ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 267
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 267 of 1380 FirstFirst ... 1672172572652662672682692773173677671267 ... LastLast
Results 3,991 to 4,005 of 20693
    [IMG][/IMG]

Banned
    καποτε ζουσε ενας φοβερα ματαιόδοξος βασιλιας, ήθελε πάντα να ειναι ο πιο καλοντυμένος από όλους στο βασίλειο...συνεχως αναζητουσε κατι "ανταξιο της προσωπικοτητας του" αλλα ποτε δεν εβρισκε κατι που να τον αντιπροσωπευει απόλυτα..οι μεγαλύτεροι μοδιστροι της χωρας πέρασαν απο το παλάτι αλλα ο βασιλιάς ποτε δεν ηταν ικανοποιημενος!...και εβγαλε διαγκελμα οτι θα θυσαυρισει τους μοδιστρους που θα του προσφερουν το ανταξιο με εκεινον ενδυμα.
    το εμαθαν αυτο 2 απατεωνες και αμεσως ετρεξαν στο παλατι για να σφετεριστουν τον θησαυρο! για ενα χρονο ετρωγαν και επιναν σαν βασιλιαδες χωρις να δουλευουν ..αλλα καθε μερα φροντιζαν να ταίζουν την ακορεστη ορεξη του βασιλια για κοπλιμεντα , με τοσο πάθος που τελικα ο βασιλιας τους εμπιστευθηκε απόλυτα.
    και αφου καλοεφαγαν και καλοηπιαν για εναν χρόνο και βαρεθηκαν να μενουν στοπαλατι, ανακοινωσαν στον βασιλια πως το βασιλικο ενδυμα θα ειναι ετοιμο σε λίγες ημερες...και όπως ειχαν υποσχεθει απο την αρχη το ενδυμα θα ηταν μαγικό..."Μόνο οι έξυποι ανθρωποι θα μπορουσαν να το δουν και να εκτιμησουν την μοναδικοτητα του, οι ηλίθιοι δεν θα μπορουσαν να δουν τιποτα"
    ο Βασιλιας σιγουρος οτι επιτελους βρηκε τους ανταξιους μοδιστρους της μοναδικοτητας του, οργανωσε μια μεγαλη περελαση στην οποια θα μπορεσει ο λαος του να θαυμασει το υέροχο μαγικο του ενδυμα.
    την ωρα ομως που του εδειξαν το ρουχο...εκεινος δεν ειδε τιποτα, ειδε τους μοδιστρους να κρατανε και να εκθιαζουν κατι που δεν υπήρχε! απο τον φοβο του και τον πανικο του να μην καταλάβει κανεις οτι ειναι χαζος αμεσως συμφωνησε με τους μοδιστρους... προσποιήθηκε οτι αυτο ήταν το πιο υπέροχο ενδυμα που ειχε δει ποτε του και πως ήταν πραγματι ανταξιο του μεγαλείου του και αμεσως εδωσε εντολη να γεμισουν με χρυσαφι τους μοδιστρους.
    οι αυλικοι του βασιλια βλέποντας τον να δειχνει τοσο εκθαμπος απο το ένδυμα που φυσικα ούτε οι ιδιοι εβλεπαν γιατι δεν υπήρχε συμφωνησαν μαζι του επίσης για να μην θεωρηθουν ηλίθιοι απο τον βασιλια και χασουν την ευνοιά του.
    την ημερα της μεγαλης παρελασης του βασιλια οι μοδιστροι εντυσαν τον βασιλια με κοπανιστο αερα καιο καημενος ο βασιλιας βγηκε ολογυμνος στον δρομο πεπισμενος οτι αφου και οι αυλικοι του μπορεσαν να δουν το ρουχο, οτι πρεπει να κρυψει το πόσο χαζος ήταν.
    ολη η χωρα ήταν μαζεμενη και εβλεπε τον γυμνο βασιλια να παρελαυνει καμαρωτος και ολοι πίστεψαν οτι ειναι χαζοι και ολοι προσπαθησαν να το κρυψουν και εκθείαζαν το ενδυμα σαν ενα μοναδικο δημιουργημα.
    στα μισα της παρελασης ενα παιδι πεταχτηκε και φωναξε "ο βασιλιας ειναι γυμνος!" και αρχισε να γελάει με την ψυχή του.. και τοτε ο κοσμος καταλαβε οτι ο μικρος εχει δικιο ...
    η ντροπή του βασιλια ηταν τοσο μεγαλη ..συνεχισε να περπαταει προσπαθοντας να καλυψει την γυμνια του οσο ο λαος του τον κοροιδευε και τον χλευαζε...
    οι 2 μοδιστροι πήραν τον πλουσιο θησαυρο τους και δεν τους ξεναειδε ποτε κανεις ...και ο βασιλιας πήρε το μάθημα του!

Banned
    Quote Originally Posted by Bulletproof View Post
    Ναι! Τα καταφερα! ευχαριστω κυκνακι!
    εεερωτας!!!!!!!!...τι φατσουλααα!!! χαχαχαχαχαχαχα...να σου ζησει !!!

Ο Ερμης ειναι μαλτεζικο κανις και στην φωτογραφια τρωει ψιχα απο ψωμι.Εδω ειναι ο κεραμιδογατος της μαμας μου.

Banned
    καλα και ο γατος ειναι μουρη!!... αλλα ο ερμης τα σπαει!!!

Senior Member
    Ο Ερμης ειναι μαλτεζικο κανις και στην φωτογραφια τρωει ψιχα απο ψωμι.Εδω ειναι ο κεραμιδογατος της μαμας μου.
    Κούκλος κι ο κεραμιδόγατος! Πώς τον λένε; Να 'σαι καλά βρε Bulletproof, με χαλάρωσες λίγο με τα ζωάκια κι είχα δύσκολη μέρα σήμερα...

Ρέα, θα το διαβάσω αύριο το παραμύθι σου με καθαρό μυαλό γιατί νύσταξα πάλι...πάω για νάνι...

Καλό ξημέρωμα σε όλους! Και σας ευχαριστώ για τη βοήθεια!
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Τον γατο τον λενε Τσιτσο.χαιρομαι που σας αρεσαν! και εγω παω για υπνο.Καληνυχτα σε ολους! τα λεμε αυριο!

Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Με προβληματισες Ιωαννη.
    Είμαι εδώ για προβληματίζω πρώτα εμένα και έπειτα τους άλλους....
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Είμαι εδώ για προβληματίζω πρώτα εμένα και έπειτα τους άλλους....

Επ , Γιαννη , πως πας ? καιρο ειχες να μπεις !! ενταξει με τις παρεες ? τις περιεργες .

rea, ωραίο το γνωστό παραμύθι με το γυμνό βασιλιά. Μόνο που δεν πιστεύω να υπάρχουν σήμερα τόσο μεγάλοι βλάκες.

Και μια συμβουλή για να μην την πατάτε, δεν λέμε ποτέ ναι με την πρώτη αν δεν είμαστε πρώτα σίγουροι. Επειδή οι απατεώνες και λοιποί συναφείς μηχανεύονται τρόπους να πετύχουν το ναι του άλλου άμεσα, με την πρώτη, επειδή ξέρουν πως στη συνέχεια τα πράγματα δυσκολεύουν, είναι δλδ σφόδρα πιθανό ο άλλος να τους ανακαλύψει.
    Τους ιδιαίτερα ομιλητικούς και ευγενικούς να φοβάσαι, αυτοί που είναι πάντα με τα μούτρα κατεβασμένα και απόμακροι συνήθως είναι ακίνδυνοι. Όμως η βλακεία ελκύεται από τους πρώτους.
    γιάννης

Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Επ , Γιαννη , πως πας ? καιρο ειχες να μπεις !! ενταξει με τις παρεες ? τις περιεργες .
    Καλά είμαι αγαπητέ Μακ, στα ίδια επίπεδα, στους ίδους αγώνες. Τις παρέες αυτές, τους περιπτωσάρες δλδ, τους έχω για να μου καλύπτουν κενά. Μαθαίνουμε να εντοπίζουμε και να διαχωρίζουμε τη χρησιμότητα κάποιου προς το άτομο μας κι αυτην να εκμεταλλευόμαστε προς ίδιον μας όφελος. Ως προς τις υπόλοιπες του εκφάνσεις βάζουμε πριν απ αυτες μια κόκκινη αδιαπέραστη γραμμή, αλλιώς κινδυνεύουμε να καταντήσουμε σαν κι αυτόν.
    γιάννης

Senior Member
    Νομιζω οτι αυτη ειναι η καλυτερη λυση , γιατι οντως στο τελος γινεσαι σαν αυτους .

Αυτη την στιγμη ειμαι σκ@τ@! ειμαι μεσ'το αγχος! ελπιζω να μου περασει.

Senior Member
    Αυτη την στιγμη ειμαι σκ@τ@! ειμαι μεσ'το αγχος! ελπιζω να μου περασει.

Με λογο , η ανευ ? σοβαρο λογο ?

Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Με λογο , η ανευ ? σοβαρο λογο ?
    οχι τιποτα σοβαρο.Απλως το μυαλο μου ετρεχε με 1000 και εκανα ενα σωρο αρνητικες σκεψεις.Γι'αυτο τον λογο μου δινει ο γιατρος μου το Aloperidin.Πως σου φαινεται ο γατος της μαμας μου και ο σκυλακος μου?