ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 218
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 218 of 1380 FirstFirst ... 1181682082162172182192202282683187181218 ... LastLast
Results 3,256 to 3,270 of 20693
    Banned
    Για άλλη μια φορά έχω αρχίσει να σιχαίνομαι σφοδρα αυτα τα "πλασματα" που ονομαζονται γυναικες.......Ιδιοτροπιες, όλο παρεξηγησεις, όλο γκρινια, μεσα στην απληστία, αχορταγες στο χρήμα, όλην την ώρα κωλοσελφι του κερατα(που να σας βγει κυτταριτιδα όλες εσας που βγαζετε σελφι καθε δεκα δευτερολεπτα, δεν σας φτανει δηλαδη μονο μια ή δυο???), όλην την ψευτικα λουσα, μακιγιαρονται και βαζουν νυχια, βαζουν κραγιονια, λιπ γκλος κλπ για να πανε απλα μια βολτα στο περιπτερο κοκ...Δεν ξερω, εγω τα βλεπω ετσι....Πάντως είμαι 99,9999++% σίγουρος εδώ και χρόνια ότι ή που θα μείνω μόνος και εργενης γιατι απλα δεν θα βρω καποια "χημεια" με το αντιθετο φυλλο ή που θα το γυρισω γιατι εδω που τα λεμε...πιο ευκολο ειναι αυτο παρα να βρω γυναικα για σχεση......

Banned
    Quote Originally Posted by PAPA View Post
    Άσε βρε που καταλαβαίνουν! Εγώ λόγω των μικρών που έχουμε θέμα στο λόγο έχω πάει σε παιδοψυχιάτρους, αναπτυξιολόγους, παιδονευρολόγους και μιλάμε τώρα για μικρά παιδιά. Πάρα πολύ ψυχροί όλοι τους! Δόξα το θεό οι μικροί είναι πανέξυπνοι και θα πάμε πολύ καλά θέλω να ελπίζω. Αλλά ψυχρότητα μεγάλη, δεν έχω συναντήσει μεγαλύτερη πίστεψέ με! Ευτυχώ που οι μικροί ήταν μικροί και δεν ένοιωθαν γιατί άστα.... Εγώ που ένοιωθα γινόμουν χάλια! Αλλά αυτό υπάρχει παντού στην κοινωνία, όχι μόνο στους γιατρούς ΠΑΝΤΟΥ πίστεψε με. Δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι αλλά αν είσαι μικρός σε καταλαβαίνω, δεν έχεις γνωρίσει την σκληρότητα στο μεγαλείο της!!!!
    38 είμαι και ειλικρινά η αντιεπαγγελματικότητα στο κλάδο σπάει οστά!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post

Ναι, το ξέρω για την παγκόσμια ημέρα των ζώων αλλά είναι όλα κλειστά σήμερα για να της έπαιρνα κανένα παιχνίδι ακόμα...προς το παρόν είναι έξω για βόλτα ο αλήτης μου... <3 Όσο για τον χαρακτήρα του είναι σαν του αφεντικού του, επιφυλακτικός, δειλός και μαζεμένος...
    Πάντως έχω δει στο φεϊσμπουκ μια φωτογραφία τάχα από γενέθλια γάτας που το αφεντικό της σε μια στρόγγυλη κονσέρβα πατέ είχε βάλει ένα κεράκι και την έβαλε μπροστά από τη γάτα σαν τούρτα γενεθλίων, χα χα!
    Πλακα εχεις Κυκνακο , εγω οταν ειχε γιορτη ο γατος μου , τουβαζα να κοκκινη κορδελλα , στο λαιμο !!! συνηθως τα ζωα , παιρνουν τον χαρακτηρα του αφεντικου τους , δεν ξερω γιατι , αλλα συμβαινει .
    Παρε παραδειγμα απο τον γατο σου , καθεται ωρες ' σφιγγα ' και δεν τον απασχολει τιποτα , φιλοσοφει , ρεμβαζει , σκεφτεται ? παντως ειναι κουλ , και παιρνω παραδειγμα απ αυτον ( οσο ηταν εν ζωη ) , δεν χολοσκαει για τιποτα !!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Πλακα εχεις Κυκνακο , εγω οταν ειχε γιορτη ο γατος μου , τουβαζα να κοκκινη κορδελλα , στο λαιμο !!! συνηθως τα ζωα , παιρνουν τον χαρακτηρα του αφεντικου τους , δεν ξερω γιατι , αλλα συμβαινει .
    Παρε παραδειγμα απο τον γατο σου , καθεται ωρες ' σφιγγα ' και δεν τον απασχολει τιποτα , φιλοσοφει , ρεμβαζει , σκεφτεται ? παντως ειναι κουλ , και παιρνω παραδειγμα απ αυτον ( οσο ηταν εν ζωη ) , δεν χολοσκαει για τιποτα !!
    Όχι, ο δικός μου γάτος είναι ανήσυχος...όταν δεν κοιμάται όλο κάτι θέλει...πριν με το που σηκώθηκα γκρίνιαζε για φαί, του έβαλα. Μετά από λίγο που ξαναβγήκα απ' το δωμάτιο πάλι τα ίδια...μετά θα θέλει να κατεβεί κάτω, μετά από λίγο θ΄ανέβει ξανά και μετά σύντομα θα ξανακατέβει...
    Τώρα όσον αφορά την φιλοσοφία και την σκέψη όσο λιγότερο το κάνω τόσο το καλύτερο γιατί θ' αρχίσουν να μου έρχονται και σκέψεις που πονάνε στο μυαλό και θα γίνω χειρότερα φοβάμαι...μακάρι να ήμουν γάτα και να με απασχολούσε μόνο το φαί...Αυτό με το χαρακτήρα του αφεντικού τους το έχω ακούσει και παλιότερα πάντως κι είναι εντυπωσιακό...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    σκεφτομαι
    οτι μολις ριξεις θειαφι στην τρυπα των φιδιων , τρεχουν εξω πανικοβλητα .
    χαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχα!!!!
    περαστικα...

φιδεμπορας.

Senior Member
    πηρα πισω το καβουρντιστιρι μου!!!!
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    ειμαι στεναχωρημενη..και κουρασμενη...
    και μου ηρθε αρνητικη σκεψη..
    και δε βγηκα και καθομαι σαν το χαζο...σπιτι

Senior Member
    στεναχωρημενη γιατι? εγινε κατι ή ετσι εισαι down?

Senior Member
    δεν εγινε κατι αλλα ηθελα να βγω και δεν ετυχε,απλα οταν καθομαι σπιτι και δεν κανω τιποτα σκεφτομαι ολα τα δυσαρεστα..και η ιστορια βιολετας μου θυμισε δυσαρεστα,δεν ξερω γιατι και απογοητευομαι..ουφφφ...

Senior Member
    σε λιγα χρονια δε θα υπαρχουνε πρεζακια κι ειναι πολυ ευχαριστο αυτο
    αλλα απο την αλλη κανενασ δε θα χει και την ψυχη να παρει πρεζα τουσ βλεπω ειναι ολοι κατι τσακισμενα καραβια
    αλλα εχουνε ψυχη οπωσ ολοι οι παλιοι οι νεολαιοι τη σημερον ημερα δεν μπορουν επουδενι να κανουν αυτα που κανουμε
    εμεισ και δε λεω οτι εγω ειμαι πρεζακι λεω οτι εγω εχω ψυχη κι οι νεοι σημερα ειναι αψυχοι και ουσιεσ που κανουνε
    δε μπορουνε να τα σηκωσουνε ολοι κλατερνουν με το παραμικρο εγω μπορει να επινα σα κροκοδειλοσ αλλα δουλευα
    κι ολασ σε δουλειεσ του ποδαριου δεν εχει σημασια κατι εκανα αυτοι δεν κανουν τιποτα

Senior Member

Senior Member

Senior Member

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ είναι το μέγιστο ελάττωμα του ανθρώπου και θα γίνω πιο συγκεκριμένη. Κάποια κυρία του συγγενικού μας περιβάλλοντος ζητά έμμεσα για την ακρίβεια μέσω τρίτου επίσης συγγενικού προσώπου να της κάνουμε μια χάρη! Πριν από κάποιους μήνες συνέβη κάτι άσχημο στην οικογένειά μου. Δεν ενδιαφέρθηκε να πάρει ούτε ένα τηλέφωνο να μας ρωτήσει τι έγινε και τώρα ζητά χάρες. Κατά καιρούς μας έχει φερθεί παρόμοια. Η χάρη πρέπει να γίνει από το σύζυγο αλλά επηρεάζει κι εμένα. Εσείς τι θα κάνατε????? Ο άντρας μου θέλει εγώ όχι! Θεωρώ ότι πια αγγίζει τα όρια της εκμετάλλευσης (η ερώτηση προέκυψε τυχαία ξέρω ότι δεν αφορά την ενότητα του ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ)

Senior Member
    Quote Originally Posted by PAPA View Post
    Σκέφτομαι ότι η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ είναι το μέγιστο ελάττωμα του ανθρώπου και θα γίνω πιο συγκεκριμένη. Κάποια κυρία του συγγενικού μας περιβάλλοντος ζητά έμμεσα για την ακρίβεια μέσω τρίτου επίσης συγγενικού προσώπου να της κάνουμε μια χάρη! Πριν από κάποιους μήνες συνέβη κάτι άσχημο στην οικογένειά μου. Δεν ενδιαφέρθηκε να πάρει ούτε ένα τηλέφωνο να μας ρωτήσει τι έγινε και τώρα ζητά χάρες. Κατά καιρούς μας έχει φερθεί παρόμοια. Η χάρη πρέπει να γίνει από το σύζυγο αλλά επηρεάζει κι εμένα. Εσείς τι θα κάνατε????? Ο άντρας μου θέλει εγώ όχι! Θεωρώ ότι πια αγγίζει τα όρια της εκμετάλλευσης (η ερώτηση προέκυψε τυχαία ξέρω ότι δεν αφορά την ενότητα του ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ)
    εξαρταται την χαρη και εξαρταται αν απλα ηταν αμελης, ή γαιδαρα ή αληθινα κακοηθης..
    αν θελει ενα φλυτζανι ζαχαρη γιατι της τελειωσε (λεμε), κατι απλο τελοσπαντων που δεν κοστιζει τιποτε και δεν πηρε τηλεφωνο να συλλυπηθει για τον θανατο της πεθερας, ειναι αλλο, και αλλο να θελει 5000 δανεικα, ενω δεν συνεχαρη την γεννηση του παιδιου/εγγονου σας..