ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 394
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 394 of 1380 FirstFirst ... 294344384392393394395396404444494894 ... LastLast
Results 5,896 to 5,910 of 20693
    Senior Member
    GoT και μ@λ@κίες... Δείτε λίγο το lie to me να σας φύγει το κεφάλι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Μπου μου, καθε φορα που θα νιωθεις οτι αναστατωνεσαι περισσοτερο θα λες με ευγενεια, με συγχωρεις λιγο θελω να παρω αερα ή θα αλλαζεις δωματιο ή θα πιανεις τον υπολογιστη, θα δεις και εσυ.
    Πιστευω οτι θα βρεις τον τροπο να παιρνεις και εσυ τον χωρο και τον χρονο σου. Χαιρομαι πολυ που υπαρχει ενας ανθρωπος που αγαπας πολυυυ.

Πιστευεις οτι μπορει να σε καταλαβει ? σε σεβεται ?
    με καταλαβαινει ναι και ο σεβασμος ειναι αμοιβαιος..τα ξερει ολα ουτως η αλλως..τις ειχε πεταξει κατι κουβεντες η μανα μου παλιοτερα και ειχε αρχιζει να ψιλιαζεται η μικρη..ε εβλεπε και τα χαπια ε και καποια στιγμη της ειπα αρκετα πραγματα σχεδον ολα δηλαδη και δε περιμενα τοσο οριμη σταση..ουτε με εβαλε στο μικροσκοπιο ουτε τρομαξε, μου ελεγε οτι ειχε καταλαβει κι αυτη καποια πραγματα για μενα
    κι αρχισε ηδη τα μικροπαραπονα πχ μου λεει απο χτες οτι εχω κατσει ελαχιστα μαι της..τι να της πω τωρα οτι τρωω φρικες ακομα και μαζι της?δε ξερω..
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    με καταλαβαινει ναι και ο σεβασμος ειναι αμοιβαιος..τα ξερει ολα ουτως η αλλως..τις ειχε πεταξει κατι κουβεντες η μανα μου παλιοτερα και ειχε αρχιζει να ψιλιαζεται η μικρη..ε εβλεπε και τα χαπια ε και καποια στιγμη της ειπα αρκετα πραγματα σχεδον ολα δηλαδη και δε περιμενα τοσο οριμη σταση..ουτε με εβαλε στο μικροσκοπιο ουτε τρομαξε, μου ελεγε οτι ειχε καταλαβει κι αυτη καποια πραγματα για μενα
    κι αρχισε ηδη τα μικροπαραπονα πχ μου λεει απο χτες οτι εχω κατσει ελαχιστα μαι της..τι να της πω τωρα οτι τρωω φρικες ακομα και μαζι της?δε ξερω..
    τρως φρίκες μ όλους τους ανθρώπους?η απλά έτυχε τώρα
    Εφοσον είναι αδερφή σ μπορείς να της τα πεις όλα θα σ καταλάβει

Να της πεις πως την αγαπας με ολη σου την καρδια αλλά το μυαλο σου σε παγωνει σε ενα σημειο και δεν μπορεις να δειξεις τα αισθηματα σου. Αν θελεις.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    ναι τρωω φρικες με ολους τους ανθρωπους και απλα τοτε θελω το δωματιο μου μινη μου και τον υπολογιστη μου να ξεχνιεμαι και να ηρεμω

καλο μου ακουγεται αυτο..καπως ετσι θα της το πω και χωρις να μου το ξαναπει..θα της το πω απο μονη μου..θα τη στεναχωρησω ομως αν της πω οτι τη βαζω στο ιδιο σακουλι με ολους τους αλλους που με παραολουθουν..ελπιζω να καταλαβει.θα κανω κι εγω οτι καλυτερο μπορω.ευχαριστω ωραια το εθεσες!
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    ναι τρωω φρικες με ολους τους ανθρωπους και απλα τοτε θελω το δωματιο μου μινη μου και τον υπολογιστη μου να ξεχνιεμαι και να ηρεμω

καλο μου ακουγεται αυτο..καπως ετσι θα της το πω και χωρις να μου το ξαναπει..θα της το πω απο μονη μου..θα τη στεναχωρησω ομως αν της πω οτι τη βαζω στο ιδιο σακουλι με ολους τους αλλους που με παραολουθουν..ελπιζω να καταλαβει.θα κανω κι εγω οτι καλυτερο μπορω.ευχαριστω ωραια το εθεσες!
    Πάντως για την ιστορία δεν σ παρακολουθεί κανένας :P :P

Ειναι προτιμοτερο να ξερει οτι την αγαπας, την υπολογιζεις και παλευεις να γιατρευθεις παρα να υποθετει τσαμπα τι γινεται μεσα στο μυαλο σου. Πιστευω πως παρα την ηλικια της θα καταλαβει οσο μπορει.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Mε εκφράζει απόλυτα... Κάποτε δεν ήξερα τι σημαίνουν οι στίχοι, τώρα έχουν γίνει ένα με τη ζωή μου....

Life it seems, will fade away
    Drifting further every day
    Getting lost within myself
    Nothing matters no one else
    I have lost the will to live
    Simply nothing more to give
    There is nothing more for me
    Need the end to set me free

Things not what they used to be
    Missing one inside of me
    Deathly lost, this Can t be real
    Cannot stand this hell I feel
    Emptiness is filling me
    To the point of agony
    Growing darkness taking dawn
    I was me, but now he 's gone

No one but me can save myself, but it's too late
    Now, I can't think, think why I should even try
    Yesterday seems as though it never existed
    Death Greets me warm, now I will just say goodbye

Senior Member
    Ρε συ μπου μήπως έχεις την ασθένεια των τριαντάριδω ν δηλαδή δεν εκτιμάς μη λέμε μόνο για τους άλλους αλλά μήπως πρέπει να εκτιμήσεις τα πάντα από την αρχή γιατί μου φαίνεται δεν το χεις εμπεδώσει το θέμα πρέπει να επανεκτιμησεις όλη σου την ύπαρξη αν θες να έχεις μέλλον έτσι νομίζω εγώ τουλάχιστον
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    τι ενοεις elis? δε καταλαβα..τι ενοεις να επανεκτιμησω τα παντα?που κανω λαθος?μπορεις να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενος?
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Θα σου πω τι έκανα εγώ άμα σ συμφωνείς να το κάνεις έπαθα το επεισόδιο και λέω απλοϊκά σκεπτόμενος σωστό λάθος δεν ξέρω κάτι κάνω λάθος δεν μπορεί και προδιάθεση να είναι βελτιώνεται κάθισα σκέφτηκα όλη τη ζωή μου που έκανα μαλακιά που δεν έκανα ποιος μου φέρθηκε καλά ποιος όχι τα βάλα σε μια τάξη μέσα στο μυαλό μου καθάρισα από τύψεις κλπ εκεί που δε φέρθηκα καλά συγχώρεσα όσους δε μου φέρθηκαν καλά γενικά μου πήρε δύο χρόνια να επανεκτιμησω την ύπαρξη μου πλέον δε βρίζω ποτέ και είμαι πάντα ευγενικός και προσπαθώ να έχω πάντα καλή συμπεριφορά και να μη νευριάζω να μη ξεφεύγω έχω βάλει πρόγραμμα κοιμάμαι νωρίς ξυπνάω πρωί δουλεύω όταν δουλεύω σκέφτομαι γενικά ωρίμασα μόνος μου αλλά το ξεπέρασα σε μεγάλο βαθμό πλέον άμα με δεις όπως είμαι τώρα και πιάσουμε κουβέντα θα σ φανώ και πλακατζής

Senior Member
    Ήμουνα λίγο πυροβολημένος από μικρός και έπρεπε να γίνει αυτό το ξεκαθάρισμα μέσα μου αλλιώς δε γίνονταν

Senior Member
    τωρα σε καταλαβα..αμα αρχισω να κανω αυτο που λες θα αρχισω να χτυπαω ο κεφαλι μου στον τοιχο...μια ζωη μ@λ@κιες κανω.κυνηγαω απο παιδακι τους φιλους, τους βαζω πανω απ ολα και λειτουργω με βαση το συναισθημα σε ολα εκτος απο μενα..αυτα σε γενικες γραμμες..αυτα με εφεραν σε πολυ δυσκολες καταστασεις και με κρατησαν πισω..αλλα πως αλλαζει ο ανθρωπος ξερω γω?πρεπει να αλλαξει κανεις?γινεται?
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Καλά κι εγώ μη φανταστείς απλά έστρωσα λίγο αλλά τώρα πια έχω το νου μου να προσέχω να μην ξανακάνω τα ίδια έχω γίνει τύπος και υπογραμος με την ελπίδα να στρώσω οριστικά μετά από χρόνια πάντως είναι ωραία να μην κάνεις μαλακές στην αρχή βαριόμουνα τώρα μ αρέσει αλλά ψιλό βελτιώθηκα

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Φίλε καλησπέρα.
    Είσαι και εσύ παρθένος ακόμη;
    Δυστυχώς ναι φίλε μου, 25 χρονών κοτζάμ άντρας.