ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 509
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 509 of 1380 FirstFirst ... 94094594995075085095105115195596091009 ... LastLast
Results 7,621 to 7,635 of 20693
    WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Πολυ καλα εκανες. Να το κανεις πιο συχνα, να δινεις τοπο στην οργη...χαλαρα ηρεμα και ομορφα. Δεν χρειαζεται να γινομαστε δραματικοι, γενικα.μαθε να αφηνεις πραγματα που σου δυσκοκευουν τη ζωη να πηγαινουν στο καλο...η στο διαολο τελοσπαντων.
    Την συγκεκριμένη σου έχω εξηγήσει πόσο την εκτιμώ και γιατί.
    Αλλά με θύμωσε απίστευτα όσα είπε η άλλη,χωρίς να την ξέρει.
    Πιστεύω ότι το έκανε μόνο και μόνο,επειδή την απέρριψα.

Banned
    Quote Originally Posted by arntaben View Post
    Εγω δεν θα διανηκτερευσω σμρ πολυ γτ δινω αυριο
    Kαλή επιτυχία

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Ε ενταξει, εληξε τωρα...

Senior Member
    Ευχαριστω παιδια
    Υ1 για οποιον ενδιαφερετε εφτιαξα το θρεντ με το σεναριο που λεγαμε χτες
    Εαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Ε ενταξει, εληξε τωρα...
    Δεν ξέρω όμως,πως θα ενεργήσω αν το κάνει πάλι......

Banned
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Χωρίς να ξέρω τι παίζει θα σου πω μπράβο που κρατήθηκες.Στο δρόμο για την ιθάκη σου θα συναντήσεις πολλά εμπόδια και πρέπει να μάθεις να παλεύεις αν θες να φτάσεις στο στόχο σου.Να ξεχωρίζεις για ποια πράγματα αξίζει να παίξεις ξύλο και ποια πρέπει να αφήσεις να πέσουν στο κενό.

Senior Member
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    Χωρίς να ξέρω τι παίζει θα σου πω μπράβο που κρατήθηκες.Στο δρόμο για την ιθάκη σου θα συναντήσεις πολλά εμπόδια και πρέπει να μάθεις να παλεύεις αν θες να φτάσεις στο στόχο σου.Να ξεχωρίζεις για ποια πράγματα αξίζει να παίξεις ξύλο και ποια πρέπει να αφήσεις να πέσουν στο κενό.
    Για εμποδια θελω να προσθεσω εκτος απο το να τα πηδατε ...να πηδατε και αυτους που σας τα βαζουν:-ρ

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Ε ενταξει, εληξε τωρα...
    Πιστεύω το έκανε και για έναν άλλο λόγο.

ioannis2 θελεις να μου πεις πιο συγκεκριμενα για τι πραγμα μιλας; Τι ειναι αυτο που θα ηθελες να κανεις δηλαδη; Καταλαβαινω αυτο που λες οτι ενεχει ρισκο η κινηση να πορευθεις προς τη κατευθυνση που θες γιατι ισως πρεπει να αλλαξουν καποια πραγματα που ειναι παγιωμενα πλεον στη ζωη σου και για αυτο ο ψυχισμος και η ιδια η ζωη σου αποτρεπουν αυτη τη κινηση και εν ολιγοις σου φαινεται τρελα η βουνο κλπ...γενικα καλα τα λες. Αλλα ισως μπορουσα να σου προσφερω μια γνωμη πιο συγκεκριμενα, αν θα την ηθελες κι εσυ φυσικα. Ο χρονος για μενα γινεται εχθρος μας με την εννοια οτι μας βαραινει λιγο, μας ριχνει μια εξτρα τσαντα στη πλατη, δεν μας κλεινει ομως το δρομο...
    Γνώμες έχω πάρει πολλές και έχω δώσει αλλες τόσες.
    Υπάρχει μια πολή σωστή θεωρία που λέει πως, όλα τα κάνουμε με τον ίδιο ακριοβώς τρόπο. Δηλαδή χρησιμοποιούμε, ο καθένας μας ως ξεχωριστή ύπαρξη και χαρακτήρας, τον ίδιο τρόπο σκέψης, την ίδια μεθοδολογία δράσης σε κάθε τι που κάνουμε στη ζωη μας. Λάθη που επαναλαμβάνονται λόγω του παγιωμένου ήδη τρόπου σκέψης και δράσης.

Ρίσκο σημαίνει πως τα δεδομένα δεν ειναι ιδιαίτερα υπερ μου, εχω αμφιβολίες που εδραζονται σε δεδομένα, δεν ειναι βεβαιο το αποτέλεσμα. Έτσι, αν εισαι ιδαιτερα συνειδητοποιημένος (αυτό όμως μπορεί να σημαίνει και ιδιαίτερα αυστηρός με τον εαυτο μου) και δεν έχεις την ανάλογη αυτοπεποίθηση για τετοιο ρίσκο δεν κάνεις το άλμα, δλδ δεν φευγεις από τη μια δουλεια να πας στην αλλη. Δεν μιλάμε για άλμα, για ρίσκο, όταν εισαι στο ξεκινημα. Άμα μπήκες κάπου και πέρασαν και καποια χρόνια μιλάμε για μεγαλο ρίσκο. Όμως, ας το αφησουμε αυτο. Ακομα και για καποια πραγματα πιο απλα, πχ να διεκδικήσεις κάτι που αξίζει, να πεις ένα τρανταχτό όχι, να ζητησεις γνωριμια απο μια κοπέλα που γουσταρεις, κι εκει υπάρχει δυσκολία. Επειδη ισχύει αυτο με το οποιο ξεκινησα το μηνυμα, πως, όλα τα κάνουμε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Ετσι, αποφευγουμε τη συναναστροφή με αυτους με τους οποιους καταφεραν αυτα τα οποια για μας ειναι ρίσκο, διοτι νιωθουμε άβολα μαζι τους, επειδη ειναι λες και προσγειωνόμαστε στην πραγματικοτητα.

Τη βελτίωση, δλδ αν άλλαξα σημερα σαν χαρακτηρας σε σχεση με αυτο που ημουν καποια χρονια πριν, τη διαπιστώνουμε μέσα από την ανατροφοδότηση που παίρνουμε απο τους άλλους για εμας.
    γιάννης

Senior Member
    Οταν λεμε σε καποιον θαναψω μια λαμπαδα ισα με το μποι σου και ειναι κοντος δεν θα επρεπε να λεμε θα αναψω ενα ρεσω?

Banned
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Γνώμες έχω πάρει πολλές και έχω δώσει αλλες τόσες.
    Υπάρχει μια πολή σωστή θεωρία που λέει πως, όλα τα κάνουμε με τον ίδιο ακριοβώς τρόπο. Δηλαδή χρησιμοποιούμε, ο καθένας μας ως ξεχωριστή ύπαρξη και χαρακτήρας, τον ίδιο τρόπο σκέψης, την ίδια μεθοδολογία δράσης σε κάθε τι που κάνουμε στη ζωη μας. Λάθη που επαναλαμβάνονται λόγω του παγιωμένου ήδη τρόπου σκέψης και δράσης.

Ρίσκο σημαίνει πως τα δεδομένα δεν ειναι ιδιαίτερα υπερ μου, εχω αμφιβολίες που εδραζονται σε δεδομένα, δεν ειναι βεβαιο το αποτέλεσμα. Έτσι, αν εισαι ιδαιτερα συνειδητοποιημένος (αυτό όμως μπορεί να σημαίνει και ιδιαίτερα αυστηρός με τον εαυτο μου) και δεν έχεις την ανάλογη αυτοπεποίθηση για τετοιο ρίσκο δεν κάνεις το άλμα, δλδ δεν φευγεις από τη μια δουλεια να πας στην αλλη. Δεν μιλάμε για άλμα, για ρίσκο, όταν εισαι στο ξεκινημα. Άμα μπήκες κάπου και πέρασαν και καποια χρόνια μιλάμε για μεγαλο ρίσκο. Όμως, ας το αφησουμε αυτο. Ακομα και για καποια πραγματα πιο απλα, πχ να διεκδικήσεις κάτι που αξίζει, να πεις ένα τρανταχτό όχι, να ζητησεις γνωριμια απο μια κοπέλα που γουσταρεις, κι εκει υπάρχει δυσκολία. Επειδη ισχύει αυτο με το οποιο ξεκινησα το μηνυμα, πως, όλα τα κάνουμε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Ετσι, αποφευγουμε τη συναναστροφή με αυτους με τους οποιους καταφεραν αυτα τα οποια για μας ειναι ρίσκο, διοτι νιωθουμε άβολα μαζι τους, επειδη ειναι λες και προσγειωνόμαστε στην πραγματικοτητα.

Τη βελτίωση, δλδ αν άλλαξα σημερα σαν χαρακτηρας σε σχεση με αυτο που ημουν καποια χρονια πριν, τη διαπιστώνουμε μέσα από την ανατροφοδότηση που παίρνουμε απο τους άλλους για εμας.
    Nαι αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι νιώθουμε ''βολικά'' με το ''ίδιο'' μόνο? Γιατί και κάποιος που δεν κατάφερε κάτι και τα έχουμε καταφέρει εμείς πάλι άβολα δεν μας κάνει να νιώθουμε βάσει αυτής της θεωρίας?

Senior Member
    Λοιπόν εγώ το λέω σε όλους εγώ είμαι αγρότης με πολλά στρέμματα δε βγάζω τίποτα άλλη μια επιχείρηση που ξέρω ενώ έχει δουλειά πάλι κέρδος μηδέν μια καφετέρια που ξέρω όλη μέρα γεμάτη από το πρωί μέχρι το βράδυ κέρδος μικρό κάποια μαλακιά κάναν οι πολιτικοί και δεν υπάρχει κέρδος πουθενά και δε μιλάω για την υπέρ φορολόγηση αυτό είναι που φαίνεται εγώ πιστεύω χάλασε η αγορά δεν ξέρω πως ήταν παλιά αλλά πλέον ενώ τα μεροκάματα πέσανε κέρδος δεν υπάρχει πουθενά οπότε υπολογίζω ότι κάποια μαλάκια κάναν οι πολιτικοί λεφτά στην αγορά δεν υπάρχουν πουθενά σε όλες τις δουλειές κάνεις δε βγάζει κάποιο αξιόλογο κέρδος εγώ το λέω κάποια μαλακιά κάνανε παλιά δεν ήταν έτσι εφτά οχτώ κατοστάρικα τα βγάζαμε άνετα τώρα πρέπει να ματώσεις για να τα βγάλεις
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Θα με είχατε ποτέ ικανό για κάτι κακό?

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Ο συμβιβασμός είναι μεγάλη ήττα.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Όπως είπε και μια γνωστή μου,αν ο άντρας δεν είναι ψηλός,όμορφος,αρρενωπός,γυ� �νασμένος,με χέρια που να σε πιάσουν και να χάνεσαι στην αγκαλιά του,με φαρδιές πλάτες κλπ.,τι να τον κάνεις.
    Πολλές μπορεί να συμφωνήσουν.Άλλες όχι......