ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 353
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 353 of 1380 FirstFirst ... 2533033433513523533543553634034538531353 ... LastLast
Results 5,281 to 5,295 of 20693
    Senior Member
    Quote Originally Posted by STAVROS View Post
    **Mindcrime έχω ξαναβγάλει άλλους 2 δυσπλαστικούς σπίλους αλλά δεν μου είχαν κάνει Ανοσοιστοχημεία τότε!
    Βέβαια δεν υπήρχε και γνωμάτευση γιατρού τότε που να εγείρει υποψίες..Και ήταν και 2 ελιές μαζί για βιοψία...
    Δύσκολα τα πράγματα....Mindcrime ισχύει αυτό που μου είπε πως θα κάνει αυτές τις 2 Ανοσοιστοχημικές εξετάσεις για αποκλεισμό κακοήθειας?Ισχύει αυτό?Η να μου είπε ψέμματα να με καθησυχάσει?
    Δεν σου είπε ψέμματα η κοπέλα αλήθεια σου είπε. Και εγώ αν ήμουν στη θέση της το ίδιο θα έκανα...

Senior Member
    Σας εχει τυχει να σας αρεσει καποιος, να εισαστε φιλοι, και να μην εχετε πει κατι για να μη χαλασει αυτη η φιλια? Περιεργη κατασταση....
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν

Senior Member
    αμα παρω μια βρεγμενη σανιδα και ανεβω παιανια θα σου πω εγω αν πεθαινεις. εχεις βαλει ολους τους γιατρους να προσπαθουν να καταλάβουν πως γινεται αυτος ο τυπος ελιας να αλλαζει σχημα και μεγεθος..νομιζουν οτι εχουν κανει λαθος γνωματευση και φοβουνται μην φανε καμια μυνηση... θα βρουν την χαμενη ατλαντιδα ..θα τετραγωνισουν τον κυκλο και ακομα δεν θα εχουν καταλάβει τι συμβαινει με αυτην την απλη ελια αχαχαχαχα
    εκλεισες ραντεβου με ψυχοθεραπευτη ??
    Κι εγώ αυτό σκέφτομαι...Πως επειδή η γνωμάτευση γράφει αλλαγή χρώματος και μεγέθους από 6μηνου,σου λέει αυτή,κάτσε μήπως έχει κάτι αυτός και με τρέχει στα δικαστήρια μετά...Αλλά αν δεν το έγραφε αυτό η γνωμάτευση δεν θα μπορούσα να πάρω έγκριση από την ασφαλιστική...
    H αλήθεια είναι πως είναι λίγο επίφοβη ελιά και μοιάζει αρκετά με μελάνωμα...

ΔΥΣΠΛΑΣΤΙΚΟΙ ΣΠΙΛΟΙ (άτυποι σπίλοι) είναι συνήθεις καλοήθεις σπίλοι οι οποίοι μοιάζουν με το μελάνωμα. Τα άτομα με δυσπλαστικούςσπίλους έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα να αναπτύξουν μεμονωμένα ή πολλαπλά μελανώματα. Όσο πιο μεγάλος είναι ο αριθμός αυτών των σπίλων που έχει ένα άτομο, τόσο πιο υψηλός είναι ο κίνδυνος. Οι ασθενείςπου εμφανίζουν 10 ή περισσότερους σπίλους, έχουν 12% μεγαλύτερη πιθανότητα να παρουσιάσουν μελάνωμα, σε σχέση με τον γενικό πληθυσμό.
    http://www.skincancer.org/gr-GR/dysplastic-nevi
    Αλλά έχω βρει τι θα σκέφτομαι για να καλμάρω...Πως αν το μελάνωμα αναγνωριστεί εγκαίρως,κατά 96% με την αφαίρεση της ελιάς επιτυγχάνεται πλήρης Ιάση!
    Άρα θέλω να ελπίζω πως και να είναι κάτι κακό,θα είναι σε αρχικό στάδιο που είναι πλήρως ιάσιμο...

Τι να πεις,τώρα μπλέξαμε....Θα πιούμε όλο το πικρό ποτήριον....Είμαι και ανοιχτόχρωμος ρε πούστη μου,καστανόξανθος με μπλε μάτια...Ότι πρέπει για Μελάνωμα δηλαδή....

*Ευχαριστώ Ρέα και Mindcrime....Αποσύρομαι να χαλαρώσω....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mariah View Post
    Σας εχει τυχει να σας αρεσει καποιος, να εισαστε φιλοι, και να μην εχετε πει κατι για να μη χαλασει αυτη η φιλια? Περιεργη κατασταση....
    κάποια στιγμή θα έρθει από μόνο του γιατί μια δυνατή φιλία γίνετε έρωτας ένας ερωτάς δεν γίνετε φιλιά
    πριν πεις κάτι βούτα πρώτα την γλώσσα στο μυαλό σου

Senior Member
    Να σας βάλω κάτι για να σας φτιάξω τη διάθεση... Κάτι μου λέει πως το βιδώνει το παξιμάδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by giang View Post
    κάποια στιγμή θα έρθει από μόνο του γιατί μια δυνατή φιλία γίνετε έρωτας ένας ερωτάς δεν γίνετε φιλιά
    Μπα δεν νομιζω να γινει κατι και ισως καλυτερα, γιατι ξερεις τι λενε αν χαλασει αυτος ο ερωτας, πως φιλια δεν προκειται να ξαναγινει...
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν

Senior Member
    Μπα δεν νομιζω να γινει κατι και ισως καλυτερα, γιατι ξερεις τι λενε αν χαλασει αυτος ο ερωτας, πως φιλια δεν προκειται να ξαναγινει...
    όταν γίνει θα είναι τόσο ώριμο που θα πέσει σαν φρούτο και θα σας γλυκάνει τόσο πολύ που δεν θα ξανά φάτε άλλο φρούτο
    πριν πεις κάτι βούτα πρώτα την γλώσσα στο μυαλό σου

Banned
    πωωωω... πακετο η friendzone φαση!!! κουραγιο...

Senior Member
    @rea αστα να πανε χαχαχαχαχα

Τεσπα αρκετα με τους μελοδραματιισμους μου, η ζωη προχωραει και εμεις βλεπουμε μονο μπροστα

Banned
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Να σας βάλω κάτι για να σας φτιάξω τη διάθεση... Κάτι μου λέει πως το βιδώνει το παξιμάδι...

ιδου η αποδειξης οτι τα σπιντ δεν τα μοιραζουν μονο στα ρειβ παρτυ!!!!χαχαχαχα

Senior Member
    Τι σπιντ, αυτοι κανα ουζακι το εχουν πιει...μην σου πω 2-3 χαχαχα

Senior Member
    Kαμια καλη ταινια να περασει η βραδια?? Δραματικη , μυστηριου , θριλερακι ? Εφτιαξα και καφε θα ειναι μεγαλη η βραδια.

Banned
    Quote Originally Posted by mnimonio is back View Post
    Kαμια καλη ταινια να περασει η βραδια?? Δραματικη , μυστηριου , θριλερακι ? Εφτιαξα και καφε θα ειναι μεγαλη η βραδια.
    Ισπανικός κινηματογράφος σου κάνει?Εϊναι μαέστροι στις ανατροπές....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ntoubroutza View Post
    Ισπανικός κινηματογράφος σου κάνει?Εϊναι μαέστροι στις ανατροπές....
    Λατρευω Ισπανικο κινηματογραφο.. για ριξε ταινιακι! Αν και ειμαι σιγουρη θα το εχω δει :P

Banned
    Quote Originally Posted by mnimonio is back View Post
    Λατρευω Ισπανικο κινηματογραφο.. για ριξε ταινιακι! Αν και ειμαι σιγουρη θα το εχω δει :P
    http://www.imdb.com/title/tt1937149/