ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 338
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 338 of 1380 FirstFirst ... 2382883283363373383393403483884388381338 ... LastLast
Results 5,056 to 5,070 of 20693
    Senior Member
    Γουάι αγορίνα μου μπορεί να είμαι ο πιο άνεπίπεδος του κόσμου μπορεί να μην έχω λεφτά να κλάσω μπορεί να χω πει χίλιες δυο μαλακές απίστευτες και απίθανες ένα θα σου πω ότι τέτοια μαλακιά σαν τη δικιά σου ούτε σκέφτηκα ούτε είπα κι έχω ψύχωση δεκαπέντε χρόνια και είμαι άνεπίπεδος για να καταλάβεις και κυκλοφορώ στη πιάτσα είκοσι χρόνια οπότε καταλαβαίνεις την κατάσταση σου με έχουνε πει παρτάλο με έχουνε πει στα απίδια που όλα καλλιτέχνη τα πάντα έχω ακούσει κι έχω πει τέτοια μαλακιά ποτέ αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να αναρωτηθείς για το μυαλό σου
    Φιλικά
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Ζητω η τρελα να πουμε!!ΑΥΤΑ που μου συμβαινουν ουτε στις καλυτερες επιθεωρησεις!

Quote Originally Posted by admforall View Post
    Kαι 150 κιλά να είσαι άμα έχεις στυλ,λέγειν,εμπνέεις αυτοπεποίθηση και δε δείχνεις ανασφαλής πάλι βρίσκεις όμορφη στα πρότυπα του why
    Ναι αμα βγαζεις κανενα 10χιλιαρο το μηνα,γιατι οχι

Quote Originally Posted by rea View Post
    εμενα με ελεγες καποτε ομορφη..πριν αρρωστησω..οχι βεβαια του περιοδικου ομορφη.. ειχα ερωτευθει παραφορα εναν ανδρα με παραπάνω κιλα..ειχε μεγαλη επιτυχια στις γυναικες ..στο σεξ μου εμαθε πολλα..ημασταν φιλοι απο το σχολειο, πριν απο μενα ειχαν περασει απο το κρεβατι του ολες οι ωραιες του σχολειου ...
    Αυτος σε εξιταρε επειδη πηδαγε καλα και ειχε παει και με αλλες ωραιες,αρα επαιρνες και συ αξια.

Banned
    10χιλιαρο ειναι υπερβολή αλλά λέμε ακριβώς το ίδιο πράγμα.Αμα είσαι πετυχημένος πρώτα για σένα επειδή έχεις στόχους και φιλοδοξίες ως άνθρωπος για τον ευατό σου πάνω από όλα,τα υπόλοιπα έρχονται.Α και να ξέρεις πως να προωθήσεις σωστά τον εαυτό σου ή αν δε ξέρεις εσύ πως, να βρεις κάποιον που να ξέρει και να σε βάλει στο "κύκλωμα"...

Θα σου καθονται οι αλλες καθαρα για τα λεφτα σου ομως.Στα 150 κιλα μιλαμε για παχυσαρκο οχι απλως για παραπανω κιλα.

Τελος παντων,μπορεις να χεις στυλ,λεγειν κλπ και χωρις να σαι μπογος.Το παχος ειναι ενα μειονεκτημα ανεξαρτητα αν μπορεις να το αντισταθμισεις με κατι αλλο ή οχι.

Senior Member
    κατι ακυρο...βλεπω κοσμο να μπαινει που ειναι στην αρχη καποιου χ-ψ προβληματος και πεφτει πανω σε καποια θεματα απο ατομα που και με το δικιο τους δηλαδη,δεν κατηγορω κανεναν,εχουν νικηθει απο το προβλημα τους και οι αλλοι που ειναι στην αρχη αντι να βοηθηθουν αρχιζουν να λενε και αυτοι τα ιδια...

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Πόσοι είμαστε Σαββατόβραδο μέσα?

Banned
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Πόσοι είμαστε Σαββατόβραδο μέσα?
    "Άλλος ψάχνει την κατάλληλη κοπέλα, άλλος ψάχνει το νόημα της ζωής, εγώ ψάχνω τοστιέρα να χωράει 6 τοστ μαζί". Επηρεασμένη από το άλλο θέμα

Και Σαββατόβραδο και κάθε βράδυ στο κρεβάτι. Εσύ όμως απ' ότι διάβασα ρίχνεις και το έξω σου πού και πού, δεν σε φοβάμαι

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by -moonlight- View Post
    "Άλλος ψάχνει την κατάλληλη κοπέλα, άλλος ψάχνει το νόημα της ζωής, εγώ ψάχνω τοστιέρα να χωράει 6 τοστ μαζί". Επηρεασμένη από το άλλο θέμα

Και Σαββατόβραδο και κάθε βράδυ στο κρεβάτι. Εσύ όμως απ' ότι διάβασα ρίχνεις και το έξω σου πού και πού, δεν σε φοβάμαι
    2 φορές την εβδομάδα πλέον κοπελιά.
    Και μην νομίζεις για ξενύχτι ή σε κλαμπ ή σε ελληνάδικο κλπ.

Banned
    2 φορές την εβδομάδα πλέον κοπελιά.
    Και μην νομίζεις για ξενύχτι ή σε κλαμπ ή σε ελληνάδικο κλπ.
    Να το πάρω πίσω δηλαδή;
    Το πού και πού δεν είναι 2 φορές την βδομάδα πάντως αλλά πολύυυ λιγότερο. Εγώ αρχικά έβγαινα 1 ή 2 φορές την βδομάδα για απλές βόλτες κυρίως, μετά υπήρχε διάστημα που έκανα 2 μήνες να βγω έξω σαν άνθρωπος, και λίγο λέω. Αλλά δεν είχα θέμα γιατί είμαι σπιτόγατα και μοναχική. Εσύ είσαι κοινωνικός;

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Να το πάρω πίσω δηλαδή;
    Το πού και πού δεν είναι 2 φορές την βδομάδα πάντως αλλά πολύυυ λιγότερο. Εγώ αρχικά έβγαινα 1 ή 2 φορές την βδομάδα για απλές βόλτες κυρίως, μετά υπήρχε διάστημα που έκανα 2 μήνες να βγω έξω σαν άνθρωπος, και λίγο λέω. Αλλά δεν είχα θέμα γιατί είμαι σπιτόγατα και μοναχική. Εσύ είσαι κοινωνικός;
    Κοινωνικός μέχρι ενός σημείου.
    Μιλάω με αρκετούς,αλλά λίγους θεωρώ ως πολύ καλούς φίλους και προτιμώ μια παρέα 4-5 ατόμων παρά περισσότερων όταν βγαίνω.
    Πάντως ξενύχτι και να πάω σε μαγαζιά που ανέφερα,έχω 2 μήνες περίπου.Κουλό?

Banned
    Κοινωνικός μέχρι ενός σημείου.
    Μιλάω με αρκετούς,αλλά λίγους θεωρώ ως πολύ καλούς φίλους και προτιμώ μια παρέα 4-5 ατόμων παρά περισσότερων όταν βγαίνω.
    Πάντως ξενύχτι και να πάω σε μαγαζιά που ανέφερα,έχω 2 μήνες περίπου.Κουλό?
    Γιατί κουλό; Για μένα είναι απόλυτα φυσιολογικό αλλά εγώ έχω άλλα γούστα. Σε σένα μπορεί να μην έτυχε αυτούς τους 2 μήνες να το κανονήσετε ή απλά δεν σε τραβάει τόσο όσο μια βόλτα με τα άτομα που θες, η παρέα μετράει εξάλλου

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Γιατί κουλό; Για μένα είναι απόλυτα φυσιολογικό αλλά εγώ έχω άλλα γούστα. Σε σένα μπορεί να μην έτυχε αυτούς τους 2 μήνες να το κανονήσετε ή απλά δεν σε τραβάει τόσο όσο μια βόλτα με τα άτομα που θες, η παρέα μετράει εξάλλου
    Τι να πω...
    Αναρωτιέμαι ώρες-ώρες γιατί μου φαίνονται τα κατάλληλα μέρη για να βρώ κοπέλα...
    Μπορεί να είμαι και λάθος!

Banned
    Κοπέλα μπορείς να βρεις και βγαίνοντας απ' το σπίτι, ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Βελτιώθηκες όμως βλέπω, δεν το κυνηγάς εμμονικά. Εγώ νομίζω πως δεν είσαι έτοιμος ακόμη ψυχολογικά αλλά πού θα πάει, θα ηρεμήσεις σιγά σιγά και θα δεις που θα έρθει από μόνο του

Καληνύχτες!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Κοπέλα μπορείς να βρεις και βγαίνοντας απ' το σπίτι, ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Βελτιώθηκες όμως βλέπω, δεν το κυνηγάς εμμονικά. Εγώ νομίζω πως δεν είσαι έτοιμος ακόμη ψυχολογικά αλλά πού θα πάει, θα ηρεμήσεις σιγά σιγά και θα δεις που θα έρθει από μόνο του

Καληνύχτες!
    Βελτιώθηκα πάνω σε τι?
    Όμορφη θέλω!
    Καλό βράδυ!