ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 387
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 387 of 1380 FirstFirst ... 287337377385386387388389397437487887 ... LastLast
Results 5,791 to 5,805 of 20693
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Το ζήτημα είναι αν εσύ, τότε, επειδή η σκέψη σου τους μεγάλωνε, θεωρούσες τον εαυτό σου κατώτερο τους, σκεφτόσουν και έπραττες ως κατώτερος τους. Ή αν απλά τους θεωρούσες ως πολύ δικούς σου ανθρώπους, ως φίλους, ως τα άτομα που πραγματικά σε αγαπούσαν και σε σέβονταν, αλλά τελικά έπεσες έξω.
    Το δευτερο είναι έξισου άσχημο με το πρώτο, διότι και τα δυο πληγώνουν, το πρώτο όμως είναι ακόμα χείροτερο επειδη κρατα τον άνθρωπο στην αδράνεια και στη χαμηλή αυτοεκτίμηση με όλες τις συνέπειες που αυτό συνεπάγεται σε κάθε πλευρα της ζωης του.
    Ο άνθρωπος αργά ή γρήγορα φωτίζεται, το πρόβλημα είναι οι συνέπειες που εν τω μεταξύ αντιμετωπίζει.
    Mεγαλη η συζητηση που μπορει να προκυψει Ιωαννη μου , στην πρωτη περιπτωση ο τροπος που βλεπεις τον εαυτο σου προσδιοριζει και τις επιλογες σου στις διαπροσωπικες σου σχεσεις με οτι αυτο συνεπαγεται. Η δευτερη περιπτωση μπορει να συμβει στον καθενα , να πεσει εξω δλδ. Νομιζω ανηκω στην πρωτη κατηγορια οχι ομως γιατι βλεπω τον εαυτο μου ως κατωτερη , αλλα η αναγκη μου να νιωσω αγαπη με κανει να εξιδανικευω ανθρωπους και καταστασεις. Την καλησπερα μου..

Senior Member
    Έτος 2158 και τον WAM να συνεχίζει να εκφράζει τον πόνο του, να θέλει μία όμορφη γυναίκα, αλλά μέχρι τότε να μην έχει βρει τα κότσια να τις πλησιάσει και να τους μιλήσει...

Declaration: Σημερα θα μεθύσω για πρώτη φορα!!!!

Δεν ξέρω γιατι το γράφω αυτό, απλα με κανει να νιώθω λιγο καλύτερα. Ισως με το να το γράφω το κανω πιο "επισημο" μέσα μου, αλλά σημερα αποφάσισα να δω αν μπορώ να ξεχασω εστω και λιγο τα ψυχο-προβληματα μου με το μεθυσι.

Ανακάλυψα κατι μπουκαλια "scots Whiskey" λέει η ταμπέλα, ελπίζω να ειναι αρκετά. Ωραια θα περασουμε

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Έτος 2158 και τον WAM να συνεχίζει να εκφράζει τον πόνο του, να θέλει μία όμορφη γυναίκα, αλλά μέχρι τότε να μην έχει βρει τα κότσια να τις πλησιάσει και να τους μιλήσει...
    Όχι,θα το ρίξω στις μέτριες και άσχημες.....
    Ρε δεν θα με κάνουν χαρούμενο!

Γιατι αλκοολ Σελτζουκε ? Εξαντλησες ολα τα αλλα ως λυσεις και ειπες να πνιξεις εκει τον καημο ? Αφου κανεις και ψυχοθεραπεια,τι το θες ρημαδι το οινοπνευμα ? Σε λιγες μερες θα το ξανα θες,οτι σε βασανιζει παλι θα ειναι εκει, δεν ξερω.

Αξιζει ??
    Last edited by Constantly curious; 19-04-2016 at 19:46.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Τον φανταζομαι με το πι να κανει ακομα θεματα εδω να ψαχνει ομορφη κοπελα στα ΚΑΠΗ
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν

Senior Member

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Mariah View Post
    Τον φανταζομαι με το πι να κανει ακομα θεματα εδω να ψαχνει ομορφη κοπελα στα ΚΑΠΗ
    Και τι μου προτείνεις αγαπητή?

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Και τι μου προτείνεις αγαπητή?
    Οτι σου εχουν πει και οι αλλοι , αλλα ξερω οτι εσυ θα επιμεινεις στο δικο σου.
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Οτι σου εχουν πει και οι αλλοι , αλλα ξερω οτι εσυ θα επιμεινεις στο δικο σου.
    Να μην πάω με όμορφη?

Senior Member
    Να μην πάω με όμορφη?
    Οτι η εμφανιση δεν παιζει τοσο ρολο οσο νομιζεις, αλλα εσενα σε εχει πιασει μια εμμονη να πας με μια ομορφη και μονο.

Senior Member
    Όχι,θα το ρίξω στις μέτριες και άσχημες.....
    Ρε δεν θα με κάνουν χαρούμενο!
    Ξέρεις τι γίνεται εσύ δεν έχεις καταλάβει το πρόβλημα σου... Νομίζεις πως αν κάνεις σώμα θα έρχονται αυτές που θα είναι όμορφές και θα καλύπτουν τα στάνταρ σου και θα σου ανοίγουν τα πόδια και θα σου λένε θέλω σχέση μαζί σου. Το πρόβλημα όμως δεν είναι το σώμα σου, το πρόβλημα είναι πως δεν τα έχεις καλά με τον εαυτό σου και είμαι σίγουρος πως δεν γουστάρεις ούτε τον ίδιο σου τον εαυτό. Εαν τον γούσταρες και ήσουν γεμάτος ψυχολογικά δεν θα γυμναζόσουν ούτε θα έβρισκες ψεγάδια σε αυτόν, θα τον έβρισκες μια χαρά και θα μιλούσες με γυναίκες που σου καλύπτουν τα στάνταρ. Λοιπόν θα κάνω μία πρόβλεψη, Με λίγες πιθανότητες κάποια ημέρα θα φτάσεις να έχεις το σώμα που θέλεις, αλλά θα συνεχίζεις να μην έχεις την γυναίκα που θέλεις γιατί δεν θα έχεις την ψυχική δύναμη να πας και να της πεις πως σου αρέσει σαν εμφάνιση και πως θέλεις να γνωρίσεις τον χαρακτήρα της γιατί σε ελκύει.... Για την ώρα αυτό που κάνεις είναι να σπαταλάς ενέργεια και χρόνο τζάμπα, αυτό που χρειάζεσαι είναι έναν ψυχολόγο να σου αναδείξει τα δυνατά σου σημεία που θα σου αναπτερώσουν το ηθικό και την αυτοπεποίθηση και θα σου δώσουν την ώθηση να αρχίζεις να την πέφτεις...

Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Γιατι αλκοολ Σελτζουκε ? Εξαντλησες ολα τα αλλα ως λυσεις και ειπες να πνιξεις εκει τον καημο ? Αφου κανεις και ψυχοθεραπεια,τι το θες ρημαδι το οινοπνευμα ? Σε λιγες μερες θα το ξανα θες,οτι σε βασανιζει παλι θα ειναι εκει, δεν ξερω.

Αξιζει ??
    Αξίζει. Δεν εχω πιει ποτέ αλκοολ. Ποτε μπυρα. Παρθενος μεχρι και εκει!!

οπότε θα ηθελα να σπασω τουλαχιστον αυτη τη παρθενια. Απο αυριο θα μπορω περηφανα να πω "εχω μεθυσει και εγω τουλαχιστον μια φορα στη ζωη μου¨". Ενας μικρός κόκκος "εμπειρίας ζωης" θα προστεθεί στη ζωη μου..

Ασε που νοιωθω την αναγκη να αυτο-εξευτελιστω οσο περισσότερο γινεται για να με τιμωρησω.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Οτι η εμφανιση δεν παιζει τοσο ρολο οσο νομιζεις, αλλα εσενα σε εχει πιασει μια εμμονη να πας με μια ομορφη και μονο.
    Ζητάω κάτι κακό?
    Συγγνώμη κιόλας!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ο Σελτζούκος View Post
    Αξίζει. Δεν εχω πιει ποτέ αλκοολ. Ποτε μπυρα. Παρθενος μεχρι και εκει!!

οπότε θα ηθελα να σπασω τουλαχιστον αυτη τη παρθενια. Απο αυριο θα μπορω περηφανα να πω "εχω μεθυσει και εγω τουλαχιστον μια φορα στη ζωη μου¨". Ενας μικρός κόκκος "εμπειρίας ζωης" θα προστεθεί στη ζωη μου..

Ασε που νοιωθω την αναγκη να αυτο-εξευτελιστω οσο περισσότερο γινεται για να με τιμωρησω.
    What? Ουτε μπυρα? Καλα ουτε εγω πινω αλκοολ αλλα ενα μοχιτο το εχω δοκιμασει ή μια μπυρα... αντε καλο ξεπαρθενιασμα