ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 581
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 581 of 1380 FirstFirst ... 814815315715795805815825835916316811081 ... LastLast
Results 8,701 to 8,715 of 20693
    Senior Member
    δεν μπορω να φυγω απ την αθηνα κανω ομαδες για να μενω καθαρος

Senior Member
    Μεινε τοτε και κανε υπομονη, ισως φυγεις και ασχοληθεις με το τουριστικο κλαδο στο μελλον μετα απο καιρο οταν δεν θα εχεις πια αναγκη τις ομαδες και θα μενεις μονος σου καθαρος.
    Για την ωρα το να αποκτησεις καποια προυπηρεσια στο χωρο της εστιασης θα ηταν ισως το ιδανικοτερο. Ειναι δυσκολο μη λεμε βλακειες οτι δεν ειναι δυσκολο να βρεις δουλεια αλλα προσπαθησε να βρεις μια ημιαπασχοληση οπως λες στην Αθηνα.
    Απλα μην λες για τζαμπα και τετοια, προσπαθησε να το κανεις κανονικα...με το βιογραφικο σου, τη συνεντευξουλα σου, τα ολα σου, κυριος.
    Και πες ψεμματα πως εχεις προυπηρεσια απο πιο παλια, καλα λεει ο νικ. Του τυπου οταν ησουν 20 ξερω γω...και στη πραξη δεν ειναι κατι το να φτιαξεις κανα καφε, το πολυ πολυ ρωτας πως δουλευουν τα μηχανηματα γιατι παλια δεν ειχε τετοια το μαγαζι που δουλευες. Λιγο ψαρωτικος να εισαι και λυνεται αυτο.
    Και λογικα δεν στο κρυβω, θα φας πολλα ακυρα απο αγγελιες, οχι λογω ελλειψης προυπηρεσιας η λογω του οτι ησουν εθισμενος παλια η δεν ξερω τι, αλλα επειδη ετσι ειναο η αγορα εργασιας τωρα και το παθαινουν ολοι. Οποτε θα χρειαστει υπομονη, επιμονη και να μη το παιρνεις προσωπικα οταν τρως πορτα, να ελεγχεις τον θυμο σου. Ολοι τρωνε χιλιαδες πορτες μεχρι να βρουν κατι. Μην πτοεισαι λοιπον. Χαιρετω κι εγω για την ωρα, bb!

Senior Member
    ειναι κανενας ονλαιν?η ειμαι μονος?

Senior Member
    Μόνο θα σε αφηναμε;
    Θα βγω σχετικά νωρίς όμως γιατί έχω εγερτηριο αυριο... για περισσότερα τι νέα;

Senior Member
    Πφφφ *πες οχι περισσότερα...χαζό οτοκορεκτ -_-

Senior Member
    εμ ρε ναταλι το ξερω οτι δεν θα με αφηνες μονο
    Τι ωρα ενοεις το σχετικα νωρις?πρεπει να ξυπνησεις νωρις?
    τι νεα...τπτ ενα ματσακι ειχα παει και ειδα τον τελικο τσαμπιονσ λιγκ ....το πηρε η ρεαλ ...βλεπεις καθολου μπαλιτσα?

Senior Member
    Μπααααα...δεν βλέπω. Είδα πολλούς να βλέπουν σήμερα όμως μέχρι και ένας φίλος φαντάρος καθόταν λέει στο κψμ κ έβλεπε μπάλα λολ. Εννιά πρέπει να ξυπνήσω. Είμαι στο σπίτι μιας φίλης αύριο θα παμε εκδρομουλα για αυτό. Αλλά δεν νυσταζω ακόμα.

Senior Member
    Ψαχναμε τόση ώρα που να βάλω τους φακούς μου...το βλητο ξέχασα να πάρω θήκη και υγρό για τους φακούς επαφής -_-
    Εβρασα νερό κι ότι γίνει. Θα μαι γκαβη αύριο εσύ το προγράμμα σου είναι αυτά που είδα ρε στο αλλο θέμα γιατί κανείς ότι να ναι με τον ύπνο σου; Πρεπει να σε περιλάβουμε -_-

Senior Member
    πρωινη πρωινη αυριο.σου ευχομαι καλη εκδρομη για μαυριο....Σε βουνο η θαλασσα θα πας?
    ειχε τελικο τσαμπιονσ λιγκ σημερα γι αυτο ειδες πολλους...να βλεπουν
    σε βραστο νερο ρε τουε εβαλες?παει χαλασαν...γυαλια δεν φορα?ειναι σεξι σ μερικες γυναικες....σε μερικες το τονιζω.....
    γκαβαδι
    αστα ο υπνος ειναι μεγαλη ιστορια...μην μ θλιβεις...σημερ παλι κοιμηθηκα απογευμα 5 με 9 το βραδυ και απο οτι προβλεπω δεν θα κοιμηθω παλι σημερα

Senior Member
    Βουνο βουνό...βουνισια άγρια κι έτσι :P
    Περιμένω να κρυώσει το νερό ρε...για να "καθαριστεί" όσο γίνεται το έβρασα. Ακόμα στα μάτια τους έχω τους φακούς. Ξέρω δεν θα είναι σούπερ καλη η εφαρμογή τους αύριο αλλά ίσως κρατήσουν για μία μέρα. Μετά θα πάρω άλλους. Φοραω και γυαλιά στο σπίτι όμως...τώρα τα ξέχασα όλα το βούρλο έφυγα όπως ήμουν με τους φακούς στα μάτια χωρίς τίποτα αλλο :P
    Και τα γυαλιά σε πληροφορω όντως μου πάνε πολύ και είναι σέξυ -_-
    Απλά με ενοχλούν στο προσωπο, μου τη σπάνε, οι φακοί δίνουν περισσότερη ελευθερία.
    Ναι είμαι γκαβαδι τι να κάνω
    Πέντε με εννιά το βράδυ πως τα κατάφερες; τι ακατα είναι αυτό; Λολ...

Senior Member
    Φυσικά και δεν θα κοιμηθείς...προσπάθησε τουλάχιστον να το πας αντέχοντας μία δυο ώρες παραπάνω κάθε φορά; Δηλαδή κοιμησου τώρα έξι με δέκα το βράδυ μετά εφτά με έντεκα οχτώ με δώδεκα κλπ μέχρι να κοιμηθείς μία νορμαλ βραδυνή ώρα...

Senior Member
    γουσταρεις τα αγρια και τα βουνισια ε?
    ενταξει αρκει να βλεπεις...να μην εισαι τελειως τυφλοποντικας...
    και ειναι και σεξυ ε?Ψωναραααααααααααααααααα� �αααααααααα χααχχαααχ
    εγω ευτυχως δεν εχω καθλου μυωπια ειμαι αετος..ενας αετος χωρις φτερα
    αστα γαματα εδω και 4 μερες ειμαι γαματα...κοιμαμαι οτι ωρα να ναι γτ προσπαθω να κρατηθω να το παω σερι αλλα δεν αντεχω..εμεινα σερι και ενα βραδυ αλλα παλι δουλεια δεν εκανε....
    δεν ξερω θα δω μακαρι να με παρει σημερα ο υπνος αν και δεν νομιζω

Senior Member
    Φλωρεεεε ένα σερι δεν μπορείς να κάνεις, εγώ είχα κάνει τέσσερις-πεντε φορές :P αντεχα μέχρι τις οχτω-εννια το βραδυ. Εμένα λες φλωρακι μετά χαχα
    Άντε κοιμησου θα σε πω και νανούρισμα παρτο

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Μέτριες και άσχημες......
    Totally overrated.

Senior Member
    σε εκανα φιλη δεξου με....
    τα μισα απο αυτα που γραφω δεν τα βγαζει ρε...
    χααχ θα πεις εσυ εμενα φλωρακι?