ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 325
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 325 of 1380 FirstFirst ... 2252753153233243253263273353754258251325 ... LastLast
Results 4,861 to 4,875 of 20693
    WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by mnimonio is back View Post
    Και δεν βγηκες την Τσικνοπεμπτη να φας κατι με μια παρεα που θα μπορουσε να σου σερβιρει το μπριζολακι μια ομορφη που ισως να της εκανες κλικ! τσ τσ τσ τσ...
    Ειρωνικό το μήνυμα?

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Ο πιο σιγουρος τροπος να πετυχεις , Γουαι , ειναι να δοκιμαζεις ξανα και ξανα , μην απογοπητευεσαι , ουτε νανυπομονεις , η επιτυχια μπορει ναναι στριβοντας την γωνια , αλλα αμα κυνηγας κατι τσο εμμονικα , ποτε δεν σουρχεται , διαπιστωμενο απο μενα και τον πατερα μου ........................... ειχα εναν φιλο , ειχε επιτυχιες στις γυναικες αρκετουτσικη , δεν ειχε καμμια καουρα να βρει την καταλληλη , κοιτα ομως τι εγινε , νοσηλευτηκε ο ετοιμοθανατος πατερας του στο Λαικο , και στο διπλα δωματιο , ο ετοιμοθανατος πατερας μιας κοπελας ...............πεθαναν και οι δυο πατεραδες , και τα παιδια παντρευτηκαν.......................... .........η ζωη τα φερνει πολυ περιεργα , αρκει να μην σου γινεται κατι εμμονη ..........
    Δεν μου λες ρε Mac,εσένα το σκεπτικό μου για το γυμναστήριο σου φαίνεται λάθος?
    Τον λόγο που πάω δηλαδή....

Senior Member
    Σταμάτησε η αλητεία διαρκείας είκοσι ετών αντε να δούμε αν θα ζήσω
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Δεν μου λες ρε Mac,εσένα το σκεπτικό μου για το γυμναστήριο σου φαίνεται λάθος?
    Τον λόγο που πάω δηλαδή....
    δεν τα διαβασα ολα οσα εγραψες.αλλα να ξερεις εαν δεν μπαζωσεις δεν θα χτισεις νομος.
    Wenn du träumen kannst,kannst du tun!

Senior Member
    Εγώ τον πάω στοίχημα και να μπαζώσεις η ωραίες κοιτάνε και το μυαλό κάποιες και με τέτοια τηγανιά που έχει φάει αποκλείεται να κάνει σχέση για να πάει με ωραία πρέπει να μπαζώσει πέντε έξι φορές να είναι η αυτοπεποίθηση φουλ και μετά να πάει να συστήθει μπας κι έχει μια ελπίδα στις δέκα άλλη λύση εγώ δε βλέπω

Senior Member
    δεν ξερω πως τα παει με την αυτοπεποιθηση του δεν τα διαβασα ολα αλλα καταλαβα οτι παιζει θεμα φυσικα.εαν οταν αυνανιζεσαι δεν πλυμμηριζεις απο αυτογνωσια δεν εχεις κανει τιποτα.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
    Last edited by Aeon; 08-03-2016 at 12:50.

Senior Member
    Last edited by Aeon; 08-03-2016 at 12:50.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Last edited by Aeon; 08-03-2016 at 12:51.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by mamra1983 View Post
    Να φανταστώ πως γράφεις ένας ωραίος που πάει μόνο με όμορφες?
    Last edited by Aeon; 08-03-2016 at 12:51.

Senior Member
    Εγώ αυτό που λέω είναι ότι έχεις φάει τηγανιά στο κεφάλι και θες μοντέλα ενώ στη σχολή σου υπάρχουν κορίτσαρες που εσύ απλά δε βλέπεις αυτοί που έχουν πάει με όμορφες λένε ότι είναι κρύες και δεύτερον θέλουνε κοινωνικό στάτους πόσες φορές θα το πούμε αυτό εγώ σε πάω στοίχημα αυτές που βλέπεις εσύ άσχημες εγώ τις βλέπω μέτριες είναι η αντίληψη σου το λάθος άμα είχες δίκιο θα ζούσαν μόνο οι ωραίοι πρέπει να δεχτείς ότι υπάρχουν άλλοι ενδεχομένως όχι στην ηλικία σου που βλέπουν ομορφιά εκεί που εσύ δεν βλέπεις και σε βάζω στοίχημα ότι αυτοί θα περνάνε πάντα καλύτερα από σένα και άμα τους ρωτήσεις ποτέ δε θα σου πουν ότι μπαζώνουν αλλά σε είπα το μυαλό σου είναι το πρόβλημα

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Εγώ τον πάω στοίχημα και να μπαζώσεις η ωραίες κοιτάνε και το μυαλό κάποιες και με τέτοια τηγανιά που έχει φάει αποκλείεται να κάνει σχέση για να πάει με ωραία πρέπει να μπαζώσει πέντε έξι φορές να είναι η αυτοπεποίθηση φουλ και μετά να πάει να συστήθει μπας κι έχει μια ελπίδα στις δέκα άλλη λύση εγώ δε βλέπω
    Elis,θα πάω να κάνω μια ωραία σχέση με την κνίτισα που με γούσταρε.
    Θα της μάθω και να πλένεται κιόλας....

Senior Member
    ξεκινα με μια μετρια ρε φιλε χωρις να τρως σωθικα σου στα γυμναστηρια.στην εποχη που ζουμε το σεξ ειναι τζαμπα κοινωνικα δυκτια σαιτ γνωριμιων εχει πολλα.η στην τελικη παρε ενα κολ γκιρλ να φυγουν οι ορμες να ειναι και ωραια.ζητα αρχικα τηλεφωνο εαν μενεις σε μεγαλη πολη ειδικα επιβαλλεται να ζητησεις. στην επαρχια θα την ξαναδεις και λιγο σοκαρονται με αυτο δοκιμασμενο αυτο που λεω.και να ξερεις εαν δεν εχεις αυτοπεποιθηση κανει μπαμ η ανασφαλεια εγω το αντιλαμβανομαι σχετικα ευκολα στο αντιθετο φυλλο υπαρχει και τεραστιο ποσοστο φυσικα.για το κολ γκιρλ η ******* των 30-40 ευρω δεν θα σε θιξει σαν ατομο εκτος εαν δεν θες να υποστηριξεις το κοινωνικο αυτο φαινομενο.ειναι δυσκολα στα 21 εδω εμεις στα 33 και βαραει στο κεφαλι.

Senior Member
    Υπάρχουνε χοντρούλες με κατακτήσεις υπάρχουνε ψηλές που δεν τις θέλουνε το ίδιο και τις πολύ κοντές υπάρχουνε χοντρές με ωραία πρόσωπα αδύνατες με χάλια πρόσωπα κι αντί να ρωτάς πρόσωπο ή σώμα ρωτάς αυτές τις μαλακές που ρωτάς

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by mamra1983 View Post
    ξεκινα με μια μετρια ρε φιλε χωρις να τρως σωθικα σου στα γυμναστηρια.στην εποχη που ζουμε το σεξ ειναι τζαμπα κοινωνικα δυκτια σαιτ γνωριμιων εχει πολλα.η στην τελικη παρε ενα κολ γκιρλ να φυγουν οι ορμες να ειναι και ωραια.ζητα αρχικα τηλεφωνο εαν μενεις σε μεγαλη πολη ειδικα επιβαλλεται να ζητησεις. στην επαρχια θα την ξαναδεις και λιγο σοκαρονται με αυτο δοκιμασμενο αυτο που λεω.και να ξερεις εαν δεν εχεις αυτοπεποιθηση κανει μπαμ η ανασφαλεια εγω το αντιλαμβανομαι σχετικα ευκολα στο αντιθετο φυλλο υπαρχει και τεραστιο ποσοστο φυσικα.για το κολ γκιρλ η ******* των 30-40 ευρω δεν θα σε θιξει σαν ατομο εκτος εαν δεν θες να υποστηριξεις το κοινωνικο αυτο φαινομενο.ειναι δυσκολα στα 21 εδω εμεις στα 33 και βαραει στο κεφαλι.
    Αν είναι να χρησιμοποιήσω την μέτρια,τότε......
    Να υποθέσω πως δεν πρέπει να πάω με όμορφη,έτσι?
    Εσύ να υποθέσω πως είσαι ωραίος και κάνεις σχέση μόνο με όμορφες,ε?Και πολλές μάλιστα?
    Και δεν είμαι φαν του αγοραίου έρωτα σαν εσένα,ευχαριστώ.