ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 334
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 334 of 1380 FirstFirst ... 2342843243323333343353363443844348341334 ... LastLast
Results 4,996 to 5,010 of 20693
    Senior Member
    Εγώ κάνω γυμναστική από πέντε χρονών έχω κάνει καράτε και βόλεϋ σε ομάδα από αυτά που κάνω μόνος μου μπάσκετ και βάρη μόνος μου και μπάλα με κάτι παιδιά αλλά τρώω πολύ έτσι όταν λέμε πολύ εννοούμε πολύ δηλαδή για να καταλάβεις άμα έχω λεφτά έχω το γάλα για νερό καφέδες τσάγια όλη μέρα και δυο φορές τη μέρα δύο πιάταρες φαΐ μέχρι να σκάσω αλλά διατροφή μια φορά έκανα αλλά δε μ άρεσε ζορίστηκα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    κοψε το γαλα πατα στο γκουγκλ ολη η αληθεια για το γαλα.εγω απο τα 24 γυμναζομαι το 85% ειναι υγρη προπονηση κολυμπι ελευθερη καταδυση ακουα αερομπικ.αλλα και αλλα κατα καιρους.εγω αμα ξεφορτωσω 2 τονους λιπασμα το φορτηγο θα φαω.εαν πειναω ρε φιλε εχω νευρα τρελλαινομαι βρωμαει το στομα μου.ειναι και οι ολοι σχεδον οι φιλοι μου πανω απο 100 κιλα και οταν παμε ταβερνες ντρεπομαστε ρε φιλε μας λενε ειστε σιγουροι μια φορα σε ενα πανυγηρι τον ειπαμε τον σερβιτορο το τζατζικι να το φερει σε πιατο της σουπας αφου τον τρεξαμε 4,5 φορες.αμα σου πω ιστοριες εσυ θα γελας και εγω θα ντρεπομαι.παντως η ωμικη μου ζωνη ειναι πετρα και η πλατη αεροδρομιο ποδια παρολο τους τραυματισμους καλος ειμαι αλλα τα αλλα 2 λογω κολυμπιου ειναι γαματα.οταν λεω πετρα η ωμοι οχι να σηκωνω πολλα κιλα στα βαρη αλλα αν εσενα κρεμασουνε οι ωμοι σου στα 700 μετρα εμενα θα κρεμασουν στα 2 χιλιομετρα μυικη αντοχη.λεω σε κανεναν θα πιω μισο κιλο τσιπουρο θα μπουκωσω και δυο καρτελες λεξοτανιλ και παλι τον αφρο μου θα βλεπεις.
    Wenn du träumen kannst,kannst du tun!

Banned
    Σταμάτα να βρέχεις ρε σύμπαν για τις επόμενες 10 ώρες για να βγάλουμε άνετα το μεροκάματο μας.Σταμάτα να βρέχεις!!!

Senior Member
    Εσύ έχεις αλλάξει επίπεδο εγώ ακόμα είμαι άνθρωπος εσύ έχεις πάει κατηγορία σούπερ ήρωας εγώ παραμένω ένα απλό παιδί της διπλανής πόρτας που αντε να μαζευτούμε τρία άτομα να φάμε ένα ψωμί σε δέκα λεπτά πάντως εγώ πιστεύω είναι μια κατάσταση από την οποία και μετά ξεκλειδώνονται δυνάμεις δηλαδή εγώ για να καταλάβεις δεν ξέρω πως και σε τι κατάσταση είμαι ακριβώς αν είμαι καλά η όχι αλλά λαχανιάσα στο τέλος όταν το ξεφόρτωνα πρέπει να είναι από τα φάρμακα αλλά σίγουρα άμα έχουμε δουλειά το πάω τέρμα συνήθως δεν κουράζομαι πολύ αλλά άμα πρέπει το πάω τέρμα και δεν ξέρω αν είναι αυτό καλό τον είπα το γιατρό λέει δεν είναι επικίνδυνο παπάρια που δεν είναι επικίνδυνο εγώ εκείνη τη μέρα νόμιζα κουνήθηκαν τα νεφρά μου στο τέλος τέλος πάντων τα πάμε τα ξαναπάμε άλλη λύση δεν υπάρχει οπότε αυτό πάντως για να είσαι καλά θέλει πολλή γυμναστική όχι αστεία και κάθε μέρα οι εξετάσεις μου καλές βγήκαν αλλά εγώ κάθε φορά που σηκώνω βάρος αλλά νιώθω και άμα είναι επικίνδυνο θα το μάθουμε μάλλον με θα βγάλω καμιά καρδιά και θα ησυχάσω

Senior Member
    και εμενα απο πολυ γυμναστικη με πονουσαν τα νεφρα επαιρνα και συμπληρωματα με ειχανε βρει και λιγη αμμο βεβαια.μην φορτσαρεις τοσο στην δουλεια ρε φιλε ψυχοφαρμακα παιρνεις βρες εναν αλλο ρυθμο σταθερο οχι μπαμ και κατω τωρα βεβαια εαν ειναι σεζον δουλεια δεν γινεται και αλλιως 10 χρονια σεζον δουλευα εχω παθει 2 φορες υπερκοπωση.δεν χρειαζεται να ρωτας τον γιατρο ακου το σωμα σου.γυμναστικη οχι απαραιτητα πολυ 45-60 λεπτα ειναι κομπλε.εγω κανω καρδιογραφημα καθε 6 μηνες και μια φορα με βαλανε καλωδια και τα ειχα 24 ωρες και με καταγραφανε την καρδια κομπλε βγαινουνε.στο φαγητο ειμαι και εγω αλλα και οι συναναστροφες μου απαραδεκτοι,δεν χορταινει ο νους μας.

Senior Member
    για το ξεκλειδωμα δυναμεων που ειπες ο ντανιελ μπατιστα ειχε πει οτι στα 34 του ετρεχε πιο γρηγορα απο οτι στα 18.τωρα η στα 18 επινες μπυρες και χασισια η πηρε καμια σουπερ ντοπα.την προπονηση που κανω εγω τωρα εαν την εκανα στα 18 θα κατεβαινα πανελληνιους.

Senior Member
    Αυτό πιστεύω κι εγώ ότι τώρα έχω πιο πολλή αντοχή και δύναμη από ότι στα δεκαοχτώ και πιστεύω ότι είναι θέμα ωρίμανσης σώματος και εγκεφάλου δηλαδή να ωριμάσει το σώμα να εκμεταλλεύεται όλη τη δυναμική του στα δεκαοχτώ δεν ήμουν έτσι ήμουνα ψιλό ανεγκέφαλος αν κι έκανα γυμναστική πάντα τώρα ξέρω τι να κάνω για να μη μπορώ να πάρω τα πόδια μου σε τρία τέταρτα έχω δικό μου πρόγραμμα στα βάρη χωρίς διάλειμματα κι αντέχω τρία τέταρτα και λήξω πέντε ασκήσεις μόνο κορμό όχι πόδια απλά δεν κάνω διαλείμματα και ανάλογα τα κιλά και οι επαναλήψεις δηλαδή για ξεκούραση αλλάζω άσκηση

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Numenor View Post
    WhyAlwaysMe είσαι 21 χρονών , έχεις βάλει έναν στόχο στην ζωή σου . Όποιος και αν είναι αυτός δεν μου πέφτει λόγος. Το να βαθμολογείς τις γυναίκες βάζοντας τους αριθμούς να ξέρεις ότι μπορεί να γίνει και για την δική σου περίπτωση. Ξεκινάς με λάθος τρόπο κατά την γνώμη μου και όπως βαδίζεις όχι μονο δεν θα σου κάτσει καμία αλλά σε βλέπω και χωρίς την χείρα με τα πέντε ορφανά. Νεο παιδί είσαι βγες έξω κάνε γνωριμίες , προσέγγισε μια κοπέλα άνοιξε μια συζήτηση και αν της αρέσεις θα προχωρήσει αν όχι προχώρα παρακάτω. Με τα λίγα που παρακολουθώ πλέον στο φόρουμ στα 5 από τα 10 είναι ο προβληματισμός σου με το γυμναστήριο, το τι θα φας και το πως θα ρίξεις μια όμορφη.....

Και άμα αυτή η όμορφη που εσύ κυνηγάς και κάνεις όλη αυτή την θυσία (υποθετικά μιλάω πάντα) σε ξενερώσει και δεν είναι αυτό που περίμενες; τότε τι;

Ακολούθησε τον δρόμο σου και τους στόχους σου αλλά να έχεις πάντα υπόψιν σου και το μετέπειτα. Δεν υπάρχουν όμορφες και άσχημες γυναίκες, αυτή που βλέπεις εσύ άσχημη κάποιος άλλος μπορεί να την βλέπει όμορφη και αυτή που βλέπεις εσύ όμορφη να την βλέπει ο δίπλα σου άσχημη. Τα κριτήρια τα θέτεις εσύ σύμφωνα με το δικό σου μυαλό. Μην βάζεις αριθμούς και ταμπέλες και πάνω από όλα μην κρίνεις από την εμφάνιση. Είσαι μικρός ακόμα και δεν το καταλαβαίνεις όσο θα μεγαλώνεις θα το νιώθεις.

Για να κλείσω και να μην κουράζω γράφοντας και σπαταλώντας χρόνο και φαιά ουσία. Στο είπα και πιο πάνω , είσαι 21 βγες έξω και γνώρισε κόσμο και σίγουρα κάτι θα σου βγεί....

Φιλικά
    Δεν μου λες,τι είδους κοπέλα να προσεγγίσω?
    Α,και μην νομίζεις πως δεν υπάρχουν όμορφες και άσχημες γυναίκες....

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Αυτό πιστεύω κι εγώ ότι τώρα έχω πιο πολλή αντοχή και δύναμη από ότι στα δεκαοχτώ και πιστεύω ότι είναι θέμα ωρίμανσης σώματος και εγκεφάλου δηλαδή να ωριμάσει το σώμα να εκμεταλλεύεται όλη τη δυναμική του στα δεκαοχτώ δεν ήμουν έτσι ήμουνα ψιλό ανεγκέφαλος αν κι έκανα γυμναστική πάντα τώρα ξέρω τι να κάνω για να μη μπορώ να πάρω τα πόδια μου σε τρία τέταρτα έχω δικό μου πρόγραμμα στα βάρη χωρίς διάλειμματα κι αντέχω τρία τέταρτα και λήξω πέντε ασκήσεις μόνο κορμό όχι πόδια απλά δεν κάνω διαλείμματα και ανάλογα τα κιλά και οι επαναλήψεις δηλαδή για ξεκούραση αλλάζω άσκηση
    εχω συζητησει τα λογια του ντανιελ μπατιστα με τον γυμναστη μου και με εναν δρομεα με ειπανε οτι δεν ισχυει κατι τετοιο.απο την αλλη η καταλληλοτερη ηλικια για τριαθλο ειναι απο τα 32 μεχρι τα 35 βεβαια εχει και τριαθλητες 40+.και εγω πλεον κανω εξυπνη προπονηση οπως και σε μια δουλεια ισχυει αυτο αν δεν την ξερεις παιρνουν τα ποδια σου φωτια μολις την μαθεις δουλευει πιο πολυ το μυαλο.μπορεις αυτες τις πεντε ασκησεις να κανεις ενα σετ στην καθεμια χωρις διαλλειματα θα ειναι ενας κυκλος στο τελος καθε κυκλου θα κανεις 5 λεπτα αεροβια να κανεις μεχρι 3 κυκλους και θα ανεβαζεις και το αεροβιο με τον καιρο.νομιζω λεγεται κυκλικη.πας γυμναστηριο 1 ωρα καθαρης προπονησης εχεις κανει και αεροβια και βαρη εναλλαξ και δεν βαριεσαι.εγω βαρη δεν κανω αλλο βαρος ειμαι απο μονος μου.

Senior Member
    Κάτι τέτοιο κάνω κάνω δυο τρία σετ αλλάζω άσκηση χωρίς διάλειμμα κάνω πέντε ασκήσεις στάνταρ και μετά όσο αντέχω ανάλογα πάντως πάω πρωινά που δεν έχει κόσμο και είναι ανάλογα τα κιλά πάντως σκέψου δύο τρία σετ μαζεμένα των δεκαπέντε επαναλήψεων με λίγα κιλά και για ξεκούραση αλλαγή άσκησης ενδιάμεσα κάποιες αναπνοές ένας κύκλος είναι ένα εικοσάλεπτο άμα το πας τελείως κατευθείαν αλλά εγώ το κάνω μισάωρο με σαράντα λεπτά αλλά μετά δε μπορώ να σηκώσω τα χέρια μου σα να σοκάρω τον οργανισμό μια φορά τη βδομάδα εμένα με έχει βοηθήσει μια που μες τη βδομάδα δε κάθομαι οπότε βοηθάει αλλά άμα κοιμάσαι όλη μέρα νομίζω τέτοιο πρόγραμμα δε βοηθάει

Senior Member
    Σημερα ειναι η Παγκοσμια ημερα Μπριζολας και Πεολειχιας ............... οποτε φατε μπριζολα και ........................

Εγω Μακ λεω να απολαυσω την Βροχη...
    ειχα την εντυπωση οτι σημερα τρωνε θαλασσινα.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Οντως , cc , τρωνε θαλασσινα , αφου δεν θελεις μπριζολα , αλλα για το αλλο , τι λες να κανεις , σημερα ?

Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Οντως , cc , τρωνε θαλασσινα , αφου δεν θελεις μπριζολα , αλλα για το αλλο , τι λες να κανεις , σημερα ?
    Μακ, εχεις κεφια. Δεν θα απαντησω στο δευτερο ερωτημα.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Μακ, εχεις κεφια. Δεν θα απαντησω στο δευτερο ερωτημα.

Χμμμμ , δεν απαντας , ε ? υποπτο , πολυ υποπτο ................