Results 4,741 to 4,755 of 20693
Thread: ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ;
-
27-02-2016, 22:33 #4741
Στόχος είναι να σκεφτόμαστε πάντα θετικά και να προσπαθούμε για το καλύτερο για εμάς και τους γύρω μας
- 27-02-2016, 22:48 #4742
28-02-2016, 01:51 #4743
Αυτος ο κοσμος οντως δεν θα αλλαξει ποτε, καθαρη παρανοια, ηταν, ειναι, και θα ειναι για παντα.
Νιωθω οτι πνιγομαι με αυτα που συμβαινουν γυρω μου, στην ελλαδιτσα μου.
Ας ειμαστε γεροι και δυνατοι, να τα αντιμετωπισουμε και πανω απ ολα να παραμεινουμε ψυχραιμοι, οσο μπορουμε, για μας και για τους γυρω μας.
28-02-2016, 08:47 #4744
28-02-2016, 17:21 #4745
σκέφτομαι κι ολο κι αναροτιεμαι!! τι είναι αυτό που μου συμβαινει!! Δε ξερω εάν είμαι ο ατυχος οπου εγεννηθει με αυτό το κουσουρι - όπως κι με αλλα δευτερευουσις σημασεις κουσούρια όπως η δυσλεξια, όπως ότι είμαι αριστεροχηρ, η το ότι εχω ιγμοριτιδα ,αλλα κι αλλα κουσούρια που ειτες τα χα σαν ηρθα στο κοσμο τουτον ειτες αποκτηθεί στην πορεια μου σε αυτό τον κοσμο - το ζητημα κι αυτό που ολον σκέφτομαι είναι ότι πριν μηνες! κι μετα από μια υποτροπημου - τι χαζος ειμουν τοσους μηνες καθαρος κι εκαμα την βλακεια - σαν ειχα πιει δυαφορες ουσιες! κι σαν απεγνοσμενα επινα με σκοπο να σταματησει η καρδουλαμου να χτυπα! η προσπαθώντας να γινει το λεγομενο ''μπερδεμα' της συχνότητας αναπνοης με την εγκεφαλικη εντολη οπου δλδη πνευμονικον ειδιμα κι θανατος! ξαφνου λοιπον εμφανησθει εμπρος μου ενας αγιος! εξ ουρανου , Από τον θεο δλδη! δε ηταν ψεμα! αυτό που ακολουθησαι κι οσα μου εδωσε να καταλαβω δεν είναι παρεσθησεις ουτε εχω σκοπο να πω ψεματα ,ηταν παρα πολύ πραγματικο! από εκεινη τη στιγμη λοιπον αλλαξα τη προσωπικη μου κοσμοθεορεια! κι εχω αρχισει να πιστευω στο θεο!!
αυτό που σκέφτομαι είναι ότι είναι πολύ δυσκολο! διοτις προσωπικα για ιδεολογικούς λογους - είμαι αριστερος αθεος- σκέφτομαι το ποσο δυσκολο μου είναι να αλλαξω!! αλλα αφου εμφανισθεί εμπρος μου τι να καμω?? πηγα σε καποιον ειδικο κι μου ειπε ότι λυπατε αλλα πλεον εχω ψυχιατρικα προβλήματα! ότι είμαι αρρωστος ! κι ότι πρεπει αμεσα να ακολουθησω θεραπεια! πηγα όμως κι σε έναν ιερεα! κι μου ειπε το αντιθετο! μου ειπε ότι είμαι μια χαρα κι ότι απλος εμφανησθει εμπρος μου αγγελος κι μου μετεφερε το μηνυμα του θεου! κι ότι πρεπει να το ακουσω κι να μην σκεφτω ουτε καν να παω σε ψυχιατρο! διοτις είναι αθεοι , είναι εναντι του χριστου κι μου ειπε ότι πολλοι από τους ψυχιατρους είναι δουλοι καποιας αλλης δυναμη ! δυναμης που είναι εναντια στον χριστο μας κι στην ορθοδοξην πιστη μας!! ακομα σκέφτομαι τι να καμω!!
28-02-2016, 17:28 #4746
" αλλα αφου εμφανισθεί εμπρος μου τι να καμω?? πηγα σε καποιον ειδικο κι μου ειπε ότι λυπατε αλλα πλεον εχω ψυχιατρικα προβλήματα! ότι είμαι αρρωστος ! κι ότι πρεπει αμεσα να ακολουθησω θεραπεια! πηγα όμως κι σε έναν ιερεα! κι μου ειπε το αντιθετο! μου ειπε ότι είμαι μια χαρα κι ότι απλος εμφανησθει εμπρος μου αγγελος κι μου μετεφερε το μηνυμα του θεου! κι ότι πρεπει να το ακουσω κι να μην σκεφτω ουτε καν να παω σε ψυχιατρο! διοτις είναι αθεοι , είναι εναντι του χριστου κι μου ειπε ότι πολλοι από τους ψυχιατρους είναι δουλοι καποιας αλλης δυναμη ! δυναμης που είναι εναντια στον χριστο μας κι στην ορθοδοξην πιστη μας!! ακομα σκέφτομαι τι να καμω!!"
Εαν εμφανιζεται κατοπιν ουσιων κατι παιζει, εαν εμφανιζεται διχως ουσιες και κανεις διαλογο τοτε κατι αλλο παιζει. Υπαρχουν και Ψυχιατροι στο Αγιο Ορος που υποστηριζουν σε καποιες περιπτωσεις την αγωγη με φαρμακα. Μονος σου ζεις ? Αν ζεις μονος σου δεν ξερω αν θα εντοπισεις ακριβως τι παιζει.
Μολις διαβασα οτι παλευεις χρονια με τις ουσιες, αν αυτο που ακουσες και ειδες σου δινει δυναμη να μην κανεις χρηση ουσιων δεν νομιζω οτι πεφτει λογος στον καθεναν τι ειναι.
Δηλαδη σε αλλους ανθρωπους η Πιστη σε μια ανωτερη δυναμη δινει τα παντα και αλλαζουν εντελως ζωη και σε αλλους Οχι.
Εσυ νιωθεις ασχημα επειδη εισαι αριστερος και αθεος ? Οχι επειδη ξανα εκανες χρηση ?Last edited by Constantly curious; 28-02-2016 at 18:05.
"Make sure your worst enemy isn't you"
28-02-2016, 23:42 #4747WhyAlwaysMe?Guest.................................................. ...........
Last edited by WhyAlwaysMe?; 29-02-2016 at 00:15.
29-02-2016, 00:02 #4748WhyAlwaysMe?GuestΌτι παρέκκλινα λίγο από την σωστή διατροφή χθες........
Τεράστιο λάθος.........
29-02-2016, 08:16 #4749
Γαλήνη, μακριά από ψυχοφθόρα άτομα, δηλαδή μοναξιά ή συναναστροφή με τετοια άτομα απλά για να μου καλύπτουν ανάγκες και κενά?
Τη γαλήνη μακριά από τετοιους ανθρωπους τη βρίσκω άμα γεμίζω τον χρόνο μου δημιουργικά και συνεχίσω να συχνάζω σε χώρους (πχ καφέ, μπαρ) όπου πριν σύχναζα μαζί τους, αλλά τωρα μόνος. Από τη στιγμή που η επικοινωνία μαζι τους ήταν από σχεδόν ανύπαρκτη μέχρι ψυχοφθόρα σίγουρα δεν μιλάμε για μεγαλη απώλεια. Κι αμα βρίσκομαι κάπου το θέμα είναι το πως σκέφτομαι για να νιώθω και να περνώ καλά, έστω μόνος.
Με έχει πιάσει και μια ταση φυγής, ήτοι απομάκρυνσης από ανθρώπους που μου τη δίνουν στα νευρα, που δεν τους πάω, που με ενοχλούν πράγματα στη συναναστροφή μαζί τους.
Οι σχεσεις μου με πλείστους από τους υποτίθεται κοντινούς μου,χαρακτηρίζονται από ελλειψη σεβασμού, αδιαφορία προς το πρόσωπο μου, συγκρούσεις.γιάννης
29-02-2016, 11:33 #4750
29-02-2016, 15:04 #4751WhyAlwaysMe?GuestΌτι για κάποιον λόγο,η αυτοπεποίθηση μου δεν έχει ανέβει
Παρόλο που πάω γυμναστήριο από τον Ιούλιο.Γιατί όμως να συμβαίνει αυτό;
29-02-2016, 15:12 #4752
29-02-2016, 15:38 #4753WhyAlwaysMe?GuestCc,ξέρεις πόσο το θέλω και πόσο ζηλιάρης είμαι.
29-02-2016, 16:08 #4754
29-02-2016, 21:33 #4755
γουαι ακου κι εσυ τα γραφω και για σενα αλλα και για ολουσ εχω σχιζοφρενεια δεκα χρονια οδηγαω εχω γυρισει ολη την ελλαδα εχω γνωρισει καταπληκτικεσ γυναικεσ αστειεσ εξυπνεσ ομορφεσ τα παντα με λεφτα αφραγκεσ με ψυχη ειδα πολυ λιγεσ
και για να ζησεισ θελει ψυχη το λοιπον ολεσ μου δωσανε χυλοπιτα γτ με περασαν για φρικιο πρεαζακι και δεν ξερω εγω τι αλλο σε καμια δεν ειπα οτι εχω προβλημα σε καμια δεν κλαυτικα για να γαμησω πηγα να το παιξω με την αξια μου κι εξηγω σαραβαλακι γρηγορη οδηγηση χαβαλε και γνωσεισ σε πληροφορω ολεσ χυλοπιτα απο εμφανιση ασχημοσ εγω αυτεσ ομορφεσ βλακεισ που ειπα απειρεσ παντα γελουσανε οταν προσπαθεισ να τισ κανεισ να γελασουνε γελανε τελοσ παντων δεν στισ λεω υποκριτριεσ που ειναι ολεσ τουσ αλλα σου λεω εγγυημενα οτι δν εχουνε ψυχη και στο λεω κι εσενα τσαμπα παιδευεσαι δεν αξιζουν ουτε ενα φαι δε ξερουν να φτιαχνουν οι περισσοτερεσ και ειναι πολυεξοδεσ αυτοκινητακι ρουχα κλπ τσαμπα παιδευεσαι εχουν βαλει λουκετο στην καρδια απο πολυ μικρεσ και δεν αγαπανε ουτε τα αντερα τουσ κι αμα αγαπησουν αγαπουν εξαρτιτικα οι καλυτερεσ γκομενεσ που συναντησα ποτε ειναι σερβιτορεσ γραμματεισ τετοια γτ τισ νοσηλευτριεσ βαζω αστερι και για τισ γιατρινεσ βαζω αστερι τι θελω να πω οτι αν δεν εχει ψυχη μην ασχολεισαι αν εχει πηγαινε και στην κολαση για παρτι τησ φιλικα στα λεω ξανα αλλα δεν προκειται να καταλαβεισ ποτε εσυ εχεισ καλλο στον εγκεφαλο οχι ψυχολογικαΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))