Διαταζει τους υπηρετες του να ψαξουν σε ολο το βασιλειο του , να βρουν τον πιο ευτυχη ανθρωπο , να του πει το μυστικο του η τελοςπαντων να παρουν ενα ρουχο του , να το φορεσει ο βασιλιας , πιστευοντας οτι ετσι θα παρει μερος της ευτυχιας του .
    Ψαχνουν οι υπηρετες εκτενεστατα ολο το βασιλειο , κανεις δεν δηλωνε ευτυχης .
    Ωσπου πεφτουν σεναν βοσκο , φτωχο που ζουσε σε μια καλυβα . Στην ερωτηση τους αν ειναι ευτυχης , απανταει θετικοτατα . Εκπληκτοι οι υπηρετες τον ρωτανε το μυστικο του . Απανταει ΄δεν εχω κανενα μυστικο ΄, ενταξει του λενε , δωσε ενα πουκαμισο σου να το φορεσει ο βασιλιας μας .
    Πουκαμισο ? ( ρωταει ο βοσκος ) , δεν εχω ουτε ενα , δεν εχω χρηματα να παρω...............................

Banned
    Οκ, Μαγκάιβερ, σ' ευχαριστώ για το χρόνο σου, ποτέ δεν είπα ότι είναι ευτυχία τα πολλά λεφτά, αν εννοείς πάλι πως ο φτωχός εκτιμούσε αυτά που έχει οκ, αλλά καμιά φορά κάποιοι έχουν "πράγματα" που δεν φαίνονται και είναι ευτυχισμένοι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Συμφωνώ, το ειχα πει επανηλημμένα σε πολλούς εδώ. Δλδ ότι, εκπαιδεύουμε τον εαυτο μας να ειναι ετοιμόλογος, να αντιδρά αμέσως, ήτοι να μην δίνει σε κανέναν δικαίωμα. Όντως εξελίσσομαι. Κι αυτο νιωθω να μου συμβαίνει. Κι αυτο το εφαρμόζω πάντα (το να αντιδρω/να μην δινω δικαίωμα) - θέλει όμως κι αλλη δουλεια!΄Οι συμπεριφορές των αλλων ειναι αυτό που με βγαζει εκτός πορείας που αντι για ηρεμος και μειλήχιος (όπως με βρίσκεις) γινομαι ο καβγαδογιάννης (?) που με χαρακτήρισες. Όμως και το ηρεμος και μειλήχιος μπορει να ναι πάλι αποκρουστικό (ήτοι αποφευγουν την παρεα με τετοια άτομα αφου πιστευουν ότι ειναι μονοτονοι και μη ενθουσιώδεις) ή το ύφος αυτό προκαλεί επιτήδειους, οπότε πάμε στην αντίδραση για την οποια μιλάμε.
    αυτα ολα που περιγραφεισ ειναι τα πλεονεκτηματα και τα μειονεκτηματα ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΝΤΩΣ ΕΞΕΛΙΣΕΣΑΙ
    ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΣΕΙΣ ΝΕΑ ΟΡΙΑ
    ΤΟ ΚΑΒΓΑΔΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΚΤΙΚΟ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΩ

Senior Member
    ΡΕ ΠΙΛΟΟΥ ΕΣΥ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΜΑ ΤΟΝ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ
    ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΠΟΤΕ ΑΠΛΑ ΟΤΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΠΛΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΛΙΓΟ

Banned
    ΜΗ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΜΑΖΕΜΕΝΑ.