Results 3,241 to 3,255 of 20693
Thread: ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ;
-
04-10-2015, 14:10 #3241
- 04-10-2015, 14:15 #3242
Κύκνε είχα μικρή γάτες αλλά επειδή το σπίτι ήταν κοντά σε κεντρικό δρόμο τις γατούλες τις έβρισκα κάτω από αυτ/τα κι έτσι δεν ξαναπήρα. Μεγαλώνοντας κατάλαβα ότι είναι πολύ ζηλιάρες και απαιτητικές και έπαψαν να μου κάνουν κλικ. Όταν ήμουν φοιτήτρια το αγόρι μου είχε μια γάτα η οποία με είδε πολύ ανταγωνιστικά, με έσκιζε και κατουρούσε στο πάτωμα με αποτέλεσμα να μην θέλω να δω γάτα στα μάτια μου!! χαχαχα!!!!!!
04-10-2015, 14:18 #3243
Ελπίζω να μου το ανακαλύψει όπως ανακάλυψες και εσύ πως είμαι παλιός γνώριμος.... Αλλά υπάρχει κάτι που σου ξεφεύγει... ότι εγώ μέχρι πρότινος είχα ζωή και θέλω να τη ξανακερδίσω, γιατί ξέρω τι σημαίνει να έχεις ζωή, εσύ από την άλλη μάλλον δεν είχες ποτέ και ίσως είναι και ο λόγος που δεν μπορείς να καταλάβεις.... για αυτό... get a life :P
04-10-2015, 14:21 #3244
04-10-2015, 14:34 #3245
04-10-2015, 14:40 #3246
Όχι δεν το νομίζω για δύο λόγους
1) Κριτικάρεις τη σκέψη κάποιου σε ένα νήμα που τον προτρέπει να αναφέρει τι σκέφτεται και υποτίθεται πως δεν πρέπει να ασκηθεί κριτική στη σκέψη του
2) Είσαι πέντε χρόνια μέλος σε ένα φόρουμ όπου όσο κλισέ και να φαντάζει το get a life είναι πέρα για πέρα πραγματικό! Ο χρόνος κυλάει και όσο κυλάει εσύ χάνεις!
04-10-2015, 14:50 #3247favvelGuestσκέφτομαι πάλι ότι είμαι πολύ θυμωμένη με τα πάντα και τους πάντες και πάνω απ'όλα με αυτόν που είχε την φωτεινή ιδέα να δημιουργήσει τον κόσμο..
τα κατάφερε δεν μπορώ να πω..τον έκανε σαν τα μούτρα του..κατ'εικόνα και καθ'ομοίωσιν..ακριβώς έτσι..γιατί αν μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό του Θεού πάει να πει πως δεν σκαμπάζει και πολλά..πάει να πει πως κι αυτός έχει τα χάλια τα δικά μας..είναι ατελής..
και δε θέλω ούτε να ακούω πια για θαύματα και αγίους..ναι φχαριστώ πολύ κι εγώ άμα κάνω 40 χρόνια νηστεία και προσευχή στο τέλος και θαύματα θα κάνω και παπάδες θα φτιάχνω και τον ουρανό με τ'άστρα θα κατεβάσω..και όλα αυτά επειδή το μυαλό μου θα τα'χει παίξει..θα έχω προσπαθήσει τόσο πολύ να τα καταφέρω όλα αυτά που στο τέλος θα τα καταφέρω γιατί το μυαλό κάνει ό,τι του λέμε..και δε λέω παίρνει φώτιση και από πάνω..δεν είπα ότι δε γίνεται..
το θέμα είναι γιατί να χρειάζεται τόση προσπάθεια για να καταφέρεις το ακατόρθωτο?το οποίο ακατόρθωτο θα'πρεπε να είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση στον κόσμο?
δε θέλω να προσπαθήσω για τίποτα..προτιμώ εδώ να σέρνομαι στα σκατά..έτσι κι αλλιώς και το οποιοδήποτε κατόρθωμα πχ ακόμα και θαύμα να μπορούσα να κάνω που λέει ο λόγος,είναι αποτέλεσμα προσπάθειας..δεν έρχεται από μόνο του σε όλους..
ακόμα και να αξίζει τον κόπο να προσπαθήσω τι νόημα έχει?το κάναν άλλοι πριν από μένα,ωραία χαρήκανε και μετά πεθάνανε..
εμένα δε μ'αρέσει αυτός ο κόσμος και θα μείνω πιστή στη δυσαρέσκειά μου μέχρι να πεθάνω..
αν κάτι μου αρέσει είναι τα πράγματα να γίνονται από μόνα τους χωρίς βιασμό..αλλά τα πάντα γύρω μας βιάζονται..
αν κάτι επίσης μου αρέσει είναι η άγνοια..με άγνοια γεννήθηκα και με άγνοια θέλω να πεθάνω..
όλα τ'άλλα που μας φορτώνουνε είναι σκοπιμότητες..κρύβουν ένα σκοπό..
είτε σκοπό για να βρεις δουλειά πάνω σε αυτό που σπούδασες είτε αν είναι εξωσχολικές γνώσεις κρύβουν το σκοπό της καθοδήγησης προς μια ορισμένη κατεύθυνση..
όπως και να'χει δε γεννήθηκες με αυτές ούτε θα τις πάρεις μαζί σου..δεν είναι δικές σου..
και ούτε προέρχονται από τους ανθρώπους..εμένα αν δε μου δείξει κάποιος πώς φτιάχνεται ένα αμάξι θα μπορέσω να το φτιάξω?
και μια υποσημείωση:τα παιδιά πρέπει να φεύγουν απ'το σπίτι όσο πιο νωρίς γίνεται..
όσο μένουν τόσο λιμνάζουν και χάνουν τη δύναμή τους..
όταν φεύγουν τους δίνεται η ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και δεν είναι μούχλες..
εγώ μούχλιασα πια..
04-10-2015, 15:00 #3248
Σαν τα χιόνια papa!
Εννοείς ότι τις έβρισκες πατημένες;Εγώ από μικρή έχω και μέσα στο σπίτι, είχα 4 αλλά τώρα έμεινε μόνο ο Τζέρυ...και τις αγαπώ πολύ...τώρα για την γάτα του φίλου σου μάλλον δεν σε συμπάθησε, τι να πω...
Πάντως μια φορά κι εμένα με γρατζούνισε άσχημα η Λούλου γιατί είχα την φαεινή ιδέα να πάω να την χωρίσω από τη Μίλλυ που μάλωναν κι είχαν γίνει μια μπάλα και πάνω στα νεύρα της με γρατζούνισε πολύ, η πληγή μολύνθηκε και χρειάστηκα αντιβίωση...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
04-10-2015, 15:30 #3249
04-10-2015, 15:46 #3250
Σαν τα χιόνια ε? Που να βρω χρόνο βρε κούκλα μου και πάλι καλά να λες που μπαίνω που και που! Ξεκίνησες και δουλειά, μια χαρά! Εγώ σπίτι με τους μικρούς ακόμα! Αλλά με χρειάζονται ακόμα. Θέλω να είμαι κοντά τους. Αν δούλευα θα τα έβλεπα ελάχιστες ώρες και νομίζω ότι τώρα είναι που χρειάζονται περισσότερο. Λοιπόν τις γάτες τις έβρισκα πατημένες!! Και μετά εγώ κλάματα κακό, άστα! ήμουν και μικρούλα πολύ! Η γάτα του φίλου μου που σου ανέφερα μου έκανε να αλλάξω γνώμη για τις γάτες!! Α και το όνομα της Μεφίστα! Ήταν μια διαβολική γάτα!!!!
04-10-2015, 15:53 #3251
Άσε βρε που καταλαβαίνουν! Εγώ λόγω των μικρών που έχουμε θέμα στο λόγο έχω πάει σε παιδοψυχιάτρους, αναπτυξιολόγους, παιδονευρολόγους και μιλάμε τώρα για μικρά παιδιά. Πάρα πολύ ψυχροί όλοι τους! Δόξα το θεό οι μικροί είναι πανέξυπνοι και θα πάμε πολύ καλά θέλω να ελπίζω. Αλλά ψυχρότητα μεγάλη, δεν έχω συναντήσει μεγαλύτερη πίστεψέ με! Ευτυχώ που οι μικροί ήταν μικροί και δεν ένοιωθαν γιατί άστα.... Εγώ που ένοιωθα γινόμουν χάλια! Αλλά αυτό υπάρχει παντού στην κοινωνία, όχι μόνο στους γιατρούς ΠΑΝΤΟΥ πίστεψε με. Δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι αλλά αν είσαι μικρός σε καταλαβαίνω, δεν έχεις γνωρίσει την σκληρότητα στο μεγαλείο της!!!!
04-10-2015, 15:59 #3252
Δημητρα , παντα υπηρχε αυτο . Θυμασαι , ο Διονυσος ο Κυνικος ελεγε ' ανθρωπον γυρευω' .
04-10-2015, 16:53 #3253
Ναι, καταλαβαίνω απλά μου έλειψες
Είσαι ευχάριστη παρουσία εδώ μέσα...
Θύμισε μου λίγο τι ηλικίες έχουν τα παιδάκια σου...μετά που θα μεγαλώσουν σκέφτεσαι να ψάξεις πάλι για δουλειά;
Καλά άσε, αυτό με τις γάτες είναι τραγικό...εγώ μία από τις αδέσποτες που είχα όταν ήμουν μικρή την βρήκα ξεσκισμένη από σκυλί με τα έντερα έξω...εκεί να δεις κλάμα...
Θέλω να πω και κάτι άλλο κι αν κάποιος ξέρει ας μου απαντήσει...σήμερα ήμουν σωστή με τα φάρμακα, τα πήρα και πρωί και μεσημέρι αλλά παρόλα αυτά νιώθω μια θλίψη αν και δεν έχει γίνει κάτι που να με στεναχωρήσει, γιατί;;;Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
04-10-2015, 17:18 #3254
Η διαθεση δεν ειναι παντα σταθερη , Κυκνε , ασχετως φαρμακευτικης αγωγης , κυμαινομενη ειναι , τοχω διαπιστωσει κι ο ιδιος , και σιγουρα τοχεις διαπιστωσει κι εσυ , αμα το καλοσκεφτεις .
Παρεπιτοντως , επειδη λατρευω τις γατες , εχουν κι αυτες σαν τους ανθρωπους , τον χαρακτηρα τους . Αλλα μαρεσει η ανεξαρτησια τους .
Κανε κι ενα δωρακι/παρτακι στην γατα σου , γιατι ειναι η Παγκοσμια ημερα των Ζωων ( οντως ) !!!
04-10-2015, 17:32 #3255
Ναι, αλλά δεν το αντέχω όταν με πιάνει αυτή η θλίψη με παραλύει και δεν θέλω να κάνω τίποτα...ελπίζω να μου περάσει γιατί πρέπει να κάνω μπάνιο μετά και συνεπώς δεν μπορώ να μένω αδρανής συνέχεια στον υπολογιστή ή στο κρεβάτι...αυτό αν καταφέρω και μετά θα είμαι καλύτερα, θα δω ταινία το βράδυ παρέα με λίγη σοκολάτα...
Ναι, το ξέρω για την παγκόσμια ημέρα των ζώων αλλά είναι όλα κλειστά σήμερα για να της έπαιρνα κανένα παιχνίδι ακόμα...προς το παρόν είναι έξω για βόλτα ο αλήτης μου... <3 Όσο για τον χαρακτήρα του είναι σαν του αφεντικού του, επιφυλακτικός, δειλός και μαζεμένος...
Πάντως έχω δει στο φεϊσμπουκ μια φωτογραφία τάχα από γενέθλια γάτας που το αφεντικό της σε μια στρόγγυλη κονσέρβα πατέ είχε βάλει ένα κεράκι και την έβαλε μπροστά από τη γάτα σαν τούρτα γενεθλίων, χα χα!Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...