ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 386
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 386 of 1380 FirstFirst ... 286336376384385386387388396436486886 ... LastLast
Results 5,776 to 5,790 of 20693
    Senior Member
    Σκεφτομαι το ποσο μικροι ηταν παντα καποιοι ανθρωποι και εσυ απο αναγκη για αγαπη , φροντιδα και προδερμ τους μεγαλωνες στο μυαλο σου.. Αλλα η ζωη παντα σου φωτιζει την αληθεια αργα ή γρηγορα .

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Αν κάποιος θυμάται εύκολα πολυψήφιους αριθμούς,αυτό θεωρείται καλό?
    Δηλαδή αν δει έναν δεκαψήφιο για παράδειγμα,και τον θυμάται αμέσως,τι σημαίνει?
    Last edited by WhyAlwaysMe?; 19-04-2016 at 00:59.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio is back View Post
    Σκεφτομαι το ποσο μικροι ηταν παντα καποιοι ανθρωποι και εσυ απο αναγκη για αγαπη , φροντιδα και προδερμ τους μεγαλωνες στο μυαλο σου.. Αλλα η ζωη παντα σου φωτιζει την αληθεια αργα ή γρηγορα .
    πόσο σε νιώθω....ειλικρινά.....
    πριν πεις κάτι βούτα πρώτα την γλώσσα στο μυαλό σου

Senior Member
    Quote Originally Posted by giang View Post
    πόσο σε νιώθω....ειλικρινά.....
    Ναι ε? Παρηγορητικο αυτο..

Senior Member
    Ναι ε? Παρηγορητικο αυτο..
    να στο πω μ ένα τραγούδι αυτό που νιώθεις.....

https://www.youtube.com/watch?v=oYLaoWutq2w
    πριν πεις κάτι βούτα πρώτα την γλώσσα στο μυαλό σου

Σκεφτομαι και γραφω, εκθεση. Νεα ημερα ... αφραγκη παντελως, με μισο τελειωμενες δουλειες, κατα τα αλλα συντονισμενη φουλ στην πραγματικοτητα και οχι σε αρνηση. Υγιης σωματικα, αρα ευλογημενη, μπορω να βγω να περπατησω να κανω καμια δουλεια κτλ κτλ. Μη τα θεωρουμε ολα δεδομενα σε αυτη τη ζωη και απο την αλλη...
    Σκεφτομαι... πως με την σκεψη κουραστηκα και λεω " ασε τον εαυτο σου να νιωσει κατι και, ασε τα προγραμματα στην ακρη, ασε να νιωσεις οτι ζεις, οχι οτι Για να ζησεις πρεπει να πονεσεις, καταπιεστεις, προσποιηθεις. Απλά χαμογέλα ρε γαμωτο. Δε βαρεθηκες να σαι σκεπτικη και καταθλιπτικη ? Βαρεθηκες... ε ριχτο στο χαβαλε. Δε μπορει πια...
    Τοσα "χρονια δικασμενη μεσα στο γεντικουλε" συνειδητοποιησεων...

Καλημερα σε ολους τους συμφορουμιτες !!!!
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Banned
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Σκεφτομαι και γραφω, εκθεση. Νεα ημερα ... αφραγκη παντελως, με μισο τελειωμενες δουλειες, κατα τα αλλα συντονισμενη φουλ στην πραγματικοτητα και οχι σε αρνηση. Υγιης σωματικα, αρα ευλογημενη, μπορω να βγω να περπατησω να κανω καμια δουλεια κτλ κτλ. Μη τα θεωρουμε ολα δεδομενα σε αυτη τη ζωη και απο την αλλη...
    Σκεφτομαι... πως με την σκεψη κουραστηκα και λεω " ασε τον εαυτο σου να νιωσει κατι και, ασε τα προγραμματα στην ακρη, ασε να νιωσεις οτι ζεις, οχι οτι Για να ζησεις πρεπει να πονεσεις, καταπιεστεις, προσποιηθεις. Απλά χαμογέλα ρε γαμωτο. Δε βαρεθηκες να σαι σκεπτικη και καταθλιπτικη ? Βαρεθηκες... ε ριχτο στο χαβαλε. Δε μπορει πια...
    Τοσα "χρονια δικασμενη μεσα στο γεντικουλε" συνειδητοποιησεων...

Καλημερα σε ολους τους συμφορουμιτες !!!!
    καλημερα συντροφισσα...απο αφραγκια σκιζουμε και εδω!!! . απο φτωχια και φιλοτιμο ειμαστε φουλ... η λατερνα μου λειπει και εγινα αυλωνητης!!!

Ξερεις προσπαθω λιγο απο την εμπειρια της ζωης, παλια διαστηματα αφραγκιας πορκας μιζεριας, λιγο απο ανατολιτικη φιλοσοφια Ζεν... να μην εστιαζω στο κομματι αυτο... ειναι και κατι πρωινα ομως που δε γλιτωνω την αναγκαστικη του παρουσια.
    Κατα τα αλλα...εχω αρχισει ηδη να σκεφτομαι τα εξοδα μου ως προς τα αντικουνουπικα, με εχουν λιωσει τα τελευταια καλοκαιρια... ε μα κι αυτα !!!
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Banned
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Ξερεις προσπαθω λιγο απο την εμπειρια της ζωης, παλια διαστηματα αφραγκιας πορκας μιζεριας, λιγο απο ανατολιτικη φιλοσοφια Ζεν... να μην εστιαζω στο κομματι αυτο... ειναι και κατι πρωινα ομως που δε γλιτωνω την αναγκαστικη του παρουσια.
    Κατα τα αλλα...εχω αρχισει ηδη να σκεφτομαι τα εξοδα μου ως προς τα αντικουνουπικα, με εχουν λιωσει τα τελευταια καλοκαιρια... ε μα κι αυτα !!!
    μην μου τα θυμιζεις τα ρημαδια!! θα το ψαξω φετος για κανενα λαδακι σωματος για να κοιμαμαι σαν ανθρωπος.. αμα δουλεψει κατι θα στο πω...

αυτο το καλοκαιρι σιγουρα θα ειναι διαφορετικο απο τα προηγουμενα... και πλησιαζεις σε πολλα καλυτερα καλοκαιρια

Senior Member
    Kαλημέρες!Τι σκέφτομαι??
    Σήμερα καταρχήν δεν έχω πάρει Primperan,για να δω πως θα πάω με την τάση για εμετό.Η Διάρροια μου φαίνεται να πάει καλύτερα,αλλά θα το τεστάρω όταν φάω κανονικά.
    Από τα Θετικά είναι πως επειδή χθες δεν έφαγα σχεδόν τίποτα πέρα από κάτι κομματάκια μικρά Κοτόπουλου,έχασα ένα κιλό,και είμαι πλέον 82.6.
    Με λίγη υπομονή και με δεδομένη την μείωση(30mg από 45mg)του φαγανού Remeron από 1η μαίου που θα επιχειρήσω,εκτιμώ πως σε 30-40 μέρες θα είμαι κοντά στα 77 κιλά (BMI 23) που είναι και τα ιδανικά μου.

Senior Member

Το ζήτημα είναι αν εσύ, τότε, επειδή η σκέψη σου τους μεγάλωνε, θεωρούσες τον εαυτό σου κατώτερο τους, σκεφτόσουν και έπραττες ως κατώτερος τους. Ή αν απλά τους θεωρούσες ως πολύ δικούς σου ανθρώπους, ως φίλους, ως τα άτομα που πραγματικά σε αγαπούσαν και σε σέβονταν, αλλά τελικά έπεσες έξω.
    Το δευτερο είναι έξισου άσχημο με το πρώτο, διότι και τα δυο πληγώνουν, το πρώτο όμως είναι ακόμα χείροτερο επειδη κρατα τον άνθρωπο στην αδράνεια και στη χαμηλή αυτοεκτίμηση με όλες τις συνέπειες που αυτό συνεπάγεται σε κάθε πλευρα της ζωης του.
    Ο άνθρωπος αργά ή γρήγορα φωτίζεται, το πρόβλημα είναι οι συνέπειες που εν τω μεταξύ αντιμετωπίζει.
    γιάννης

Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Αν κάποιος θυμάται εύκολα πολυψήφιους αριθμούς,αυτό θεωρείται καλό?
    Δηλαδή αν δει έναν δεκαψήφιο για παράδειγμα,και τον θυμάται αμέσως,τι σημαίνει?
    Είναι κακό αν το κάνεις καταναγκαστικά, αν δλδ επιβάλλεις στον εαυτο σου να τον απομνημονεύσει. Σίγουρα δεν είναι κακό αν γενικά έχεις πολύ καλή μνήμη ή εισαι καλό μαθηματικό μυαλό.
    γιάννης

Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Αν δεν υπήρχαν τα χάπια και οι ψυχίατροι ο άνθρωπος θα εξαναγκαζόταν (αν είχε έστω λίγη θέληση) να κοντρολάρει τη σκέψη του με τις δικές του δυνάμεις και δεν θα βασιζόταν στα χάπια και στους ψυχίατρους.
    Τα χάπια δεν μεταβάλλουν τη σκεψη, απλά καταπραύνουν τα αισθήματα (τα καθηλώνουν) που προκαλούν οι σκέψεις, λόγω της επίδρασης τους στις ουσίες του οργανισμού που προκαλούν τα αισθήματα αυτα.
    γιάννης

Σκέφτομαι πως όσο περνάνε τα χρόνια τόσο πιο δύσκολα ρισκάρουμε, τόσο πιο δύσκολα δεχόμαστε αλλαγές στη ζωη μας, ακόμα κι αν έχουμε καλές ενδείξεις ότι τα πράγματα θα είναι θετικά. Συνηθίσαμε στο γνωριμο που ειναι ο εχθρός της αλλαγής. Και το γνώριμο είναι η στασιμότητα, έστω κι αν ειναι κάτι που γενικα μας ευχαριστεί. Ξεκινούν όμως και οι τυψεις που δεν παλέψαμε για το καλύτερο, που δεν κάναμε την υπέρβαση, αλλά και οι αμφιβολίες σε βαθμό ψυχικής υπερέντασης κάθε φορά που περνάει από τη σκέψη μας η αλλαγη.
    γιάννης