ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 385
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 385 of 1380 FirstFirst ... 285335375383384385386387395435485885 ... LastLast
Results 5,761 to 5,775 of 20693
    Quote Originally Posted by STAVROS View Post
    Τι σκέφτομαι??
    Απάλευτη η κατάσταση σήμερα!Έχω ναυτία και μικρή ενόχληση στο εντερικό σύστημα!
    Δεν ξέρω,έχω βάσιμες υποψίες πως δεν είναι ιογενής γαστρεντερίτιδα,αλλά με έχει πειράξει τα Παριζάκι Υφαντής.
    Πριν λίγο χτύπησα το Αντιεμετικό Primperan.30-60 λεπτά έχει έναρξη δράσης όταν χορηγείται από το στόμα.
    Δουλεύω με μεγάλη δυσκολία,από κοντά ο πατέρας βοηθάει.Μάλλον σε λίγο θα φύγω από τη δουλειά για να ξαπλώσω γιατί δεν είμαι και πολύ καλά.
    Θα ξεράσω σε κανά πελάτη και δε λέει...

*Δελφίνι ξινά μου βγήκαν τα γέλια χθες!Μήπως με μάτιασες?
    Για να γίνω καλά άνοιξε θέμα με Poll!!!!

**Mnimonio έχω στεγνώσει και δεν έχω άλλο τι να βγάλω.Μόνο Χολή μου έμεινε να βγάλω!
    Αν θεωρητικά,λέμε τώρα,η Χολή μου είχε Πέτρες,και ξερνούσα σε Πελάτη,θα υπήρχε κίνδυνος να πάθει ζημιά από Λιθοβολισμό???Χα χα χα
    Πριπεραν αγαπημενο !!! Να σου πω ή ειναι ιογενης ή ειναι αντιδραση στην διακοπη βενφλαξ. ή απο το στρες που περασες προσφατα.

Ευχομαι να νιωθεις καλυτερα !!!
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Quote Originally Posted by PAPA View Post
    Σταύρο καλό κάνει το losec, εγώ που εχω τα θεματάκια μου με αυτό ανακουφίζομαι
    Ούτως η άλλως παίρνω έναν αντίστοιχο,το Laprazol,επί μονίμου βάσεως,για ΓΟΠ!!Το Losec από τα PPIs είναι το λιγότερο αποτελεσματικό!Νexium,Controloc & Laprazol τα κορυφαία!Έχω κάνει μεγάλη έρευνα!Πάντως σ'ευχαριστώ πολύ!

Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Πριπεραν αγαπημενο !!! Να σου πω ή ειναι ιογενης ή ειναι αντιδραση στην διακοπη βενφλαξ. ή απο το στρες που περασες προσφατα.
    Ευχομαι να νιωθεις καλυτερα !!!
    CC λίγο δύσκολα να είναι από την διακοπή της Βενλαφαξίνης διοτί την έχω κόψει από τον Ιανουάριο του 2013!!!Μόνο Remeron παίρνω εδώ και πολλά χρόνια!!!
    Τα λέγαμε και πριν λίγο καιρό ΕΔΩ στο Post #23 αλλά με τόσα που έγραφα,που να τα θυμάσαι κι εσύ!Άσε που έχεις και τα δικά σου προβλήματα!
    Τελικά κι εγώ πιστεύω πως είναι Ιογενούς αιτιολογίας!Ελπίζω σταδιακά να νιώσω καλύτερα...Ευχαριστώ πολύ,να΄σαι καλά!

Τελικά κι εγώ πιστεύω πως είναι Ιογενούς αιτιολογίας!Ελπίζω σταδιακά να νιώσω καλύτερα...Ευχαριστώ πολύ,να΄σαι καλά!
    Αντε να κανει τον κυκλο του και συντομα περαστικα, ναι, με τοσα που εχω στο τελος θα πεσω απλα σε νιρβανα και δεν θα σκεφτομαι τιποτα ή δεν θα θυμαμαι τιποτα. Δε βαριεσαι... τελικα απο οσα συμβαινουν λιγα αξιζει να μας απασχολουν, να μνημονευουμε και να τα παιρνουμε τοσο σοβαρα. Πραγματικα !!!!!!!!

Senior Member
    Αντε να κανει τον κυκλοτου και συντομα περαστικα, ναι, με τοσα που εχω στο τελος θα πεσω απλα σε νιρβανα και δεν θα σκεφτομαι τιποτα.
    Θα πέσεις σε Nirvana και θα ακούς και Nirvana???Χα χα!
    Το Ladose τελικά πως το βλέπεις???Αξίζει τίποτα ή μπα?

Θα πέσεις σε Nirvana και θα ακούς και Nirvana???Χα χα!
    Η φλουοξετινη, ε ? κατι κανει... δε μπορω να πω... θεωρω οτι ειναι δοκιμαστικη περιοδος ακομα. Στους 4-5 μηνες θα βγαλω πορισμα. Πιο πολυ βασιζομαι στη δουλεια της ψυχοθ. στο εχω πει. Δε λεω δυστυχως ειμαι αναγκασμενη να παιρνω σκευασματα αλλά απο την αλλη εχω αποφασισει να κανω reset εγκεφαλου !!!

Senior Member
    Περαστικα και απο εμενα κυρ STAVROS !!

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio is back View Post
    Περαστικα και απο εμενα κυρ STAVROS !!
    Eυχαριστώ Mnimonio!!!!!!!!

Senior Member
    @CC

Εγκεφαλικό Reset,ε??
    Φλουοξετίνη εντάξει,μην περιμένεις θαύματα,αλλά σε συνδυασμό με Ψυχοθεραπεία,κάτι θα γίνει πιστεύω!
    Βασικά δεν σε ρωτάω τι ψυχική νόσο έχεις ακριβώς γιατί από ότι θυμάμαι ακόμα το ψάχνεις!

@CC

Εγκεφαλικό Reset,ε??
    Φλουοξετίνη εντάξει,μην περιμένεις θαύματα,αλλά σε συνδυασμό με Ψυχοθεραπεία,κάτι θα γίνει πιστεύω!
    Βασικά δεν σε ρωτάω τι ψυχική νόσο έχεις ακριβώς γιατί από ότι θυμάμαι ακόμα το ψάχνεις!
    Η φιλεναδα Φλουο με κανει να νιωθω πιο δυνατη ( σαν πλεγμα προστασιας εσωτερικων θεματων ) κατα αλλα οταν λεω reset εγκεφαλου εννοω φυσικα να αλλαξω οσες πεποιθησεις και πεπατημενες ειχα ως τροπους εκτονωσης αγχους, απελπισιας, κτλ κτλ, ειναι δυσκολακι δε το συζητω αλλά αξιζει. Γιατι εχω φτασει στο σημειο ή θα αλλάξεις ή θα ψοφησεις, τέλος. Μονοδρομος ο αγωνας. Αυτο εχω να σου πω.

Senior Member
    Η φιλεναδα Φλουο με κανει να νιωθω πιο δυνατη ( σαν πλεγμα προστασιας εσωτερικων θεματων ) κατα αλλα οταν λεω reset εγκεφαλου εννοω φυσικα να αλλαξω οσες πεποιθησεις και πεπατημενες ειχα ως τροπους εκτονωσης αγχους, απελπισιας, κτλ κτλ, ειναι δυσκολακι δε το συζητω αλλά αξιζει. Γιατι εχω φτασει στο σημειο ή θα αλλάξεις ή θα ψοφησεις, τέλος. Μονοδρομος ο αγωνας. Αυτο εχω να σου πω.
    Μου αρέσει η αποφασιστικότητα σου για να γίνεις καλά.Κι εγώ αυτό έχω να σου πω!

Senior Member
    Βλέποντας το Mr Jones, βλέπω τον εαυτό μου.... Μου αρέσει κιόλας που αναρωτιέμαι γιατί οι ψυχίατροι με λένε διπολικό... Μανιακό έπρεπε να με έλεγαν όχι διπολικό, μανιακό με κεφαλαία.... Υπομονή μέχρι τη Δευτέρα που θα συναντήσω τον καινούργιο μου ψυχοκούκου που στηρίζεται περισσότερο στη ψυχοθεραπεία και λιγότερο στα φάρμακα... Οπότε ένας συνδυασμός αυτών των δύο θα μου βελτιώσει τη ζωή....

Μου αρέσει η αποφασιστικότητα σου για να γίνεις καλά.Κι εγώ αυτό έχω να σου πω!
    Σκαμπανεβασματα πολλα Σταυρο, αμυνες πολλες, φοβοι αμετρητοι αλλά δε γινεται να κανω τα ιδια λαθη και να περιμενω καινουργιο αποτελεσμα ως δια μαγειας. οκ. Χελωνα, αργοι ρυθμοι, αλλά καλυτερα αργη προοδος απο το καθολου προοδος.

Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Βλέποντας το Mr Jones, βλέπω τον εαυτό μου.... Μου αρέσει κιόλας που αναρωτιέμαι γιατί οι ψυχίατροι με λένε διπολικό... Μανιακό έπρεπε να με έλεγαν όχι διπολικό, μανιακό με κεφαλαία.... Υπομονή μέχρι τη Δευτέρα που θα συναντήσω τον καινούργιο μου ψυχοκούκου που στηρίζεται περισσότερο στη ψυχοθεραπεία και λιγότερο στα φάρμακα... Οπότε ένας συνδυασμός αυτών των δύο θα μου βελτιώσει τη ζωή....
    Ευχαριστα νεα, θα περιμενω πως και πως να διαβασω την γνωμη σου απο την επισκεψη !!!!!!!!

Senior Member
    Μανιακέ έλα στο άλλο θέμα,τώρα που είσαι και σε φάση υπομανίας!!
    http://www.e-psychology.gr/forum/thr...714#post605714
    Από αυτά που θα γράψεις θα καταλάβουμε αν μας λες αλήθεια πως βρίσκεσαι σε υπομανιακή φάση!!!

Senior Member
    Μανιακέ έλα στο άλλο θέμα,τώρα που είσαι και σε φάση υπομανίας!!
    http://www.e-psychology.gr/forum/thr...714#post605714
    Από αυτά που θα γράψεις θα καταλάβουμε αν μας λες αλήθεια πως βρίσκεσαι σε υπομανιακή φάση!!!
    Τι περιμένεις να γράψω ότι τις αγαπώ όλες; Είμαι προκατειλημμένος με τις γυναίκες που έχουν θεματάκια με τον εαυτό τους και δεν μου βγαίνει να γράψω ή να εκφράσω το παραμικρό... Μια φορά έκανα σχέση με διπολική είδα το έργο και από την καλή και από την ανάποδη (έφταιγα και εγώ) και δεν θέλω να ζήσω το ίδιο ή παρόμοιο σκηνικό.... Τόσες γυναίκες μπορώ να βρω στο Σύνταγμα τέτοια ώρα να εκφράζω την υπομανία μου, εδώ μέσα θα το κάνω;;;; Μπα...