ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 300
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 300 of 1380 FirstFirst ... 2002502902982993003013023103504008001300 ... LastLast
Results 4,486 to 4,500 of 20693
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Συλληπητηρια Κυκνε .........τα ζωα εχουν το τεραστιο μειονεκτημα οτι ζουν λιγα χρονια , το παιρνεις αποφαση εξ αρχης , αλλα και παλι .........
    Σ' ευχαριστώ Macgyver...ξέρεις κάτι; Όταν πρωτοπήρα ζώο (γάτα) όταν ήμουν ακόμα κοριτσάκι δεν ήξερα καν πόσο ζουν και μιας κι ήμουν μικρή δεν αναρωτήθηκα ποτέ ώστε να σκεφτώ ότι θα πεθάνει πριν από μένα, το έμαθα με τις απώλειες μεγαλώνοντας...και τώρα πια όταν "φύγουν" κι αυτά που έχω δεν θέλω άλλο πια...δεν αντέχω άλλη θλίψη κι άλλο χαμό...και θ' ακολουθήσει κι ο Τζέρυ αργά ή γρήγορα, να δω πως θα το αντέξω...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    συλλυπητήρια κυκνακι μου...
    Σ' ευχαριστώ Ρέα!
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    καλημερα ελις!
    Καλημερα ρεα αν δεν εισαι ο βαγγελασ ο χασαπακλασ καλημερα αμα εισαι ο βαγγελασ πιασε κανενα κοψιδι γτ γουργουριζει η κοιλια μου
    Αστειακι
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by Bulletproof View Post
    Συλλυπητηρια Κυκνε δυστηχως απ'αυτην την κωλοαρρωστια δεν ξεφευγουν ουτε τα ζωακια.
    Σ' ευχαριστώ και πάλι Μελίνα! ♥ Άστα να πάνε, μακάρι να βρεθεί μια θεραπεία κάποια στιγμή ώστε να πάψουν να φεύγουν ζωντανά πλάσματα (κι ο θείος μου απ' αυτό πέθανε)...Και μιας και το ανέφερα να το πω σ' εσένα και στη Ρέα προσπαθήστε να το κόψετε το κωλοτσίγαρο, μόνο κακό κάνει, απ' αυτό αρρώστησε ο θείος μου και πέθανε 60 χρονών που είχε ακόμα χρόνια μπροστά του να γεράσει με τη γυναίκα του...

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Καλημερα ρεα αν δεν εισαι ο βαγγελασ ο χασαπακλασ καλημερα αμα εισαι ο βαγγελασ πιασε κανενα κοψιδι γτ γουργουριζει η κοιλια μου
    Αστειακι
    δεν το βρισκω το αστειο

Senior Member
    Ουτε εγω το να ζω σα μεταναστησ τριαντα χρονια δε λεω ειμαι φτωχοσ κ ασχημοσ αλλα κοινωνικοσ ρατσισμοσ πολυ παει

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Ουτε εγω το να ζω σα μεταναστησ τριαντα χρονια δε λεω ειμαι φτωχοσ κ ασχημοσ αλλα κοινωνικοσ ρατσισμοσ πολυ παει
    ναι μονο που δεν φταιω εγω για αυτο

Senior Member
    Ουτε εγω φταιω παντωσ ολοι μ φερονται σκατενια τριαντα χρονια παρτε το αποφαση οτι πρεπει να ζησω κι εγω καπωσ εχω ανεχθει τουσ παντεσ ενω σα χαρακτηρασ δεν ειμαι ετσι

Εχεις δικιο κυκνε! το εχω ελαττωσει και θα προσπαθησω να το κοψω.Την παρασκευν εχω να κανω και προληπτικες εξετασεις για το χειρουργειο μου (ακτινογραφια θωρακα και ηλεκτροκαρδιογραφημα) και φοβαμαι μηπως δειξει τιποτα κακο η ακτινογραφια επειδη καπνιζω χρονια.

Senior Member
    Παντωσ αμα θεραπευτηκα οντωσ πρεπει να πληρωθουμε ολοι μαζι αν ειμαι οντωσ καλα οπωσ νιωθω πρεπει να πληρωθουμε ολοι μαζι αν κ ο τροποσ που εγινε ειναι ανορθοδοξοσ αλλα πρεπει να παρουμε κανα φραγκο επιτελουσ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Bulletproof View Post
    Εχεις δικιο κυκνε! το εχω ελαττωσει και θα προσπαθησω να το κοψω.Την παρασκευν εχω να κανω και προληπτικες εξετασεις για το χειρουργειο μου (ακτινογραφια θωρακα και ηλεκτροκαρδιογραφημα) και φοβαμαι μηπως δειξει τιποτα κακο η ακτινογραφια επειδη καπνιζω χρονια.
    Ναι, το διάβασα και πριν κι εν μέρει γι' αυτό σου είπα και να το κόψεις γιατί είναι κρίμα να περνάς τέτοια αγωνία...πάντως τώρα προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι κι αγχώνεσαι, άλλωστε δεν νομίζω να συμβαίνει κάτι κακό...ψυχραιμία...
    Πότε είναι το χειρουργείο;

Σε ενα μηνα ειπαν θα με ειδοποιησουν.Εχουν παρα πολυ κοσμο!

Senior Member
    η καθε πραξη εχει μια επιπτωση μερικες φορες καλη μερικες κακη.πρεπει να σκεφτεσε την επιπτωση πριν κανεις την πραξη και εσυ εισαι απλα ενα κλαψιαρικο παιδακι που κρατας μουτρα σε ολο τον κοσμο γιατι εχασες το παιχνιδι σου,και τωρα θες να κανεις κακο στον εαυτο σου με μια λαθος επιλογη για να εχεις κατι να κλεγεσε,γιαυτο αγαπη μου δεν προκιτε να συζητισουμε ποτε σοβαρα γιατι σκεφτομαι πολυ περισοτερα απο εσενα και εσυ εισαι πιο εξυπνη απ οτι φενεσε αλλα δεν θες να το δεχτεις

Senior Member
    Σκέφτομαι να σας πω μια καλημέρα, μου έλειψε λίγο η ατμόσφαιρα και είπα να έρθω να πω ένα γεια (Undetermined)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Numenor View Post
    Σκέφτομαι να σας πω μια καλημέρα, μου έλειψε λίγο η ατμόσφαιρα και είπα να έρθω να πω ένα γεια (Undetermined)
    Καλησπέρα, ελπίζω να είσαι καλά και να σε "βλέπουμε" που και που... Δεν μου άρεσε που έφυγες...