ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 269
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 269 of 1380 FirstFirst ... 1692192592672682692702712793193697691269 ... LastLast
Results 4,021 to 4,035 of 20693
    Senior Member
    αμα σου δειξουνε το πρωτο μου μυνημα θα καταλαβεισ
    το χα σβησει εγω απο μονοσ μου μετα απο λιγα χρονια αλλα ολο και καποιοσ θα το χει στο αρχειο του οποτε ζητα να το δεισ
    κι αμα το βρεισ στειλτο και σε μενα να καταλαβω πωσ ημουνα περιπου
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    μην το κουραζετε και μη σπατε τα κεφαλια σασ εμενα δε με πιανει η τεχνολογια
    δε ξερω γιατι δε ξερω πωσ δε με πιανει τελοσ μην ασχολειστε αλλο μαζι μου τσαμπα
    χαραμιζετε σαλιο και γραμματα

Senior Member
    ειναι αυταποδεικτο αν με επιανε η τεχνολογια τωρα δε θα μιλουσαμε εδω και χρονια
    απο τοτε που αρχισε το πανυγηρι αφηστε με απλα να λεω εγω τα δικα μου και σεισ τα δικα σασ
    να τα χουμε καλα θελω

Banned
    "εγω ειμαι ανθυγειεινοσ τερμε εχω τη μαυρη μου τη καταθλιψαρα και το παιζω κουλ και ανετοσ
    το χεισ δει πουθενα αυτο πουθενα μονο εγω το κανω μιλαμε για προσποιηση τησ αρκουδασ τωρα οχι χαζα
    οι αλλοι μου φερονται σα να μη συμβαινει τιποτα και γω το παιζω χαρουμενοσ κι εξυπνοσ
    φοβερο ε;"

elis σου λέει κάτι αυτό; Ήρθε η ώρα λοιπόν να μην νιώθεις εξωγήινος. Δεν παίζει να το διάβασα αυτό, είναι ΤΟΣΟ ΕΓΩ!!!

Εγώ σκέφτομαι λοιπόν ότι το έχω γαμήσει με τον ύπνο, και σε ποσότητα και σε ωράρια. Τις τελευταίες 2 βδομάδες βλέπω ελάχιστα το φως του ήλιου κι' αυτό επιδεινώνει την κατάστασή μου -άσχετο το ότι λατρεύω το σκοτάδι και προσπαθώ να απολαμβάνω την νύχτα-. Κοιμάμαι στις 6 το πρωί και ξυπνάω αργά το απόγευμα λίγο πριν νυχτώσει. Μια μέρα είπα να το πάω σερί (όπως σκοπεύω και σήμερα) για να κοιμηθώ νωρίς το βράδυ, τελικά κοιμήθηκα στις 3:30, ξύπνησα στις 3 το απόγευμα και το βράδυ δεν κατάφερνα να κοιμηθώ, με βρήκαν οι 5. Ελπίζω σήμερα να πιάσει... Πρέπει να κουραστώ ή να διαβάσω αλλά που; Αν μπορούσα να τα κάνω αυτά πολλά θα λύνονταν αλλά η ζωή μου είναι ύπνος, φαγητό, ιντερνετ, μουσική και φωνές!

Senior Member
    Σκέφτομαι τι καλά που υπάρχει η λίστα αγνόησης και προστατεύει τα νεύρα μου και την ψυχική μου υγεία από τις ηλιθιότητες που λέγονται εδώ μέσα από μερικούς...ήδη συγχύστηκα και την χρησιμοποίησα αλλά πρώτα διάβασα αυτό το ανεκδιήγητο μήνυμα...τι να πω, μερικοί έχουν άχυρο αντί για μυαλό αλλά ποτέ δεν παύει να με εκπλήσσει η ανθρώπινη βλακεία...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by -moonlight- View Post
    "εγω ειμαι ανθυγειεινοσ τερμε εχω τη μαυρη μου τη καταθλιψαρα και το παιζω κουλ και ανετοσ
    το χεισ δει πουθενα αυτο πουθενα μονο εγω το κανω μιλαμε για προσποιηση τησ αρκουδασ τωρα οχι χαζα
    οι αλλοι μου φερονται σα να μη συμβαινει τιποτα και γω το παιζω χαρουμενοσ κι εξυπνοσ
    φοβερο ε;"

elis σου λέει κάτι αυτό; Ήρθε η ώρα λοιπόν να μην νιώθεις εξωγήινος. Δεν παίζει να το διάβασα αυτό, είναι ΤΟΣΟ ΕΓΩ!!!

Εγώ σκέφτομαι λοιπόν ότι το έχω γαμήσει με τον ύπνο, και σε ποσότητα και σε ωράρια. Τις τελευταίες 2 βδομάδες βλέπω ελάχιστα το φως του ήλιου κι' αυτό επιδεινώνει την κατάστασή μου -άσχετο το ότι λατρεύω το σκοτάδι και προσπαθώ να απολαμβάνω την νύχτα-. Κοιμάμαι στις 6 το πρωί και ξυπνάω αργά το απόγευμα λίγο πριν νυχτώσει. Μια μέρα είπα να το πάω σερί (όπως σκοπεύω και σήμερα) για να κοιμηθώ νωρίς το βράδυ, τελικά κοιμήθηκα στις 3:30, ξύπνησα στις 3 το απόγευμα και το βράδυ δεν κατάφερνα να κοιμηθώ, με βρήκαν οι 5. Ελπίζω σήμερα να πιάσει... Πρέπει να κουραστώ ή να διαβάσω αλλά που; Αν μπορούσα να τα κάνω αυτά πολλά θα λύνονταν αλλά η ζωή μου είναι ύπνος, φαγητό, ιντερνετ, μουσική και φωνές!
    απλα να ξερεισ οτι βελτιωθηκα εμαθα να το παιζω και ομορφοσ μιλαμε για καταστασεισ ανευ διδασκαλου

Senior Member

Senior Member

Ωρέ που πάμε...

Banned
    παντως υπαρχουν κ νυχτοπουλια που κοιμουνται τη μερα κ ξυπνανε τη νυχτα.
    αρα πιος θα καθορισει τι ειναι φυσικο κ τι οχι?
    μαλον η συνηθεια κ το τι εχει συνηθιστει να ειναι κανονικο κ τι οχι...

Banned
    μπορει κ γω να προτιμω τη νυχτα αλλα δε κοιμαμαι τη μερα για να ξυπνω τη νυχτα γιατι οι αλλοι γυρω μου δε το κανουν αυτο κ δε θα χω που να μηλισω
    αρα εγω πιστευω οτι μαλον η μοναξια σε ριχνει χειροτερα τη νυχτα γιατι τη νυχτα που να βρεις παρεα...οταν οι περισσοτεροι κουμουνται..

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Πλήττω,σαν το είδωλο! :Ρ

Senior Member
    θα σασ κανω εγω να βγαλετε ολοι ψυχολογικα πριν πεθανω περα οτι ειστε ζωα ορθια
    καλα αυτο το ξεραμε γινατε ολοι βαπορακια με τισ ουσιεσ που δεν φαινονται για
    να πεθανω εγω μπραβο ρε παιδια και σασ εκτιμουσα αλλα οτι θα γινοσασταν ολοι βαπορακια δεν το περιμενα
    μπραβο τελικα η πολη εχει επιπεδο αν ισχυει αυτο περα οτι ειμαστε ολοι για φυλακη αυτο το ξεραμε αλλα ειστε και ολοι επικινδυνοι
    ακομα και ο πιο αθωοσ μπραβο ρε παιδια εχουμε επιπεδο τελικα συνεχιστε την καλη δουλεια αυτο εχω να πω μονο
    ετσι κι αλλιωσ εγω το πηρα αποφαση δεν παει αλλο αυτη η ιστορια βαρεθηκα

Senior Member
    θα σασ λενε βαπορακια για χρονια παντωσ να ξερτε

Senior Member
    ειδα σημερα ενα πρεζακι 185 εγω ειμαι πρεζακι 190 και φουσκωτοσ πρεπει ν ειμαι ο μοναδικοσ στον πλανητη
    γινονται μοναδικα πραγματα σε αυτη τη πολη