ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 345
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 345 of 1380 FirstFirst ... 2452953353433443453463473553954458451345 ... LastLast
Results 5,161 to 5,175 of 20693
    Senior Member
    ....οτι σημερα θα ηθελα να τα πιω στο πιο παρακμιακο μπαρ των Αθηνων

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio is back View Post
    mnimonio κερνάς να έρθω
    πριν πεις κάτι βούτα πρώτα την γλώσσα στο μυαλό σου

Senior Member
    Quote Originally Posted by giang View Post
    mnimonio κερνάς να έρθω
    Ντυσου και φυγαμε!

Senior Member
    Α ρε μάνα που είσαι να μου κάνεις μια κατσαρόλα αρνάκι φρικασέ... έστω μαγειρίτσα στη χειρότερη....

Senior Member
    Ντυσου και φυγαμε!
    κανε παραγγελιά τραγούδι
    θα τα βάλω όλα μπουρλότο να γλιτώσω ρε γαμώτο
    πριν πεις κάτι βούτα πρώτα την γλώσσα στο μυαλό σου

Banned
    Αυτό που μου αρέσει στην Αθήνα είναι ότι σε σχέση με μας στην επαρχία έχετε πολύ περισσότερες επιλογές σε όλα.
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Καλημέρα CC
    Εγώ δεν βρίσκομαι στην Αθήνα και με ενοχλεί αυτό, μου λείπει αυτό το μέρος...
    +1 και εγώ θα ήθελα να μένω εκεί.Και αν δεν αλλάξει κάτι στην ζωή μου την επόμενη 3ετια εδώ που βρίσκομαι και θα έχω τελειώσει με κάτι υποχρεώσεις που έχω εδώ που βρίσκομαι,θα κινήσω γη και ουρανό για να πάω να μείνω εκεί.

Senior Member
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    Αυτό που μου αρέσει στην Αθήνα είναι ότι σε σχέση με μας στην επαρχία έχετε πολύ περισσότερες επιλογές σε όλα.
    ... να θες να πας στη δουλεια σου και να σαι κολλημενος στη κηφισιας καμια ωρα, εκει δεν θα σου αρεσει καθολου
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν

Senior Member
    Tην Αθήνα θα τη σεβαστείτε σαν πόλη και θα την εκτιμήσετε μόλις τη χάσετε... Ρωτήστε και εμένα...

Banned
    Quote Originally Posted by Mariah View Post
    ... να θες να πας στη δουλεια σου και να σαι κολλημενος στη κηφισιας καμια ωρα, εκει δεν θα σου αρεσει καθολου
    Και αυτό μέσα στο πρόγραμμα είναι.Εχω έρθει πολλές φορές στην Αθήνα και χειμώνα και καλοκαίρι και έχω δει πως είναι.Συνεχίζω να την προτιμώ

Banned
    Quote Originally Posted by favvel View Post
    να ρωτήσω κάτι?
    τι σας κρατάει στη ζωή?
    μήπως η πίστη?(η θρησκεία δλδ)..
    η δυσκολία να πεθάνετε?
    ή μήπως η πραγματική αγάπη για τη ζωή?

πιστεύω πως αυτοί που μένουν στη ζωή επειδή τους αρέσει πραγματικά είναι πάρα πολύ λίγοι..είναι η μειοψηφία..
    εσείς σε ποια κατηγορία ανήκετε?
    πιστεύω πως οι περισσότεροι ζουν από συνήθεια..έχουν συμβιβαστεί με την ανυπόφορη ζωή τους και κάνουν υπομονή μέχρι να τελειώσει το πανηγύρι..σ'αυτήν την κατηγορία ανήκω και εγώ..
    Η ελπίδα ότι κάτι θα αλλάξει.Οτι κάποια στιγμή θα γυρίσει ο τροχός..

Senior Member
    Και αυτό μέσα στο πρόγραμμα είναι.Εχω έρθει πολλές φορές στην Αθήνα και χειμώνα και καλοκαίρι και έχω δει πως είναι.Συνεχίζω να την προτιμώ
    Αχμ εγω γεννηθηκα και μενω στην Αθηνα αλλα θα προτιμουσα να μενω σε μια πιο μικρη πολη πχ Θεσσαλονικη. Αν δεν εχεις αμαξι στην Αθηνα δεν παλευεται...
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν

Banned
    Kαι η Θεσσαλονίκη ωραία πόλη αλλά δεν είναι Αθήνα..Αμάξι έχω αλλά όποτε κατεβαίνω Αθήνα στο 95% των μερών που θέλω να πάω πηγαίνω με τις συγκοινωνίες.Ειδικά το μετρό μου αρέσει πάρα πολύ.Και επεκτείνεται συνεχώς.Τα λεωφορεία οκ είναι κάπως..

Senior Member
    Αααα το ιδανικο για εμενα θα ηταν το χειμωνα σε καποια πολη και το καλοκαιρι σε νησι, αλλα ενταξει μην τα θελουμε ολα δικα μας :P

Quote Originally Posted by favvel View Post
    να ρωτήσω κάτι?
    τι σας κρατάει στη ζωή?
    μήπως η πίστη?(η θρησκεία δλδ)..
    η δυσκολία να πεθάνετε?
    ή μήπως η πραγματική αγάπη για τη ζωή?

πιστεύω πως αυτοί που μένουν στη ζωή επειδή τους αρέσει πραγματικά είναι πάρα πολύ λίγοι..είναι η μειοψηφία..
    εσείς σε ποια κατηγορία ανήκετε?
    πιστεύω πως οι περισσότεροι ζουν από συνήθεια..έχουν συμβιβαστεί με την ανυπόφορη ζωή τους και κάνουν υπομονή μέχρι να τελειώσει το πανηγύρι..σ'αυτήν την κατηγορία ανήκω και εγώ..
    Απλά όλοι (ή σχεδόν όλοι) έχουν αποδεκτεί αυτό που είναι (όσο καλά, μέτρια ή χάλια θα τους κατετασσε ένας αντικειμενικός παρατηρητής με αυτο το είναι), γι αυτο τους νοιωθεις ικανοποιημένους με τη ζωη τους, γι αυτο βλεπεις η καθε επομενη μέρα να είναι μια μηχανική επανάληψη της προγούμενης. Έχουν συμβιβαστει δλδ με τον εαυτο τους όπως τους τον διαμόρφωσαν άλλοι και έπειτα με το που πήραν τα ηνία οι ίδιοι.

Η θρησκεια ειναι για να τους δινει γαλήνη και ελπίδες και τα events και καποιες αλλαγες για να δίνουν χρώμα σε κάτι που όπως ειπα επαναλαμβανεται μηχανικά.
    Σημαντικο ρολο παίζουν και οι δικαιολογιες γι αυτο που μπορεσαν ή δεν μπορεσαμε να γινουμε, έτσι για να νιωθουμε γαληνη και μια πλαστη ευτυχία. Το αν και πόσο πλαστη ειναι αυτη η ευτυχια καθορίζει και το μεγεθος των συμβιβασμών στη ζωη μας.
    Οσοι ειναι ασυμβιβαστοι, ψαχνουν (έστω απεγνωσμενα) διεξόδους για να μην τους γινει η ζωη ανυπόφορη, κι ετσι να ζουν με την αναμονη του τελους.
    γιάννης

Senior Member

+1 και εγώ θα ήθελα να μένω εκεί.Και αν δεν αλλάξει κάτι στην ζωή μου την επόμενη 3ετια εδώ που βρίσκομαι και θα έχω τελειώσει με κάτι υποχρεώσεις που έχω εδώ που βρίσκομαι,θα κινήσω γη και ουρανό για να πάω να μείνω εκεί.
    Κι εγώ θα ήθελα πολύ να μείνω εκεί γιατί εκεί βρίσκεται κάποιος που αγαπώ πολύ και που νιώθω ασφαλής μαζί του αλλά δυστυχώς δεν με αγαπάει εκείνος... Οπότε αναγκαστικά μένω εδώ στην κόλαση μου...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...