Results 3,346 to 3,360 of 20693
Thread: ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ;
-
12-10-2015, 16:29 #3346
οχι δεν νομιζω πως εχει πολλες διαφορες, αν το δεις απλοποιημενα, η καταθλιψη είναι μια πολυ εγωιστική φαση, και εμπεριεχει μια ανωριμότητα..κλειστικαμε στον εαυτο μας και ξεχασαμε να εκτιμαμε το σπανιο δωρο της αγαπης οπως και αν ερχεται... αν το εκτιμουσαμε τοσο εγω , ο πρωην σου και όλοι οι καταθλιπτικοι... δεν θα ειχαμε πια αυτην την αρρωστεια
πιστευω..
- 12-10-2015, 16:31 #3347
12-10-2015, 16:39 #3348
Άγχος και μοναξιά...θέλει κανείς να μιλήσει;
Ουπς, λάθος πήγαινε για το πως αισθάνεσαι το ποστ μου αλλά κι εδώ να μιλήσω δεν με χαλάει...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
12-10-2015, 17:15 #3349
Οταν λοιπον ο πρωην σου,σου δηλωνει οτι εγω αυτο που θελω το ειχα πριν πολλα χρονια και το χασα και δεν προκειται να το ξανα εχω ποτε και ουτε θελω να το μοιραστω με κανεναν αυτο..τι συμπαιρενεις?
Κ αν στο μυαλο του εχει κολησει οτι αυτος ευθυνεται που το εχασε? Πως του αλλαζεις γνωμη? (Οταν δεν ξερεισ κιολας περι τινος προκειται)
Και οταν για ολη του την μετεπειτα πορεια ζει στο ιδιο το μοτιβο,να φτιαχνει κ να γκρεμιζει προκειμενου να γεμιζει ενοχες για ολα εχωντας βρει ετσι τον τροπο να αυτοτιμωρειται επειδη παγιδευτηκε σε λαθος πεποιθησεις για τον εαυτο του...τι μπορεις να κανεις?
Ε τπτ δεν κανεις τουλαχιστον εγω προτιμησα να τα αναλυσω τοσο ωστε να κατανοησω την συμπεριφορα του σε ολα και εκει που περιμενε να του δωσω πονο,γιατι αυτο ηθελε κ παλι για να χει λογους να ξανα τιμωρηθει του δειχνω αγαπη κ ενδιαφερον γιατι του αξιζει....και εγω προχωραω στην ζωη μου παρακατω με ηθικο διδαγμα να με αγαπαω κ να με φροντιζω περισσοτεροΕίναι η πιθανότητα που έχει ένα όνειρο να γίνει πραγματικότητα που κάνει τη ζωή ενδιαφέρουσα
12-10-2015, 17:35 #3350
ναι βεβαια δεν μπορεις να κάνεις τιποτα..και πολύ καλα κανεις κ προχωρας παρακάτω...το πιο πιθανο είναι ουτε και ο ίδιος να μην καταλαβαινει τι λέει ..θυμασαι ενα σημειο στα λινκς σου..η
"καταθλιψη σου λέει ψεμματα" ...ε αυτή ειναι η μόνη αληθεια που καταλαβαίνω!παραμυθιάζουμε την ανικανότητα μας να νιώσουμε.. τον εαυτο μας παραμυθιάζουμε όχι τον αλλον.. ειδικα οταν ειμαστε σε φαση αρνησης, εκει παιζει τρελο αυτοδούλεμμα!!!
12-10-2015, 17:46 #3351
12-10-2015, 17:53 #3352
δεν ξερω αν αυτο ειναι δικαιο για σενα... όσο βαζεις τον εαυτο σου σε αυτη τη διαδικασία μενεις πίσω, ασε που στην κατασταση του θα τον ωφελούσε περισσοτερο να μην έχει καμια αξία μπας και κινητοποιηθει απο αυτο και κανει κατι να βοηθησει τον εαυτο του!..στην φαση αρνηση, διαφωνω με το "νταντεμα", καθαρα προσωπικη εκτιμηση βεβαια!
12-10-2015, 18:21 #3353
Δεν μου κοστιζει κατι να υπενθυμιζω μια αληθεια ή να πω εναν καλο λογο
σε αυτη την υποτυπωδη
επαφη που εχουμε κρατησει....οσο για την αξια που λες , απο την στιγμη που ολοι απομακρυνθηκαν και δεν εχει κανεναν και "μυαλο" που λεει ο λογος δεν εβαλε , και γιατι να βαλει οταν ζει το αναμενομενο για εκεινον...αυτο δεν πιστευει αλλωστε οτι δεν αξιζει ουτε το ελαχιστο απο καποιον? Ε πανω σ'αυτο λεω να μην του δωσω και εγω την αναμενομενη για εκεινον "χαρα" ισως αυτο να του ανατρεψει λιγο τις σκεψεις...Θα δειξει...
Για μενα σου ειπα πλεον δηλωνω και εργενισσα χαχαχαχαχαχαχα μ'αρεσει η λεξη
και οντως το εχω αποδεχτει το ολο συμβαν,και συνεχιζω παραπερα ...μα με το ζορι δεν γινεται ?
Αφου ο ανθρωπος δεν μπορεσε να νιωσει κατι ,προσπαθησε πιεστηκε δεν τα καταφερε τι να τον κανουμε? Ολα καλα Ρεα οπως ειχα ζωη πριν απο εκεινον ετσι θα εχω και τωρα χωρις εκεινον,το ξεκαθαρησα κ αυτοΕίναι η πιθανότητα που έχει ένα όνειρο να γίνει πραγματικότητα που κάνει τη ζωή ενδιαφέρουσα
12-10-2015, 18:27 #3354
12-10-2015, 18:30 #3355
12-10-2015, 20:04 #3356
Το πέρασα το στάδιο της αδράνειας, σε νιώθω όσο τίποτα άλλο σε αυτό το κομμάτι. Σε σκοτώνει μέρα με την μέρα όλο και πιο πολύ. Μακάρι να μπορούσα να σε πάρω βοηθό, μακάρι να μπορούσα να πάρω πολλούς βοηθούς αλλά δυστυχώς δεν είναι στο δικό μου χέρι
btw ακόμα στην δουλειά είμαι
12-10-2015, 23:31 #3357
σημερα εξω εχει ατελειωτα αστερια.ισως ο πιο ομορφος ουρανος που εχω δει μεχρι τωρα
δεν ειμαι εγω εγωιστης.ας μην υπηρχε η λεξη "εγω".
13-10-2015, 18:00 #3358favvelGuestσκέφτομαι μάλλον αναρωτιέμαι γιατί είμαι έτσι?
πάω σε ένα ιεκ τώρα,πέρυσι το ξεκίνησα,και φέτος που ξανασυναντήθηκα με τα παιδιά είναι σα να μη με ξέρουνε..σα να μη με γνωρίσανε ποτέ..
όχι ότι δε χαιρετηθήκαμε..χαιρετηθήκα με αλλά μέχρι εκεί..από κεί και πέρα τους ακολουθώ σαν μαύρη σκιά από πίσω τους όπου και να πάνε είτε μένω μόνη μου μέσα στα διαλείμματα..θυμήθηκα τον παλιό μου εαυτό..πάνε πολλά χρόνια,πάνω από 10,που πήγαινα γυμνάσιο και βίωνα ακριβώς τα ίδια σκηνικά..
να ακολουθώ κάτι άλλους πάντα,να μένω πάντα τελευταία στην τάξη μέχρι να συμμαζευτώ για να φύγω,ή να μένω μόνη μου μες στην τάξη στα διαλείμματα χωρίς να μιλάω σε κανέναν..
αναρωτιέμαι γιατί είμαι έτσι?
δεν μπορεί κάτι πάει στραβά με μένα..
διαπιστώνω ότι παρά τα όποια ψυχικά προβλήματα αντιμετώπισα μετά το σχολείο,με τα φάρμακά μου τώρα έχω επιστρέψει στον παλιό μου εαυτό..
ο οποίος κάθε άλλο παρά ευχάριστος είναι..τουναντίον είναι πολύ κουραστικός..έχω δίκιο που θέλω να πεθάνω τελικά..
αποφάσισα να μην τρέχω από πίσω τους όπως έκανα..αφού δε συμμετέχω έτσι κι αλλιώς στις συζητήσεις τους,τι νόημα έχει να τους κυνηγάω?
θα κάθομαι μόνη μου στα διαλείμματα αδιαφορώντας για τους άλλους..είναι η μόνη λύση που βλέπω προκειμένου να προασπίσω την υπερηφάνειά μου και να μην τη ρίχνω να μου την πατάνε..
δεν είπα ότι φταίνε οι άλλοι..είναι προφανές ότι εκπέμπουμε σε άλλα μήκη κύματος..
όταν εμένα καθημερινά με απασχολεί γιατί είναι έτσι ο κόσμος και αν υπάρχει θεός και γιατί υπάρχει το κακό ενώ αυτές είναι προσγειωμένες στην πραγματικότητα και δεν ψάχνουν κάτι άλλο,είναι λογικό να μην μπορούμε να επικοινωνήσουμε..
απλά μου κάνει εντύπωση που δεν μιλάω ποτέ σε μια παρέα..φταίνε τα μήκη κύματος τελικά ή φταίει που είμαι χαζή ή κι απόχαζη?
13-10-2015, 18:13 #3359
ασ μου πει καποιοσ οτι δεν μπλεξαμε με αυτη τη μαλακια εδω χαμω και απλα λεμε μαλακιεσ να περναει η ωρα
και δε θα βρουμε κανενα μπελλα και απο δω γτ εχω αρκετουσ μπελαδεσ δε θελω κι αλλουσΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
13-10-2015, 18:50 #3360
ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ στην ζωη μου απο τα μαθητικα μου χρόνια δεν επετρεψα στον εαυτο μου να αφηνει καποιο παιδι μονο του παραμερισμενο. δεν υπήρχε περιπτωση να δω καποιο παιδι μονο του και να μην το πλησίαζα. ειναι κατι που θεωρω ακομα και τωρα μεγαλη γαιδουριά!... ενα παιδι μπορει να ειναι ντροπαλο απλα και να θελει παρότρυνση ....δεν ειναι ελαττωμα, ειναι απλα χαρακτηριστικο... που εγινε κομπλεξ γιατι τα υπόλοιπα παιδια ειναι στην κοσμαρα τους!! μπορω μαλιστα να πω εκ πειρας οτι τα πιο ντροπαλα ατομα εχουν το πιο εξυπνο χιουμορ! υπομονη κορίτσι μου!