ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 409
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 409 of 1380 FirstFirst ... 309359399407408409410411419459509909 ... LastLast
Results 6,121 to 6,135 of 20693
    Quote Originally Posted by Mariah View Post
    Ti????????????????????????????? ε οχι...ε οχι.... Snow ((((((((((((((((((
    Πιστευω οτι η κοκκινομαλλα, θα φερει την ανατροπη και θα τον αναστησει !!!
    "Make sure your worst enemy isn't you"

favvel
    Guest
    δεν αντέχω..εντάξει δεν το λέω δημόσια ότι θέλω να πεθάνω γιατί δεν κάνει αλλά αυτή είναι η αλήθεια..
    δε θέλω να δουλέψω αλλά κυρίως δε θέλω να ζω..δε βρίσκω νόημα στη ζωή αυτή..
    κι αυτό που λένε ότι αυτή η ζωή ότι είναι ψεύτικη και ότι η αληθινή είναι μετά το θάνατο,η αιώνια,δε βγάζει νόημα!!απλά δε βγάζει!!
    δλδ ποιος ο λόγος να ζήσουμε κάτι ψεύτικο πρώτα και μετά το αληθινό??
    δεν αντέχω τον παραλογισμό της ζωής..πνίγομαι..
    και δεν έχω και αντοχές για να ζήσω..σκέφτομαι συνέχεια το πόσο παράλογη και αντιφατική είναι η ζωή και μου φεύγει η όρεξη για ζωή..
    δλδ ποιος ο λόγος να προσπαθούμε συνέχεια σε αυτή τη ζωή αφού θα πεθάνουμε στο τέλος?
    μέρες που είναι σκέφτομαι μαύρα ενώ ο κόσμος έχει ένα σωρό προβλήματα..
    δεν αντιλέγω..ο κόσμος που θέλει να ζήσει έχει πολύ σοβαρότερα προβλήματα και επιβίωσης και υγείας πολλές φορές..αλλά θέλει να ζήσει..για βάλε να μη θες από πάνω να ζήσεις πόσο δύσκολα κάνεις τις δουλειές σου..
    και νομίζω ότι πιο πολύ μου φταίει που ο άνθρωπος τα έχει κάνει σκατά συγνώμη κιόλας..
    ο κόσμος που ζούμε είναι μια κόλαση..εγώ έτσι τον βλέπω τουλάχιστον..
    και κάτι άλλο..
    ο κόσμος αυτός δεν είναι για τους χαζούς..
    είναι για τους έξυπνους και προσαρμοστικούς..
    αν κάποιος είναι χαζός και ζει ακόμα τότε είναι μαζόχας..πχ εγώ..
    δεν εξηγείται αλλιώς..
    συγνώμη για την αρνητικότητα που βγάζω μέρες που είναι..
    θα μπορούσε όλο αυτό να είναι μια βλασφημία απέναντι στα θεία..
    αλλά αφού αυτόν τον καιρό δεν πιστεύω δεν μετράει έτσι..

Senior Member
    Ο κόσμος είναι παράλογα φτιαγμένος αυτό είναι γεγονός τα άλλα όλα είναι μέσα στο παράλογο προσπαθούμε να ζήσουμε όσο καλύτερα μπορούμε
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Που είσαι ρε κλέφτρα που πήγες και μ άφησες μόνο μου
    Συμφωνώ μαζί σου ...

Senior Member
    Κι εγώ συμφωνώ μαζί μου είναι φανερό πλέον ήρθε μας έδωσε ζωή κι έφυγε κάνα δυο ακόμα μείνανε να δούμε τι θα κάνουν κι αυτές

Ο κόσμος είναι παράλογα φτιαγμένος αυτό είναι γεγονός τα άλλα όλα είναι μέσα στο παράλογο προσπαθούμε να ζήσουμε όσο καλύτερα μπορούμε
    Ξερεις ποσοι φιλοσοφοι εχυσαν μελανια και μελανια για να το πουν ? Βρηκα μια ατακα που λεει οτι "μαγκια ειναι να βλεπεις τις ατελειες της ζωης, της υπαρξης, κτλ, αλλά να μη σε κολ@νει και να προχωρας".
    Νομιζω ελις προχωραμε.
    Και το ρεακι μας εφυγε, γιατι αυτος ηταν ο τροπος της να προχωρησει. Ειπε - ισως και να γυρισω- αλλά νομιζω οτι αυτο θα μου κανει καλο. Πιστευω πως ειναι καλά.

Senior Member
    Εσύ έμεινες το φλερακι και το αστεράκι μας κανονίστε τι θα κάνετε κανονίστε γιατί δεν είμαι για να παθαίνω κατάθλιψη πάλι κανονίστε μόνο αυτό σας λέω

Εσύ έμεινες το φλερακι και το αστεράκι μας κανονίστε τι θα κάνετε κανονίστε γιατί δεν είμαι για να παθαίνω κατάθλιψη πάλι κανονίστε μόνο αυτό σας λέω
    Ελις, για αυτο κανεις γυμναστικη, δουλεια, καφεδακια και αγωγη για να το παλεψεις με γκαζια το θεμα.
    Το αστερακι εννοεις την moonlight ? μπερδευτηκα...

Senior Member
    Μεγάλη Παρασκευή σήμερα και εγώ ονειρεύομαι τσουρέκια και κουλούρια....

Senior Member
    Νοιωθω τοσο κουρασμενη που θα θελα να κοιμηθω και να ξυπνησω την Δευτερα... πρεπει καποτε να ανακαλυφθει το χαπι να μην κοιμομαστε, δεν ειναι κατασταση αυτη.
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν

Senior Member
    Γυμναστική κάνω από πέντε χρονών παλιά είχα και σώμα τώρα βαριέμαι να το ξανακάνω γιατί θέλει δίαιτα πλέον προτιμώ τη δύναμη και την αντοχή κι ας φαίνομαι χοντρός το σώμα μου καλό είναι είμαι τεράστιος αλλά έχω κοιλιά μπορώ να αδυνατίσω αλλά θέλει προσπάθεια και βαριέμαι προτιμώ να τρώω μια κατσαρόλα και να δουλεύω είμαι εκατό κιλά πρέπει να πάω ενενήντα για να είμαι αδύνατος εμφανισιακά πιο κάτω δεν πάει είμαι ψηλός δεύτερον κι άλλες είναι καλές αλλά δε συμμετέχουν μόνο εσάς διαβάζω κι ενδιαφέρομαι τι κάνετε τις άλλες βλέπω κάνα ποστ καλό που και που και δε με τραβάνε την προσοχή ή Ρέα καλώς ή κακώς ήτανε φιλαράκι καλό παρόλο που μαλώσαμε κάνα δυο φορές είχε καλά στοιχεία κάναμε ωραίες συζητήσεις

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Αυτή η αγιοποίηση και θεοποίηση των άσχημων και μέτριων γυναικών από κάποιους εδώ μέσα δεν είναι τυχαία....
    Ή είναι τέτοιας εμφάνισης ή τίποτα ομορφόπαιδα με κόμπλεξ ανωτερότητας....

Banned
    ε μα ναι....το είπαμε αυτό....είμαστε άσχημοι.τουλάχιστον εγώ μου το αναγνωρίζω.είμαι τόσο άσχημος που όταν κοιτιέμαι στον καθρέπτη αυτός μαυρίζει...άκουσα και την γειτόνισσα να λέει στο παιδί της "αν δε φας όλο το φαγητό σου θα γίνεις τόσο άσχημος σαν τον κύριο στο διπλανό διαμέρισμα.."

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Νοιωθω τοσο κουρασμενη που θα θελα να κοιμηθω και να ξυπνησω την Δευτερα... πρεπει καποτε να ανακαλυφθει το χαπι να μην κοιμομαστε, δεν ειναι κατασταση αυτη.
    Το είδες το επεισόδιο?

Senior Member
    πρεπει καποτε να ανακαλυφθει το χαπι να μην κοιμομαστε, δεν ειναι κατασταση αυτη.
    Αντίο εγκέφαλος μετά. Όταν ο άνθρωπος κοιμάται, ξεκουράζει τον εγκέφαλο. Το σώμα, δεν πιστεύω να θέλει πάνω απο 2-3 ώρες για να ξεκουραστεί. Ο εγκέφαλος είναι αυτός που ξεκουράζεται και ανανεώνεται κατα τη διάρκεια του ύπνου. Εγώ αν κοιμηθώ λίγες ώρες, είμαι κουρασμένος με το καλημέρα και ας κάθομαι όλη μέρα και δεν κάνω τίποτα. Ο κακός ύπνος επηρεάζει τα πάντα στο σώμα. Ακόμα και τον μεταβολισμό.