ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 242
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 242 of 1380 FirstFirst ... 1421922322402412422432442522923427421242 ... LastLast
Results 3,616 to 3,630 of 20693
    Senior Member
    ψυχωση εχω επισημα τα τελευταια οχτω χρονια και προσπαθω να ζω κανονικα και να δουλευω
    δηλαδη πινω ενα καφε πρωι απογευμα εξω και βραδυ δε βγαινω για να κοιμαμαι καλα εκτοσ απο σπανιεσ φορεσ
    τωρα απο δουλεια ειμαι αγροτησ και δε δουλευω καθε μερα αλλα οταν δουλευω η δουλεια ειναι δυσκολη με τα φαρμακα με βγαινει η παναγια
    κατα τα αλλα ησυχα την περναω
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    εγω τισ ειπα απο την αρχη οτι εχω προβλημα κι οτι δουλευω αυτεσ δεν το πιστευανε
    στην αρχη μετα καταλαβανε οτι τουσ ειπα αληθεια τωρα τι σκατα αντιδραση ειχαμε μεταξυ μασ δε ξερω
    παντωσ εγω νιωθω να τισ αγαπαω πλεον και θελω αφου μου μιλανε να γινουμε φιλαρακια πραγματικα
    οχι απλα να συζηταμε για γενικα θεματα

ευχομαι να γινετε, αν εχουν πραγματι θεληση θα γινει ελις
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Πως θα ειναι οι επομενες γενιες: Καπιταλες και προβατα μοδας που θα κανουν την επανασταση τους μεσω του fb για να δειχνουν οτι δεν ειναι προβατα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    ευχομαι να γινετε, αν εχουν πραγματι θεληση θα γινει ελις
    μακαρι να γινει γιατι ειναι δουλευταρικα κοριτσια και θελω κι εγω να τισ μαθω οσα ξερω για δουλεια
    απο ολεσ τι δουλειεσ που εχω κανει τι εμαθα αμα θελουν να με ακουσουν εμενα χαρα μου ειναι να τισ μιλαω
    χαιρομαι και μονο που τισ βλεπω

Senior Member
    Σκέφτομαι το καημένο το νεογέννητο περιστεράκι που πέθανε από βλακεία του μπαμπά μου...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member

Senior Member
    κοριτσια εγω το μονο που εχω να πω οτι η ζωη μου ηταν περιεργη και πριν σασ γνωρισω
    ενταξει σασ γνωρισα ενταξει οργιασατε μαλλον κι ευτυχωσ που ημουν εγω και δεν ηταν
    κανασ αλλοσ απο το στρατο ειχα να περασω τοσο καλα θελω να κατσω να μιλησουμε
    και να μου πειτε τη μαλακια εκανα και τι μαλακιεσ μου κανατε να γινουμε φιλαρακια
    και πρεπει να με βοηθησετε να ξεμπλεξω και να σασ δωσω και το τηελεφωνο του γιατρου μου οτι αποριεσ εχετε να τον ρωτατε
    γιατι εγω θελω να μαι καλα δε θελω να προσπαθω και να μη γινεται τιποτα

Senior Member
    ντρεπομαι να ερθω να σασ μιλησω γιατι δε ξερω τι μαλακιεσ εγιναν και που με μπλεξατε
    αν φταιτε εσεισ η κανενασ αλλοσ η αν φταιω εγω

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Ότι δεν μου αξίζει να ζω πλέον!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Μπορεί και να χαρείτε αρκετοί με αυτό που έγραψα....

Senior Member
    εγω να σου δωσω μια συμβουλη τσαμπα και δωρεαν για το καλο σου με τον τροπο που φλερταρεισ μην περιμενεισ να γνωρισεισ σοβαρο
    ανθρωπο εχω γνωρισει παλικαρια σαν κι εσενα μπολικα και καταλαβαινω τι παει λαθοσ ειναι ο τροποσ που φλερταρεισ το λαθοσ κι οχι εσυ
    αυτο κανεισ λαθοσ κατα τα αλλα μια χαρα εισαι και βλεπεισ οτι δε σου αρεσει το αποτελεσμα με τισ γυναικεσ που προσελκυεισ και δεν το αλλαζεισ και σε παρακαλαω απο την αρχη να το αλλαξεισ αλλα εσυ δν καταλαβαινεισ απο εκει και περα ανα διαστηματα θα σου γραφω κι εγω εξυπναδεσ για να καταλαβεισ οτι αμα αρχισουμε τισ εξυπναδεσ δεν τελειωνουμε ποτε τελοσ παντων εγω καλα μυαλα σου ευχομαι σε οτι κανεισ στη ζωη σου

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by elis View Post
    εγω να σου δωσω μια συμβουλη τσαμπα και δωρεαν για το καλο σου με τον τροπο που φλερταρεισ μην περιμενεισ να γνωρισεισ σοβαρο
    ανθρωπο εχω γνωρισει παλικαρια σαν κι εσενα μπολικα και καταλαβαινω τι παει λαθοσ ειναι ο τροποσ που φλερταρεισ το λαθοσ κι οχι εσυ
    αυτο κανεισ λαθοσ κατα τα αλλα μια χαρα εισαι και βλεπεισ οτι δε σου αρεσει το αποτελεσμα με τισ γυναικεσ που προσελκυεισ και δεν το αλλαζεισ και σε παρακαλαω απο την αρχη να το αλλαξεισ αλλα εσυ δν καταλαβαινεισ απο εκει και περα ανα διαστηματα θα σου γραφω κι εγω εξυπναδεσ για να καταλαβεισ οτι αμα αρχισουμε τισ εξυπναδεσ δεν τελειωνουμε ποτε τελοσ παντων εγω καλα μυαλα σου ευχομαι σε οτι κανεισ στη ζωη σου

Δεν ήμουν ποτέ ή αγενής ή κάφρος απέναντι σε όποια έχω φλερτάρει.Ούτε πιεστικός.....
    Τι εννοείς να αλλάξω δηλαδή?Σοβαρά τώρα.....
    Ελπίζω όμως να μην απαγορεύεται να πάω με όμορφη....Σοβαρά μιλάω.....

Senior Member
    σοβαρα σου μιλαω κι εγω αναλογα πωσ φλερταρεισ προσελκυεισ τον αναλογο κοσμο
    εγω παντα κανω πλακα με τισ κοπελεσ και τισ πειραζω και προσελκυω αυτεσ που μ αρεσουνε
    δηλαδη ειμαι ευχαριστημενοσ απο το φλερτ μου τωρα αμα εσυ δεν εισαι ευχαριστημενοσ απο τισ κοπελεσ αλλαξε τον τροπο που φλερταρεισ
    για να αρεσεισ και σε αλλεσ ολα ειναι πωσ θα παρουσιαστεισ αλλοσ θελει να κανει τον περιεργο αλλοσ το μυστηριο αλλοσ τον κακο
    αλλοσ τον καλο διαλεξε τι θεσ να κανεισ και δοκι9μασε να βρεισ το στυλ σου δεν μπορεισ να κυκλοφορασ ετσι εμεισ σε θελουμε μαγκα οχι μονοτονο και μαλιστα με κακο στυλ φλερταρισματοσ γιατι αδικεισαι απο το μυαλο σου

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by elis View Post
    σοβαρα σου μιλαω κι εγω αναλογα πωσ φλερταρεισ προσελκυεισ τον αναλογο κοσμο
    εγω παντα κανω πλακα με τισ κοπελεσ και τισ πειραζω και προσελκυω αυτεσ που μ αρεσουνε
    δηλαδη ειμαι ευχαριστημενοσ απο το φλερτ μου τωρα αμα εσυ δεν εισαι ευχαριστημενοσ απο τισ κοπελεσ αλλαξε τον τροπο που φλερταρεισ
    για να αρεσεισ και σε αλλεσ ολα ειναι πωσ θα παρουσιαστεισ αλλοσ θελει να κανει τον περιεργο αλλοσ το μυστηριο αλλοσ τον κακο
    αλλοσ τον καλο διαλεξε τι θεσ να κανεισ και δοκι9μασε να βρεισ το στυλ σου δεν μπορεισ να κυκλοφορασ ετσι εμεισ σε θελουμε μαγκα οχι μονοτονο και μαλιστα με κακο στυλ φλερταρισματοσ γιατι αδικεισαι απο το μυαλο σου
    Εμένα μου αρέσουν οι εμφανίσιμες(και επειδή περιμένω πως θα με ρωτήσεις και για άλλα χαρίσματα,όπως η προσωπικότητα κλπ.,τα θεωρώ αυτονόητα),όπως έχω ξαναπεί.
    Το θέμα μου είναι,αν μπορώ με κάποιον άλλον τρόπο,πέραν της όμορφης εμφάνισης να τις ''κατακτήσω''.Είμαι και ντροπαλός,για να πώ την αλήθεια.Μια όμορφη,γίνεται να γοητευτεί από κάποιον έξυπνο,ευγενικό κλπ. άνθρωπο,με μέτρια εμφάνιση?(Δεν μιλάω για εμένα.)
    Υ.Γ.:Θεωρείς πως διαθέτω μυαλό?(Δεν το λέω για να σε ειρωνευτώ,ούτε σαν εξυπνάδα....)
    Υ.Γ.:Είχα κάνει την περιγραφή μου σε άλλο ποστ!Σίγουρα δεν μπορείς να κάνεις ακριβή εκτίμηση,αλλά πως σου φαίνονται?