ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 309
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 309 of 1380 FirstFirst ... 2092592993073083093103113193594098091309 ... LastLast
Results 4,621 to 4,635 of 20693
    Senior Member
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Last edited by Macgyver; 22-02-2016 at 02:46.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Aντε ρε συμπλεγματοκο ατομο , αμα δεν με γουσταρεις , εσυ μην μου απευθυνεις τον λογο , αλλα χωρις λογο , εσυ με προσβαλλεις συχνα , που θα μου πεις οτι κανω σαιτες τα 500αρικα , στον ελευθερο χροονο μου μου ,,και τασ πεταω στο σαλονι μου , η πορεια μου δυστυχως καθοριστηκε απο την ασθενεια που λεγεται καταθλιψη , και φερραρι δεν εχω ..............,...εσυ πολυ θαθελες ναχεις , αφελης ον , σου ειπα τι δουλεια εκανα , και αμεσως φουντωσαν τα συμπλεγματα σου , δεν ειμαστε ολοι οι ιδιοι ................κακομοιρες λεω καποιες σαν εσενα ...............να κιτρινισει το δικο μου το γκαζον , οχι να πρασινισει το δικο σου , αυτο πρεσβευεις ..............
    Φουντωσα φουντωσα δεν λες τιποτα... με εχει φαει η ζηλια και το μαραζι γιατι να μην εχω μια Φεραρι..!
    Πες μου τι αλλα αμαξια εχεις , ποσες πισινες ?
    Οσον αφορα την καταθλιψη μην την χρησιμοποιειται ως ασυλια καποια ατομα . Αν και νομιζω εσυ παει καιρος που την ξεπερασες απο οτι γραφεις..

Senior Member
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Last edited by Macgyver; 22-02-2016 at 02:52.

Senior Member
    Tην ξεπερασα μερικως , παλι καλα .....................ενα αμαξι εχω , και δεν εχω πισινα , υοτε φιλιπινεζα , ειμαστε απλοι ανθρωποι , μαθημενοι σε αλλο τροπο ζωης , αλλα που να καταλαβεις εσυ απο τετοια , εσενα σε νοιαζει το επαγγελμα μου, γραφτο , δεν εχω προβλημα κανενα ................
    Ουτε θυμαμαι... γιατι ολα αυτα τα χρονια 3-4 πμ ανταλλαξαμε αλλα και να ηξερα δεν θα σε εβγαζα στην σεντρα.. αυτα ειναι μονο δικα σου καμωματα.. μπαιδεγουει λες αλλα των αλλων και δεν μπορω να σε πιασω . Δημιουργεις εντυπωσεις και καυγαδες . Σου το επαναλαμβανω αμα σε ενοχλει η αληθεια και εξαπτεσαι μην μου απευθυνεις τον λογο Μαγκαιβερ.
    Για την οδηγηση κατι με ρωτησες και κοιτα τις απαντησεις σου επειδη σου υπενθυμισα οτι εχεις και εσυ εχεις οδηγησει σουρωμενος δεν εχει να κανει αν ησουν με παρεα ή μονος το εγκληματικο του πραγματος παραμενει το ιδιο..οπως ειπα και για τον εαυτο μου . Ετσι για την ιστορια.. και για την υποκρισια. Και επιδειξιας εισαι επισης .. τι να κανουμε!

Senior Member
    Και ποτε στην κουβεντα μας επιασα εγω το οποιο επαγγελμα σου?? Ρε αυτες τις εντυπωσεις ριξ'τες σε κανεναν Φωσκολο λολ

Senior Member
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Last edited by Macgyver; 22-02-2016 at 02:49.

Senior Member
    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΟΠΩΣ ΜΗΝ ΕΠΕΜΒΕΙ , ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΟΓΗΣΕΙ ΠΙΘΑΝΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΕΛΟΣ ΜΝΙΜΟΝΙΟ , ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ ΤΑ ΠΟΣΤ ΤΟΥ , ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ...........................ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΟΥ , ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ .....
    Last edited by Macgyver; 22-02-2016 at 04:15.

Senior Member
    Ποτε δεν αρνηθηκα οτι οδηγουσα υπο την επηρρεια αλκοολ , και την πληρωσα με επισκευες στο αμαξι μου , 20.000 ευρω , καυγαδες δημοιουργεις εσυ , γιαυτο και μπαναριστηκες για ενα μηνα , και για να σου φρεσκαρψ την μνημη , εφοπλιστης ημουν , γιατι μαμην εχω πορσε , που ηταν μετοχος ο πατεας μου ? γιατι δεν ειμαι επιδειξιας , ατομακι ............................ φουκαριαρικο , οχι επειδη δεν εχεις οικονομικη αναση , επειδη φθονεις εμενα , που εχω ..........................
    Εχω αποκλειστει και χωρις επιστροφη αν αυτο σε ερεθιζει.. πληρωσες με επισκευες το αμαξι 20 χιλιαρικα σαιτες πεντακοσαευρα και καλα εκανες αλλα το οτι δεν πετσοκοψες κανεναν ειναι επειδη απλα ετυχε . Μου κανει χαρη να εχεις και της Μονεμβασιας τα καστρα . Φτωχη στην τσεπη ειμαι και υπερηφανη , φτωχη στο μυαλο ομως δεν ειμαι .

Senior Member
    Δεν σουχα στελει σεσενα και στην μπετελ , σε πμ , τι επαγγελμα κανω ? προτου αποχωρησεις , ας με διαψευσει η μπετελ λοιπομν , γιατι εσυ λες ψεμματα .......................
    Δεν θυμαμαι με συγχωρεις , με χτυπαει και εμενα σιγα σιγα η ανοια . Που κολλαει ομως αυτο ? Και να θυμομουν δεν θα το εβγαζα ποτε στην φορα , αλλωστε την επιδειξη την κανεις και μονος σου , εμενα τι να με κανεις . Που κολλαει ομως η δουλεια σου δεν ξερω.

Senior Member
    Ποτε δεν αρνηθηκα οτι οδηγουσα υπο την επηρρεια αλκοολ , και την πληρωσα με επισκευες στο αμαξι μου , 20.000 ευρω , καυγαδες δημοιουργεις εσυ , γιαυτο και μπαναριστηκες για ενα μηνα , και για να σου φρεσκαρω την μνημη , εφοπλιστης ημουν , γιατι να μην εχω πορσε , που ηταν μετοχος ο πατεας μου ? γιατι δεν ειμαι επιδειξιας , ατομακι ............................ φουκαριαρικο , οχι επειδη δεν εχεις οικονομικη αναση , επειδη φθονεις εμενα , που εχω ..........................

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Πάλι δεν μπορώ να φάω απόψε.....

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Πάλι δεν μπορώ να φάω απόψε.....
    Να το ελεγα και εγω μια φορα αυτο... :P

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by mnimonio is back View Post
    Να το ελεγα και εγω μια φορα αυτο... :P
    Εγώ γενικά,έτσι που νιώθω δεν μπορώ και δεν θέλω να φάω.....

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Εγώ γενικά,έτσι που νιώθω δεν μπορώ και δεν θέλω να φάω.....
    Kαι εγω νιωθω διαφορα ρε συ γουαι αλλα ενα πιτογυρο εχει την δυναμη να με κανει να ξεχασω τα παντα

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by mnimonio is back View Post
    Kαι εγω νιωθω διαφορα ρε συ γουαι αλλα ενα πιτογυρο εχει την δυναμη να με κανει να ξεχασω τα παντα
    Μπα,δεν με συγκινεί το πιτόγυρο.....