ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 182
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 182 of 1380 FirstFirst ... 821321721801811821831841922322826821182 ... LastLast
Results 2,716 to 2,730 of 20693
    Senior Member
    σκεφτομαι οτι διαφορες αναποδιες τον τελευταιο εναμιση χρονο με εχουν κανει να αισθανομαι ψυχολογικα πολυ χαλια αναρωτιεμαι αν θα μπορεσω ποτε να βρω γαληνη και ευτυχια

Senior Member
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

i need somebody who needs me

Senior Member
    ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΟΠΨΗΣ ΓΤ ΤΟ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΣΟ ΚΙ ΕΣΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ

δως την ψυχή σου να παλέψει

"ότι σε βγάζει απο το ποτάμι,άστο και ξαναβούτηξε"..Αυτό πρέπει να είναι το νόημα της ζωής.

Banned
    Quote Originally Posted by ironman View Post
    σκεφτομαι οτι διαφορες αναποδιες τον τελευταιο εναμιση χρονο με εχουν κανει να αισθανομαι ψυχολογικα πολυ χαλια αναρωτιεμαι αν θα μπορεσω ποτε να βρω γαληνη και ευτυχια
    Αυτό ακριβώς σκέφτομαι κι' εγώ... Εδώ και καιρό θέλω να γράψω κατεβατά για να ξεσπάσω και δεν μου βγαίνει ΛΕΞΗ αλλά τα είπες όλα σε λίγες γραμμές.

Όσο αναρωτιέσαι, βασανίζεσαι περισσότερο όμως. Και έτσι ακόμη και λίγες στιγμές ηρεμίας και ευτυχίας αν είναι να έρθουν, δεν θα μπορείς να τις χαρείς... Καλύτερα να αφήσεις τα πράγματα να κυλήσουν ομαλά και ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Δεν θα μας τρελάνουν και οι περιττές αρνητικές σκέψεις θέλω να πω...

Banned
    Quote Originally Posted by kozchr View Post
    δως την ψυχή σου να παλέψει

"ότι σε βγάζει απο το ποτάμι,άστο και ξαναβούτηξε"..Αυτό πρέπει να είναι το νόημα της ζωής.
    Πόσο ωραίος στίχος... Σκάσε και κολύμπα που λέμε, ό,τι κι' αν συμβαίνει, αλίμονο αν τα παρατήσεις...

Banned
    καλημερα σε όλους!!...εχουμε τοση θαλασσα μπροστα μας..

Οι περισσότεροι με τους οποίους σχετίζομαι ειναι περιπτωσάρες. Κι αυτο θεωρείται βεβαιο όταν τη διαπίστωση την κάνουν αλλοι, τι θες εσυ μ αυτους. Όμως τα ενταξει ατομα ειτε δεν ανταποκρίνονται (μπορει και να μην με γουσταρουν δλδ, τουλάχιστον αρκετοί) είτε τους απωθω (δεν δειχνω το αναλογο ενδιαφερον ή τους βρίσκω μονότονους ή δεν συνηθισα με τετοια καλα άτομα). Κι όμως περιπτωσάρες όπου παω βρισκω τετοιους μεσα στα πόδια μου.
    γιάννης

Banned
    Ότι είναι τραγικό να έχεις στραγγίξει την άδεια, να ξεκινάει ολόκληρη χρονιά μπροστά σου κ όχι μόνο να μην έχεις ξεκουραστεί, αλλά να έχεις ξεπατωθεί κ από πάνω. (Πώς τα κατάφερα πάλι έτσι.....?)

Εξακολουθώ να μην έχω εμπιστοσύνη σε κανέναν.
    Εξακολουθώ να πιστευω πως αρκετοί με υποτιμούν.
    Ακόμα κι αυατ που μου λενε με θετικό πρόσιμο τα θεωρώ υποκρισία, απλά για να με ενθαρρύνουν τα λένε.
    Πιστευω πως οι υποψίες μου αυτές έχουν βάση. Επειδή, βρίσκω και στοιχεία που το στηρίζουν αντικειμενικά.
    Δεν ξέρω αν ειναι διαίσθηση ή επειδή συνήθισα να ζω μ αυτον τον τροπο σκέψης και δράσης.
    Τουλάχιστον νιωθω πως δεν τα βάζω κάτω. Μπορεί να ελπίζω και να ειμαι αισιόδοξος απλά για να μην με πάρει από κάτω, ενώ τα αποτελεσματα της ελπίδας ειναι περιορισμένα.Κι όταν λέω πως δεν τα βάζω κάτω μπορεί απλά να χάνω τον καιρό μου.
    Στο μεταξύ οι απαιτησεις που εχω για το τώρα, μου δείχνουν πόσο μεγάλες απώλειες είχα σε μια κρίσιμη περίοδο της ζωης μου στο παρελθόν.
    Η ζωη δεν με αφηνει να σκεφτω θετικά.
    γιάννης

Senior Member
    ΑΠΟΛΥΟΜΑΙ ΨΑΡΟΥΚΛΕΣ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΩ ΜΠΟΥΚΛΕΣ

Senior Member

Ευχαριστώ που δεν μου δίνεται σημασία. Αυτό μπορεί να ναι ανατροφοδότηση ότι τα πραγματα δεν ειναι τοσο χάλια όσο σας τα περιγραφω (δλδ οι πιο πάνω αναρτησεις μου).
    γιάννης

Senior Member