Results 3,226 to 3,240 of 20693
Thread: ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ;
-
30-09-2015, 21:32 #3226
σκεφτομαι οτι οταν κατι με ενθουσιαζει με πιανει μανια και ξυνω το κεφαλι μου μαλιστα καποιοι με εχουν παρει πρεφα και μου λενε τι ειναι αυτο που κανω και γιατι το κανω χαχαχαχαχ
- 30-09-2015, 22:20 #3227
Ποια θα μου κάνει τη τιμή να πάμε παρέα; Αλλά να ξέρει πως θα φοράω Schott για να θυμηθώ τα νεανικά μου χρόνια και ω ναι θα φοράω τα μαρτινάκια μου, αυτά που φορούσα πιτσιρικάς, με τζιν σωλήνα
03-10-2015, 00:38 #3228
Mε πιάνει επεισόδιο κατάθλιψης το νοσοκομείο είναι χιλιόμετρα μακρυά, δεν έχω ούτε ένα χάπι να ξεραθώ, έχω πιει ένα μπουκάλι Τζακ για να λιώσω και δεν μου έκανε τίποτα ούτε καν διπλά δεν τα βλέπω και ω ναι... είμαι στο τσακ...
03-10-2015, 06:33 #3229
Ο γάτος μου ξύπνησε κι αυτός νωρίς σαν εμένα κι ήθελε να βγει έξω...ελπίζω αν τυχόν και ξανακοιμηθώ να μην τον βάλει κανείς μέσα και να ουρλιάζει στην είσοδο γιατί δεν θα τον ακούσω και θα ξυπνήσει όλη την οικοδομή...
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
03-10-2015, 12:31 #3230
Που και που αγαπητοί ψυχίατροι πληρώνουμε και καμια συνδρομή στο science direct να διαβάζουμε και καμια έρευνα.... κάποιο review ίσως... Τέλος έχω την αίσθηση πως τελικά μάλλον οι χημικοί, βιοχημικοί, είναι μακράν περισσότερο γνώστες των φαρμακευτικών σκευασμάτων αφού εσείς βλέπετε τη πρόσοψη ενός βουνού, αλλά εκείνοι δεν αρκούνται σε αυτό, βλέπουν και τη πίσω....
Λυπάμαι που το λέω, αλλά με κάνετε να πιστεύω πως τελικά είναι πολύ καλύτερο να θυσιάσει κάποιος ένα ποσό και να επισκεφθεί ψυχίατρο του εξωτερικού για να βρει τη θεραπεία του, παρά να στραφεί σε εσάς! Είστε προσκολλημένοι στην εποχή του μεσαίωνα όταν εκείνοι είναι 200 χρόνια μπροστά. Εγώ προσωπικά από την ανοησία σας θα ταλαιπωρούμαι μία ζωή γιατί δεν έχω καμία διάθεση να γίνω πειραματόζωο της ανοησίας σας, ειδικά όταν εγώ βλέπω τη πίσω πλευρά του βουνού ενώ εσείς αρκείστε στη πρόσοψη, εκτός εάν στραφώ σε συναδέλφους σας του εξωτερικού όπου είμαι σίγουρος πως εκείνοι θα συμφωνήσουν μαζί μου. Θα συμφωνήσουν γιατί εγώ είμαι διατεθειμένος να αποδεχθώ τις συνέπειες της θεραπείας που προτείνω για τον εαυτό μου. Τώρα γιατί να υπάρχει αυτή η διαφορά; Ε ας αναζητήσει ο καθένας τους λόγους από τη δική του πλευρά και είμαι βέβαιος πως σε κάποιο σημείο θα υπάρχει πλήρη σύγκλιση των αιτιών που συμβαίνει, αυτό που συμβαίνει!
Πιστεύω να διαθέτετε τουλάχιστον την ευφυΐα-αν και δεν το νομίζω- σε νόσους που ο κύριος παράγοντας είναι το προσωπικό ιστορικό του κάθε ασθενή, να προβαίνετε σε χορήγηση προσωπικής αγωγής, αψηφώντας το πρωτόκολλο που υπάρχει, άλλωστε η κάθε προσωπικότητα παρουσιάζει τα δικά της συμπτώματα και τις δικές της φάσεις. Πάρα ταύτα, βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να διαπιστώσω πως δεν προσωποποιείτε την εκάστοτε ασθένεια, αλλά ακολουθείτε τυφλά κατά γράμμα ένα πρωτόκολλο το οποίο ενίοτε εγκλωβίζει τους ίδιους τους ασθενείς, με ανυπολόγιστες συνέπειες τις οποίες όμως εσείς δεν έχετε το σθένος να επωμιστείτε, καλυπτόμενοι από την ασφάλεια που παρέχει ένα πρωτόκολλο.
Υ.Γ Όχι δεν με ενδιαφέρει αν μετά από 30 χρόνια θα μπορώ να γίνω ζάπλουτος, επειδή το χ φαρμακευτικό σκεύασμα παρουσίασε παρενέργειες που απέκρυπτε η φαρμακευτική εταιρία ή αγνοούσε και έγινα ζάπλουτος από μία αγωγή. Δεν με ενδιαφέρουν τα λεφτά, η ψυχική μου γαλήνη με ενδιαφέρει!
03-10-2015, 19:26 #3231
ο ελις που ειναι????? .....
03-10-2015, 21:20 #3232
απορω με την υπομονη που εχουν οι μητερες
δεν ειμαι εγω εγωιστης.ας μην υπηρχε η λεξη "εγω".
03-10-2015, 21:28 #3233
Καταλαβα ότι τελικά στην ζωη ισχυει ο εξης νομος...Το πόσο σκατά σου φαίνεται η ζωή είναι ευθεως αναλογο του πόσο σκατα είναι...Για αυτό εγώ τα βλέπω όλα σκατα γύρω μου...
04-10-2015, 05:28 #3234
04-10-2015, 10:20 #3235
Αν πραγματικά το πρόβλημα για έναν άνδρα είναι ότι μέχρι σήμερα δεν έχει κάνει σχέση με γυναίκα ή δεν έχει κάνει σεξ με γυναίκα θα ήθελα πάρα πολύ να του έλεγα κάνε αυτό, βγες έξω πήγαινε στη τουαλέτα κάνε άλλη μία βγες έξω και στη πρώτη που θα σου κάνει κλικ ο εγκέφαλος, εσύ απλώς πήγαινε προς το μέρος της. Όλα τα άλλα θα γίνουν από μόνα τους! Το πρόβλημα ποιο είναι; Θα γίνετε άρρωστοι και ξεπετάκηδες μετά, δεν θα θέλετε σχέσεις, δεν θα υπάρχει η λέξη σχέση στο λεξιλόγιο σας παρά μόνο η λέξη ξεπέτα. Και ενώ φαντάζει μαγικό, μόνο μαγικό δεν είναι!
Βασικά είναι μία κόλαση γιατί είσαι κάτι που δεν είσαι και το θέλεις πάρα πολύ να είσαι! Είσαι το αρσενικό που θέλει η κάθε γυναίκα. Ένα αμάσητο, έξυπνο, γεμάτο χιούμορ αρσενικό το οποίο ακόμα και η ίδια όσο και να θέλει να κρύψει τη χαρά της και αποπνέει τον ορισμό της δύσκολης, ξέρει πολύ καλά από τη στιγμή που θα πλησιάσεις, πως είναι θέμα χρόνου να ενδώσει η ίδια. Και όχι δεν έχει σημασία αν είσαι όμορφος ή άσχημος, φτωχός ή πλούσιος. Είναι τέτοια η αύρα που αναδίδεις, που είναι χαμένη από χέρι και ως δια μαγείας στο πρώτο χαμόγελο που θα σκάσεις είναι τόσο έντονο που της έχεις διαλύσει τις αναστολές. Όλη αυτή η ζωή όμως επειδή είναι πολύ καλή έχει και ένα τέλος, όπως κάθε καλό πράγμα στη ζωή έχει ένα τέλος. Η διαφορά είναι πως το συγκεκριμένο τέλος εμπεριέχει και ένα βαρύ τίμημα.
04-10-2015, 10:39 #3236
Δεν ξέρω αν κατάλαβα καλά γιατί με μπέρδεψε λίγο το κείμενο αλλά εμένα προσωπικά δεν μου αρέσουν οι ξεπέτες ούτε θα διάλεγα για σύντροφο κάποιον που τις προτιμά γιατί ακόμα κι αν άλλαζε θα είχα αμφιβολίες για τον αν άλλαξε πραγματικά καθώς και για το πόσο θα κρατήσει αυτή η αλλαγή κι επίσης δεν θα ήμουν σίγουρη για το ότι δεν με βλέπει κι εμένα σαν ξεπέτα...
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
04-10-2015, 10:59 #3237
Σκέφτομαι πόσο θλιβερό είναι να φτιάχνει η μαμά μου κόλυβα για το θείο μου και να τα πηγαίνει για τρισάγιο...νομίζω πως όσα χρόνια κι αν περάσουν δεν θα μπορέσω να το συνηθίσω αυτό και με στεναχωρεί όποτε γίνεται, δεν ξέρω γιατί ενώ ξέρω ότι είναι καλό για την ψυχή του δεν μπορώ να νιώσω καλά...είναι η θλίψη για το χαμό του; Μάλλον...αλλά θα ήθελα να με παρηγορούσε λίγο αυτό, έστω λίγο...σήμερα δεν είναι κάποια σημαντική ημερομηνία αλλά τα φτιάχνει γιατί ο παππούς μου τον είδε σε όνειρο ότι έτρωγε στο σπίτι (του παππού μου) και λένε ότι όταν βλέπεις κάποιον νεκρό να ζητάει να φάει πρέπει να φτιάξεις κόλυβα...
04-10-2015, 13:32 #3238
Σκέφτομαι το πόσο θλιβερό είναι να στηρίζομαι σε ανθρώπους που υποτίθεται ότι είναι έξυπνοι και στη πραγματικότητα κοιμούνται όρθιοι. Διάλογος μεταξύ εμού και μιας επιστήμονος
Κλήση στο κινητό της
-Γεια σας
-Γεια σας
-Σας συνέστησε ο τάδε και θα ήθελα να σας επισκεφθώ
-Τι θα θέλατε;
-Δεν είμαι και στα καλύτερα μου
-Επειδή δεν είμαι στο ιατρείο, τηλεφωνήστε μου αύριο το πρωί να σας κλείσω ραντεβού
Λάθος 1ο: Αρκέστηκε στο ότι δεν είμαι καλά και δεν μπήκε στο κόπο να ρωτήσει πόσο άσχημα νιώθω. Τόσο άσχημα που να κάνω ακραίες σκέψεις; Δεν μπήκε στο κόπο να ρωτήσει καν
Λάθος 2ο: Δεν ρώτησε αν αυτό που έχω μπορεί να περιμένει μέχρι αύριο το πρωί και ίσως το βράδυ.... Ο εγκέφαλος δεν καταλαβαίνει από ημέρες και ώρες.... Μία βίδα είναι....
Άντε τώρα να βρω εγώ την υγειά μου από αυτήν.... Δεν έχουμε σωτηρία από ψυχιάτρους και σχετικούς... Η μοναδική σωτηρία είναι ο ίδιος ο εαυτός μας!
Βγάλτε ρε μαλάκες του Υπουργείου over the counter όλα τα φάρμακα. Περισσότερες πιθανότητες έχει η ανθρωπότητα να ζήσει έτσι! Άντε βόδια!
04-10-2015, 14:06 #3239
04-10-2015, 14:08 #3240
Εγώ θα σε συμβούλευα, παλιέ μας γνώριμε, αντί να ξεσκονίζεις τα εγχειρίδια περί κατάθλιψης και διπολικής διαταραχής, προκειμένου ν' αποδείξεις πόσο πιο έξυπνος είσαι απ' όλους τους ψυχιάτρους (και ολόκληρη την οικουμένη, φυσικά!) να διαβάσεις λίγο περί μυθομανίας.
Πιο επικίνδυνη τη βρίσκω από τις υπόλοιπες παθήσεις.
Προσωπικά, πολύ θα μ' ενδιέφερε να κατανοήσω, τι στο καλό οδηγεί κάποιον να κατασκευάζει ιστορίες και προφίλ.
Στο κάτω-κάτω, μπορεί κάποιος να γίνει συγγραφέας και να δημιουργεί όσες φανταστικές ιστορίες θέλει.