ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 311
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 311 of 1380 FirstFirst ... 2112613013093103113123133213614118111311 ... LastLast
Results 4,651 to 4,665 of 20693
    Ποσο την αγαπω αυτη την ατακα. Εγω την οικειοποιουμαι σε επιπεδο αυτοσαρκασμου !!! Και η ταινια ειναι παρα πολυ αστεια... καφριλικι βεβαια αλλά χρειαζεται και αυτο που και που. Η ατακα ειναι απο τη σκηνη που ο ted δινει συνεντευξη για δουλεια... νταξ... θρασσος... λεμε.
    Last edited by Constantly curious; 22-02-2016 at 02:44.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Eγω θα κλεισω την βραδια με μια ατακα απο την πολυαγαπημενη μου Μαλβινα Καραλη... ΟΞΩ ΠΟΥΣΤΗ ΑΠ'ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ!!

Senior Member
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Senior Member
    Μαγκαιβερ αντι για παυλες κανε κατι τετοιο.. __Λ_Λ_Λ_Λ_Λ_Λ___Λ_Λ___Λ_Λ______Λ_Λ να φαινεται σαν καρδιογραφημα ρε αδερφε! Τοση φαντασια εχεις, στο καλλιτεχνικο ομως... δεν το εχεις!

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio is back View Post
    Μαγκαιβερ αντι για παυλες κανε κατι τετοιο.. __Λ_Λ_Λ_Λ_Λ_Λ___Λ_Λ___Λ_Λ______Λ_Λ να φαινεται σαν καρδιογραφημα ρε αδερφε! Τοση φαντασια εχεις, στο καλλιτεχνικο ομως... δεν το εχεις!

mnimonio , σου ειπα σβησε και τα δικα σου ποστ , 1) μην φας ποιντς , 2 ) γραφω το επαγγελμα μου , κακως , σβηστα ΤΩΡΑ , και θα σβησω και αυτο που γραφω , καλοπροαιρετα το λεω .........

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    mnimonio , σου ειπα σβησε και τα δικα σου ποστ , 1) μην φας ποιντς , 2 ) γραφω το επαγγελμα μου , κακως , σβηστα ΤΩΡΑ , και θα σβησω και αυτο που γραφω , καλοπροαιρετα το λεω .........
    Να φαω ποιντς για ποιο λογο?? Ειδες ποσο σε εχουν αφησει να σουλατσαρεις , να λες οτι θες και απο την αλλη να κουνας και το δαχτυλο? Δεν σε εβρισα , αν κρινει η διαχειριση οτι κατι πρεπει να σβηστει να το κανει και να μου δωσει και ποντους. Μονος σου ανεφερες το επαγγελμα σου εκανες κρα για κατι τετοιο και τωρα μπηκες ως θιγμενος?? Πραγματικα αν η διαχειριση σε ανεχτει και αυτη την φορα να παει να κοιταχτει.. τερμα η κουβεντα τωρα

Senior Member
    Οπως νομιζεις ..........................δεν εχω γραψει κατι επιληψιμο ..................oσο κι αν σου φαινεται περιεργο , για σενα το κανω , οχι για μενα , πλην του επαγγελματος μου , που δεν θελω να ειναι γνωστο ...............και υπαρχει μελος που μπορει να επιβεβαιωσει οτι λεω αληθεια .......................οποτε προς τι τα γελια ? αστειο ειναι ?

Senior Member
    Οπως νομιζεις ..........................δεν εχω γραψει κατι επιληψιμο ..................
    Δεν χτυπαω ποτε αναφορες ΜΗΝ ΣΚΙΑΖΕΣΑΙ (εκτος σπανιων περιπτωσεων)!! Αν δεν γραφεις κατι επιληψιμο γιατι τοτε σβηνεις αυτα που γραφεις? Σβηνεις , τροποποιεις.. και απο πανω κανεις και υποδειξεις. Τουλαχιστον φανηκε η ψευτια και η πονηρια που σε διεπει .. ειναι τρομακτικο!!
    Αντε καληνυχτες..

Senior Member
    Οπως νομιζεις ..........................δεν εχω γραψει κατι επιληψιμο ..................oσο κι αν σου φαινεται περιεργο , για σενα το κανω , οχι για μενα , πλην του επαγγελματος μου , που δεν θελω να ειναι γνωστο ...............και υπαρχει μελος που μπορει να επιβεβαιωσει οτι λεω αληθεια .......................οποτε προς τι τα γελια ? αστειο ειναι ?
    Συνεχιζεις και εκτιθεσαι .. ΔΕΝ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ ΠΟΤΕ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙΣ.. δεν ανεφερα καν κατι τετοιο στην συζητηση (ο θεος να την κανει) .. Αντε γεια χρυσε μου

Senior Member
    Δεν χτυπαω ποτε αναφορες ΜΗΝ ΣΚΙΑΖΕΣΑΙ (εκτος σπανιων περιπτωσεων)!! Αν δεν γραφεις κατι επιληψιμο γιατι τοτε σβηνεις αυτα που γραφεις? Σβηνεις , τροποποιεις.. και απο πανω κανεις και υποδειξεις. Τουλαχιστον φανηκε η ψευτια και η πονηρια που σε διεπει .. ειναι τρομακτικο!!
    Αντε καληνυχτες..
    Bρε ανοητη , δεν σου περναει απ το μυαλο οτι καποιος μπορει ναναι καλοπροαιρετος , και να μην θελει ΕΣΥ να εκτεθεις ? για ποια ψευτια και πονηρια μιλας ? μονο το επαγγελμα μου ηθελα να κρυψω .........

Senior Member
    Eαν σε ανεχτει και αυτη την φορα η διαχειριση τοτε κατι δεν παει καλα.. ειναι η τελευταια μου κουβεντα. Νανι!

Senior Member
    Πορομ πομ πον , ποροπο πορομ πομ περο περο ποροπο, πορομ πομπερο περο , ποροπο πορομπομ πον .... Καλημέρα και καλή εβδομάδα

Senior Member
    τα ιδια παντελακη μου,τα ιδια παντελη μου...
    που τον θυμηθηκα παλι αυτον τον καημενο? ουτε να πεθανει δεν μπορει κανεις με αυτο το φορουμ..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    τα ιδια παντελακη μου,τα ιδια παντελη μου...
    που τον θυμηθηκα παλι αυτον τον καημενο? ουτε να πεθανει δεν μπορει κανεις με αυτο το φορουμ..
    Όχι, κανένας δεν μπορεί, αν δε πάρει το ΟΚ από εδώ πρώτα

Senior Member
    Eαν σε ανεχτει και αυτη την φορα η διαχειριση τοτε κατι δεν παει καλα.. ειναι η τελευταια μου κουβεντα. Νανι!

Ti καταλαβαμε , mnimonio, λογομαχησαμε στην κυριολεξια για το τιποτα , μακαρι να ειναι η τελευταια φορα , και απο τις δυο πλευρες , δεν ριχνω το φταιξιμο σε κανεναν .......