Results 2,941 to 2,955 of 20693
Thread: ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ;
-
12-09-2015, 13:56 #2941
Έχετε ένα ελάττωμα στην Ελλάδα να θεωρείτε πως μονογαμία είναι μόνο ο γάμος. Δεν χρειάζεται ο γάμος για να συζώ με κάποια, πολιτισμένοι άνθρωποι είμαστε. Εγώ είμαι άθεος τι να πάω να κάνω στην εκκλησία; Θα πήγαινα μόνο και μόνο αν η γυναίκα μου ήθελε να ζήσει τη μέρα του γάμου. Ναι οκ να το δεχθώ, αν όμως δεν την ενδιαφέρει όλη αυτή η τελετουργία, ποιος ο λόγος να πάμε για γάμο; Είδα και αυτούς που θεωρούν πως συμβίωση είναι ο γάμος το κατά πόσο σέβονται την επισημιοποίηση της σχέσης τους αφενός και τον ίδιο τους τον εαυτό αφετέρου...
- 12-09-2015, 13:58 #2942
χμμ... μαλλον παρεξηγησης
Mεγαλωσα με εναν πατερα που απο τα 20 μου με βομβαρδιζει περι γαμου..κ αντε να παντρευτω κ αντε να του κανω ενα εγγονι κ ολα μου τα προβληματα τα περιτρυγυριζει γυρω απο αυτη την σκεψη...ποσο με χει κουρασει δεν φανταζεσαι και εφτασα 33 κ το χατηρι δεν του το κανα ακομα..και την ζωη μου την εζησα με ερωτες, με απογοητευσεις με διασκεδασεις..με..με..με..
Μη σου πω λεπτομερειες για τον πατερα μου θα φρικαρεις...μεχρι κ τυπου προξενια ηθελε να μου κανει..φυσικα αντιδρουσα..ηταν κ εξω απο την ιδιωτικη μου ζωη οποτε ποιος ξερει για ποσο ανικανη με ειχε..προβλημα του βεβαια..
Επισης ποτε δεν ηθελα την παρουσια ενος αντρα διπλα μου για να γαντζωθω πανω του,την πιεση που μου ασκουσε ο πατερας μου δεν ηθελα σε καμια των περιπτωσεων να την βγαλω πανω στην σχεση μου.
Α! Εχω μεινει κ μονη μου 2-3 ολακερα χρονια,εκανα πραγματα μονο για μενα κ περναγα κ ωραια,και τωρα που ειμαι κ προσφατα χωρισμενη,η ρεα που ξερει με το νι κ το σιγμα την ιστορια μου,ξερει κ τι σταση εχω κρατησει σε ολο αυτο,γιατι ειναι κ λιγο ιδιαιτερη η περιπτωση μου.
Δεν ξερω αν μου αρεσει ο γαμος...ξερω οτι μου αρεσει η συντροφικοτητα παντως κ οταν εισαι καιρο με εναν αξιολογο ατομο ε καιμια φορα σου ρχονται σκεψεις για λιγο παρα περα,ωστοσο ποτε δεν κανω νυξεις του τυπου που το παμε εμεις εδω ή οι γονεις μου με πιεζουν κ αλλα τετοια μπαρμ******λα.Αν δεν υπαρχουν κοινα ονειρα τι να λεει?
Για το νυφικο γελασα ετσι που το πες..δεν ξερω αν ειναι απο αντιδραση στον πατερα μου..αλλα αυτο με τις τελετες κ το θεαθηναι δεν το γουσταρω καθολου,με τρομαζει κιολας,μπα χαλαρα δημαρχειο κ αγιος ο Διας.
Ασε που δουλεψα μια περιοδο σε οικο νυφικων,αλλα ως κατασκοπος,χαχαχαχα ναι...μου κλεινε η αφεντικινα μου ραντεβου σε αλλους οικους να πηγαινω ως μελλουσα νυφη να κανω προβες νυφικων κ μου κοτσαρε κ για πεθερα μαιμου την μοδιστρα της για να κλεβει σχεδια...κριμα μια φωτογραφια δν εβγαλα να την βλεπει ο πατερας μου να με καμαρωνει...χαχαχαχαχα
Τωρα βεβαια που ξανα διαβασα τι εγραφα..εχεις δικιο ετσι οπως το πα,δεν ηταν τπτ,ανακατωμενες σκεψεις ομως που δεν υποστηριζω γιαυτο παραξενευτηκε κ η ρεα,μαλον κ εγω γιαυτο βγηκα να περπατησω να συνελθω κ γυρισα πιο ακμαιοτατη
Ασε που βρηκα εναν γνωστο,τελευταια φορα, ηταν που ηξερα πως παντρευτηκε(κ ηταν κ πολυ δυσκολος στις γυναικες αρα υποθεταμε οτι ειχε βρει το ιδανικο) με 2 παιδακια με σπιτι με πισινα με ενα σωρο...ε να που χωρησε εδω κ 2 χρονια,που εκλεισε κ η επιχειρηση του που αστα να πανε...οποτε τι να το κανεις κ τι να ζηλεψεις?Πισω απο κλειστες πορτες κανενας δεν ξερει τι περναει...Είναι η πιθανότητα που έχει ένα όνειρο να γίνει πραγματικότητα που κάνει τη ζωή ενδιαφέρουσα
12-09-2015, 14:06 #2943
12-09-2015, 14:08 #2944
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
12-09-2015, 14:10 #2945
- still searching for the right place.....
Πλάκα έχει αυτό που λες με τον οίκο νυφικών κ τα κλεμμένα σχέδια! Άρα σε αυτά που γράφεις δεν αντιπροσωπεύεις τη δική σου στάση στο θέμα (που είναι 1 χαρά), αλλά του πατέρα σου. Μάλλον αυτή η πίεση σε επηρεάζει πολύ κ είναι κρίμα, μην το επιτρέπεις.
Κ εγώ 32 είμαι, αλλά πάντα έλεγα πως δεν μου πάει το σπορ, κακά τα ψέμματα, δεν κάνουμε όλοι για όλα. Κ εγώ όπως κ εσύ έχω, συζήσει, έχω αγαπήσει, αλλά η ιδέα της οικογένειας κ των παιδιών μου κόβει τα γόνατα. Η μαμά μου νομίζω πάντως ότι το έχει ψιλοαποδεκετεί..... ή όχι.......? Γιατί στην τελευταία μου σχέση τον αγάπησα πολύ, μείναμε κ μαζί, είδα να της μπαίνανε ιδέες κ ανησύχησα..... Η ίδια δεν το παραδέχεται, αλλά εγώ ψυλλιάζομαι ότι μέσα της το ελπίζει (κακώς) ακόμα. Τί να κάνεις, γονείς είναι κ αυτοί, σε καταλαβαίνω εν μέρει.
12-09-2015, 14:13 #2946
παιδια πρεπει να μαθω ορθογραφια κανω τραγικα λαθη.εχω φαει πανηγυρικο ακυρο λογο ορθογραφιας,για μια περιοδο πηγενα 2-3 φορες την βδομαδα σε ενα βιβλιοπολειο που ειχε πισω αυλη με δεντρα και παγκακια,επερνα κομιξ πηγενα σε ενα παγκακι στο τελος επινα τσιγαρα και αραζα.λοιπον μια μερα ερχετε μια καθετε σε ενα παγκακι πιο κατω της κανω "ει" "ει εσυ" γυρναει και μου κανει "σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσου� � διαβαζω" και παω περνω ενα στυλο και αρχιζω γραφω στο κομιξ,εσκιζα τις σελιδες και τις της πετουσα,χαχαχαχαχα της ανηγε διαβαζε και γελουσε και λιγο πριν το ρουα ματ εχω κανει κατι ορθογραφικα και εχω φαει ενα πακετο και ενα δουλεμα ασε γελουσε ο τυπος που ειχε το βιβλιοπολειο και πληρωσα και το κομικ που εσκισα
δεν ειμαι εγω εγωιστης.ας μην υπηρχε η λεξη "εγω".
12-09-2015, 14:15 #2947
Δε λέω κάτι διαφορετικό. Κ εγώ έχω συζήσει 2-3 φορές, η ουσία είναι που μετράει. Ο γάμος 1 χαρτί είναι, βέβαια το χαρτί αυτό έχει κ συνέπειες, τα αισθήματα όμως των ανθρώπων κ την ποιότητα της σχέσης δεν την αλλάζουν.
..... κ όσο για τη μονογαμία, εδώ γελάμε! Το έχω συζητήσει κ με άλλους φίλους, φίλες, ξαδέρφια, σχέσεις κλπ κλπ κ το έχω παρατηρήσει χρόνια τώρα: τα αγριότερα πεσίματα κ το πιο επίμονο κυνήγι (λύσσα όμως έτσι....?) το ρίχνουν οι παντρεμένοι κ οι παντρεμένες, γιατί άραγε....?
12-09-2015, 14:25 #2948
12-09-2015, 14:40 #2949
Σου περιγράφω 1 φαινόμενο που συμβαίνει σε πολλούς άντρες, δεν ξέρω αν είναι αποκλειστικά ελληνικό φαινόμενο ή όχι. Να ορκίζονται ότι δεν θα παντρευτούν ποτέ, ότι δεν θα έχουν κάτι μόνιμο ποτέ, αλλά ξαφνικά, από 1 ηλικία κ μετά να παθαίνουν μετάλλαξη. Δεν είπα ότι ανήκεις εσύ εκεί οπωσδήποτε. Αλλά εγώ πιάστηκα από κάτι που είπες καθαρά κοροϊδευτηκά ("ούτε φούρνοι να γκρεμιστούν"....) κ σχολίασα κάποιους, που αυτό κ κάτι παρόμοια τα έχουν πει άπειρες φορές με πολύ πιο αυστηρό κ σοβαρό ύφος, αποκλείοντας κάθε περίπτωση να κατασταλλάξουν σε 1 ΜΟΝΟ γυναίκα στη ζωή τους, έχουν στην πράξη ακολουθήσει κ τα λεγόμενά τους....... μέχρι 1 μέρα που ξαφνικά "το βλέπουν αλλιώς". Όταν λοιπόν λέω για αντρική κλιμακτήριο, εννοώ ότι με φοβίζει το απόλυτο ύφος σε αυτά τα θέματα, γιατί έχω δει πολλές περιπτώσεις να έχει γυρίσει το πράγμα τούμπα, κ όχι το χαλαρό δικό σου ύφος, που δεν αποκλείεις να συμβεί κ αυτό ή εν πάσει περιπτώσει θες τη συμβίωση με τη γυναίκα που σου ταιριάζει.
12-09-2015, 14:52 #2950
Δεν το αποκλείω αλλά θα της έλεγα αν ένιωθα πως είναι νωρίς για εκείνη και όχι για εμένα, πως γάμος δεν θα γίνει ακόμα, αν έχω την εντύπωση πως δεν είναι απόλυτα σίγουρη και αυτό φαίνεται από τη καθημερινότητα, τη δική μου, τη δική της, ξέρεις... από το πιο απλό μέχρι το πιο σύνθετο πράγμα... Για να νυμφευθώ θα πρέπει να γιορτάζουμε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου κάθε ημέρα.... (εκτός από τις δύσκολες ημέρες που δεν θα είχα πρόβλημα τότε να υποστώ και τα νεύρα της)
12-09-2015, 14:57 #2951
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
12-09-2015, 15:00 #2952
Σκέφτομαι ότι πρέπει να μειώσω τους καφέδες...
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
12-09-2015, 15:05 #2953
ΡΕ ΣΥ ΚΥΚΝΕ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΕΙΣ
ΠΕΡΑ ΑΟΠ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΧΕΙ ΤΟΣΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ
ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΗ ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΟΥ ΚΙ ΕΣΥ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ
ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΟΤΟΝΟ ΤΡΟΠΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΛΟΓΙΚΑ ΔΕ Σ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΤ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΒΛΕΠΩ ΕΓΩΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
12-09-2015, 15:08 #2954
12-09-2015, 15:10 #2955
ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΦΡΑΖΕΣΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ
ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΙΟ ΛΙΓΟ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΟΠΥ ΣΥΜΠΑΘΕΙΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ
ΑΛΛΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΣΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ
ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
ΤΑ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΑΤΟΜΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΝ ΑΠΛΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ
ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝΟΙΞΕ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))