ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 318
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 318 of 1380 FirstFirst ... 2182683083163173183193203283684188181318 ... LastLast
Results 4,756 to 4,770 of 20693
    WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Γουαι, Γουαι, ξέρω ή εστω μπορώ να φανταστώ οτι ξερω.
    Το ζητημα ειναι να σε κανει πιο λειτουργικο και οχι μιζερο.
    Δεν υπαρχει στοχος χωρις κοπο. Το ξερεις ως φραση. Το να το ζησεις ως το μεδουλι ειναι αυτο που θα σε πεισει.
    Μα είναι ο στόχος της ζωής μου.
    Θεωρείς ότι υπάρχει κάτι σημαντικότερο για εμένα?

Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Μα είναι ο στόχος της ζωής μου.
    Θεωρείς ότι υπάρχει κάτι σημαντικότερο για εμένα?
    Ναι.
    Αποδοχη εαυτου, αγαπη εις εαυτον, αγαπη και κατανοηση στον διπλανο.
    Δημιουργικοτητα, παραγωγικοτητα, αξιοπρεπεια, Φιλια, εξελιξη.

Αυτη τη περιοδο της ζωης σου το σημαντικοτερο για εσενα ειναι αυτο που εχεις ορισει.
    Θελω να πιστευω ομως οτι μπορουμε να ανεβουμε και ψηλοτερα βουνα και να ανακαλυψουμε νεους στοχους.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Θα στο πω απλα ξανα με αλλα λογια το να πασ με μια ωραισ ειναι το βραβειο σου απο αυτην το βραβειο σπυ γτ εχεισ λεφτα γτ εισαι εξυπνοσ γτ φερεσαι καλα γτ μιλασ ωραια γτ εισαι ομορφοσ γτ εχεισ καλη δουλεια γτ περνσει καλα μαζι σου κλπ δεσ τωρα τι κανεισ απο αυτα για να παρεισ το βραβειο σου ειλικρινα ψηλε σκασ γαιδαρο
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Elis μου, τι κανεις ? πως εισαι ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Θα στο πω απλα ξανα με αλλα λογια το να πασ με μια ωραισ ειναι το βραβειο σου απο αυτην το βραβειο σπυ γτ εχεισ λεφτα γτ εισαι εξυπνοσ γτ φερεσαι καλα γτ μιλασ ωραια γτ εισαι ομορφοσ γτ εχεισ καλη δουλεια γτ περνσει καλα μαζι σου κλπ δεσ τωρα τι κανεισ απο αυτα για να παρεισ το βραβειο σου ειλικρινα ψηλε σκασ γαιδαρο
    χαχαχαχααχαχαχαχαχα!
    συνηθως ζοριζομαι που δεν βαζεις πουθενα σημεια στιξης, ελις, αλλα αυτη την φορα το διασκεδασα
    δεν καταλαβες τι κανει ο γουαι? ελπιζει να βρει ψυχοπονιαρα στο ιψυ να του πει "εγω ειμαι ομορφη και θα σου κατσω γιανα σταματησεις να μας πρηζεις ΑΛΛΑ ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΦΡΙΛΑ ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ, ΒΑΡΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΜΟΛΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!!!"

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    χαχαχαχααχαχαχαχαχα!
    συνηθως ζοριζομαι που δεν βαζεις πουθενα σημεια στιξης, ελις, αλλα αυτη την φορα το διασκεδασα
    δεν καταλαβες τι κανει ο γουαι? ελπιζει να βρει ψυχοπονιαρα στο ιψυ να του πει "εγω ειμαι ομορφη και θα σου κατσω γιανα σταματησεις να μας πρηζεις ΑΛΛΑ ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΦΡΙΛΑ ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ, ΒΑΡΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΜΟΛΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!!!"
    Χαλάρωσε,θα πάθεις τίποτα......

Banned
    " αλλα αφου εμφανισθεί εμπρος μου τι να καμω?? πηγα σε καποιον ειδικο κι μου ειπε ότι λυπατε αλλα πλεον εχω ψυχιατρικα προβλήματα! ότι είμαι αρρωστος ! κι ότι πρεπει αμεσα να ακολουθησω θεραπεια! πηγα όμως κι σε έναν ιερεα! κι μου ειπε το αντιθετο! μου ειπε ότι είμαι μια χαρα κι ότι απλος εμφανησθει εμπρος μου αγγελος κι μου μετεφερε το μηνυμα του θεου! κι ότι πρεπει να το ακουσω κι να μην σκεφτω ουτε καν να παω σε ψυχιατρο! διοτις είναι αθεοι , είναι εναντι του χριστου κι μου ειπε ότι πολλοι από τους ψυχιατρους είναι δουλοι καποιας αλλης δυναμη ! δυναμης που είναι εναντια στον χριστο μας κι στην ορθοδοξην πιστη μας!! ακομα σκέφτομαι τι να καμω!!"

Εαν εμφανιζεται κατοπιν ουσιων κατι παιζει, εαν εμφανιζεται διχως ουσιες και κανεις διαλογο τοτε κατι αλλο παιζει. Υπαρχουν και Ψυχιατροι στο Αγιο Ορος που υποστηριζουν σε καποιες περιπτωσεις την αγωγη με φαρμακα. Μονος σου ζεις ? Αν ζεις μονος σου δεν ξερω αν θα εντοπισεις ακριβως τι παιζει.
    Μολις διαβασα οτι παλευεις χρονια με τις ουσιες, αν αυτο που ακουσες και ειδες σου δινει δυναμη να μην κανεις χρηση ουσιων δεν νομιζω οτι πεφτει λογος στον καθεναν τι ειναι.
    Δηλαδη σε αλλους ανθρωπους η Πιστη σε μια ανωτερη δυναμη δινει τα παντα και αλλαζουν εντελως ζωη και σε αλλους Οχι.
    Εσυ νιωθεις ασχημα επειδη εισαι αριστερος και αθεος ? Οχι επειδη ξανα εκανες χρηση ?
    Το ενδιαφερον σου για το προβλημαμου νομιζω κι συμπερανω από τον τροπο και από την αισθητηκη της γραφης σου ότι είναι καθαρα ανθρωπιστικο! δε ξερω εάν καμω λαθος ειτε πεφτω μεσα αλλα θα ηθελα να σε ευχαριστισω κι μονον για το ότι νιαζεσαι, κι μονον για το ότι μου προτείνεις να καμω πραματα προς το καλο μου!
    Η μορφη αυτή οπου εμφανησθει εμπρος μου οσο περναν οι μερες γινετε ολο κι πιο θολη η αναμνηση της! το θεμα είναι ότι οντως εμφανησθει! αυτό που ηθελε να μου περασει στο μυαλο είναι ότι πρεπει να ξανα γινω αμεσα καλα! ότι υπαρχει λογος που πρεπει να γινω καλα διοτις με περιμενει κατι! μαλον πρεπει να κανω κατι ! δε ξερω τι! Είναι αληθεια δε λεω ψεματα ξερω ότι ακούγετε τρελο! ποσο μαλον για εμενα οπου ειμουν ιδεολογικα αντίθετος σε όλα αυτά! μαλιστα με καθαρη αποψη! με καθετη φιλοσοφια κι σταση ζωης απέναντι σε κάθε μορφη εξουσιας ακομα κι αυτή του θεου! , το θεμα είναι ότι ο τροπος οπου μου εμφανησθει αυτό ηταν με ένα νοημα τιμοριτικο για την ως σημερα σταση ζωης μου! ισως θα πρεπει να μετανοιωσω για το ότι τοσο καιρο ειμουν αθεος!
    Δεν το λεω στους γυρο μου, διοτις ξερω ότι κανεις δε θα με πιστεψει! το μονον που κανει εντυπωση σε καποιους είναι ότι στην δουλεια λεω καποιες προσευχες κι με κοιταν παραξενα! ότι εχω αρχισει να λεω συνεχως λογια κι δυαφορα στοιχεια της εκκλησειας οπου προσπαθω να τα μαθω απεξω! επισης κανονιζω να παω αγιον ορος κι σκέφτομαι σοβαρα να μεινω εκει μονημα! ειδη προσπαθω να βαλω σε ταξη καποιες υποχρεοσεις μου ώστε να μην εχω εκρεμοτητες εάν μου πει ο ΘΕΟΣ ότι πρεπει να μεινω για παντα εκει! αυτό που φοβάμαι είναι να μην με βαλει να καμω πραματα που δε θελω!! αυτό με τρομαζει!! φοβάμαι οσο τπτα το να εμφανησθει ξανα κι να μου πει ότι πρεπει να καμω καποια πραματα που δεν θελω!!

Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    Το ενδιαφερον σου για το προβλημαμου νομιζω κι συμπερανω από τον τροπο και από την αισθητηκη της γραφης σου ότι είναι καθαρα ανθρωπιστικο! δε ξερω εάν καμω λαθος ειτε πεφτω μεσα αλλα θα ηθελα να σε ευχαριστισω κι μονον για το ότι νιαζεσαι, κι μονον για το ότι μου προτείνεις να καμω πραματα προς το καλο μου!
    Η μορφη αυτή οπου εμφανησθει εμπρος μου οσο περναν οι μερες γινετε ολο κι πιο θολη η αναμνηση της! το θεμα είναι ότι οντως εμφανησθει! αυτό που ηθελε να μου περασει στο μυαλο είναι ότι πρεπει να ξανα γινω αμεσα καλα! ότι υπαρχει λογος που πρεπει να γινω καλα διοτις με περιμενει κατι! μαλον πρεπει να κανω κατι ! δε ξερω τι! Είναι αληθεια δε λεω ψεματα ξερω ότι ακούγετε τρελο! ποσο μαλον για εμενα οπου ειμουν ιδεολογικα αντίθετος σε όλα αυτά! μαλιστα με καθαρη αποψη! με καθετη φιλοσοφια κι σταση ζωης απέναντι σε κάθε μορφη εξουσιας ακομα κι αυτή του θεου! , το θεμα είναι ότι ο τροπος οπου μου εμφανησθει αυτό ηταν με ένα νοημα τιμοριτικο για την ως σημερα σταση ζωης μου! ισως θα πρεπει να μετανοιωσω για το ότι τοσο καιρο ειμουν αθεος!
    Δεν το λεω στους γυρο μου, διοτις ξερω ότι κανεις δε θα με πιστεψει! το μονον που κανει εντυπωση σε καποιους είναι ότι στην δουλεια λεω καποιες προσευχες κι με κοιταν παραξενα! ότι εχω αρχισει να λεω συνεχως λογια κι δυαφορα στοιχεια της εκκλησειας οπου προσπαθω να τα μαθω απεξω! επισης κανονιζω να παω αγιον ορος κι σκέφτομαι σοβαρα να μεινω εκει μονημα! ειδη προσπαθω να βαλω σε ταξη καποιες υποχρεοσεις μου ώστε να μην εχω εκρεμοτητες εάν μου πει ο ΘΕΟΣ ότι πρεπει να μεινω για παντα εκει! αυτό που φοβάμαι είναι να μην με βαλει να καμω πραματα που δε θελω!! αυτό με τρομαζει!! φοβάμαι οσο τπτα το να εμφανησθει ξανα κι να μου πει ότι πρεπει να καμω καποια πραματα που δεν θελω!!
    Ενα λεπτο, οταν ο ανθρωπος μετανιωνει για ορισμενα του θεματα, νιωθει ΤΥΨΕΙΣ, οι αρχαιοι τις ελεγαν Ερινυες, οι τυψεις οδηγουν και σε ψυχικα σκαλωματα. Εαν ο Θεος θελει κατι απο εσενα, δεν νομιζω οτι θελει να σε βλαψεις επειδη δεν πιστευες οτι υπαρχει.
    Με ανησυχει η φραση σου - θελει να καμω πραγματα που δεν θελω-
    τι σου ζηταει να κανεις ? αν ειναι κατι επικυνδηνο ανησυχω και εγω.

Δουλευεις λοιπον, ασε τους αλλους να κοιτανε, προσεχευσαι δεν μπινελικωνεις. Δευτερον, δεν ειναι απλο θεμα να τα παρατησεις ολα και να μπεις σε μια μονη ειδικα οπως το Αγιο ορος. Τριτον ποσο καιρο εισαι καθαρος απο ουσιες ?
    Χρειαζεσαι εναν ανθρωπο με εμπειρια και καλοσυνη στην ψυχη του να σε βοηθησει να κανεις σωστα βηματα. Λες, ο ψυχιατρος λεει φαρμακα - αν τα παρεις, πες του ποσα δοκιμασες και δεν σε βοηθησαν, πες του οτι η αναγκη σου για την ουσια την αλλη ειναι μεγαλυτερη. Αν πας σε πνευματικο να πας σε πνευματικο λιγο πιο προχω, να ξερει απο ψυχιατρικη, μη σου πει μονον ΕΙΣΑΙ ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ σου αξιζουν μονο Τιμωριες ( ναι υπαρχουν κατι σκληροπυρηνικοι ) και δεν εχεις ελεος. Δεν ειναι ολοι οι πνευματικοι για ολους τους ανθρωπους, πως να στο πω, αλλοι ειναι μεχρι και κουτσομποληδες, αλλοι ειναι μονον την τιμωριας, αλλοι ειναι ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ. Νομιζω στο τελευταιο πρεπει να στραφεις,

Μπορεις να μην πεις στους δικους σου οτι τον ειδες καταματα, αλλα οτι ειδες ενα ονειρο, αν ξερουν καποιον καλο πνευματικο πως εχεις αναγκη να μιλησεις.

Senior Member
    Σκέφτομαι το ραντεβού μου με την ψυχολόγο σήμερα και πόσο δύσκολο μου είναι να ετοιμαστώ...αντ' αυτού θέλω να κοιμηθώ και δεν ξέρω τι να κάνω...έχει κανείς να μου προτείνει κάποια λύση που θα το κάνει ευκολότερο; Πρέπει να λουστώ αλλά εγώ θέλω να κοιμηθώ...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Σκέφτομαι το ραντεβού μου με την ψυχολόγο σήμερα και πόσο δύσκολο μου είναι να ετοιμαστώ...αντ' αυτού θέλω να κοιμηθώ και δεν ξέρω τι να κάνω...έχει κανείς να μου προτείνει κάποια λύση που θα το κάνει ευκολότερο; Πρέπει να λουστώ αλλά εγώ θέλω να κοιμηθώ...
    Κυκνε μην αναβαλλεις τα ραντεβου σου, σπρωξου με το ζορι ριξε νερο, καντα ολα μηχανικα και πηγαινε. Οσο και να βαριεσαι. Κανουν καλο οι συνεδριες.

Senior Member
    Κυκνε μην αναβαλλεις τα ραντεβου σου, σπρωξου με το ζορι ριξε νερο, καντα ολα μηχανικα και πηγαινε. Οσο και να βαριεσαι. Κανουν καλο οι συνεδριες.
    Θα πάω απλά έκανα την ερώτηση μήπως και μπορέσει κάποιος με κάποια ιδέα να μου κάνει τη διαδικασία πιο εύκολη...δεν βαριέμαι, κουράγιο δεν έχω, θέλω να κοιμηθώ για να μην σκέφτομαι τίποτα...μόλις τελειώσω τον καφέ μου θα προσπαθήσω να πάω στο μπάνιο...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Θα πάω απλά έκανα την ερώτηση μήπως και μπορέσει κάποιος με κάποια ιδέα να μου κάνει τη διαδικασία πιο εύκολη...δεν βαριέμαι, κουράγιο δεν έχω, θέλω να κοιμηθώ για να μην σκέφτομαι τίποτα...μόλις τελειώσω τον καφέ μου θα προσπαθήσω να πάω στο μπάνιο...
    Κυκνακο μου, σου εχω συμπαθεια μεγαλη αλλά δεν υπαρχει ευκολος τροπος οταν κανουμε κατι το οποιο μας φαινεται δυσκολο. Ενα ειναι το σημαντικο. Να το κανουμε. Εδω προκειται για τη συνεδρια σου. Θα πας να μιλησεις για εσενα. Θα κανεις κατι ΜΟΝΟΝ για εσενα. Ναι... υπαρχουν ολοι εκεινοι οι φοβοι που λενε τα δικα τους. Αλλά το αποτελεσμα αξιζει τον κοπο.

Ελα κυκνακο μου, καλο λουσιμο και καλη συνεδρια.

Senior Member
    Κυκνακο μου, σου εχω συμπαθεια μεγαλη αλλά δεν υπαρχει ευκολος τροπος οταν κανουμε κατι το οποιο μας φαινεται δυσκολο. Ενα ειναι το σημαντικο. Να το κανουμε. Εδω προκειται για τη συνεδρια σου. Θα πας να μιλησεις για εσενα. Θα κανεις κατι ΜΟΝΟΝ για εσενα. Ναι... υπαρχουν ολοι εκεινοι οι φοβοι που λενε τα δικα τους. Αλλά το αποτελεσμα αξιζει τον κοπο.

Ελα κυκνακο μου, καλο λουσιμο και καλη συνεδρια.
    ♥ Να 'σαι καλά βρε cc...κι εγώ σε συμπαθώ πολύ...απλά θα ήθελα να μπορούσα να πιάσω το μαλλί μια κοτσίδα και να βγω έξω χωρίς να με παρεξηγήσει κανείς αλλά δεν γίνεται άλλωστε όπως λένε "η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά"...απλά είναι μέρες που ακόμα και κάτι τόσο απλό μου φαίνεται δύσκολο...και να δω τι θα πω και στη συνεδρία, τώρα τα έχω μπερδεμένα αλλά έχω μια διαίσθηση πως όταν πάω θα μου βγουν αυτά που πρέπει να πω, τα προβλήματα...

♥ Να 'σαι καλά βρε cc...κι εγώ σε συμπαθώ πολύ...απλά θα ήθελα να μπορούσα να πιάσω το μαλλί μια κοτσίδα και να βγω έξω χωρίς να με παρεξηγήσει κανείς αλλά δεν γίνεται άλλωστε όπως λένε "η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά"...απλά είναι μέρες που ακόμα και κάτι τόσο απλό μου φαίνεται δύσκολο...και να δω τι θα πω και στη συνεδρία, τώρα τα έχω μπερδεμένα αλλά έχω μια διαίσθηση πως όταν πάω θα μου βγουν αυτά που πρέπει να πω, τα προβλήματα...
    Αυτο ειναι το καλο της συνεδριας, πας , δεν ξερεις τι θα πεις, αλλά παντα κατι λεγεται !!! Βαλε και ενα απο τα καινουργια σου μπλουζακια. <3

Senior Member
    Αυτο ειναι το καλο της συνεδριας, πας , δεν ξερεις τι θα πεις, αλλά παντα κατι λεγεται !!! Βαλε και ενα απο τα καινουργια σου μπλουζακια. <3
    Ναι, όντως πάντα κάτι βγαίνει από την ψυχή... Και μετά ξαλαφρώνεις λίγο...

Θα διαλέξω ένα και θα βάλω... Αύριο μπορεί να πάω να πάρω και τζην, είδα ένα ωραίο τις προάλλες, είχε ένα σχεδιάκι σαν κεντημένο...