ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 225
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 225 of 1380 FirstFirst ... 1251752152232242252262272352753257251225 ... LastLast
Results 3,361 to 3,375 of 20693
    favvel
    Guest
    εδώ elis δε λέμε καμιά βλακεία απλά να περνάει η ώρα μας..εδώ βγάζουμε (και κακώς)τα εσώψυχά μας,λέμε τον πόνο μας ελλείψει δεινού ψυχοθεραπευτή που θα μπορούσε να μας απαλύνει τον πόνο με μια κουβέντα..
    και τι μπελά να βρεις?ελπίζω να μη διαβάζεις το τι γράφει ο καθένας από μας εδώ μέσα και να φορτώνεσαι συναισθηματικά..καλύτερα να μη διαβάζεις τίποτα..

Senior Member
    οχι ενταξει κι εγω ετσι το βλεπω οτι συζηταμε οποτε ενταξει ειμαστε
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

favvel
    Guest
    rea δυστυχώς δεν είμαι μικρή..έχω τελειώσει το σχολείο εδώ και 9 χρόνια πια αλλά αυτό το χαρακτηριστικό μου χει μείνει..ίσως είναι και ελάττωμα..γιατί είμαι σαν ένα μικρό άβγαλτο παιδί που συνήθως αργεί να πάρει μπρος,χάνει την κουβέντα και αφαιρούμαι πολύ συχνά..και ενώ μεγαλώνω μένω ίδια!είμαι ακόμα άβγαλτη!
    δλδ πότε περιμένω να ξυπνήσω και να καταλάβω τι γίνεται γύρω μου?
    αλλά δεν μπορώ να αλλάξω..δεν ξέρω αν μπορώ να αλλάξω..αυτό μου βγαίνει και έτσι λειτουργώ..
    επίσης δεν παίρνω πρωτοβουλίες αλλά όλα αυτά έχουν να κάνουν και με το πώς με έχουν μεγαλώσει στην οικογένεια..πολύ προστατευμένη δλδ κι εγώ επειδή έχω μάθει να αφήνομαι να μου λύνουν άλλοι τα προβλήματα κοιμάμαι όρθια στη ζωή μου..

Banned
    Quote Originally Posted by undetermined View Post
    Το πέρασα το στάδιο της αδράνειας, σε νιώθω όσο τίποτα άλλο σε αυτό το κομμάτι. Σε σκοτώνει μέρα με την μέρα όλο και πιο πολύ. Μακάρι να μπορούσα να σε πάρω βοηθό, μακάρι να μπορούσα να πάρω πολλούς βοηθούς αλλά δυστυχώς δεν είναι στο δικό μου χέρι

btw ακόμα στην δουλειά είμαι
    ναι ειναι περίεργη φάση αλλα σιγα σιγα συνερχομαι. ελπίζω να σε φτασω καποτε!

Banned
    Quote Originally Posted by legalize View Post
    σημερα εξω εχει ατελειωτα αστερια.ισως ο πιο ομορφος ουρανος που εχω δει μεχρι τωρα
    τυχερε!!!..

Banned
    Quote Originally Posted by favvel View Post
    rea δυστυχώς δεν είμαι μικρή..έχω τελειώσει το σχολείο εδώ και 9 χρόνια πια αλλά αυτό το χαρακτηριστικό μου χει μείνει..ίσως είναι και ελάττωμα..γιατί είμαι σαν ένα μικρό άβγαλτο παιδί που συνήθως αργεί να πάρει μπρος,χάνει την κουβέντα και αφαιρούμαι πολύ συχνά..και ενώ μεγαλώνω μένω ίδια!είμαι ακόμα άβγαλτη!
    δλδ πότε περιμένω να ξυπνήσω και να καταλάβω τι γίνεται γύρω μου?
    αλλά δεν μπορώ να αλλάξω..δεν ξέρω αν μπορώ να αλλάξω..αυτό μου βγαίνει και έτσι λειτουργώ..
    επίσης δεν παίρνω πρωτοβουλίες αλλά όλα αυτά έχουν να κάνουν και με το πώς με έχουν μεγαλώσει στην οικογένεια..πολύ προστατευμένη δλδ κι εγώ επειδή έχω μάθει να αφήνομαι να μου λύνουν άλλοι τα προβλήματα κοιμάμαι όρθια στη ζωή μου..
    είσαι πάντα τόσο αυστηρη με τον εαυτο σου ή τωρα εισαι σε νταουν φαση?.. εγω ειμαι μεγαλύτερη απο εσενα και γνωρίζω συνεσταλμένους ανθρωπους με οικογενεια και κοινωνικη ζωη. το δυσκολο για εμας τους ευαισθητους ανθρωπους ειναι να βρούμε γαλήνη σε αυτο που κάνουμε και σε αυτο που είμαστε... ελπίζω να την βρεις και εσυ και εγω και όλοι μας!!

Banned
    Quote Originally Posted by favvel View Post
    εδώ elis δε λέμε καμιά βλακεία απλά να περνάει η ώρα μας..εδώ βγάζουμε (και κακώς)τα εσώψυχά μας,λέμε τον πόνο μας ελλείψει δεινού ψυχοθεραπευτή που θα μπορούσε να μας απαλύνει τον πόνο με μια κουβέντα..
    και τι μπελά να βρεις?ελπίζω να μη διαβάζεις το τι γράφει ο καθένας από μας εδώ μέσα και να φορτώνεσαι συναισθηματικά..καλύτερα να μη διαβάζεις τίποτα..
    ναι εμενα ειναι φασεις που με επηρεαζουν πολυ δεν γινετε να διαβαζεις τα βασανα των ανθρωπων και την κόλαση τους και να μην συμπονας πραγματικα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    ω πόσο σε ζηλεύω ποσο!!!!...μακαρι να ειχα και εγω τοση δουλεια να απασχολώ τον εαυτο μου... νομιζω η αδρανεια ειναι ο χειρότερος εχθρος!! θες βοηθο? χαχαχα ;ρ
    Παν μέτρον άριστον έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι!!!

Senior Member
    τυχερε!!!..
    Όταν ήμουν μικροί χάζευα με τις ώρες τα αστέρια του ουρανού!! Περίμενα να δω να πέσει κάποιο για να κάνω μια ευχή!!! Τώρα που το σκέφτομαι....δεν θυμάμαι να είδα κανένα να πέφτει!

Senior Member
    λαστ κριστμας εδωσα την καρδια και αφου εφαγα ηττα ειπα κρατησετη δεν την θελω.δις κριστμας θα παρω την δικια σου θα την τσαλακωσω θα την κανω σκουπιδι και θα την ριξω τριποντο στα μπαζα ετσι επειδη φετος ειναι η καλυτερη μου χρονια και εχω τοσο ορεξη να κανω πραγματα που δεν κρατιεμε!!!:*
    δεν ειμαι εγω εγωιστης.ας μην υπηρχε η λεξη "εγω".

Senior Member
    τυχερε!!!..
    ppppppppp κατω απο τον ιδιο ουρανο ειμαστε ολοι
    δεν ειμαι εγω εγωιστης.ας μην υπηρχε η λεξη "εγω".

Banned
    Quote Originally Posted by legalize View Post
    ppppppppp κατω απο τον ιδιο ουρανο ειμαστε ολοι
    αχ -βαχ.....

Banned
    Quote Originally Posted by PAPA View Post
    Όταν ήμουν μικροί χάζευα με τις ώρες τα αστέρια του ουρανού!! Περίμενα να δω να πέσει κάποιο για να κάνω μια ευχή!!! Τώρα που το σκέφτομαι....δεν θυμάμαι να είδα κανένα να πέφτει!
    εγω θυμαμαι μια φορα ...στο εξοχικο, βλέπαμε τα αστερια να πεφτουν συνεχεια...και τα κυνηγουσαμε να κανουμε ευχη αλλα δεν τα προλαβαιναμε χαχαχα

Senior Member

Senior Member