ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 343
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 343 of 1380 FirstFirst ... 2432933333413423433443453533934438431343 ... LastLast
Results 5,131 to 5,145 of 20693
    Banned
    Quote Originally Posted by favvel View Post
    Έχω κάποιες δυσκολίες στην επικοινωνία αλλά για να γίνω πιο ακριβής εννοώ στην άμεση,την προφορική επικοινωνία..
    Στο γραπτό λόγο είμαι καλή μάλλον επειδή μπορώ να τον ελέγξω..Πάντα ήμουνα καλή στα γραπτά..
    Αν με βάλεις όμως να συνεννοηθώ πχ με κάποιον για το πώς θα πάω σε ένα μέρος ή αν με βάλεις να σου εξηγήσω πώς θα πας κάπου που θες,το πιθανότερο να μπλοκάρω και να σου πω "δεν ξέρω" ενώ μέσα μου θα ξέρω..
    Δλδ ενώ ξέρω κάποια πράγματα δεν μπορώ να τα εκφράσω προφορικά εκείνη την ώρα..Μπλοκάρω..
    Πχ δεν μπορώ να διηγηθώ μια ιστορία..
    Και όσες φορές έχω επιχειρήσει να εξηγήσω κάτι που ξέρω ή που σχεδόν ξέρω,τα μασάω,λέω συνέχεια τις φράσεις "ξέρω γω","νομίζω","γενικά","βασικά" ,"δηλαδή","αυτό είναι το θέμα"..τα λέω συνέχεια αυτά..
    Και έχω καταλάβει πως ότι ξέρω το μισοξέρω..έχω ημιμάθεια δλδ..
    Ακόμα και για το πιο απλό πράγμα εγώ θα πω κι ένα "νομίζω" όταν θα μιλήσω γι'αυτό..
    Και γενικά με ενοχλεί που είμαι τόσο λιγομίλητη και συγκρατημένη..
    Θα ήθελα να είμαι πιο εκδηλωτική γιατί όταν εκφράζεσαι ζεις και πιο έντονα..ζεις τη ζωή..
    Αν είσαι αμίλητος και μαζεμένος περνάει η ζωή και δεν το καταλαβαίνεις..
    Ταυτίζομαι πλήρως με το κείμενό σου, με τη διαφορά ότι δεν κάνω προσπάθειες να διηγούμαι ταινίες και ιστορίες, γιατί δεν μ΄αρέσει γενικά να μιλάω. Δηλαδή όσες φορές μπήκα στην διαδικασία να περιγράψω μια ταινία , την περιγράφω με μία πρόταση μόνο...Και βλέπω άλλους να περιγράφουν ιστορίες δημιουργώντας αγωνία στους συνομιλητές τους και πραγματικά τους θαυμάζω!

Senior Member
    Και γενικά με ενοχλεί που είμαι τόσο λιγομίλητη και συγκρατημένη..
    Θα ήθελα να είμαι πιο εκδηλωτική γιατί όταν εκφράζεσαι ζεις και πιο έντονα..ζεις τη ζωή..
    Αν είσαι αμίλητος και μαζεμένος περνάει η ζωή και δεν το καταλαβαίνεις..
    Γιατι βρε favell ειναι κακο να εισαι συγκρατημενη και λιγομιλητη ? εγω το βρισκω πολυ ελκυστικο .............. απλως πιστευω οτι σουχει μπει η ιδεα , οτι δεν ειναι καλο ........ αλλο αμιλητη , αλλο λιγομιλητη ....... εγω βλεπω κατι κειμενα σου τεραστια , που το βλεπεις οτι δεν εχεις πραματα να πεις , ισως εισαι ντροπαλη , ξερω γω ?

Senior Member
    Μερικοί βάζουν και σάλτσες όταν περιγράφουν εκεί είναι το ωραίο
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

favvel
    Guest
    είμαι ντροπαλή ανάλογα το άτομο που έχω απέναντί μου..
    αλλά είπαμε αλλιώς είμαι στα γραπτά αλλιώς στα προφορικά..
    ίσως στη γραπτή επικοινωνία να είμαι πιο περιγραφική και φλύαρη επειδή η ανωνυμία και η τυφλή επικοινωνία μου δίνει την άνεση να εκφραστώ όπως θέλω χωρίς να επηρεάζεται η προσοχή μου από εξωτερικά χαρακτηριστικά αυτού που έχω απέναντί μου όταν μιλάω πρόσωπο με πρόσωπο..όπως πχ ο τρόπος που μιλάει ο άλλος..κολλάω πολύ στον τρόπο που μιλάει κάποιος και δυσκολεύομαι να καταλάβω τι λέει ουσιαστικά..ή μπορεί να σκέφτομαι άλλα πράγματα γι'αυτόν κι έτσι να αποσπάται η προσοχή μου..
    αλλά αυτό το έχω ξαναγράψει κάπου..ότι πολλές φορές επαναλαμβάνω αυτό που μου λέει κάποιος για να το καταλάβω..
    δλδ δεν το καταλαβαίνω αυτόματα όπως συμβαίνει με τους περισσότερους..

Banned
    είμαι ντροπαλή ανάλογα το άτομο που έχω απέναντί μου..
    αλλά είπαμε αλλιώς είμαι στα γραπτά αλλιώς στα προφορικά..
    ίσως στη γραπτή επικοινωνία να είμαι πιο περιγραφική και φλύαρη επειδή η ανωνυμία και η τυφλή επικοινωνία μου δίνει την άνεση να εκφραστώ όπως θέλω χωρίς να επηρεάζεται η προσοχή μου από εξωτερικά χαρακτηριστικά αυτού που έχω απέναντί μου όταν μιλάω πρόσωπο με πρόσωπο..όπως πχ ο τρόπος που μιλάει ο άλλος..κολλάω πολύ στον τρόπο που μιλάει κάποιος και δυσκολεύομαι να καταλάβω τι λέει ουσιαστικά..ή μπορεί να σκέφτομαι άλλα πράγματα γι'αυτόν κι έτσι να αποσπάται η προσοχή μου..
    αλλά αυτό το έχω ξαναγράψει κάπου..ότι πολλές φορές επαναλαμβάνω αυτό που μου λέει κάποιος για να το καταλάβω..
    δλδ δεν το καταλαβαίνω αυτόματα όπως συμβαίνει με τους περισσότερους..
    Αυτό που λες για απόσπαση προσοχής δεν είναι ότι αφαιρείσαι επειδή δεν βρίσκεις ενδιαφέρον?

favvel
    Guest
    δεν ξέρω από τι το παθαίνω..είναι και από έλλειψη ενδιαφέροντος και από δική μου αδυναμία να καταλάβω πολλές φορές..
    δλδ μπορεί κάτι να με ενδιαφέρει αλλά να μου είναι δύσκολο να το καταλάβω..
    αλλά εγώ γενικά έχω έλλειψη ενδιαφέροντος..δλδ και για τη ζωή γενικότερα..οπότε πόσο μάλλον και για να ακούω κάποιον να μου παραδίδει μάθημα ή να μου μιλάει πόσο πλήρωσε τον ένφια και πόσο για την ασφάλεια του αυτοκινήτου,που εγώ ούτε καν που ασχολούμαι με αυτά αφού άλλοι φροντίζουν για μένα και ούτε να οδηγώ δεν ξέρω..

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι απόψε όλη τη νύχτα θα είμαι ολομόναχη και φρικάρω...από τη μία μ' αρέσει που θα έχω την ησυχία μου από την άλλη όμως δεν έχω συνηθίσει να μένω τις νύχτες εντελώς μόνη και φοβάμαι...τι θα κάνω;;;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Ακούγοντας τυχαία για πρώτη φορά το όνειρο ζω του Παντελίδη, αναρωτιέμαι ποιος άντρας θα ήθελε να μην τον ξυπνήσουν... γιατί να θέλει να το ζήσει και αυτό;;;

Senior Member
    Οτι ο εγωισμος τυφλωνει , κουφαινει τους ανθρωπους.

Senior Member
    ΄O,τι δεν μας αξίζει ανεξάρτητα από το τι μας έχει κοστίσει, το αφήνουμε πίσω μας και προχωράμε μπροστά...

Senior Member
    γιατι πανε ολα τοσο σκατα φέτος???????????????????

....................................

2016 σε μισω
    Last edited by Νεραιδα; 28-03-2016 at 20:25.

Senior Member
    εχω ξυπνήσει μ ένα περίεργο συναίσθημα το οποίο δεν μπορώ να προσδιορίσω κάτι μεταξύ θλίψης και απογοήτευσης
    βλέποντάς τηλεόραση έδειχνε τα 40 του Παντελίδη και συγκινήθηκα όχι ότι ακούω την μουσική αυτή άλλα ένα νέο παλικάρι στο απόγειο της καριέρας του πήρε τόσο πολύ αγάπη από τον κόσμο και να φεύγει με τόσο απρόσμενο τρόπο
    γίνετε κι αυτός ο μικρο τσακωμός εδώ και ένιωσα κάπως
    και γενικά ένα βάρος χωρίς κάποιον συγκεκριμένο λόγο...
    πριν πεις κάτι βούτα πρώτα την γλώσσα στο μυαλό σου

Quote Originally Posted by Mriya View Post
    Και κάπου εδώ έρχεται και η αντίθετη φωνή που σου λέει να μην τα κόψεις! Εμένα με πρήζουν στο κομμωτήριο να τα κόψω μπλα μπλα, όμως αντιστέκομαι σθεναρά! Σε 1-2 μήνες που θα κάθομαι πάνω στα μαλλιά, ιιιιιιίσως να το σκεφτώ :Ρ
    Όμως έχω "όταν λες στην κομμώτρια κόψ'τα ΕΝΑ δάχτυλο, αυτή καταλαβαίνει ένα ΟΡΘΙΟ δάχτυλο-φοβία" :Ρ
    χαχαχαχαχαχααχααα και δεν εισαι η μονη!

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio is back View Post
    Οτι ο εγωισμος τυφλωνει , κουφαινει τους ανθρωπους.
    o εγωισμος κανει καλο

Senior Member
    Ματώνω ρε γαμώτο ματώνω...