ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 260
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 260 of 1380 FirstFirst ... 1602102502582592602612622703103607601260 ... LastLast
Results 3,886 to 3,900 of 20693
    Senior Member
    Quote Originally Posted by -moonlight- View Post
    Γλυκούλα μου... Πάντα εδώ θα' μαι να σας φωτίζω. Το δικό μου μονοπάτι μόνο δεν φωτίζεται αλλά οκ. Μου αρκεί που προσπαθώ να φωτίζω των άλλων.
    Αν θέλεις πες μου τι έχεις μήπως μπορώ να σε βοηθήσω...θα ξαπλώσω για λίγο γιατί δεν νιώθω καλά αλλά θα επανέλθω σύντομα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Αν θέλεις πες μου τι έχεις μήπως μπορώ να σε βοηθήσω...θα ξαπλώσω για λίγο γιατί δεν νιώθω καλά αλλά θα επανέλθω σύντομα...
    Είναι πάαρα πολλά μαζεμένα και δεν μου βγαίνει να τα γράψω είναι η αλήθεια. Αν κάποια στιγμή μου βγουν θα τα γράψω. Ευχαριστώ πολύ πάντως ειλικρινά. Καλή ξεκούραση κυκνάκι μου (:

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    νομιζουμε οτι μιλαμε, νομίζουμε οτι επικοινωνούμε... στην ουδσά απλα ανταλλάσσουμε ηχους... ο πρωτος μου ερωτας πήρε στην γυναικα του δωρο ενα ροζ αμαξι ..εκεινος ειπε συγνωμη που δεν σε αγάπησα ποτε και εκεινη ειπε είδες που τελικα με αγαπάς?ενα βραδυ με πλησιασε και μου είπε πως περιμενει να γινει ενα μεγαλο μπαμ για να τα δυαλύσει ολα και μου ρθε να ξερασω πάνω του..ικετευει να ξυπνησουν φαντασματα για να νιωσει λιγο ζωντανος. δωσαμε το πρωτο μας φιλι ο ενας στον αλλον πριν 20 χρονια.. εγινε σπουδαιος και τρανος. εκανε τα πάντα σωστα, οπως έπρεπε ... και παιρνει ροζ αμαξια για συγνωμη...εγω απέτυχα, τα εκανα ολα σκατα , εκανα ολα οσα δεν επρεπε, εγινα ενα μεγαλο μηδενικο και ολοι το ευχαρηστηθηκαν και σιχαινομαι τα ροζ αυτοκινητα.
    Ρέα ισχύουν αυτά? Υπάρχουν και υπερβολές ή ισχύουν όπως ειναι?

Banned
    Quote Originally Posted by 1984muzzy View Post
    Ρέα ισχύουν αυτά? Υπάρχουν και υπερβολές ή ισχύουν όπως ειναι?
    και βεβαια ισχυουν αλλα δεν ξερω τι καταλαβες απο αυτο το ντεληριο ...

Senior Member
    και βεβαια ισχυουν αλλα δεν ξερω τι καταλαβες απο αυτο το ντεληριο ...
    Δεν έχω καταλήξει σε κάποιο συμπέρασμα. Απλώς προσπαθώ να συνδέσω διάφορα που γράφεις.
    Στην προκειμένη εκείνο το ποστ με την αποτυχία και πως να την αντιμετωπίζεις.
    γενικά έχεις καθαρό και σαφή λόγο και αυτο ειναι πολύ καλό γιατι βοηθάς τον άλλο να σε κατανοήσει καλύτερα.
    Ωραία, να σε ρωτήσω κατι. Αυτός τι έκανε και έγινε σπουδαιος και τρανός? Πως το εννοείς? Τι έκανε σωστά και όπως έπρεπε?
    Εσυ τι θα ήθελες να χες κάνει?

Ελις, που εισαι σημερα ? Εισαι καλα ? Αν το δεις δωσε ενα σημα.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Banned
    ακυρο......
    Last edited by Deleted-member-250416b; 07-12-2015 at 21:11.

Banned
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Ελις, που εισαι σημερα ? Εισαι καλα ? Αν το δεις δωσε ενα σημα.
    α ναι... που σουρτουκευει πάλι??.. στειλε το πμ γιατι αλλιως δεν θα το δει

Banned
    Quote Originally Posted by 1984muzzy View Post
    Δεν έχω καταλήξει σε κάποιο συμπέρασμα. Απλώς προσπαθώ να συνδέσω διάφορα που γράφεις.
    Στην προκειμένη εκείνο το ποστ με την αποτυχία και πως να την αντιμετωπίζεις.
    γενικά έχεις καθαρό και σαφή λόγο και αυτο ειναι πολύ καλό γιατι βοηθάς τον άλλο να σε κατανοήσει καλύτερα.
    Ωραία, να σε ρωτήσω κατι. Αυτός τι έκανε και έγινε σπουδαιος και τρανός? Πως το εννοείς? Τι έκανε σωστά και όπως έπρεπε?
    Εσυ τι θα ήθελες να χες κάνει?
    δουλεψε σαν σκυλί!..χωρις την βοηθεια κανενος... ξεκινησε απο χαμηλα και για πολλα χρόνια απο το πρωι μεχρι το βραδυ και ανεβηκε στην ιεραρχια .. αυτα στον επαγγελματικο τομεα...
    στον κοινωνικο τομέα επεισης ειχε πάντα φιλους και οπαδους... ηξερε και ακομα ξερει να οργανωνει κοινωνικες εκδηλώσεις και να εχει παντα πάνω απο 100 καλεσμενους και να φροντιζει ακουραστα για την διασκεδαση τους.
    στον προσωπικο τομέα ειχε πάντα πολλες επιτυχίες στις γυναικες ... ορμαει και οτι κατσει ..και χεστηκε για απορριψεις ... δεν καθεται η μια ...θα κατσει η αλλη ..εχει μια γυναικα καταλληλη συζηγο και μανα για τα παιδια του
    ..επενδυσε σε καθε τομεα της ζωης του με πολυ τετραγωνη λογικη..ακολουθησε πιστα όλους τους κανονες..

δεν ξερω τι θα ηθελα να εχω κανει.. ξερεις καπου μπερδευεσαι με το σαξες στορυ του φαινεσθαι... εκεινος για παραδειγμα ειναι αλκοολικος πλεον γιατι προφανως αισθανεται αδειος...
    ξερω οτι εγινα αυτο που φοβομουν..και ενω λέω ποτε δεν ειναι αργα κτλ κτλ ... τελικα συνεχιζω να το αναβαλω..απο δευτερα θα γινω ανθρωπος ..απο βδομαδα... σαν να ναι η διαιτα που ποτε δεν καταφερνω να κρατησω.
    απετυχα σε όλους τους τομεις ..επαγγελματικο -κοινωνικο - προσωπικο - οικογενειακο ..και ολο το αναβαλω να πάρω μπρος και καθε δευτερα ειμαι πιο αποτυχημενη ... δεν κλαιγομαι... απλα σου παραθετω τα πραγματα ως εχουν ..

Senior Member
    κοριτσια και αγορια νεοι και γεροι μικροι και μεγαλοι σημερα πανω στη δουλεια
    εμαθα οτι εγω κι ο ξαδερφοσ μου ειμαστε οι τελευταοι των μωικανων
    εχω προβλημα απο μικροσ κι αυτοσ εχει αλλα επειδη δουλευουμε απο μικροι
    και οι δυο μπορουμε και δουλευουμε με προβλημα ευχαριστω παιδια που ολοι εσεισ καθεστε
    και γω θα δουλευω παντα ειστε τοσο καλοι εσεισ οι νεολαιοι που θα σασ ευχαριστω για παντα
    μαλλον θα εχω παντα δουλεια οπου και να μαι
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    για την ακριβεια εγω ειμαι ο προτελευταιοσ των μωικανων
    αυτοσ ειναι ο τελευταιοσ
    ε ρε γελια ετσι οπωσ το πατε θα εχω παντα δουλεια

Senior Member
    οι μοικανοι ειναι η τελευταια γενια αντρων στην ελλαδα που εκαναν τα παντα
    με προβλημα και ηρθατε εσεισ οι νεολαιοι και τα γαμησατε ολα τη μανα
    ε ρε γελια

Senior Member
    δουλεψε σαν σκυλί!..χωρις την βοηθεια κανενος... ξεκινησε απο χαμηλα και για πολλα χρόνια απο το πρωι μεχρι το βραδυ και ανεβηκε στην ιεραρχια .. αυτα στον επαγγελματικο τομεα...
    στον κοινωνικο τομέα επεισης ειχε πάντα φιλους και οπαδους... ηξερε και ακομα ξερει να οργανωνει κοινωνικες εκδηλώσεις και να εχει παντα πάνω απο 100 καλεσμενους και να φροντιζει ακουραστα για την διασκεδαση τους.
    στον προσωπικο τομέα ειχε πάντα πολλες επιτυχίες στις γυναικες ... ορμαει και οτι κατσει ..και χεστηκε για απορριψεις ... δεν καθεται η μια ...θα κατσει η αλλη ..εχει μια γυναικα καταλληλη συζηγο και μανα για τα παιδια του
    ..επενδυσε σε καθε τομεα της ζωης του με πολυ τετραγωνη λογικη..ακολουθησε πιστα όλους τους κανονες..

δεν ξερω τι θα ηθελα να εχω κανει.. ξερεις καπου μπερδευεσαι με το σαξες στορυ του φαινεσθαι... εκεινος για παραδειγμα ειναι αλκοολικος πλεον γιατι προφανως αισθανεται αδειος...
    ξερω οτι εγινα αυτο που φοβομουν..και ενω λέω ποτε δεν ειναι αργα κτλ κτλ ... τελικα συνεχιζω να το αναβαλω..απο δευτερα θα γινω ανθρωπος ..απο βδομαδα... σαν να ναι η διαιτα που ποτε δεν καταφερνω να κρατησω.
    απετυχα σε όλους τους τομεις ..επαγγελματικο -κοινωνικο - προσωπικο - οικογενειακο ..και ολο το αναβαλω να πάρω μπρος και καθε δευτερα ειμαι πιο αποτυχημενη ... δεν κλαιγομαι... απλα σου παραθετω τα πραγματα ως εχουν ..
    προφανωσ εσυ σου ειπα εχει κατι ο τροποσ που σχετιζεσαι με τουσ αλλουσ κατα τα αλλα δε βλεπω να εχεισ κατι

Senior Member
    κατι τετοιοολα αυτα τα κανουν οι μοικανοι

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    προφανωσ εσυ σου ειπα εχει κατι ο τροποσ που σχετιζεσαι με τουσ αλλουσ κατα τα αλλα δε βλεπω να εχεισ κατι
    ε ενταξει αν κρινω απο τα γουστα σου καταλαβα πως θεωρεις τον ιδανικο τροπο να σχετιζομαι με τους αλλους..!!