ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 578
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 578 of 1380 FirstFirst ... 784785285685765775785795805886286781078 ... LastLast
Results 8,656 to 8,670 of 20693
    Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    ναι σορυ το ξεχασα...οτι στο ειχα ξαναβαλει..
    απο ποτε παραιτηθηκες?
    Δεν παραιτηθηκα ετοιμη ειμαι ομως...βασικα τελειωνει η συμβαση μου και μετα δεν ξερω αν υα ασχοληθω ξανα. Θελω να κανω μεταπτυχιακο πρωτα παραλληλα με καποια αλλη δουλεια και μετα βλεπουμε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Δεν παραιτηθηκα ετοιμη ειμαι ομως...βασικα τελειωνει η συμβαση μου και μετα δεν ξερω αν υα ασχοληθω ξανα. Θελω να κανω μεταπτυχιακο πρωτα παραλληλα με καποια αλλη δουλεια και μετα βλεπουμε.
    λολ και τι τσαμπα σπουδαζες?δεν σου αρεσει σαν δουλεια?
    Τι μεταπτυχιακο θα κανεις?

Senior Member
    λολ και τι τσαμπα σπουδαζες?δεν σου αρεσει σαν δουλεια?
    Τι μεταπτυχιακο θα κανεις?
    Δεν σπουδαζα τζαμπα. Δεν σπουδαζει ο κοσμος μονο για την επαγγελματικη αποκατασταση. Επισης μου αρεσει σαν αντικειμενο, οι συνθηκες που περιγραφαμε ως γενικοτερη κατασταση του επαγγελματος και νοοτροπια και σκεπτικο γυρω αυτο και το οικονομικο ειναι που με βαραινουν, οχι το να διδασκω σε μια ταξη, αυτο μου αρεσει. Θα συνεχισω τις σπουδες πανω στο αντικειμενο μου κανονικα. Και μετα βλεπουμε. Δεν μπορω να ξερω απο τωρα τι πορτες θα μου ανοιξουν ενα πεταπτυχιακο και το να δοκιμασω αλλες δουλειες. Επισης το αντικειμενο μου δεν σημαινει απαραιτητα πως θα εισαι σωνει και καλα καθηγητης, υπαρχουν και αλλες επιλογες, ειδικα σε συνδιασμο με το σωστο μεταπτυχιακο. Θα δουμε.

Senior Member
    Δεν σπουδαζα τζαμπα. Δεν σπουδαζει ο κοσμος μονο για την επαγγελματικη αποκατασταση. Επισης μου αρεσει σαν αντικειμενο, οι συνθηκες που περιγραφαμε ως γενικοτερη κατασταση του επαγγελματος και νοοτροπια και σκεπτικο γυρω αυτο και το οικονομικο ειναι που με βαραινουν, οχι το να διδασκω σε μια ταξη, αυτο μου αρεσει. Θα συνεχισω τις σπουδες πανω στο αντικειμενο μου κανονικα. Και μετα βλεπουμε. Δεν μπορω να ξερω απο τωρα τι πορτες θα μου ανοιξουν ενα πεταπτυχιακο και το να δοκιμασω αλλες δουλειες. Επισης το αντικειμενο μου δεν σημαινει απαραιτητα πως θα εισαι σωνει και καλα καθηγητης, υπαρχουν και αλλες επιλογες, ειδικα σε συνδιασμο με το σωστο μεταπτυχιακο. Θα δουμε.
    to μεταπτυχιακο που θα κανεις, δεν εχεις σκεφτει ακομα δλδ?απλα το εχεις σαν θεμα?μου φενεται εισαι του να κανεις μεταπτυχιακο και οτι ναναι
    κοιτα συνηθως οι περισσοτεροι σπουδαζουν για την επαγγελματικη αποκατασταση...
    επισης θυμαμαι που μου ειχες πει οτι θα την κανεις για εξω.Ποτε φευγεις?

Senior Member
    to μεταπτυχιακο που θα κανεις, δεν εχεις σκεφτει ακομα δλδ?απλα το εχεις σαν θεμα?μου φενεται εισαι του να κανεις μεταπτυχιακο και οτι ναναι
    κοιτα συνηθως οι περισσοτεροι σπουδαζουν για την επαγγελματικη αποκατασταση...
    επισης θυμαμαι που μου ειχες πει οτι θα την κανεις για εξω.Ποτε φευγεις?
    Εχω σκεφτει βρε το μεταπτυχιακο αλλα δεν θα κατσω να σου δωσω και τον τιτλο :P
    Στο εξωτερικο θα το κανω ναι, σε μερικους μηνες φευγω.

Senior Member
    Εχω σκεφτει βρε το μεταπτυχιακο αλλα δεν θα κατσω να σου δωσω και τον τιτλο :P
    Στο εξωτερικο θα το κανω ναι, σε μερικους μηνες φευγω.
    ενταξει δεν θα σ φαω και να μ εδινες τον τιτλο...
    αποφασισμενη η αναποφασιστη?για το εξωτερικο μιλαω.

Senior Member
    ενταξει δεν θα σ φαω και να μ εδινες τον τιτλο...
    αποφασισμενη η αναποφασιστη?για το εξωτερικο μιλαω.
    Εχω προγραμμα :P

Senior Member
    Εχω προγραμμα :P
    ναι το ξερω οτι θα εχεις ,σε βλεπω πολυ προγραματιστρια .απλα ρωταω εισαι 100%να πας εξωτερικο η λιγοτερο?

Senior Member
    ναι το ξερω οτι θα εχεις ,σε βλεπω πολυ προγραματιστρια .απλα ρωταω εισαι 100%να πας εξωτερικο η λιγοτερο?
    98% :P
    Σε καλυψα;

Senior Member
    χαχα ενταξει....
    δεν σ ρωτησα για να με καλυψεις κουβεντα καναμε αλλα τελος παντων με καλυψες

Senior Member
    χαχα ενταξει....
    δεν σ ρωτησα για να με καλυψεις κουβεντα καναμε αλλα τελος παντων με καλυψες
    Ααα εγω οταν κανουμε κουβεντα θελω να σε καλυπτω, σα καλη καθηγητρια δεν μ'αρεσει να αφηνω τον αλλον με αποριες :P χαχα
    Εσυ ποτε τελειωνεις με τη σχολη σου; Βασικα θες να τη τελειωσεις η εξεταζεις και αλλα ενδεχομενα πλεον;

Senior Member
    σε ποια χωρα θα πας; νεα ζηλανδια;

Senior Member
    Αυτο που λες θα ηταν ιδανικο σεναριο...αλλα δυσκολακι. Εδω στη γειτονια θα παω, Γερμανια.

Senior Member
    Ααα εγω οταν κανουμε κουβεντα θελω να σε καλυπτω, σα καλη καθηγητρια δεν μ'αρεσει να αφηνω τον αλλον με αποριες :P χαχα
    Εσυ ποτε τελειωνεις με τη σχολη σου; Βασικα θες να τη τελειωσεις η εξεταζεις και αλλα ενδεχομενα πλεον;
    καλη εισαι μωρε ειπαμε το αντιθετο?
    μια κουβεντα ειπα και εγω για τους καθηγητες και θιχτηκες μικρο κοριτσακι?
    την τελειωνω σε 2-3 χρονια εχω ακομα,ναι φυσικα και θελω να την τελειωσω αλλα το παω λαου λαου

Senior Member
    καλη εισαι μωρε ειπαμε το αντιθετο?
    μια κουβεντα ειπα και εγω για τους καθηγητες και θιχτηκες μικρο κοριτσακι?
    την τελειωνω σε 2-3 χρονια εχω ακομα,ναι φυσικα και θελω να την τελειωσω αλλα το παω λαου λαου
    Καλα κανεις και το πας με το ρυθμο σου, ουτως η αλλως δεν υπαρχει αγορα εργασιας στην οποια αξιζει να σκοτωθεις για να βγεις αμαν αμαν γρηγορα :P
    Αλλα δεν φοβασαι τις διαγραφες; Ενας φιλος στην ιδια ηλικια με εμας κοιμαται και ξυπναει με αυτο το αγχος. Οχι οτι εχει νοημα...κι εγω δεν πιστευω πως θα εφαρμοστει ποτε, στην ελλαδα των πελατειακων σχεσεων θα γινοταν χαμουλης αν τολμουσε καποια κυβερνηση να διαγραψει φοιτητες οποτε τσιλ...τωρα εχεις εξεταστικη αληθεια;