Results 4,786 to 4,800 of 20693
Thread: ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ;
-
02-03-2016, 19:43 #4786
- 02-03-2016, 20:14 #4787
Οσεσ μιλατε μονο για σχεσεισ ανοιξτε ενα λακο κ πεστε ολεσ μεσα με μενα μην πατε ποτε χεστηκα αλλα οι μονεσ που αξιζουν τελικα ειναι οι πουτανεσ κ ψυχη εχουνε κ δεν υποκρινονται συνεχεια κ να αγαπησουν ξερουν οχι αυτο το η χαλακι η *******κι ζωα ειστε ορθια ειστε κι ετσι τουσ βλεπετε ολουσ ο αντρασ παραγει κι η γυναικα δεχεται αλλα ειστε εκμεταλευτριεσ κ αχρηστεσ γτ αν κανατε δουλεια δε θα σασ λεγανε πουτανεσ καλα κανω εγω κι ερωτευομαι πουτανεσ σιγουρα μεγαλυτερη αξια απο ορθια ζωα τουλαχιστον αυτεσ εχουν ψυχη συμφωνα με τα δικα μου κριτηρια ειναι κατα πολυ
καλυτερεσ γτ εχουνε ψυχη περα απο ομορφια παλι καλα που εβαλα κι εγω λουκετο στην καρδια κι ετσι τωρα ειμαστε ιδιοιΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
02-03-2016, 20:15 #4788
Η χαλακι η *******κι
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
02-03-2016, 20:29 #4789
Βρηκαμε επιτελουσ γτ ειστε τοσο αχρηστεσ μαντεψτε γτ εγω δε λεω αλλα ειστε ζωα ορθια κι ετσι τουσ βλεπετε ολουσ οσο κραταει το καλο αγαπουλεσ καρδουλεσ μεχρι τον επομενο μαλακα κ τελικα παντρευεσται κ εχετε εξαντληθει δε μπορειτε να ζησετε τι προσφερει ο μαλακασ αυτα με αυτον το μαλακα θα παμε μεχρι να γνωρισουμε καλυτερο μολισ γνωρισουμε τον καλυτερο τα ξεχναμε ολα κ παμε στον καλυτερο κ μετα ανοιγουμε σπιτι κ δεν ξερουμε ουτε καφε να κανουμε αλλα εχουμε τον μαλακα
02-03-2016, 22:23 #4790
elis στην σημερινη εποχη δεν χρειαζονται ενδιασμοι για το αλλο φυλο για ενοχες δεν συζηταω εχουνε ξεπεραστει εδω και καιρο.φορα την μασκα σου οπως και καποιες απο αυτες μην τις τσουβαλιαζουμε ολες και παιξε μπαλα.εγω δεν μπορω να το κανω δεν ξοδευω ενεργεια για τετοιες καταστασεις.τωρα αν ειναι εκμεταλευτριες και ψαχνουν τον μαλακα αυτα παιζουνε αλλα μην τσουβαλιαζεις ρε φιλε.οι πουτανες και οι τρανς απο καποιες ειναι πολυ πιο ξεκαθαρες.
Wenn du träumen kannst,kannst du tun!
03-03-2016, 10:34 #4791
Συμφωνώ ότι είναι απίστευτα κουραστική η κλάψα περί σχέσεων. Και άκρως ταπεινωτική η δήλωση ότι κάποιος θα έκανε τα πάντα για να είναι σε σχέση. ΑΛΛΑ δεν θεωρώ ότι αυτές οι συμπεριφορές και οι δηλώσεις προέρχονται μόνο από γυναίκες και φυσικά ούτε τις κάνουν όλες οι γυναίκες. Αυτές οι συμπεριφορές είναι κουραστικές από όποιο φύλο και αν προέρχονται και σε βάζουν σε σκέψεις για το τι άτομα έχουν τέτοιες προτεραιότητες - πόσο κενοί πρέπει να είναι όπως είπες που απλά ψάχνουν κάποιον να γατζωθούν.
03-03-2016, 11:04 #4792
Σωστα melissa, σκεφτηκα ομως κατι ακομα η πρωινη διαυγεια ευθυνεται, οτι δεν εξαρταται και απο την μικρη ηλικια ? δλδ οσο πιο μικρος τοσο πιο απορροφημενος απο τον τομεα σχεσεις ? Οχι οτι ειναι κανονας αλλά αν κανω ενα φλας μπακ στα 20 μου ειχα υπομονη να ακουω τη φιλη για το μ@@@@ αλλά κατα τα αλλα λατρεμενο της. Ειχε και εκεινη υπομονη να ακουει εμενα.
Οταν καταλαβα οτι στη ζωη προτεαιρεοτητα ειναι η επιβιωση -δουλεια- εισοδημα και ενας ανθρωπος καλο ειναι να ειναι διπλα μας οχι για τον χαβαλε του αλλά γιατι ξερει και εκεινος αυτη την πλευρα, τοτε αρχισα να δυσφορω με συζητησεις τετοιου τυπου.
Σε βαθμο που και δεν ηθελα να πω στην αλλη - Σε δουλευει ρε ξυπνα- γιατι ειχε το νταλκα της αλλά επρεπε με ευγενεια να αλλαζω το θεμα και σε αλλους τομεις. Τι να πω.
Ειναι λιγο και θεμα τσιχλα... με την εννοια οτι δεν μιλαει κανεις για τα δικα του χαλια αλλα για τα χαλια του αλλου αρα... γλιτωνει την κουβεντα περι αυτο γνωσιας και αυτο κριτικης."Make sure your worst enemy isn't you"
03-03-2016, 11:52 #4793
CC εννοείται ότι είναι και θέμα ηλικίας. Σε μικρή ηλικία η διαπροσωπικές σχέσεις σου φαίνονται βουνό, μετά τρως τα μούτρα σου με δουλειές κλπ και καταλαβαίνεις ότι δεν είναι όλα στη ζωή οι σχέσεις. Είναι ακριβώς όπως τα λες. Αλλά από την άλλη, άλλο να μιλάει ο άλλος/η μόνο για σχέσεις και άλλο ένα μεγάλο μέρος των συζητήσεών του να είναι αυτό. Εκεί οκ λες ότι του έχει τύχει κάτι αυτή την περίοδο και θέλει να μιλάει περισσότερο για αυτό. Αλλά το να γίνεται κάτι εμμονή, είναι τραγικό και προφανώς αυτός ο άνθρωπος δεν έχει να προσφέρει κάτι. Εξίσου κουραστικό είναι να μιλάει ο άλλος μόνο για δουλειά, οποιαδήποτε εμμονή είναι κουραστική και έναν τέτοιο άνθρωπο εγώ θα τον έκανα πέρα.
Εγώ από ένα σημείο λέω ξεκάθαρα αυτό που πιστεύω. Δεν θα χρυσώσω το χάπι. Θυμάμαι πριν κάποια χρόνια είχα χωρίσει και πήγα ταξίδι στην κολλητή μου για να μου ανέβει λίγο η διάθεση. Τότε έκανε παρέα με μια κοπέλα που είχε εμμονή με τις σχέσεις και όλο κλαιγόταν στην κολλητή μου, και είχαν μπει και οι δυο σε ένα mood κατάθλιψης, απόρριψης και μιζέριας. Ε, τα άκουσε και η φίλη μου. Της λέω πάτε καλά; Έχω χωρίσει και έχω καλύτερη διάθεση από εσάς! Ξεκολλήστε, αν δεν θέλει ο άλλος δεν θέλει τι να κάνουμε! Όταν βγήκαμε και οι 3 ήταν σαν να κλαίγαμε το μακαρίτη. Η κολλητή μου μου έλεγε ότι δεν την πλησιάζει κανένας άντρας και τέτοια. Την άλλη μέρα βγήκαμε μόνο εγώ και η κολλητή μου και τι περίεργο, μας μίλησαν άντρες έξω ίσα ίσα γιατί δεν αποπνέαμε αυτή τη μιζέρια όπως την προηγούμενη μέρα. Δηλαδή, όταν μπαίνεις σε αυτό το mood αυτοσαμποτάρεσαι κιόλας. Αλλά από την άλλη το να μην λες αυτό που σκέφτεσαι σε τέτοιους ανθρώπους νομίζω μόνο χειρότερα κάνει τα πράγματα για αυτούς, πρέπει να είσαι ειλικρινής.
ΥΓ: Τόνισα το θέμα του φύλου γιατί σε όλα τα παραπάνω ποστ αναφερόταν το θηλυκό γένος και το βρήκα λίγο άκομψο.
03-03-2016, 11:53 #4794
θα σ πω φιλε τι νομιζω οτι εγινε εγω εκανα παρεα με κατι παιδια με ψυχολογικα
λογω του προβληματοσ και μονο που ηταν χωμενοι αυτοι μολισ εμφανιστηκανω γκομενεσ στην παρεα και μαλλιοτραβηχτηκαμε μαλλον με δωσανε ουσιεσ ακινδυνεσ μεν δηλαδη δεν πεθανα προφανωσ και την πληρωσα κι ολα και δεν πηδηξα κι ολα
ολοι αυτοι μετα μπηκαν στα ψυχιατρεια μη βρουν κεναν μπαλλα κι ετσι ουτε γατα ουτε ζημια γτ εχουν ψυχολογικα αυτα γινονται απο τοτε που βγηκε η λουλου ο αλεξησ χωθηκανε καλα καλα στο συστημα βρηκαν τισ ουσιεσ και τρεχα μαλακα εσυ να βγαλεισ ακρη ολο αυτο που σου λεω μαλλον το κανανε παιδια με ψυχολογικα αλανια υποτιθεται για τισ ηλιθιεσ γκομενεσ μαζευτειτε ολοι και πατε και γαμηθειτε και καλο ειναι να μη βρεθω φεισ του φεισ με κανενα γτ ενα παραλιγο να τον πεταξω στη θαλασσα κανονιστε μην ειναι η θαλασσα κοντα ειδικα εναν τον εχω αχτι γι αυτο λοιπον μακρια απο αυτουσ με τα ψυχολογικα ειναι τραγικα ηλιθιοι ανεγκεφαλοι δεν ζουνε ζωη αυτη η ζωη που ζουνε ειναι ιμιτασιον αυτοι ζουν ετσι και ολοι οσοι παιρνουν ναρκωτικα ζουν ιμιτασιον ζωεσ οσοι μιλανε για σχεσεισ ******α ποτα ξυδια κλπ δεν ξερουν να ζησουνε εχουνε λεφτα απο τα ναρκωτικα και δεν ξερουν να τα φανε να πανε μια εκδρομη ζωη ειναι τωρα αυτο τα αλανια ειναι κατινεσ τελοσ κι ελατε οποιοσ θελει να με σκοτωσει τα αλανια ειναι κατινεσ και κουτσομπολεσΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
03-03-2016, 11:55 #4795
οι γυναικεσ μιλανε μονο για σχεσεισ και γι αυτα τα ζωα την πληρωσα εγω ρε δε πανα γαμηθειτε ολοι μαζι
03-03-2016, 11:57 #4796
αυτοι με τα ψυχολογικα ειναι οι χειροτεροι ανθρωποι τελοσ μονο να πηδηξουνε κανενα σαπιο μπαζο και νομιζουν οτι ζουνε
03-03-2016, 11:59 #4797
εχω κι εγω ψυχολογικα αλλα τετοια μαλακια δεν εκανα για γκομενα οποιοσ ηθελε να μου τησ πηδηξει μου τισ πηδουσε εγω για γκομενα μαλακια δεν κανω αμα ειναι αδεια τα κεφαλια σασ και τον μεν και τον δε κανεισ δε φταιει απαλασεσται λογω βλακειασ αναπηροι ε αναπηροι
03-03-2016, 12:13 #4798
03-03-2016, 12:37 #4799
Δεν ξερω ρε φιλε εαν σε κανανε πουστια ατομα με ψυχολογικα και τετοια.αυτομπου βλεπω ειναι πολλα ατομα να ειναι μονα στην ζωη.βλεπεις καθονται στα καφε παρεες αγορια παρεες κοριτσια και ειναι με το κινητο στο χερι.αλλα αυτο που αναφερεις πιο πανω οτι δεν εχουνε ψυχη οι πιο πολλες γυναικες ισχυει.εχω γνωρισει και εγω σχεδον ολη την γκαμα οχι απαραιτητα με πεσιματα αλλα και απο την συζητηση καταλαβαινεις αν εχει ο αλλος φλογα μεσα του.και το ποιος παιρνει φαρμακα ποιος κανει ψυχοθεραπεια και ποιος ειναι καλα ειναι εντελως υποκειμενικο.παντως αμα πεις σε γκομενα οτι εχεις ψυχωση με τα κυαλια θα την βλεπεις εκτος αν εχει και αυτη.
Wenn du träumen kannst,kannst du tun!
03-03-2016, 14:29 #4800
Κάτι ήξερα εγώ κι είχα ξαπλώσει...το ίδιο θα κάνω και μετά το φαγητό, έχω βαρεθεί τη μιζέρια τους...
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...