ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 403
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 403 of 1380 FirstFirst ... 303353393401402403404405413453503903 ... LastLast
Results 6,031 to 6,045 of 20693
    Senior Member
    Μην ασχολείσαι μαζί μου δε μιλάω σε σένα η τρέλα μου είναι το παράσημο μου από τη ζωή εσύ έχεις γαλόνια εγώ έχω αυτό
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Ήρθε και ο τρελός......
    Από σένα πιο καλά στέκει πάντως...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Είσαι σίγουρη για την τελευταία πρόταση σου?
    πιο σιγουρη κι απ τον θανατο..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Από σένα πιο καλά στέκει πάντως...
    στανταρ....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    στανταρ....
    Χαίρομαι που συμφωνείς... Ακόμα κι αν έχω συγκρουστεί με τον elis στο παρελθόν αυτό οφείλω να του το αναγνωρίσω και σίγουρα είναι απαράδεκτο να τον αποκαλούν έτσι...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Quote Originally Posted by boo View Post
    θα το πω για να το βγαλω απο μεσα μου παρ ολο που τις τελευταιες μερες αποφευγω να γραφω γιατι ξερω οτι ακομα και απο το ιντερνετ παρακολουθουμαι.

δε θελω αλλο χαπια.με κανουν κοιμησμενη απλα και με αυτον τον τροπο θελουν αυτοι για να με ελεγχουν.προχτες ξεχασα να παρω την πρωινη δοση και ημουν πολυ χαρουμενη για τη μιση μερα.ειχα ενεργεια, ενταση, δεν ενιωθα αρρωστη

ειμαι 28 και αντι να χαιρομαι τη ζωη μου εχω κλειστει σε ενα δωματιο γιατι δεν μπορω να ειμαι με τους ανθρωπους.στη γιατρο δεν οφελει να το πω..πριν 20 μερες μου αξησε τα χαπια.δε θα δεχτει να τα μειωσουμε.πριν 5-6 μερες ξαναηρθαν τα φαντασματα και η φωνες αλλα ευτυχως τωρα ειμαι καλυτερα.

κι εκει που ειχα αρχισει να πιστευω οτι η γιατρος δεν ειναι μερος της συνομωσιας τωρα που αυξησε τα χαπια παλι νιωθω παλι οτι ειναι μερος κι αυτη της συνομωσιας που γινεται εναντιον μου.ειμαι πολυ μπερδεμενη και δε βρισκω τροπο να ξεμπλεξω..

σκεφτομαι να αρχισω να τα μειωνω απο μονη μου αλλα δε ξερω ποιο χαπι κοβεις πρωτα ποιο μετα και ποση ποσοτητα καθε φορα

στεναχωριεμαι πολυ..θελω να εχω κεφι, ζωντανια, ορεξη, ενταση, χαρα ξανα..θελω να ζησω παλι.πραγματικα χωρις υπερβολες νιωθω φυτο.τα χαπια με ριχνουν πολυ...
    BOO, κανε υπομονη εστω 3 μηνες σταθερη θεραπεια και μην πειραματιζεσαι με δοσολογιες σε παρακαλω. Δωσε μια ευκαιρια να συνηθισεις - ειδες οτι εφυγε αμεσως το φαντασμα - και καλως ή κακως θα νυσταζεις. Μολις σταθεροποιηθεις θα μπορεις να κανεις κι αλλα πραγματα και οχι μονο να νυσταζεις.

Ελις πες καμια κουβεντα !!! Μπου ειναι κριμα να χαλασεις παλι την θεραπεια.
    Last edited by Constantly curious; 25-04-2016 at 19:10.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Ναι έχεις δίκιο, μπορούν να σε παρακολουθούν από το internet και είναι πολύ άσχημο πράγμα να σε παρακολουθούν... Και εμένα με ενοχλεί και το σκέφτομαι αυτό... Μπορείς όμως να μπαίνεις από το dark web μέσω tor και έτσι να μην μπορούνε να σε βρούνε ούτε να σε παρακολουθούνε. Εξαφανίζεται η ip στα άδυτα των server του tor...

Πες μου κάτι άλλο αν θέλεις... Έχεις δοκιμάσει να μιλήσεις με τον ψυχίατρο του hearingvoices??? Έχω ακούσει ότι είναι αντιψυχίατρος, δεν σε υποχρεώνει να παίρνεις φάρμακα και πως αν του πεις πως θέλεις να κόψεις τα φάρμακα σε βοηθάει να τα κόψεις... Δεν χάνεις τίποτα να συζητήσεις μαζί του και αν νιώσεις συζητώντας μαζί του πως αποτελεί μέρος της συνωμοσίας και αυτός να του πεις γεια και να μην του μιλήσεις ξανά... Το ξέρω πως δεν αποδέχεσαι την λογική και πως είναι άκαρπο να προσπαθήσω με την λογική να σε πείσω... ίσως όμως κάποια ημέρα να νιώθεις διαφορετικά και αυτά που σου λέω σήμερα να σου φανούν σωστά. Αν έρθει εκείνη η στιγμή κάποια ημέρα, γιατί θα έρθει να το ξέρεις αυτό, τότε πήγαινε να τον βρεις...

PS Να δώσεις στην φωνούλα που σου λέει ότι είμαι και εγώ μέρος της συνωμοσίας και μην τον ακούς, τα χαιρετίσματα μου... Φιλιά πολλά, εύχομαι η στιγμή που θα νιώθεις χαρούμενη και θα χαμογελάσεις να έρθει σύντομα...

πως δουλευει αυτο το dark web mindcrime?πολυ με ενδιαφερει..το tor τι ειναι?
    που μπορω να βρω αυτον τον ψυχιατρο?ποσο κοστιζει?δεν τον εχω δοκιμασει γιατι 1η φορα τον ακουω..
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Μπου το έχω πει σε μερικούς το λέω και σε σένα μπες στο schizofreneia. Com εκεί είναι όλοι μαζεμένοι από όλο τον κόσμο έχει ένα κάρο συμπληρώματα που βοηθάνε αυτοί είναι πιο μπροστά από εμάς συζητά με το γιατρό σου κάποιοι τα χουν πάρει εγώ στα ψυχολογικά μου είμαι καλά τώρα και δεν χρειάζομαι άμα πάρω κάτι θα ναι για δίαιτα πάντα με το γιατρό θα ρωτήσω δηλαδή κατά τα άλλα εγκεφαλικά είμαι καλά άμα νυστάζει εσπρέσο πίνω εγώ εμένα μου κάνει δουλειά αλλά πίνω δύο με τη μια με δύο σαράντα δηλαδή δυο καφέδες σκέτους η νύστα φεύγει αλλά πρέπει να προσαρμοστείς κι εσύ να κάνεις κάτι να φροντίζεις τον εαυτό σου πρέπει μόνη σου να βρεις τι σου κάνει δουλειά ψάξε λίγο υπάρχουν άπειρα πράγματα να κάνεις συμπληρωματικά με τη θεραπεία για να έχεις μια καλή ζωή το θέμα είναι να το εμπεδώσεις και να αναλάβεις δράση

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    BOO, κανε υπομονη εστω 3 μηνες σταθερη θεραπεια και μην πειραματιζεσαι με δοσολογιες σε παρακαλω. Δωσε μια ευκαιρια να συνηθισεις - ειδες οτι εφυγε αμεσως το φαντασμα - και καλως ή κακως θα νυσταζεις. Μολις σταθεροποιηθεις θα μπορεις να κανεις κι αλλα πραγματα και οχι μονο να νυσταζεις.

Ελις πες καμια κουβεντα !!! Μπου ειναι κριμα να χαλασεις παλι την θεραπεια.
    δεν πειραματιζομαι με δοσολογιες ποτε ρε νταξει..απλα την προηγουμενη φορα δεν επαιρνα ολες τις δοσεις μεσα στην μερα..αυτο σκεφτομαι να κανω..δεν εχω αλλη λυση καλυτερη.
    γιατι να περιμενω 3 μηνες?απο εκει γυρω στις 17 φλεβαρη ως τωρα τα χω δει ολα..ποσο να περιμενω..
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Σε ευχαριστω Ελις που βοηθας στην στηριξη της Μπού.

Senior Member
    Δε θες αυτά κάνε μαθήματα χορού ζωγραφικής κάτι δημιουργικό φτιάξε κοσμήματα αξεσουάρ παντόφλες δερματικια για τα χέρια κάτι με τα χέρια και το μυαλό μάθε να μαγειρεύεις τέλεια όλα αυτά πρέπει να τα καλλιεργήσεις και να έχουν όλα τεράστιο βάθος συνέχεια μπορείς να γίνεσαι καλύτερη και να προχωράς γνώρισα κοπέλες που ασχολούνται με όλα αυτά δεν τα βγάζω από το μυαλό μου

Senior Member
    Αυτό που σου λέει το άλλο μέλος είναι το δίκτυο hearing voices είναι παγκόσμιο δίκτυο και είναι χωρίς φάρμακα δηλαδή ζεις κανονικά χωρίς φάρμακα αλλά γίνεσαι κομάντο όταν λέμε κομάντο κομάντο αλλιώς δε βγαίνει εγώ όλα αυτά που σου λέω είναι πως να γίνεις κομάντο με τα φάρμακα για μη βασανίζεσαι να είσαι ήρεμη την έψαξα κι εγώ έτσι γνώρισα κάποιους αλλά το νόημα είναι το ίδιο πρέπει να γίνεις κομάντο άμα θες να ζεις καλά εγώ ας πούμε είμαι κομάντο στις μαλακές δηλαδή μπορεί στο κεφάλι μου να γίνεται πόλεμος κι εγώ να σου μιλάω για τα λουλούδια οποίο είναι το θέμα με προπόνηση γίνεται το κάνουν κι αυτοί αλλά θέλει μόνη σου να ενδυνάμωσης το λογικό κομμάτι και να ξεχωρίζεις τα συμβατικά με τα παρανοϊκά αυτό γίνεται με τριβή άμα βάλεις αυτό ως στόχο πολλούς θα φρικάρεις κάποια στιγμή αλλά μη σε απασχολεί μπορείς να τα καταφέρεις

Senior Member
    Και με τις γνωριμίες να ξέρεις δε γίνεται τίποτα δηλαδή εγώ έχω γνωρίσει συνολικά ένα χωριό αλλά το μόνο που προπονήθηκα είναι στα λόγια κατά τα άλλα ηρεμία βελτίωση είδα με πειθαρχία δουλειά και φάρμακα τους παράτησα όλους με παράτησαν κι όλα αλλά βελτίωση είδα όταν το εμπέδωσα έκανα τις επιλογές μου δηλαδή φάρμακα δουλειά και γυμναστική και ζω καλά αλλά έχω γίνει τεράστιος από όλη αυτή τη ΕΡΑ δραστηριότητα

Quote Originally Posted by boo View Post
    δεν πειραματιζομαι με δοσολογιες ποτε ρε νταξει..απλα την προηγουμενη φορα δεν επαιρνα ολες τις δοσεις μεσα στην μερα..αυτο σκεφτομαι να κανω..δεν εχω αλλη λυση καλυτερη.
    γιατι να περιμενω 3 μηνες?απο εκει γυρω στις 17 φλεβαρη ως τωρα τα χω δει ολα..ποσο να περιμενω..
    Βρε μπου μου, λες νιωθω ζομπι, οκ καταλαβαινω, σκεφτομαι καποιο να μειωσω αλλά ποιο ? και μη το πω στη γιατρο ...
    αρα προσπαθεις μονη σου να βρεις ποιες ειναι οι σωστες δοσεις. Και αν δεν ειναι ? Ισως εχεις φορτιστει με το θεμα φιλες και επισκεψης αδελφης κτλ, αλλά σε παρακαλω, δωσε σου την ευκαιρια και αν δεις οτι δεν την παλευεις να της το λες. Γιατρε νυσταζω παρα πολυ μπορουμε να κανουμε κατι ???

Ο Ελις και ο Σειριος ξερουν καλυτερα απο εμενα. Ετσι κι αλλιως. Αλλά ειναι κριμα να το παιρνεις ολο πανω σου.

Senior Member
    Αυτά τα προβλήματα τα χουν όλοι να ξέρεις απλά ο καθένας μας κάτι κάνει όλα αυτά που σου λέω τα χω κάνει δέκα χρόνια παίρνω φάρμακα κι έχω βρεθεί παντού για να βρω άκρη και Αθήνα πήγα και σε συνέδρια πήγα το ίδιο προτείνω να κάνεις κι εσύ εγώ σ δίνω τη γενική εικόνα και σου λέω εγγυημένα ότι υπάρχει ζωή και με τα φάρμακα και χωρίς αρκεί να καλλιεργήσεις τα ταλέντα σου σιγά σιγά μετά από κάποια χρόνια θα πετάς