ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 510
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 510 of 1380 FirstFirst ... 104104605005085095105115125205606101010 ... LastLast
Results 7,636 to 7,650 of 20693
    Banned
    Καμιά βλαμμένη θα ΄ταν αν μου επιτρέπεις...........

Senior Member
    Με προλαβε η κιουμπ
    Εαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Όπως είπε και μια γνωστή μου, αν ο άντρας δεν είναι ψηλός, όμορφος, αρρενωπός, γυμνασμένος, με χέρια που να σε πιάσουν και να χάνεσαι στην αγκαλιά του,με φαρδιές πλάτες κλπ., τι να τον κάνεις.
    Πολλές μπορεί να συμφωνήσουν. Άλλες όχι......
    εγω θα σταματησω να σε χαιδευω, παντως.
    ο καθενας εχει τους γνωστους και τις γνωστες που του αξιζουν. και σ αυτο, ειμαι απολυτη.
    αν στα 22 δεν εχει καποιος κριτηριο για το ποιοι ανθρωποι αξιζουν την παρεα του, ας τα λουστει κι ας υποφερει που δεν εμπιπτει στα κριτηρια επιλογης τους...

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    εγω θα σταματησω να σε χαιδευω, παντως.
    ο καθενας εχει τους γνωστους και τις γνωστες που του αξιζουν. και σ αυτο, ειμαι απολυτη.
    αν στα 22 δεν εχει καποιος κριτηριο για το ποιοι ανθρωποι αξιζουν την παρεα του, ας τα λουστει κι ας υποφερει που δεν εμπιπτει στα κριτηρια επιλογης τους...
    Δεν ζήτησα πουθενά να με χαϊδέψεις,ούτε το απαίτησα.
    Τρελός και μη ωραίος είμαι,όχι μαλ....
    Γνωστή είναι και δεν ανήκει στην παρέα μου...Την εκτιμώ όσο την κνιτισσα που με γούσταρε.......
    Δεν σου κρατώ κακία όμως.Μάλιστα εγώ πριν μέρες σου είχα ευχηθεί να είσαι ευτυχισμένη με τον άνθρωπο σου.(δεν κολλάει τώρα,αλλά το γράφω για να δεις ότι δεν είμαι ο κάφρος που φαντάζεσαι.)

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Πως όταν ξυπνάω,το μαλλί μου είναι λες έβαλα το δάχτυλο στην πρίζα.......

Senior Member
    Δεν ζήτησα πουθενά να με χαϊδέψεις,ούτε το απαίτησα.
    Τρελός και μη ωραίος είμαι,όχι μαλ....
    Γνωστή είναι και δεν ανήκει στην παρέα μου...Την εκτιμώ όσο την κνιτισσα που με γούσταρε.......
    ε πολυ ωραια τοτε!! τι σε νοιαζει και τι μας νοιαζει ποιους ανδρες θεωρει αποδεκτους, αφου η τυπισα ουτε σου αρεσει, ουτε την εκτιμας? για να μας πρηζεις μας το λες?

Senior Member
    .......
    Δεν σου κρατώ κακία όμως.Μάλιστα εγώ πριν μέρες σου είχα ευχηθεί να είσαι ευτυχισμένη με τον άνθρωπο σου.(δεν κολλάει τώρα,αλλά το γράφω για να δεις ότι δεν είμαι ο κάφρος που φαντάζεσαι.)
    αυτο το προσθεσες αργοτερα.
    μα ουτε εγω σου κρατω κακια. τι σχεση εχει τωρα αυτο, παλι??? κι ε γω ευχομαι να ευτυχησεις οπως και με οποια θελεις.
    αυτο δεν αλλαζει το οτι κατα καιρους μπαινεις και μας γραφεις απαραδεκτα πραγματα μονο για να ασχολουμαστε μαζι σου.
    θα καθομαστε τωρα να σε παρηγορουμε για το τι σου ειπε μια που δεν την χωνευεις!!!
    αποψη της!
    ας γουσταρει οποιους θελει.
    ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Νιώθω ένα σφίξιμο στον λαιμό και στο στομάχι..................

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι το σπαμάρισμα συνεχίζεται παρά τα όσα γράφει η διαχείριση που κάποιοι γράφουν εκεί που δεν πιάνει μελάνι μη αποδεχόμενοι ότι τα θέματα τους δεν ενδιαφέρουν κανέναν...πετάει ο γαϊδαρος; Πετάει...για όποιους δεν κατάλαβαν για ποιον χτυπάει η καμπάνα... Ρίξτε κανένα ban να ησυχάσουμε πια, εδώ ο κόσμος υποφέρει κι εμείς ασχολούμαστε με το σπαμ μερικών, μην τυχόν και χαθούν τα θέματα τους από την πρώτη σελίδα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Σκέφτομαι ότι το σπαμάρισμα συνεχίζεται παρά τα όσα γράφει η διαχείριση που κάποιοι γράφουν εκεί που δεν πιάνει μελάνι μη αποδεχόμενοι ότι τα θέματα τους δεν ενδιαφέρουν κανέναν...πετάει ο γαϊδαρος; Πετάει...για όποιους δεν κατάλαβαν για ποιον χτυπάει η καμπάνα... Ρίξτε κανένα ban να ησυχάσουμε πια, εδώ ο κόσμος υποφέρει κι εμείς ασχολούμαστε με το σπαμ μερικών, μην τυχόν και χαθούν τα θέματα τους από την πρώτη σελίδα...
    το γνωστο τρολ με τα χιλια προφιλ , κανει μια προσπαθεια να φαει μπαν για να απελευθερωσει τον εναν υπολογιστη (αυτον που κοιταει διαγωνια ) και να μπαινει με αυτον με αλλο νικ, γιατι δεν του προσφερει πια τπτ αυτο. το εκαψε πλεον. ...

Senior Member
    το γνωστο τρολ με τα χιλια προφιλ , κανει μια προσπαθεια να φαει μπαν για να απελευθερωσει τον εναν υπολογιστη (αυτον που κοιταει διαγωνια ) και να μπαινει με αυτον με αλλο νικ, γιατι δεν του προσφερει πια τπτ αυτο. το εκαψε πλεον. ...
    Δεν έχω καταλάβει ποιος μπορεί να είναι αλλά αν μπει με άλλο νικ, σίγουρα θα συμφωνεί με τον εαυτό του...χα χα!
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Δεν έχω καταλάβει ποιος μπορεί να είναι αλλά αν μπει με άλλο νικ, σίγουρα θα συμφωνεί με τον εαυτό του...χα χα!
    παντα συμφωνει με τον εαυτο του και τον θαυμαζει.

Senior Member
    παντα συμφωνει με τον εαυτο του και τον θαυμαζει.
    Πως είχα την εντύπωση ότι δαύτος είχε εξαλειφθεί, αν εννοούμε τον ίδιο βέβαια... Τον έχεις καταλάβει;
    Countless as the sands of the sea are human passions

Senior Member
    Ρε παίδες λύστε μου μια απορία, έτυχε να δω τα μηνύματα Μ87 , τι συμβαίνει και επαναλαμβάνεται σε κάθε ποστ;
    Countless as the sands of the sea are human passions

Senior Member
    Quote Originally Posted by Numenor View Post
    Ρε παίδες λύστε μου μια απορία, έτυχε να δω τα μηνύματα Μ87 , τι συμβαίνει και επαναλαμβάνεται σε κάθε ποστ;
    Ξέρω κι εγώ; Μάλλον την έχει δει σωτήρας της ανθρωπότητας από τους αληθινούς σωτήρες για όσους έχουν σοβαρά προβλήματα, τους ψυχοθεραπευτές...εδώ έχουν σωθεί άνθρωποι από το θάνατο κι αυτός το βιολί (και το σπαμάρισμα) βιολάκι...